Žilina – Senica 4:2 (kon.) | Myjava – Trenčín 1:0 (kon.) | Trnava – Michalovce 2:3 (kon.)
Dunajská Streda – Podbrezová 0:0 (kon.) | Ružomberok – Zlaté Moravce 6:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Prešov 1:1 (kon.)
koniec
FC Spartak Trnava
2:3 (1:1)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 17.09.2016, 19:00 • Štadión Antona Malatinského • Niké liga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom síce FC Spartak Trnava po 8 minútach hry viedol zásluhou Jirku pomerom 1:0, následne ale prišli presné zásahy z kopačiek Koscelníka a Škutku, ktorí zápas obrátili v prospech hostí. Keď už v 65. minúte zvýšil Mensah na 3:1, s Trnavou to nevyzeralo vôbec dobre. Napokon sa ešte z penalty podarilo znížiť Godálovi, tento gól už ale prakticky nič neriešil.

    Konečný výsledok:
    FC Spartak Trnava – MFK Zemplín Michalovce 2:3

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:53:48)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Už sa ale nič podstatné neudeje.
     
    90+1
    Beží jediná nadstavená minúta dnešného stretnutia.
     
    90+1
    Striedanie sa mierne natiahlo, už sme sa dostali do nadstaveného času.
     
    90
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Ivan Kotora, prichádza Jozef Vajs.
     
    90
    Beží posledná minúta riadnej hracej doby, čakáme už len na údaj o nadstavenom čase. Zároveň čakáme na pripravované taktické striedanie v tíme Michaloviec.
     
    89
    Michalovce loptu pomerne často odkopávajú aspoň za postrannú čiaru, celok z východného Slovenska sa už za stredový kruh vôbec nepresúva.
     
    88
    Loptu si k rohovej zastávke postavil opäť kapitán Mikovič, ktorý to opäť skúšal dlhým centrom. Jeho spoluhráči zámer opäť nepochopili a nasledovať tak bude opäť odkop Matúša Kiru.
     
    87
    Nasledovať bude rohový kop v prospech domácich.
     
    86
    Skvelá šanca Spartaka sa gólom nekončí! Jirka našiel parádnym spôsobom Košťála, ktorý si ešte vo vápna zasekol súpera a vylepšil si aj strelecký uhol. Následná rana po zemi skončila v moci Kiru.
     
    85
    Útočný faul Trnavy hosťom vyhovuje, Sipľak sa teraz s rozohrávkou vôbec neponáhľal.
     
    84
    To vyzeralo veľmi nepríjemne, keď Lazarus v páse kopol priamo do Jirku a obaja hráči ostali niekoľko sekúnd ležať na trávniku. Napokon sa to zaobišlo bez zranenia.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Celestine Lazarus (MFK Zemplín Michalovce).
     
    83
    Lopta je pred pokutovým územím Jakubecha, kde s ňou síce operujú červeno-čierni, tí sa ale nedokážu pretlačiť cez prehustený stret poľa.
     
    82
    Nuž, uvidíme, či sa ešte Košťálovi podarí Trnave dopomôcť smerom dopredu. Zatiaľ to ale vyzerá tak, že budú záverečné minúty jasne v réžii Michaloviec.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Denis Horník, prichádza Martin Košťál.
     
    80
    Snaha Gagnona bola zbytočná, legionár v službách Spartaka Trnava už loptu pred bránkovou čiarou zachytiť nedokázal. Pokračovať tak budeme odkopom Matúša Kiru.
     
    80
    Domáci sa na útočnú polovicu dostali s tromi útočníkmi, avšak tí pred pokutovým územím nepochopiteľne zastali a nechali stopérov súpera do celej situácie pristúpiť.
     
    79
    A platí to aj jedenásť minút pred koncom, kedy sme sledovali niekoľko autových vhadzovaní v prospech hostí. Budeme zvedaví na to, kedy sa Zemplín odhodlá k taktickým striedaniam a zbieraniu cenných sekúnd.
     
    78
    Hra sa teraz voľne presúva zo strany na stranu, ani jeden z celkov si nedokáže vypracovať výraznejší tlak. Tento fakt pritom vyhovuje nepochybne viac Michalovciam, ktoré stále vedú.
     
