Košice – Orange 20 6:0 (kon.)
koniec
HC Košice
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
HK Orange 20
Utorok 20.09.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás vítam pri vloženom zápase Tipsport ligy, v ktorom si na hlavnej ľadovej ploche Steel arény zmerajú sily HC Košice a mladíci z reprezentačného projektu HK Orange 20.

    HC Košice prežíva v úvode sezóny mimoriadne vydarený štart. Košičanom totiž patrí priebežná prvá priečka tabuľky, ktorú si držia so ziskom 12 bodov z ostatných 5 zápasov. Košice pritom bodovali v každom z nich, tri prípady pre nich znamenali plný bodový zisk, v jednom zápase získali Košice body dva a rovnako jedno stretnutie nieslo prívlastok jednobodové. Domácim hokejistom môže po psychickej stránke pomôcť predovšetkým výhra nad Duklou Trenčín, ktorú v nedeľu na domácom ľade zničili pomerom 6:0. Aj vďaka tomu predstavuje celkové skóre Košíc pomer 17:7.

    Vydarený štart do sezóny teší aj kapitána Košíc Ladislava Nagya. „Povedali sme si, že začiatok je veľmi dôležitý pre pohodu v mužstve a musíme ho zachytiť, aby sa nám potom lepšie hralo. Zatiaľ všetci makáme, bojujeme a vychádza nám to. Charakter sme ukázali aj v Nových Zámkoch, kde sme prehrávali, ale dokázali sme aj vyrovnať a bojovali sme až do konca,” povedal Nagy pre klubový web Košíc (hckosice.sk).

    Posledných 5 zápasov Košíc:

    HC Košice – HK Poprad 3:1
    HC 05 Banská Bystrica – HC Košice 2:3 pp
    HC Košice – MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:0
    HC Nové Zámky – HC Košice 4:3 pp
    HC Košice – HK Dukla Trenčín 6:0


    HK Orange 20 má za sebou v aktuálnej sezóne jedno stretnutie v Tipsport lige a 3 zápasy odohrali mladíci zo Slovenska aj v Budiš lige. Ani v jednom z menovaných sa im ale bodovať nepodarilo, aj preto sa tak topia na dne oboch tabuliek. V príprade mladého reprezentačného projektu je ale cieľ postavený inak. Mladíkom ide o nabranie skúseností a rozohranie sa pred blížiacimi sa majstrovstvami sveta do 20 rokov, ktoré sa uskutočnia v Kanade už v priebehu decembra. Rok 2014 bol pre Slovákov úspešným a práve v Kanade sa im podarilo vybojovať bronzové medaily a my preto veríme, že sa tento úspech zopakuje.

    Doterajšie zápasy HK Orange 20 v Tipsport lige:

    HC Nové Zámky – HK Orange 20 7:1

    Doterajšie zápasy HK Orange 20 v Budiš lige:

    HC Topoľčany – HK Orange 20 3:0
    HK Spišská Nová Ves – HK Orange 20 7:2
    HK Dukla Michalovce – HK Orange 20 3:0
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Riečický) – Deyl, Dudáš, Vašíček, Šmach, Šedivý, Michalčin – Nagy, Suja, Spilar – Bartánus, Boltun, Bicek – Varga, Milý, Hričina – Bartoš, Hruška, Klíma – Šoltés

    HK Orange 20: Durný (Babik) – Grman, Trška, Košecký, Bdžoch, Hain, Jendroľ, Mišuta, Danko – Sloboda, Pätoprstý, Pataky – Váňa, Murín, Vybiral – Hecl, Oško, Struška – Horvath, J. Koyš, Koziot

    Rozhodca: Lauff, Kalina – Bogdaň, M. Korba.
     
    Hráči oboch celkov už stoja nastúpení na modrých čiarach, nás ešte čaká hymna Slovenskej republiky. Po jej doznení sa zápas medzi Košicami a reprezentačným projektom Orange 20 bude môcť začať. Domáci do stretnutia vkročia v bielych dresoch, Orange v modrých.
    Steel aréna počas štátnej hymny Slovenskej republiky
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:19
    Úvodné buly bolo vhodené, puk putoval na hokejky domácich Košíc. Hráči odetí v bielom sa pritom okamžite stiahli do vlastnej defenzívy, odkiaľ sa pokúsia založiť útočnú akciu a ohroziť Durného medzi tromi žrďami.
     
