Jihlava – Vítkovice 4:3 (2:1 po s.n.) | Hradec Králové – Liberec 3:5 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
Bílí Tygři Liberec
cz Utorok 20.09.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zřejmě je dobojováno, Východočeši inkasují při vlastní power-play! Do útoku dva na jednoho se dostali Liberečtí a ze střední vzdálenosti neměl problém přesně zakončit do prázdné klece JIŘÍ PRŮŽEK. Asistence: Filip Chlum.
     
    51:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale východočeská síť rozvlnila! Přihrávku zpoza brány obdržel DAVID POKORNÝ a ránou bez přípravy prostřelil vše, co puku překáželo na cestě z mezikruží do brány. Asistence: Jakub Husa, Roman Švík.
     
    45:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    To jsou věci, ve 46. minutě máme vyrovnáno! Na levém kruhu se dlouze napřáhl FILIP JIRÁSEK a přesnou tvrdou ránou vymetl pavučinu v protějším rohu liberecké klece. Navíc se jedná o první zásah tohoto hráče v juniorské kategorii. Asistence: Jaroslav Dvořák.
     
    43:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    To už ale neplatí! Sólo akci jako z učebnice vystřihl RADOVAN PAVLÍK a snižuje na rozdíl jediného gólu! Východočeský útočník projel s pukem téměř celé kluziště, prokličkoval mezi několika protihráči a nakonec ukázkově zavěsil do pravého vinglu. Asistence: Štěpán Havránek.
     
    38:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale Mountfield přeci jen v početní výhodě snížit stihl! Na modré čáře se napřáhl DANIEL LIER a přízemní střelou do protipohybu Žajdlíka snižuje na 1:3. Asistence: Tomáš Kynčl, Jaroslav Dvořák.
     
    38:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Místo aby Hradec v přesilovce snížil, sám inkasuje a Tygři jsou v třígólovém trháku! JAKUB HUSA si přehodil puk na bekhend a krásnou střelou do horní části brány nedal Bechnému šanci. Asistence: Petr Wiencek.
     
    18:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale na tuhle dorážku už domácí brankář nestačil a Severočeši jdou do dvougólového vedení! Z modré čáry tvrdě vypálil Starosta, jehož střelu hradecký strážce tří tyčí vyrazil. K dorážce se dostal VÁCLAV BURDA , který zamířil do horní části Bechného brány. Asistence: Martin Starosta, Jiří Průžek.
     
    00:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bleskurychlý začátek utkání v podání Bílých Tygrů! Od modré čáry vyslal touš na bránu Burda a tuto střelu Bechný pouze vykopl levým betonem. U kotouče byl pak nejrychleji FILIP CHLUP, jenž doklepl černou pryž do odkryté části hradecké klece. Asistence: Václav Burda, Ivan Korecký.

    Klára Petrásková

    Góly a asistencie: 39. Lier (Kynčl, Dvořák), 44. Pavlík (Havránek), 46. Jirásek (Dvořák) – 1. Chlum (Burda, Korecký), 19. Burda (Starosta, Průžek), 39. Husa (Wiencek), 52. Pokorný (Husa, Švík), 60. Průžek (Chlum)


    Mountfield HK: Bechný (Bartozel) – Hroudný, T. Kynčl, Havránek, Šalda, J. Moník, Lier – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Hnik "C", J. Dvořák, F. Moník, Hofman, Jirásek, Řepík, Chalupa, Pavlík. Trenér: Aleš Krátoška.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Turek, Klinger "C", Benák, Korecký, Husa, Kiss, Starosta – Pokorný, Průžek, Vlach, Rubeš, Beran, Wiencek, Švík, Nezbeda, Burda, Chlum, Kadlec. Trenér: Valdemar Jiruš.

    Rozhodca: Wagner – Svoboda, Maštalíř