    77
    Domáci nachytaní v tesnom ofsajde, Trnave tak nevyšiel podľa predstáv ani tretí pokus o kolmú prihrávku v sérii.
     
    77
    Dnešné stretnutie sleduje 3511 divákov.
     
    77
    Domáci ešte avizovali hru rukou pri odvrátení centra Sipľakom, hlavný arbiter Hrčka ale ostáva aj naďalej pokojný. V dnešnom zápase sa udelila len jedna žltá karta.
     
    76
    Medzičasom sa nám začalo posledných 15 minút zápasu, pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas. Hra ale plynie pomerne rýchlo a nič tak nenasvedčuje tomu, že by sa mal nadstavovať vyšší počet minút.
     
    75
    Lopta prisúdená Michalovciam, Matúš Kira môže hru upokojiť a v pokoji rozohrať odkopom od vlastnej svätyne.
     
    75
    Gagnon si loptu niekoľkokrát vymenil s Horníkom, druhý menovaný sa následne pokúsil aj o prienik do vápna, avšak táto snaha napokon úspechom ocenená nebola.
     
    74
    Tentokrát to skúšal Mikovič do stredu brány, tam ale vyskočil najvyššie Soumah. Aj preto lopta opustila pokutové územie a namierila si to do priestoru, odkiaľ je len veľmi ťažké skórovať.
     
    73
    Loptu si k rohovej zastávke postavil Mikovič, po jeho centri sa celá situácia zopakuje ešte raz.
     
    72
    Center Jirku odvrátený len na rohový kop.
     
    71
    Trnava by rada pridala aj tretí gól, avšak lopta sa voľne presúva len v okolí stredovej čiary. Z tohto priestoru pritom padajú presné zásahy skutočne len veľmi sporadicky.
     
    70
    Michalovce zbierali sekundy na útočnej polovici ihriska, v tomto priestore si ale napokon nerozumeli a loptu poslali len za bránkovú čiaru.
     
    69
    Zápas je tak opäť otvorený!
     
    68
    Trnava dala gól!
    Loptu si na biely bod postavil BORIS GODÁL, ktorý zakončil nekompromisne a Kirovi tak nedal šancu na zákrok.
     
    68
    Bola nariadená penalta v prospech Trnavy!
     
    67
    Mikoviča možno dnes pokojne označiť za najbojovnejšieho futbalistu na trávniku. Nuž, čo z toho, keď sa spoluhráči domáceho kapitána nemajú záujem do premyslených útočných akcií zapájať.
     
    66
    Bojovný Mikovič loptu vykopol prakticky z bránkovej čiary, následnú strelu ale domáci absolútne pokazili a poslali ju vysoko nad bránu.
     
    65
    Michalovce dali gól!
    Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Dávid Škutka prežíva vydarený polčas, keď najskôr pridal druhý gól Michaloviec, aby tentokrát vysunul Mensaha. EMMANUEL MENSAH sa zoči-voči Jakubechovi nepomýlil.
     
    64
    Matúš Kira si v dnešnom zápase poriadne verí. Dokazuje to predovšetkým jeho časté vybiehanie z pokutového územia, teraz to pritom dokonca riešil Kira spracovaním si lopty hruďou.
     
    63
    Lopta dopadla na hlavu Mensaha, ten ju dokázal vytlačiť do bezpečnej zóny.
     
    62
    Celá situácia sa zopakuje ešte raz. Michalovce sa bránia jednoduchým, avšak účinným spôsobom.
     
    62
    Ďalší roh v prospech Spartaka.
     
    62
    Aj preto smerovala jeho prihrávka len za postrannú čiaru.
     
    61
    Trnava je v tejto chvíli dobre zatláčaná za priestor stredového kruhu, kde nemá Mikovič ideálne podmienky na založenie útočnej akcie.
     
    60
    Odvrátená prihrávka za pokutové územie, ešte tam prišlo k jednému opakovanému centru, lopta ale zapadla len priamo do rukavíc pripraveného Matúša Kiru.
     
    60
    Roh pre domácich.
     
    60
    Po hodine hry môžeme skonštatovať, že optickú prevahu síce má domáca Trnava, avšak tá sa môže postarať o prekvapenie kola. Na domácom trávniku totiž s Michalovcami stále prehráva.
     
    59
    Michalovce sa do útočnej fázy príliš neženú, loptu sa snažia držať predovšetkým v okolí stredového kruhu.
     
    58
    Zdá sa, že Trnava si tento fakt konečne uvedomila. Týka sa to predovšetkým Mikoviča, ktorý vyslal zaujímavý center na Slobodu. Ten ale loptu podcenil a v páde ju zbytočne poslal len do rukavíc Kiru.
     