    00:35
    Puk prebral v útočnej tretine Spilar, ktorý sa snažil obstreliť Tršku. To sa mu ale nepodarilo, nedôrazná strela tak skončila len na zadnom mantineli.
     
    01:20
    Ladislav Nagy potreboval prestriedať, preto puk len nahodil do útočnej tretiny. Na celú situáciu sa ešte snažil zareagovať Bicek, avšak márne.
     
    02:01
    Košice dali gól!
    Košičania to zo začiatku zápasu skúsili technickým hokejom a svojho súpera strelami nezasypali. Durný napriek tomu inkasuje, TIBOR VARGA si totiž puk pred bránkou spracoval nohou a bekhendom zakončil presne. Asistencia: Eduard Šedivý.
    02:01 Tibor VARGA - 1:0
     
    02:45
    Mladíci sa s pukom presunuli pred Habala, kde to chceli skúsiť priamou strelou, puk im však ušiel až k zadnému mantinelu. Góly odtiaľ pritom padajú len veľmi zriedkavo.
     
    03:15
    Aktívny Dominik Trška chcel v obrannej tretine kombinovať so svojimi spoluhráčmi, tí sa však rozhodli odísť na striedačku. Hra tak na malý moment stratila na svojom tempe.
     
    03:50
    Nagy hľadal na pozícii centra Gabriela Spilara, ktorému puk len tesne ušiel. Ak by si ho technicky zdatný útočník stihol spracovať, mladíci by už zrejme prehrávali o dva góly.
     
    04:40
    Murín videl potrebu svojich spoluhráčov striedať, preto puk vyviezol aspoň do stredného pásma, odovzdal ho Šmachovi a aktívnym napádaním mu znemožnil presnejšie rozohrať.
     
    05:06
    Durný v zákroku po strele z ľavej strany, vhadzovať sa bude pred svätyňou hostí.
     
    05:35
    Hričina za bránkou súpera prebral prihrávku Vargu a puk následne posunul na modrú čiaru. V tomto priestore stál Šmach, ktorý si ešte nakorčuľoval medzi kruhy a skúsil to strelou švihom. Puk Durný lapačkou vyrazil na zadné plexisklo.
     
    06:40
    Hostia mali veľké problémy s vyvezením puku za modrú čiaru, napokon sa niekoľkými vyhodeniami dokázali oslobodiť spôsobom, po ktorom sa zakázané uvoľnenie pískať nemohlo.
     
    07:15
    Do krásnej útočnej akcie sa teraz dostali Košice, ktoré puk napokon poslali Ladislavovi Nagyovi. Ten si ho hodil do strany, skúsil kľučku, položil si Durného na ľad a vypálil švihom. Túto ranu mladý gólman famóznym zákrokom pokryl.
     
    08:20
    Vašíček hľadal spätnou prihrávkou na modrej čiare postaveného spoluhráča, našiel ale len hokejku Tršku. Ten puk popri mantineli poslal do bezpečnej zóny.
     
    09:05
    Košecký si puk podal s Váňom, dvojica mladíkov pritom chcela vysunúť útočné rady HK Orange do šance. Tie ale na situáciu dobre nezaregovali a nechali sa odzbrojiť.
     
    09:56
    Klíma to spoza bránky skúsil hodiť do priestoru, kde sa nachádzal center Košíc, medzi tromi žrďami ale hokejkou výborne zapracoval Durný, ktorý puk nepustil.
     
    10:25
    Nagy sa teraz dobre vyhol ofsajdovej pozícii, avšak puk následne len zabudol za čepeľou svojej hokejky. Hostia tento fakt na založenie útočnej akcie nevyužili.
     
    11:01
    Bicek (KOS) – 2 minúty – držanie.
     
    11:01
    HK Orange 20 bude hrať svoju prvú presilovú hru v zápase, uvidíme, či to mladíkom prinesie aj prvú väčšiu príležitosť na skórovanie.
     
    11:19
    Puk je v pásme Košíc, zatiaľ však len pri mantineli.
     
    11:55
    Už to ale neplatí, Sloboda musel niekoľkokrát začínať len spoza Durného.
     
    12:20
    Prihrávka Koziota cez celú šírku klziska bola nepresná a navyše aj čitateľná. Košičania sa puku zmocnili a bez problémov ho poslali cez všetky čiary.
     
    12:50
    Mladíkom táto presilovka absolútne nevychádza, nedostali sa prakticky ani k jednej strele.
     
