Rakúsko – Česko 0:7 (kon.)
koniec
Rakúsko
0:7 (0:3, 0:3, 0:1)
Česko
cz Nedeľa 18.09.2016, 11:45 • NETZSCH-Arena Selb • Reprezentace žien U18
Partner:
     
    49:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poprvé od půlky zápasu se konečně zase prosazujeme, český tým ještě neřekl svá poslední slova! A byla to krásná akce. Sandra Halounová posunula puk mezi kruhy VERONICE LORENCOVÉ, která natáhla k parádní střele a z pavouků v rakouské kleci udělala bezdomovce – 0:7! Asistence: Sandra Halounová, Alexandra Halounová.
     
    29:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skóro jako přes kopírák a v půlce zápasu vedeme už o půltucet! Oba dva góly dělilo jen 11 sekund, Klára Hymlárová narýsovala od pravého hrazení krásnou přihrávku NATÁLII MLÝNKOVÉ, která ho v rychlosti znovu poslala do volné branky! Možná bruslí, možná hokejkou, ale na tom nezáleží – 0:6. Asistence: Klára Hymlárová, Anna Kotounová.
     
    28:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takhe vypadá spolupráce "Bobrů", v rakouské síti se třepotá pátý kotouč! Alexandra Halounová vykroužila dlouhý oblouk a ze strany poslala puk před branku. Čekala na něj Lorencová, ale nakonec projel až na druhou stranu brankoviště, kde ho SANDRA HALOUNOVÁ jednoduše posunula do prázdné klece – 0:5! Asistence: Alexandra Halounová, Karolína Hrdinová.
     
    25:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Povedenější tedy byla o hodně, protože ji využíváme ke čtvrtému gólu! Z velké mely mezi kruhy vypadl kotouč na hokejku MAGDALENY ERBENOVÉ. Její střela od modré čáry bez teče propadla až do branky – 0:4! Asistence: Natálie Mlýnková, Tereza Karlecová.
     
    17:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    A vzápětí je tady třetí úder vládkyň ledové plochy. NIKOLA DÝCKOVÁ si s pukem vyjela na kruhy, vylepšila si střelecký úhel a pak zamířila mezi betony Lugginové. Ty seckvaly později a kotouč propadl do sítě – 0:3! Asistence: Karolína Hornická, Barbora Machalová.
     
    16:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Otevřenou rakouskou obranu trestáme druhou brankou, snad se nám bude dýchat líp! Co se nepovedlo Natálii Mlýnkové, to dokonala dorážkou TEREZA KARLECOVÁ a raduje se podruhé v zápase – 0:2! Asistence: Natálie Mlýnková, Magdalena Erbenová.
     
    08:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale otevíráme skóre a zaslouženě jdeme do vedení! První útok se dostal zpět ke kotouči a Natálie Mlýnková našla z pravé strany úplně volnou hokejku TEREZY KARLECOVÉ, která nemohla tímhle bochánkem pohrdnout a snadno ho doťukla do prázdné brány – 0:1! Asistence: Natálie Mlýnková, Klára Hymlárová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 9. Karlecová (Mlýnková, Hymlárová), 17. Karlecová (Mlýnková, Erbenová), 18. Dýcková (Hornická, Machalová), 26. Erbenová (Mlýnková, Karlecová), 29. S. Halounová (A. Halounová, Hrdinová), 30. Mlýnková (Hymlárová, Kotounová), 50. Lorencová (S. Halounová, A. Halounová)


    Rakúsko: Lugginová (30. Kühneová) – K. Schneebergerová, Kattnigová, Felderová, Krausová, Auspergerová, Simonisová, Poschová – Burghartová, J. Schneebergerová, Trummerová, Kapfingerová, Ruschová, Dahlová, Lüfteneggerová, Mayrová, Schusserová, Schafzahlová, Steinerová, Wurzerová. Trenér: Jyri Kulvala.
    Česko: Švejdová (Juřicová) – Kotounová, Erbenová, Škrdlová, Pytlíková, Vozdecká, Martinů, Hrdinová, Horáková – Mlýnková, Hymlárová "C", Karlecová – Machalová, Hornická, Dýcková – Kolářová, Zrnová, Seroiszková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Jan Fidrmuc.