    57
    Napokon to ale Spartaku v útočnej fáze absolútne nevyšlo. Domáci loptu zakopli len za bránkovú čiaru a evidentne tak pokračujú v hernej útrape. Ak sa Trnava veľmi rýchlo nespamätá, na bodový zisk bude môcť zabudnúť.
     
    56
    Loptu uchopil do svojich rúk Denis Horník, ktorý sa po dobu asi 15 sekúnd rozhliadal okolo seba a hľadal spoluhráča, ktorému by mohol svoju prihrávku poslať.
     
    55
    Tento center bol ale defenzívou dobre odvrátený.
     
    54
    Roh pre hostí.
     
    54
    Úvod druhej časti hry je v podaní domácich mimoriadne nevydarený, Michalovce sa naopak pomerne často s loptou tlačia až pred Jakubecha.
     
    53
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku, kde napálila loptu Trnava len priamo do rukavíc pripraveného Matúša Kiru.
     
    52
    Issiaka Babatounde Bello teraz po jednom z osobných súbojov krívkajúc poklusával v okolí stredového kruhu, našťastie sa ale zdá, že budeme môcť pokračovať bez vynúteného striedania.
     
    51
    Obrovská šanca Trnavy! Gagnon loptu potiahol po ľavej strane a vo vápne ešte našiel Mikoviča. Ten to skúsil strelou bez príprava, lopta skončila na tele posledného obrancu.
     
    50
    Po piatich minútach hry platí stav 1:2 a ak chce ešte dnes Trnava pomýšľať na bodový zisk, v útočných radoch bude musieť poriadne zabrať.
     
    49
    Michalovce dali gól!
    Michalovce dokonali dokonalý obrat a po prvýkrát sa dnes ujali vedenia! DÁVID ŠKUTKA je na trávniku síce len tri minúty, ani to mu ale nebránilo v tom, aby poslal loptu do siete.
     
    48
    Trnava loptu nakopla na útočnú polovicu, tam ale jej hráči v rozohrávke neuspeli. Loptu tak prebral na svoju kopačku Kira.
     
    47
    Úvod druhého polčasu priniesol opatrný futbal z oboch strán, hráči sa zahrievajú.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Kristian Kushta, prichádza Dávid Škutka.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Igor Žofčák, prichádza Dominik Kunca.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Lukáš Mihálik, prichádza Loic Gagnon.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Skončil sa prvý polčas stretnutia medzi Trnavou a Michalovcami, ktorý priniesol po góle na oboch stranách. Domácich poslal do vedenia v 8. minúte Jirka, v 32. minúte zasa gólom odpovedal Koscelník.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:02.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Už sa ale nič neudeje, Hrčka píska koniec.
     
    45
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    45
    Červeno-čierni sa ale s loptou nedokázali pretlačiť cez defenzívu súpera. Aj preto sa Halilovič spoľahne na spätnú prihrávku za stredový kruh.
     
    44
    Zápas sa pomaly blíži ku svojom koncu, pri lopte je v tejto chvíli domáca Trnava.
     
    43
    Mikovič padol na hranici vápna, pokutový kop sa ale nepískal.
     
    42
    Tak sa na to pozrime! Igor Žofčák loptu pekne prestrčil na Danka, ktorý sa ocitol v dobrej pozícii, jeho prízemná strela ale skončila len na bočnej sieti Jakubechovej brány.
     
    42
    Nízky center ale dopadol len priamo na hlavy defenzívy hostí, ktorí sa tak budú chcieť vydať na svoj ďalší útočný výpad.
     
    41
    Priamy voľný kop v prospech domácej Trnavy. Bude to zo vzdialenosti asi 25 metrov.
     
    41
    Jirka si teraz loptu niekoľkokrát vymenil loptu s Čonkom, druhý menovaný ale napokon zlyhal, prihrávku si predkopol ďaleko pred svoje telo a pred postrannou čiarou ju už nezachytil.
     
    40
    Mensah odviedol v strede poľa obrovský kus práce, naviazal si na seba troch hráčov a následne našiel Žofčáka, ten ale finálny center úplne pokazil. Sľubná situácia v pokutovom území gólom nekončí.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte 5 minút.
     
    39
    Greššák vo finálnej prihrávke pohorel, lopta letí k stredovému kruhu. Trnava teraz svoju optickú prevahu v druhý strelený gól nevyužila.
     