    13:10
    Bicek je už na ľadovej ploche, v zápasu budeme pokračovať s piatimi korčuliarmi na oboch stranách.
     
    13:55
    Košičania to vyskúšali jednoduchým nahodením puku do stredu bránky, Durný tento puk nechal skrytý v lapačke. Prerušenie hry využijú oba celky na prestriedanie hráčov.
     
    14:28
    Košičania vyhrali buly v strednom pásme a presunuli sa aj do toho útočného, avšak tam ich súper výborne zatlačil k mantinelu. Domáci sa budú musieť s kombináciou popasovať.
     
    15:05
    Puk napokon opustil obrannú tretinu mladíkov spôsobom, po ktorom sa zakázané uvoľnenie nepískalo.
     
    15:48
    Košice dali gól!
    Ďalšia krásna akcia Košíc sa končí druhým gólom v sieti Durného. Spilar puk poslal na modrú čiaru, kde si ho ešte medzi sebou hráči vymenili. Napokon prišla nechytateľná delovka EDUARDA ŠEDIVÉHO spoza ľavého kruhu, puk hostia uvideli až v sieti. Asistencie: Gabriel Spilar, Christián Michalčin.
    15:48 Eduard ŠEDIVÝ - 2:0
     
    16:50
    Mladíci predvádzajú sympatický výkon a bojujú v každej oblasti, na skúsené Košice je to ale zatiaľ málo.
     
    17:18
    Pätoprstý (S20) – 2 minúty – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    17:40
    Košičania sú v pásme, zatiaľ je to bez strely.
     
    18:10
    Nagy puk prenechal Sujovi, ktorý to skúsil z hranice kruhu cez cloniaceho Šmacha. Durný teraz puk aj so šťastím zachytil betónom.
     
    18:50
    Košičania predvádzajú v pásme súpera pekné kombinácie, zo strany domácich ich o sympatický počin, že na svojho súpera spŕšku striel nevysielajú za každú cenu.
     
    18:59
    Dudáš (KOS) – 2 minúty – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    19:30
    Mladíci medzičasom v pätici, začala sa skrátená presilová hra tímu HK Orange 20. Hostia sú ale len vo vlastnej tretine klziska.
     
    19:55
    Už sa nič podstatné neudeje, prvá tretina je na konci.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa prvá tretina, v ktorej sme sledovali predpokladaný obraz hry. Košičania svojho súpera prestrieľali jednoznačným pomerom a pridali aj dva presné zásahy. Do šatní sa tak pôjde za stavu 2:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 16:1

    Druhá tretina sa začne približne o 18:17.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Úvodné buly druhej tretiny bolo vhodené, začalo sa posledných 20 minút riadnej hracej doby. Hostia ešte budú pokračovať vo svojej presilovej hre a ak sa im nepodarí skórovať, Dudáš sa do hry vráti po 1 minúte a 1 sekunde.
     
    20:41
    Bicekovi sa puk zaplietol medzi korčule a z pásma ho nedokázal odrazom od mantinelu poslať ani Bartánus. Mladíci sa napokon „vyhodili“ sami, keď si poslali prihrávku rukou.
     
    21:00
    Následne už Milý vo vyhodení úspešný. Dudáš už čaká na svoj návrat.
     
    21:20
    Dudáš sa mohol opätovne zapojiť do hry, pokračujeme tak s piatimi korčuliarmi na oboch stranách ľadovej plochy.
     
    22:00
    Strela od modrej ešte Durnému vypadla, puk sa ale odrazil len do priestoru, kde nestál nik z Košičanov, kto by mohol dorážať. To mali hostia šťastie.
     
    22:40
    Šmach prihral odrazom o mantinel, celá situácia sa neskôr zopakovala aj v útočnej tretine Košíc. Tie dokázali bránu súpera ohroziť, Durný si dal ale dostatočný pozor.
     
    23:00
    Vlastislav Habal v bránke Košíc má na svojom konte v dnešnom zápase stále len jediný zákrok, v druhej tretine na neho nesmerovala zatiaľ ani jedna strela. Faktu, že sa teraz potreboval rozkorčuľovať, sa tak čudovať nemôžeme.
     
    23:45
    Košičania sa usadili v pásme súpera, kde to skúsili aj niekoľkými strelami v sérii. Všetky ale zapadli len na telo pozorného Habala, ktorý spoluhráčov podržal a neinkasoval.
     
