Nitra – B. Bystrica 4:3 (kon.) | Košice – Poprad 3:1 (kon.) | Trenčín – Martin 5:1 (kon.)
Zvolen – Nové Zámky 2:1 (po pr.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 2:7 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
HK VITAR Martin
Piatok 09.09.2016, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:41 VEILLEUX - 5:1
     
    48:41
    Trenčín dal gól!
    Trenčania zavreli súpera v pásme, už prvé nahodenie Bohunického prinieslo závar pred bránou, ale druhý pokus tohto obrancu tečoval nechytateľne KEVEN VEILLEUX. Asistencie: Lukáš Bohunický, Andrej Hatala
    44:20 BÍLEK - 4:1
     
    44:20
    Martin dal gól!
    Drgoň mohol vyhodiť puk po krátkom tlaku hostí, ale trafil len martinského hráča Heizera, ktorý posunul VˇITĚZSLAVOVI BÍLEKOVI. Ten nakoniec spomedzi kruhov nedal Cháberovi šancu.
    Asistencia: Radomír Heizer
    41:09 Marcel HOSSA - 4:0
     
    41:09
    Trenčín dal gól!
    Hoci presilovku Dukla nevyužila, udržala sa v tretine, Drgoň nastrelil od modrej na bránu a teč KEVINA VEILLEUXA znamenala prekonanie brankára hostí.
    Asistencia: Adam Drgoň, Michal Novák
    24:13 DLOUHÝ - 3:0
     
    24:13
    Trenčín dal gól!
    Hokejová lahôdka v podaní Lukáša Nováka, ktorý sa pohral s obrancom za bránkou tak, že si dvakrát prihral o konštrukciu brány, potom dostal puk pred bránu, odkiaľ zakončil za bezmocného brankára RADEK DLOUHÝ.
    Asistencie Lukáš Novák
    17:22 TYBOR - 2:0
     
    17:22
    Trenčín dal gól!
    Po vhadzovaní v strednom pásme Trenčania rýchlo dostali puk do útočného, RADOSLAV TYBOR bol oveľa rýchlejší ako obranca a tak razom išiel sám na Dzubinu, ktorého vymiešal a poslal po ľade puk do jeho protipohybu.
    Asistencie: Jakub Gašparovič, Kevin Albers
    13:37 PARDAVÝ - 1:0
     
    13:37
    Trenčín dal gól!
    Hostia prepadli v strednom pásme, dvaka Trenčania sa rútili na jedného beka, JÁN PARDAVÝ ml. vyriešil prečíslenie dosť netradične, vykorčuloval na stred, vystrelil spoza beka a Dzubinu prekonal.
    Asistencie: Michal Novák, Adam Drgoň

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 14. Pardavý (M.Npvák, Drgoň), 18. Tybor (Gašparovič, Albers), 25. Dlouhý (L.Novák), 42. Veilleux (Drgoň, M.Novák), 49. Veilleux (Bohunický, Hatala) – 45. Bílek (Heizer)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera – M.Novák, Drgoň, Albers, Kozák, Bohunický, Hatala, Ryzák, Holenda – Marcel Hossa, Dlouhý, L.Novák – Tybor, Hlinka, Gašparovič – D. Novák, Veilleux, Sojčík – Pardavý ml., J. Švec, Briestenský
    HK VITAR Martin: Dzubina – M.Fabian, Tabaček, Rantanen, Pacalaj, Pulli, Rusina, Jendroľ, Vyskoč – Koyš, Heizer, Bílek – Murček, Galamboš, Pokrivčák – Rzavský, Dokšin, Nemček – Poliaček, Surovka, Ambroz

    Rozhodca: Snášel – Bednár, Gajan

    Diváci: 2121