    38
    Halilovič sa po dlhšej dobe ocitol s loptou pred pokutovým územím súpera, cez prehustený priestor ale necentroval. Emir svoju prihrávku smeroval len k ľavej postrannej čiare.
     
    37
    Žofčák sa do hry zapojil ešte pred priamym voľným kopom, ktorý zahrával Danko. Jeho center ale dopadol len priamo na hlavy pozorných obrancov domácej Trnavy.
     
    36
    Ošetrovanie Žofčáka trvá už jednu minútu, zdá sa ale, že v hre bude pokračovať.
     
    36
    Igor Žofčák ostáva po zákroku Mikoviča ležať na hracej ploche a nevyzerá to s ním vôbec dobre! Skúsený futbalista bude musieť byť ošetrený.
     
    35
    Žltú kartu dostáva Martin Mikovič (FC Spartak Trnava).
     
    34
    Napokon z toho bude ďalší rohový kop.
     
    33
    Priamy voľný kop pre hostí.
     
    32
    Michalovce dali gól!
    A máme vyrovnané! Igor Žofčák vyslal zaujímavý center do stredu vápna, ktorý ešte Podhorin posunul hlavou na vzdialenejšiu žrď. MARTIN KOSCELNÍK sa v celej situácii napokon zorientoval najlepšie a loptu poslal do siete.
     
    32
    Rohový kop v prospech Michaloviec.
     
    32
    Danko sa chcel vydať popri pravej postrannej čiare na útočný výpad, cez prehustený stred poľa to ale možné nebolo. Aj preto hľadal Danko len Koscelníka na vlastnej polovici.
     
    32
    Mikovič padol v strede poľa, opäť sa ale nepískalo. Hlavný arbiter Hrčka stál k celej situácii dostatočne blízko na to, aby pochybil.
     
    31
    Medzičasom ubehla už jedna tretina z dnešného stretnutia, stále pritom platí stav z 8. minúty zápasu. Jirka vtedy rozvlnil sieť Kiru a rozjasal domáce tribúny. Trnava tak vedie 1:0.
     
    30
    Na trávniku teraz ostal ležať Mensah, ktorý sa ale dopustil zbytočného útočného faulu. Zraneniu sme sa našťastie vyhli, s loptou na kopačkách bude pokračovať domáca Trnava.
     
    29
    Koscelník teraz prepadol cez Haliloviča a pýtal si priamy voľný kop v prospech Michaloviec, hlavný arbiter Hrčka ale ostal pokojný.
     
    28
    Qose nemal komu prihrať, loptu tak poslal len ku stredovému kruhu.
     
    28
    Kushta si loptu spracovával vo vnútri pokutového územia spôsobom, kedy svoju pravú nohu vystrčil pred telo svojho súpera. Odrazená lopta ale dopadla len priamo do rukavíc Jakubecha.
     
    27
    V následnej útočnej snahe neuspel ani Igor Žofčák, trnavský Spartak si dnes dáva v defenzívnych radoch skutočne veľký pozor.
     
    26
    Danko sa dostal k prízemnej prihrávka Žofčáka a chcel to skúsiť stredom poľa, avšak loptu si napokon predkopol až príliš a ponúkol ju tak priamo Jirkovi. Ten prihrávkou nepohŕdol.
     
    25
    Hra sa na malý moment spomalila, hlavní aktéri stretnutia totiž mali problém s loptou a museli ju vymeniť aj za druhú. Aj to bolo dôvodom jej na prvý pohľad nepochopiteľného odkopnutia.
     
    24
    Koscelník teraz zahral rukou, Hrčka ale ostáva pokojný. Do svojej píšťalky totiž fúkol, žltú kartu ale nevytiahol.
     
    23
    Máme za sebou úvodnú polovicu prvého polčasu, diváci prítomní na Štadióne Antona Malatinského naďalej sledujú aktívny futbal z oboch strán. Stále sme ale videli jediný gól v podaní domácich.
     
    22
    Z následného rohu neprišlo nič zaujímavé.
     
    21
    Ale pozrime sa na to! Denis Horník to skúsil strelou spoza vápna, ktorá ešte bola zblokovaná. Lopta ale postupne padala pod brvno súpera a Kira sa musel prezentovať skvelým zákrokom.
     
    21
    Hra sa voľne presúvala zo strany na stranu, napokon sa jej ale chopili domáci. Tí to skúsili po pravej strane ihriska, avšak napokon sa im hrací predmet podarilo zakopnúť len za postrannú čiaru.
     