    24:10
    Matej Murín predviedol s pukom parádne zrýchlenie, obhodil si Šmacha, ktorého napokon aj obkorčuľoval, avšak napokon našiel prihrávkou len čepeľ Jakuba Suju. Napriek tomu pekná útočná akcia v podaní Murína.
     
    24:55
    Durný bol na ľade, napriek tomu ale neinkasoval. Košičania však budú v zápase pokračovať svojou presilovou hrou.
     
    25:10
    Struška (S20) – 2 minúty – podrazenie.
     
    25:30
    Košičania sa držia v pásme, k strele sa zatiaľ neodhodlali.
     
    25:55
    V tejto chvíli prišla rana od modrej čiary, puk bol síce ešte tečovaný, avšak len na zadný mantinel.
     
    26:20
    Mladíci sa oslobodili a môžu striedať.
     
    26:35
    Košičania zasa v pásme, kde pomaly roztáčajú ten povestný presilovkový kolotoč.
     
    26:45
    Puk skončil mimo hracej plochy, hra musela byť prerušená. Unavená štvorica hostí tak odišla striedať.
     
    27:20
    Habal oznámil klepaním na ľad návrat Strušku do zápasu, Košičania ale ostali v útočnom pásme, kde sa ešte pokúsia ohroziť Durného.
     
    27:29
    To sa im napokon nepodarilo. Mladíci sa presunuli do pásma a po faule lakťom sa budú brániť.
     
    27:29
    Koyš (S20) – 2 minúty – faul lakťom.
     
    28:00
    Košičania boli vytlačení do stredného pásma. Puk má teraz na svojej čepeli urastený Martin Dudáš, ktorý premýšľa, čo s ním.
     
    28:10
    Napokon z toho bola strela českého beka od modrej čiary, avšak táto rana medzi tri žrde nesmerovala.
     
    28:45
    Košičania sa držia v pásme, mladíci sa do ich striel pohotovo vrhajú.
     
    28:52
    Do návratu Koyša ostáva necelá minúta hry, hostia ale zatiaľ bránia na výbornú a nič tak nenasvedčuje tomu, že by mali počas početnej nevýhody inkasovať aj tretí gól.
     
    29:30
    Koyš je na ľade, pokračujeme za rovnovážneho stavu.
     
    30:00
    Z riadnej hracej doby uplynula presná polovica, stále platí stav z konca prvej tretiny. Košičania tak nad svojím súperom vedú pomerom 2:0.
     
    30:35
    Zmeniť sa to snažil Šmach, jeho strela po ľade od modrej čiary ale včas zmenila smer a mierila tak len na zadný mantinel.
     
    31:20
    Hostia sa snažili vyhnúť ofsajdu, napokon sa im to predsa len podarilo. Puk ale museli odovzdať na hokejky svojho súpera, ktorý sa teraz bude chcieť vrátiť do útočnej tretiny.
     
    32:17
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostali po niekoľkých svižných prihrávkach do samostatného úniku. Konkrétne sa tam ocitol RADIM HRUŠKA, ktorý nedal Durnému šancu na úspešný zákrok. Asistencia: Martin Dudáš.
    32:17 Radim HRUŠKA - 3:0
     
    33:00
    Košičania tak vedú pomerom 3:0, uvidíme, ako na tento fakt dokážu zareagovať hostia.
     
    33:30
    Vašíček sa od modrej čiary vystreliť neodvážil, Dudáš ale áno. Puk po ľade smeroval na čepeľ jedného z hostí, ktorý ranu dokázal zraziť na zadný mantinel.
     
    33:55
    Košičania to skúšali strelou od postranného mantinelu, avšak priestor pri svojej pravej žrdi mal Durný výborne pokrytý a jeho telo nedovolilo, aby puk prepadol do siete.
     
    34:10
    Hra sa pomerne často prerušuje, veríme, že to výraznejším spôsobom tempo zápasu neovplyvní.
     
    34:40
    Po puku sa teraz rozbehol Spilar, ktorý by ho rád získal do svojej moci. O poznanie bližšie bol ale k nemu ale Danko, ktorý si tak dokázal dať na útočníkov Košíc pozor.
     
    35:11
    Začalo sa posledných 5 minút druhej tretiny. Uvidíme, či sa ešte skóre bude meniť, alebo sa do šatní pôjde za stavu 3:0 v prospech skúsených Košíc.
     
