KHL
Red Star Kunlun – Vladivostok 6:3 (kon.) | Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Jaroslavľ – Novosibirsk 3:1 (kon.)
koniec
Kunlun
6:3 (3:1, 2:2, 1:0)
Admiral Vladivostok
cz Pondelok 05.09.2016, 13:30 • LeSports Center • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v zápase
    Martin Bakoš (KUN) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:50;
    Tomáš Marcinko (KUN) 0+0, 4 0 střel, čas na ledě 19:15. (16:09:56)
    Podávání rukou.
     
    Kunlun vyhrává i druhý západ v základní části KHL. Tentokrát v domácím prostředí dokázal s přehledem porazit Admiral Vladivostok.
     
    Konec zápasu.
     
    58:55
    Zápas se v poklidném tempu dohrává, oba týmy vědí, kdo vyhraje tento duel. Domácí zvládli třetí třetinu zejména díky výborně zvládnuté taktické hře ve vlastním obranném pásmu.
     
    58:00
    Hlasatel právě ohlásil poslední dvě minuty hry ve třetí třetině.
     
    57:07
    Admiral Vladivostok neproměnil svou přesilovku, Kunlun hraje v plném počtu. Necelé tři minuty zbývají do konce třetiny.
     
    56:30
    Posledních třicet vteřin z přesilové hry Admiralu. Vladivostok se nemůže vyrovnat v útočném pásmu. Kunlun hraje zodpovědně hlavě před svou brankou.
     
    56:05
    Alexandr Mikulovič výborně zamezil šanci soupeře, do přihrávky směřující na volného hráče položil hůl a kotouč odrazil mimo původní směr.
     
    55:24
    Nyní má hostující celek asi jednu z posledních možností, díky kterým by mohl zápas zdramatizovat. Domácí tým hraje početní nevýhodu dobře, Tomi Karhunen chytá spolehlivě.
     
    55:07
    Vyloučení v týmu Kunlun (Sean Collins – 2 min., hákování).
     
    54:35
    Vhazovalo se ve středním pásmu, domácí hokejisté vybojovali kotouč. Vinou nepřesného pasu o něj přišli, a tak hraje soupeř.
     
    52:35
    Závěr třetí třetiny se rychle blíží, hostující celek se nyní nemůže dostat do střeleckých pozic. Domácí tým kontroluje hru a hlídá si všechny možné protiútoky soupeře.
     
    51:19
    Tomi Karhunen byl pozorný a dokázal si poradit se střeleckým pokusem od modré čáry.
     
    50:01
    Sledujeme rychlý hokej, který mnoho šancí nenabízí. Diváci sel ale rozhodně nenudí. K vidění je velké množství osobních soubojů.
     
    48:55
    Blíží se polovina třetí třetiny a domácí celek navýšil své vedení na aktuální tři branky. Hosté jsou momentálně horším týmem, nestíhají bruslit.
    47:25 Anssi SALMELA - 6:3
     
    47:25
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí dávají šestou branku. Krásnou střelou se prosazuje ANSSI SALMELA, který bombou z velké dálky trefil přesně horní část branky Vladivostoku. Asistence: Max Wärn, Miika Lahti.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 4. Salmela (Lahti), 18. Pereskokov (Jašin, Pereťagin), 19. Jalasvaara (Lahti, Salmela), 25. Mäntylä, 27. Wärn, 48. Salmela (Wärn, Lahti) – 11. Tkačjov (Sigarjov, Sajustov), 30. Sajustov (Sigarjov), 40. Sigarjov (Iljin)


    Kunlun: Karhunen (An. Makarov) – Salmela, Jalasvaara, Viklund, Pereťagin, Mäntylä, Bellemore, Mikulovič, Jüe – Lahti, Wärn, Rau – Bakoš, Marcinko, Jašin – Pöysti, Collins, Jing – Veličkin, Ponikarovskij, Pereskokov.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Gavrilenko, Blum, Glazkov, Koněv, Iljin, Mnacjan – J. Jakovlev, Sigarjov, Tkačjov – Sajustov, Kazakov, Gorškov – Kuznecov, Krasnoslobodcev, Lugin – I. Ivanov, Barbašev, Makarenko – K. Voronin.

    Rozhodca: Belyajev, Olenin – Sheljanin, Šikhanov