    20
    Hosťujúci Zemplín to ale s razanciou v útočných radoch prehnal. Sledovali sme zbytočný útočný faul na Bella, po ktorom bude môcť rozohrávať Jakubech.
     
    19
    Michalovce ale ostanú pred Jakubechom, ktorého by nepochybne radi konečne ohrozili.
     
    18
    Loptu si teraz k rohovej zastávke postavil skúsený Igor Žofčák, ktorý to skúšal centrom do stredu vápna, avšak na túto loptu dokázala najlepšie zareagovať defenzíva Trnavy.
     
    17
    Roh v prospech hostí.
     
    17
    Mikovič loptu pristavil Mihálikovi, ten zasa našiel Bella. Trochu zbytočne to teraz Bello riešil čitateľnou prihrávkou po zemi, aj preto sa hracieho predmetu zmocnil Zemplín.
     
    16
    Michalovce sa rýchlo presunuli na opačnú stranu ihriska, tam sme ale videli len ďalšie odvrátenie lopty za postrannú čiaru. Loptu do svojich rúk uchopí Mensah.
     
    15
    Trnava to teraz vymyslela famózne, zo stredu poľa prišlo vysunutie Jirku, ktorý ešte prízemnou prihrávkou našiel kapitána Mikoviča. Ten to nevymyslel ideálne a strelou bez prípravy bránu vysoko prepálil.
     
    15
    Zo zápasu ubehlo už 15 minút, Trnava stále vedie najtesnejším možným rozdielom – 1:0. Vzhľadom k predošlej šanci to už ale platiť nemuselo.
     
    14
    Tak toto bolo veľmi zaujímavé! Hostia zahrali štandardku len k bližšej žrdi, kde Trnava úplne zabudla na Kushtu. Ten to tak osamotený skúsil hlavou, jeho zakončenie pritom smerovalo do bočnej siete.
     
    14
    Roh v prospech Michaloviec.
     
    13
    Mikovič teraz v šprintérskom súboji nadvihol hlavu a v šestnástke súpera hľadal jedného zo svojich spoluhráčov, avšak center mu absolútne nevyšiel. Lopta doplachtila len do rúk Kiru.
     
    12
    Napokon sa Zemplín pred pokutové územie predsa len dostal, center Danka ale rozhodne nemohol mať prívlastok gólový. Jakubech bude môcť v pokoji odkopávať od vlastnej brány.
     
    12
    Zápas po góle opätovne stratil na svojom tempe, Spartak totiž dokázal súpera udržať v dostatočnej vzdialenosti od Jakubechovej svätyne.
     
    11
    Nuž, budeme zvedaví na odpoveď hostí, pre ktorých je to rozhodne poriadne studená sprcha.
     
    10
    Trnava dala gól!
    Trnava využila následný protiútok na výbornú a ujala sa vedenia! Kapitán Mikovič našiel krížnou prihrávkou Jirku a ERIK JIRKA sa už pomýliť jednoducho nemohol.
     
    9
    Michalovce sa mohli dostať do vedenia! Aktívny Mensah odviedol opäť obrovský kus práce, z čoho sa snažil ťažiť Kotora. Futbalista hostí loptu ale len pohladil a za chrbát Jakubecha ju tak neusmernil.
     
    9
    Zápas v tejto chvíli poriadne stratil na tempe. Čonka sa snažil niečo vymyslieť smerom dopredu, Mensah proti nemu ale výborne vystúpil a o loptu ho pripravil.
     
    8
    Aktívny Mensah sa bez váhania presunul na opačnú stranu ihriska, kde chcel ešte pri postrannej čiare nájsť voľného Koscelníka. Prihrávka ale bola príliš prudká a skončila za postrannou čiarou.
     
    7
    Pri lopte bol Mikovič, ten ju ale posunul na Haliloviča, ktorý sa mal postarať o ďalší pekný center. Tentokrát to ale Trnave nevyšlo podľa predstáv, loptu totiž preberá Mensah.
     
    6
    Druhý rohový kop v prospech Trnavy.
     
    5
    Pomerne často sa teraz lopta ocitla za postrannou čiarou, kam ju Trnava s radosťou niekoľkokrát odvrátila. Michalovce ale tento fakt vo svoj prospech využiť nedokázali.
     
    4
    Na opačnej strane si loptu o kopačku prilepil Mensah, ktorý to skúsil z ľavej strany. Obrana Trnavy ale nezaváhala a hráča hostí o loptu napokon pripravila.
     
