Rakúsko – Česko 0:7 (kon.)
koniec
Rakúsko
0:7 (0:3, 0:3, 0:1)
Česko
cz Nedeľa 18.09.2016, 11:45 • NETZSCH-Arena Selb • Reprezentace žien U18
Partner:
     
    59:48
    Ještě že tak! Anja Trummerová měla stoprocentní tutovku na to, aby překazila Švejdové čisté konto. Naštěstí bekhendem minula úplně prázdnou bránu!
     
    57:33
    Ale děvčata vybojovala aspoň přesilovku. Theresa Schafzahlová (AUT) je vyloučena za držení.
     
    57:27
    Anna Kotounová z úhlu neprostřelila gólmanku, na přihrávku před prázdnou klec pak nedosáhla Sandra Halounová.
     
    54:38
    To je ale pech! Bára Machalová se vydala od zadního hrazení před branku, kde dostala prostor hned ke třem střelám. Gólem nekončí ani jedna z nich!
     
    51:57
    Kateřina Zrnová dává Rakušankám lekce bruslení zdarma! Kolem zkoprnělé obránkyně dojela až ke Kühneové, zblízka už nenašla místečko v její výstroji.
     
    49:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poprvé od půlky zápasu se konečně zase prosazujeme, český tým ještě neřekl svá poslední slova! A byla to krásná akce. Sandra Halounová posunula puk mezi kruhy VERONICE LORENCOVÉ, která natáhla k parádní střele a z pavouků v rakouské kleci udělala bezdomovce – 0:7! Asistence: Sandra Halounová, Alexandra Halounová.
     
    46:15
    Nikola Dýcková mohla výtečné střídání zakončit gólem, ale Kühneová se skvěle roztáhla a na čáře puk zastavila! Ještě dneska nedostala gól.
     
    42:13
    Druhé české oslabení je na světě. Klára Seroiszková (CZE) je vyloučena za držení protihráčky.
     
    41:38
    Česká pětice nechala za zády volnou Julii Schneebergerovou. Švejdová ji tváří v tvář vychytala pravým betonem!
     
    39:59
    Se sirénou ztlumila Kühneová střelu Vozdecké a puk se jí zastavil na brankové čáře.
     
    38:24
    No tak to je škoda! V oslabení jsme ujeli do přečíslení dvě na jednu, Nikola Dýcková vyzvala ke skórování Barboru Machalovou. Ta zblízka trefila jen tyč nehlídané svatyně!
     
    37:10
    Poprvé v zápase si česká reprezentace vyzkouší oslabení, možná to v rámci přípravy neuškodí. Karolína Hrdinová (CZE) odchází na trestnou za nedovolené bránění.
     
    35:41
    Do třetice karvinská Klára Seroiszková. Rakušankám vypíchla kotouč, pak ovšem jejich klec těsně minula.
     
    30:29
    Sedmý výbuch české extáze byl na spadnutí. Do brejku ujela Nikola Dýcková, ale bekhendovou kličkou na novou gólmanku nevyzrála.
     
    29:05
    Rakušanky si berou oddechový čas a střídají brankářky, do hry jde Sabrina Kühneová.
     
    29:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skóro jako přes kopírák a v půlce zápasu vedeme už o půltucet! Oba dva góly dělilo jen 11 sekund, Klára Hymlárová narýsovala od pravého hrazení krásnou přihrávku NATÁLII MLÝNKOVÉ, která ho v rychlosti znovu poslala do volné branky! Možná bruslí, možná hokejkou, ale na tom nezáleží – 0:6. Asistence: Klára Hymlárová, Anna Kotounová.
     
    28:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takhe vypadá spolupráce "Bobrů", v rakouské síti se třepotá pátý kotouč! Alexandra Halounová vykroužila dlouhý oblouk a ze strany poslala puk před branku. Čekala na něj Lorencová, ale nakonec projel až na druhou stranu brankoviště, kde ho SANDRA HALOUNOVÁ jednoduše posunula do prázdné klece – 0:5! Asistence: Alexandra Halounová, Karolína Hrdinová.
     
    26:47
    Český nápor ještě zesílil, ale před brankou je teď hodně husto a těsno. Nejblíž ke gólu byla Nikola Dýcková, gólmanka udržela kotouč se štěstím ve výstroji!
     
