Gijón – Leganés 2:1 (kon.) | Valencia – Real Betis 2:3 (kon.) | Granada – Eibar 1:2 (kon.)
La Coruña – Bilbao 0:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
2:3 (0:1)
Real Betis
Nedeľa 11.09.2016, 16:00 • Estadio de Mestalla • Španielska LaLiga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Do druhého polčasu vstupoval tím Realu Betis s jednogólovým náskokom a napokon mali hostia o jeden gól viac na svojom konte aj po záverečnom hvizde. Predchádzal však tomu veľmi dramatický druhý polčas. Už v 50.minúte dostal červenú kartu Pérez a oslabil domáci tím, ktorý o štyri minúty neskôr po presnom zásahu Joaquína prehrával už dva góly. Valencia však v rozpätí troch minút dokázala vyrovnať, keď sa najskôr v 75. minúte presadil Rodrigo a v 78.minúte vyrovnal na 2:2 Garay. Real Betis však napokon predsa len získal stratený jednogólový náskok späť a to v absolútnom závere stretnutia, keď sa v nadstavenom čase druhého polčasu po druhýkrát v zápase zapísal do tabuľky strelcov Rubén Castro.

    S konštatovaním, že po vynikajúcom zápase Valencia podľahla na domácej pôde Realu Betis pomerom 2:3 sa s Vami lúčim a prajem príjemný zvyšok víkendu. (18:01:13)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Real Betis dal gól!
    V posledných minútach bola aktívnejšia Valencia, ktorá cítila šancu na tri body, ale napokon z toho zrejme nebude ani bodík, pretože Picciniho krížny pas z pravej strany vápna našiel pred bránou voľného RUBÉNA CASTRA, ktorý svojím druhým gólom v dnešnom zápase rozhodol o výhre Realu Betis.
    90+2. Rubén Castro (RBE) - 2:3
     
    90+1
    Nani hľadal pekným centrom Rodriga pred bránou, ale nebolo z toho nič, len odkop od brány v podaní Adána.
     
    90
    Munir a Rodrigo sa utrhli do brejku, ale ich spolupráca neskončila ohrozením hosťujúcej brány,. K riadnemu hraciemu času sa nadstavujú tri minúty.
     
    89
    Musonda nebezpečne ohrozoval domácu bránu, ale Diego Alves si pred nabiehajúcim útočníkom hosťujúceho celku dokázal loptu postrážiť.
     
    87
    Cancelo sa na pravom krídle krásne zbavil beka a následným centrom našiel pred bránou Rodriga, ale ten tiesnený hosťujúcim obrancom nedokázal dobre zakončiť a poslal loptu mimo priestorov Adánovej brány.
     
    85
    Do sľubnej šance sa rútil Nani, ale domáceho záložníka odstavil Petros, zatiaľ čo riadny hrací čas dnešného duelu sa prehupol do svojej poslednej päťminútovky.
     
    84
    Rýchla kontra Valencie priniesla strelu Munira z hranice šestnástky, ktorú len s problémami dokázal Adán vyboxovať. Toto zaváňalo tretím domácim gólom!
     
    83
    Videli sme nebezpečne vyzerajúce akcie na oboch stranách, ale ani jeden z tímov sa nedokázal dostať k ohrozeniu súperovej brány.
     
    82
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Alex Alegría, prichádza Roman Zozulja.
     
    80
    Stav duelu je teda vyorvnaný a uvidíme, čo nás čaká v poslednej desaťminútovke dnešného zápasu.
     
    78
    Valencia dala gól!
    Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a domáci dokázali v priebehu troch minút vyrovnať stav stretnutia. O druhý gól Valencie sa postaral EZEQUIEL GARAY, ktorý pred bránou najrýchlejšie zareagoval na odrazenú loptu po rohu Pareja a nekompromisne vyrovnal na 2:2.
    78. Ezequiel Garay (VAL) - 2:2
     
    77
    Hosťujúci Alegría zostal ležať na trávniku vo vápne domácich, čo sa nepáčilo Diegovi Alvesovi a títo dvaja hráči si vymieňali nahnevané pohľady a ostré slová. Na druhej strane ihriska získal Nani svojou strelou z pravej strany vápna roh pre Valenciu.
     
    75
    Valencia dala gól!
    Dani Parejo krížnym pasom do behu vysunul na ľavej strane vápna RODRIGA, ktorý vyslal prízemnú strelu na bránu a uštedril jasličky Adánovi, čím znížil stav stretnutia na 1:2 z pohľadu domáceho celku.
    75. Rodrigo (VAL) - 1:2
     
    74
    Hráči Betisu zahrávali rohový kop z pravej strany a po ňom ešte chvíľu obliehali vápno Valencie, ale ich ofenzívna snaha sa skončila po útočnom faule Rubéna Castra, autora prvého gólu dnešného stretnutia.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 75. Rodrigo, 78. Garay – 38. Rubén Castro, 54. Joaquín, 90+2. Rubén Castro

    Karty:   22. E. Pérez (VAL), 69. Nani (VAL) – 56. Brašanac (RBE), 63. Piccini (RBE), 71. Petros (RBE), 72. Musonda (RBE)   50. E. Pérez (VAL)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 10:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 15:21.
    Valencia CF: Diego Alves – Cancelo, Garay, Mangala, Gayá (45. Montoya) – Parejo, Mario Suárez (46. Medrán), E. Pérez (C) – S. Mina (63. Munir), Rodrigo, Nani.
    Náhradníci: Ryan – Santos, Munir, Medrán, Montoya, Mir, Soler.

    Real Betis: Adán – Piccini, Mandi, Pezzella, Durmisi – Ruiz (20. Gutiérrez), Brašanac, Petros – Joaquín (C) (68. Musonda), Rubén Castro, Alegría (82. Zozulja).
    Náhradníci: D. Giménez – Bruno González, Gutiérrez, Musonda, Nahuel, Cejudo, Zozulja.

    Rozhodca: José González – José Sánchez, Ignacio Rubio