    3
    Zaujímavo to teraz čierno-červení vymysleli, center spoza vápna v podaní Haliloviča mal nájsť hráča prilepeného o pravú žrď. Napokon ale lopta prepadla až do zázemia.
     
    3
    Roh v prospech Trnavy.
     
    2
    Michalovce sa s loptou okamžite presunuli na opačnú polovicu, avšak pred pokutovým územím súpera Danko presne nerozohral. Trnavčania odvrátili pred Kiru.
     
    1
    Stretnutie sa začalo aktivitou domácich, ktorí loptu okamžite nakopli do šestnástky súpera. Center ale presný nebol a napokon prepadol až za bránkovú čiaru.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Spartak Trnava: Jakubech – Horník, Bello, Čonka, Godál – Mikovič (C), Sloboda, Halilovič, Jirka – Mihálik, Greššák.
    Náhradníci: Strapák – Kadlec, Košťál, Hladík, Gagnon, Oravec, Ceria.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Kotora, Žofčák, Sipľak, Danko – E. Mensah, Koscelník, Podhorin, Qose – Kushta, Lazarus.
    Náhradníci: Macej – Grič, Leško, Vajs, Kunca, Bellas, Škutka.

    Rozhodca: Hrčka – Tomčík, Bednár – Kružliak.
     
    Vážení priaznivci futbalu, srdečne vás vítam pri priamom prenose z 9, kola najvyššej futbalovej súťaže Slovenska, Fortuna ligy, v rámci ktorého si sily zmerajú jeden z najtradičnejších tímov Slovenska FC Spartak Trnava a sympatický futbalový celok MFK Zemplín Michalovce.

    FC Spartak Trnava disponuje podmienkami na Slovensku doposiaľ nevídanými. Novučičký štadión je pýchou nielen Trnavy, ale celej krajiny, ktorá na ňom pravidelne hráva aj reprezentačné stretnutia. Domáci FC Spartak sa v súčasnosti drží na 6. priečke Fortunaligovej tabuľky, pričom tu disponuje dovedna 11 bodmi za 2 výhry, 5 remíz a jedinú prehru. Skóre Trnavy predstavuje priaznivý pomer 11:9. Inak, Spartak zaostáva len o dva body za svojím tabuľkovým susedom a večným rivalom – Slovanom Bratislava, ktorému patrí priebežná 5. priečka.

    Posledné 3 zápasy Trnavy:

    Spartak Myjava – FC Spartak Trnava 1:1
    FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava 0:0
    AS Trenčín – FC Spartak Trnava 3:3

    MFK Zemplín Michalovce nepatrí ako jeden z dvojice východniarskych účastníkov najvyššej futbalovej súťaže Slovenska medzi ašpirtantov na zisk majstrovskej trofeje. Michalovský celok to napokon dokazuje aj svojím tabuľkovým postavením, keďže v rámci Fortuna ligy mu patrí až priebežná 9. priečka. Tú si Zemplín drží so ziskom 8 bodov, keď sa z plného bodového zisku tešil dovedna dvakrát a pripísal si aj dvojicu remíz. Až v štyroch prípadoch Michalovce nebodovali. Aj preto ich skóre predstavuje vysoko nepriaznivý pomer 3:10.

    Posledné 3 zápasy Michaloviec:

    MFK Zemplín Michalovce – FC DAC Dunajská Streda 1:0
    MFK Ružomberok – MFK Zemplín Michalovce 4:0
    MFK Zemplín Michalovce – MŠK Žilina 0:2
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Jirka, 68. Godál (pen.) – 32. Koscelník, 49. Škutka, 65. E. Mensah

    Karty:   35. Mikovič (TRN) – 83. Lazarus (MIC)


    FC Spartak Trnava: Jakubech – Horník (81. Košťál), Bello, Čonka, Godál – Mikovič (C), Sloboda, Halilovič, Jirka – Mihálik (46. Gagnon), Greššák.
    Náhradníci: Strapák – Kadlec, Košťál, Hladík, Gagnon, Oravec, Ceria.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Kotora (90. Vajs), Žofčák (46. Kunca), Sipľak, Danko – E. Mensah, Koscelník, Podhorin, Qose – Kushta (46. Škutka), Lazarus.
    Náhradníci: Macej – Grič, Leško, Vajs, Kunca, Bellas, Škutka.

    Rozhodca: Hrčka – Tomčík, Bednár – Kružliak