    25:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Povedenější tedy byla o hodně, protože ji využíváme ke čtvrtému gólu! Z velké mely mezi kruhy vypadl kotouč na hokejku MAGDALENY ERBENOVÉ. Její střela od modré čáry bez teče propadla až do branky – 0:4! Asistence: Natálie Mlýnková, Tereza Karlecová.
     
    24:25
    Zahrajeme si druhou přesilovku, snad už bude povedenější než ta předešlá. Theresa Schafzahlová (AUT) – 2 minuty za podražení.
     
    23:33
    Dvě téměř stejné střelecké pozice pro Danielu Kolářovou, která už by si gól zasloužila! Teď ji v obou případech Lugginová vychytala svými betony.
     
    22:34
    Rakousko je kompletní, až po přesilovce přišla parádní akce Kateřiny Zrnové. Mířila snad nad rameno, Lugginová jí ale radost nedovolila!
     
    20:58
    Lugginová neviděla na pokus Erbenové, proto ho jen se štěstím vytáhla vedle tyčky.
     
    20:23
    Až zkraje druhé třetiny přichází první trest v zápase. Jdeme na přesilovku, Nina Auspergerová (AUT) totiž pyká za držení.
     
    18:48
    Ve zcela ojedinělé šanci Rakušanek se zjevila Steinerová. Tečovaný kotouč o kousek přeletěl českou klec.
     
    17:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    A vzápětí je tady třetí úder vládkyň ledové plochy. NIKOLA DÝCKOVÁ si s pukem vyjela na kruhy, vylepšila si střelecký úhel a pak zamířila mezi betony Lugginové. Ty seckvaly později a kotouč propadl do sítě – 0:3! Asistence: Karolína Hornická, Barbora Machalová.
     
    16:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Otevřenou rakouskou obranu trestáme druhou brankou, snad se nám bude dýchat líp! Co se nepovedlo Natálii Mlýnkové, to dokonala dorážkou TEREZA KARLECOVÁ a raduje se podruhé v zápase – 0:2! Asistence: Natálie Mlýnková, Magdalena Erbenová.
     
    14:53
    Právě Kolářová pak ve zmatku před rakouskou klecí dorážela, gólmanka vykopla levý beton a špičkou zasáhla!
     
    13:08
    Machalová se obtočila kolem branky, před ní dojížděla Karolína Hornická. Lugginová se ale přesunula a povyjela, takže stav se nemění.
     
    09:34
    Další úprk, tentokrát v podání druhé formace. Machalová viděla volnou Hornickou, ale škoda, že puk šel o kousek dál a vypíchla ho gólmanka!
     
    08:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale otevíráme skóre a zaslouženě jdeme do vedení! První útok se dostal zpět ke kotouči a Natálie Mlýnková našla z pravé strany úplně volnou hokejku TEREZY KARLECOVÉ, která nemohla tímhle bochánkem pohrdnout a snadno ho doťukla do prázdné brány – 0:1! Asistence: Natálie Mlýnková, Klára Hymlárová.
     
    08:02
    Klára Hymlárová v přečíslení dvou proti jedné nahrála Tereza Karlecové. Její střela gólmance vypadla a už už se šourala za záda, v posledním momentu ale odpálila puk obránkyně!
     
    04:18
    Klára Hymlárová našla zpoza branky Natálii Mlýnkovou, ta pálila z první, ale Lugginová zasahuje!

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 9. Karlecová (Mlýnková, Hymlárová), 17. Karlecová (Mlýnková, Erbenová), 18. Dýcková (Hornická, Machalová), 26. Erbenová (Mlýnková, Karlecová), 29. S. Halounová (A. Halounová, Hrdinová), 30. Mlýnková (Hymlárová, Kotounová), 50. Lorencová (S. Halounová, A. Halounová)


    Rakúsko: Lugginová (30. Kühneová) – K. Schneebergerová, Kattnigová, Felderová, Krausová, Auspergerová, Simonisová, Poschová – Burghartová, J. Schneebergerová, Trummerová, Kapfingerová, Ruschová, Dahlová, Lüfteneggerová, Mayrová, Schusserová, Schafzahlová, Steinerová, Wurzerová. Trenér: Jyri Kulvala.
    Česko: Švejdová (Juřicová) – Kotounová, Erbenová, Škrdlová, Pytlíková, Vozdecká, Martinů, Hrdinová, Horáková – Mlýnková, Hymlárová "C", Karlecová – Machalová, Hornická, Dýcková – Kolářová, Zrnová, Seroiszková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Jan Fidrmuc.