    35:40
    Strela Šoltésa z pozície pravého krídla bola zblokovaná. Durný teraz ešte pohľadom skontroloval puk, napokon ale zakročiť nemusel.
     
    36:01
    Košice dali gól!
    Po dvoch góloch v prvej tretine prichádzajú dva presné zásahy Košíc aj v prostrednej časti zápasu. Do listiny strelcov sa zapísal tentokrát PETER BARTOŠ. Asistencie: Radim Hruška, Eduard Šedivý.
    36:01 Peter BARTOŠ - 4:0
     
    36:34
    Bartánus (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    36:55
    Milý puk vyviezol do útočnej tretiny, kde sa mu podarilo aj zakončiť. Akási propagačná strela však presná nebola.
     
    37:20
    Následne puk do bezpečia odpálil Martin Dudáš.
     
    37:40
    Mladíci sa počas početnej výhody nedokážu usadiť v útočnej tretine, sledujeme výbornú obrannú hru Košíc.
     
    38:00
    Dve minúty do konca druhej tretiny.
     
    38:30
    Šedivý puk neodpálil naopak, posunul si ho s Bicekom aj Vašíčkom. Košičania si počas vlastného oslabenia posielajú krásne prihrávky.
     
    39:00
    Bartánus medzičasom naskočil na ľad a zapojil sa do hry. Do konca druhej tretiny ostáva presne 60 sekúnd.
     
    39:50
    Nahodenie Bartoša adresáta nenašlo. Už sa zrejme nič podstatné neudeje.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa druhá tretina dnešného vloženého stretnutia medzi domácim HC Košice a mladíkmi z HK Orange 20. Po 40 minútach platí stav 4:0 a my tak budeme zvedaví, čo nám prinesie tretia tretina.

    Pomer striel po 2. tretine: 37:6

    Tretia tretina sa začne približne o 19:05.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:16
    Úvodné buly tretej tretiny bolo vhodené. Budeme zvedaví na to, či nám ešte posledná časť riadnej hracej doby prinesie nejaké zaujímavejšie momenty, alebo sa už obraz hry nezmení a v prípade zmeny skóre pôjde už len o akési kozmetické úpravy.
     
    40:35
    Sledovali sme najväčšiu šancu hostí v zápase! Spilarovi prihrávka na Suju nevyšla, naopak, puk na svoju hokejku prebral Sloboda. Ten sa rútil do samostatného úniku, napokon ale priestor troch žrdí netrafil.
     
    41:19
    V úvode tretej tretiny každopádne sympatická aktivita hostí, ktorí boli veľmi blízko k tomu, aby Habalovi prekazili cestu za črtajúcim sa tretím shutoutom sezóny.
     
    41:55
    Strelu Milého chcel tečovať Hričina, napokon sa ale puk len odrazil od nohy urasteného útočníka.
     
    42:25
    Košice dali gól!
    Košičania pridávajú piaty gól a s najväčšou pravdepodobnosťou tak potvrdzujú svoje dnešné víťazstvo. Durný nie je vôbec spokojný, do listiny strelcov sa totiž zapísal aj JURAJ MILÝ. Asistencie: Tomáš Hričina, Jiří Vašíček.
    42:25 Juraj MILÝ - 5:0
     
    43:30
    Strela Nagya letela z pomerne netradičnej pozície, vystúpený Durný na ňu ale musel v každom prípade zareagovať. Puk tak ukryl vo svojej lapačke.
     
    44:10
    Skórovať by chcel aj Bartánus, ktorý to teraz skúšal ranou spoza Patakyho, avšak mladý obranca jeho ranu zblokoval aspoň na zadný mantinel.
     
    44:50
    Vašíček (KOS) – 2 minúty – nedovolené bránenie.
     
    45:20
    Tibor Varga nazbieral počas oslabenia v útočnom pásme neskutočné množstvo sekúnd, famózna hra skúseného útočníka v službách Košíc.
     
    45:45
    Hostia sa s pukom nedokážu dostať do útočnej tretiny.
     
    46:09
    Platí to aj v tejto chvíli, kedy sa Košice puku zbavili pomerne jednoducho a poslali ho cez všetky čiary.
     
    46:40
    Bartánus chcel dokonca strieľať, puk sa mu ale v rozhodujúcej chvíli postavil na hranu. K zakončeniu spomedzi kruhov z tohto dôvodu neprišlo.
     
