Wolfsburg – Dortmund 1:5 (kon.) | Ingolstadt – Frankfurt 0:2 (kon.) | Darmstadt – Hoffenheim 1:1 (kon.)
Freiburg – Hamburger 1:0 (kon.)
koniec
SC Freiburg
1:0 (0:0)
Hamburger SV
Utorok 20.09.2016, 20:00 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Nemecká Bundesliga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Už sa zdalo, že ani v druhom polčase gól neuvidíme a zápas tak skončí remízou 0:0. Avšak, predsa len aktívnejší domáci sa dokázali ku gólu prepracovať a zásluhou Petersena, ktorý bol na ihrisku len pár minút vyhrávajú tento zápas 1:0!

    Ja Vám ďakujem za pozornosť a želám dobrú noc! (21:51:22)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Hostia sa dostávajú ku lopte, nedarí sa im však ohroziť domácu bránu. Prvá minúta nastaveného času už uplynula, Hamburgeru tak už veľa času neostáva.
     
    90
    Nastavený čas v druhom polčase: 2 minúty!
     
    89
    Loptu však už majú na svojich kopačkách domáci futbalisti, ktorí sa presunuli na územie hostí. Uvidíme, či sa ešte niečoho zaujímavého do konca zápasu dočkáme.
     
    88
    Ani teraz sa nepodarilo hosťom usadiť sa na útočnej polovičke, otázne tak je, či sa im ešte do konca zápasu podarí založiť nejakú útočnú akciu na bránu domácich.
     
    87
    Loptu majú v záverečných minútach tohto zápasu hostia, ale aj naďalej sa darí domácim držať ich mimo svoje územie. S Hamburgerom to už vyzerá zle.
     
    86
    Tréner domáceho výberu napokon siahol ešte ku taktickému striedaniu, do konca zápasu už veľa času neostáva. Budeme určite zvedaví aj na nastavený čas, zrejme sa veľa nastavovať nebude.
     
    85
    Striedanie v tíme SC Freiburg: z ihriska odchádza Maximilian Philipp, prichádza Janik Haberer.
     
    84
    Až teraz sa hostia dostávajú ku lopte, ale na útočnú polovičku sa im už preniknúť nedarí. Domáci zatiaľ všetko zvládajú s veľkým prehľadom.
     
    83
    Freiburg sa posúva bližšie ku bráne Hamburgeru a tak sa hostia musia brániť aj v čase, keď by sa mali sústrediť na útočenie. Ak to už domáci tím udrží, bude to zrejme zaslúžené víťazstvo.
     
    81
    Hamburger sa teraz prakticky ani nedostáva ku lopte a to pre hostí nie je dobré. Domáci aj naďalej vyhrávajú o jeden gól a zdá sa, že hosťom do konca zápasu už nič vážneho nedovolia.
     
    80
    Pri lopte je momentálne Freiburg, ktorý kombinuje na útočnej polovičke, ale do zakončenia sa nehrnie. Domáci sa tak snažia zbierať cenný čas na území svojho dnešného súpera.
     
    79
    Avšak, domáci celok zatiaľ bez problémov všetko zvláda, hostí si drží od svojej brány a získava aj dôležité lopty. Hostia to budú musieť zrejme čo chvíľa viacej otvoriť.
     
    78
    Tréner hostí tak poslal hneď dvojicu nových hráčov na ihrisku a využil tak už všetky svoje striedania. Hostia sa snažia čo najlepšie pripraviť na potencionálny záverečný tlak, ak ich domácich do neho pustia.
     
    77
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza Bobby Wood, prichádza Pierre-Michel Lasogga.
     
    76
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza Nicolai Müller, prichádza Alen Halilović.
     
    75
    Hamburger sa aj naďalej drží na útočnej polovičke, nemá však dostatočný priestor na to, aby mohol ohroziť bránu domácich. Freiburgu sa darí hostí vytláčať na stred ihriska.
     
    74
    Častejšie sú však v útoku aj naďalej hostia, ktorí by určite z tohto zápasu vyťažili aspoň ten jeden bod. Prekonať domácu defenzívu však bude veľmi náročné.

    Miroslav Revaj

    Góly: 70. Petersen

    Karty:   33. Frantz (FRE)


    SC Freiburg: Schwolow – Stenzel, Gulde, Höfler, Günter – Abrashi – Bulut, Frantz (C) (63. Niedermeier), Grifo – Philipp (85. Haberer), Niederlechner (69. Petersen).
    Náhradníci: Gikiewicz – Ignjovski, Söyüncü, Petersen, Haberer, Schuster, Niedermeier

    Hamburger SV: Adler – Sakaj, Djourou (C), Spahić, Santos – G. Jung, Ekdal – N. Müller (76. Halilović), Hunt, Waldschmidt (62. Gregoritsch) – Wood (77. Lasogga).
    Náhradníci: Mathenia – Reis, Holtby, Lasogga, Gregoritsch, Ostrzolek, Halilović