    47:11
    Košičania medzičasom už v plnom počte.
     
    47:12
    Koziot (S20) – 2 minúty – seknutie.
     
    47:40
    Puk je pri Habalovi, kam sa budú musieť Košice vrátiť.
     
    47:44
    Košice dali gól!
    Košice práve dosiahli výsledok, akým sa skončil aj ich posledný zápas proti Trenčínu. Prvú strelu ešte Durný vyraziť dokázal, na následnú dorážku bol ale prikrátky. Presadil sa útočník elitného košického útoku JAKUB SUJA. Asistencie: Ladislav Nagy, Radek Deyl.
    47:44 Jakub SUJA - 6:0
     
    48:40
    Hra sa sústreďuje v strednom pásme, mladíci z tímu hostí totiž puk nedokážu pretlačiť do obrannej tretiny domácich Košíc.
     
    49:05
    Podarilo sa im to až v tejto chvíli, kedy Vašíček puk na modrej čiare neudržal. Kompletná pätica hokejistov HK Orange 20 ale odišla striedať.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte 10 minút. Nič pritom nenasvedčuje tomu, že by sa ešte dnešné stretnutie malo predlžovať.
     
    50:30
    Bartánus hľadal pred tromi žrďami Biceka, táto prihrávka ale bola včas zastavená defenzívou hostí. Puk opustí útočnú tretinu domácich.
     
    51:15
    Ladislav Nagy spravil niekoľko krásnych pohybov telom, dostal sa medzi kruhy a vypálil zápästím, táto rana ale bola včas zastavená obranou súpera.
    51:15
     
    51:56
    Zakázané uvoľnenie Košíc.
     
    52:48
    Trška našiel spoluhráča postaveného na útočnej modrej čiare, jeho prihrávka mu ale od čepele odskočila. Aj preto sa k puku dostanú opäť Košice.
     
    53:30
    Formácia vedená Tomášom Hričinom dokázala v útočnej tretine rozprúdiť vietor, napokon ale presne nezakončila. Pálil Milý, puk skončil na zadnom mantineli.
     
    53:50
    Boltun si puk chcel spracovať pred bránkoviskom, tu mu ale pred čepeľou odskočil. Hostia mali šťastie, útočník Košíc mohol poľahky pridať aj siedmy gól.
     
    54:32
    Vašíček (KOS) – 2 minúty – faul lakťom.
     
    55:00
    Košice hru držia ďaleko od bránky Vladislava Habala.
     
    57:10
    Počas dvoch minút presilovky nevymysleli hostia prakticky nič, pokračujeme tak za rovnovážneho stavu.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny. Pokojne pritom môžeme prehlásiť, že rovnako dve minúty ostávajú aj do konca celého zápasu.
     
    58:43
    Na ľade sa už nedeje nič zaujímavé, Košice kontrolujú puk a s najväčšou pravdepodobnosťou už neinkasujú.
     
    58:46
    Trest pre hráčsku lavicu Košíc – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľade.
     
    59:20
    Zápas sa blíži ku svojmu koncu.
     
    59:55
    Už sa nič neudeje, Vladislav Habal má na svojom konte už tretiu vychytanú nulu v sezóne!
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné vložené stretnutie Tipsport ligy, v ktorom HC Košice poráža HK Orange 20 pomerom6:0, do tabuľky si pripisuje ďalšie tri body a v konečnom dôsledku si tak upevňuje aj priebežnú líderskú pozíciu.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 46:9

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:34:10)

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 3. Varga (Šedivý), 16. Šedivý (Spilar, Michalčin), 33. Hruška (Dudáš), 37. Bartoš (Hruška, Šedivý), 43. Milý (Hričina, Vašíček), 48. Suja (Nagy, Deyl)


    HC Košice: Habal (Riečický) – Deyl, Dudáš, Vašíček, Šmach, Šedivý, Michalčin – Nagy, Suja, Spilar – Bartánus, Boltun, Bicek – Varga, Milý, Hričina – Bartoš, Hruška, Klíma – Šoltés
    HK Orange 20: Durný (Babik) – Grman, Trška, Košecký, Bdžoch, Hain, Jendroľ, Mišuta, Danko – Sloboda, Pätoprstý, Pataky – Váňa, Murín, Vybiral – Hecl, Oško, Struška – Horvath, J. Koyš, Koziot

    Rozhodca: Lauff, Kalina – Bogdaň, M. Korba