Konec fotbalových přestupů (kon.)
koniec udalosti
Konec fotbalových přestupů

cz Streda 31.08.2016, 09:00Futbalové udalosti
    Moussa Sissoko s dresem Tottenhamu Hotspur

     
    PŘESTUP! Tak a je to tady! Moussa Sissoko přeci jenom opouští Newcastle United a podle očekávání podepsal v Tottenhamu! Přeci jenom se fotbalový svět dočkal konce této velké přetahované.
     
    0:00
    PŘESTUPOVÉ OKNO JE PRÁVĚ NYNÍ OFICIÁLNĚ UZAVŘENO. Uvidíme, zda na svět vyplave ještě nějaký zajímavý přestup, který se podařil uskutečnit před uzávěrkou.
     
    23:51
    Enner Valencia podle všeho odchází z West Hamu do liverpoolského Evertonu! Znamená to, že Moussa Sisokko půjde do Tottenhamu?
     
    22:50
    PŘESTUP! Smlouvu na jeden rok před pár minutami podepsal bývalý hráč Herthy Berlín, Blackburnu, QPR či Dinama Moskva! Jedná se o Christophera Sambu, jenž nyní bude "čutat" za Panathinaikos.
     
    22:09
    PŘESTUP! Lisabonský Sporting právě oficiálně potvrdil přestup Islama Slimaniho, který se stal novou posilou úřadujícího anglického mistra Leicesteru City! Přestupová částka činí přibližně 25 miliónů liber.
     
    21:51
    PŘESTUP! Máme tady další přesun hráče, jenž nastupoval za Real Madrid. Tentokrát se jedná o obránce Álvara Arbelou, který se na rok upsal West Hamu!
     
    21:48
    PŘESTUP! Nové působiště bude mít bývalý brankář Realu Madrid. Diego López se z Milána vrací do Španělska a bude oblékat dres barcelonského Espanyolu.
     
    21:43
    PŘESTUP! Novou akvizici hlásí také Zenit Petrohrad. Pětiletý kontrakt totiž podepsal stoper Ivan Novoselcev.
     
    21:41
    PŘESTUP! Hodně očekávaný přestup je konečně potvrzen! Vyhaslá italská hvězda a bouřlivák Mario Balotelli odchází do OGC Nice. Liverpool se tedy zbavil nepotřebného útočníka.
     
    21:33
    Anglický West Bromwich před pár minutami potvrdil příchod Allana Nyoma! Kamerunský obránce přichází do WBA z Watfordu a smlouvu by měl mít na čtyři roky.
     
    20:48
    Alex Jakubiak podepsal s Watfordem novou pětiletou smlouvu a ihned byl poslán na roční hostování do Fletwoodu!
     
    20:42
    Kelechi Nwakali si musí na svou šanci v A-týmu Arsenalu ještě počkat. Svůj um bude muset ukázat v nizozemském MVV Maastrichtu.
     
    20:32
    Tottenham se snaží zacelit díru v brance při zranění Huga Llorise. Na roční hostování přichází Pau Lopéz z Espanyolu.
     
    20:16
    Dny Eunana O’Kanea v Bournemouthu jsou sečteny. Šestadvacetiletý reprezentant Irska míří do druholigového Leedsu!
     
    20:12
    Obránce Doneil Henry odchází z West Hamu na roční hostování do danského Horsensu!
     
    20:04
    Mladíci Chelsea, Jake Clarke-Salter a Charlie Colkett budou celou letošní sezónu působit v druholigovém Bristolu City.
     
    20:01
    Luke McGee a Nathan Oduwa opouští Spurs. Oba míří na půlroční hostování do Peterboroughu, kde budou hrát nižší anglickou ligu.
     
    20:00
    Schalke přichází o německého mládežnického reprezentanta. Kaan Ayhan odchází do druholigového Düsseldorfu!
     
    19:42
    Další posila Bologny, která přišla z AS Řím. Italský celek se dohodl s Vasilisem Torosidisem!
     
    19:36
    David Luiz se vrací do Chelsea! K přesunu do londýnského celku mu údajně chybí pouze lékařská prohlídka.
     
    19:32
    Nathan Byrne mění klub! Z Wiganu míří tento šikovný hráč do Wolves, kde podepsal smlouvu na tři roky.
     
    19:26
    Novou posilou se nově pyšní také Olympiacos! Řecký velkoklub přivítá ve svých řadách útočníka Óscara Cardoza!
    Šikovný a talentovaný fotbalista bude nosit dres s číslem 14

     
    19:19
    Jednadvacetiletého francouzského fotbalistu přivítá Tottenham. Georges-Kévin N’Koudou přichází na White Hart Lane z Olympique Marseille!
     
    19:06
    Anglický obránce Andre Wisdom opouští Liverpool a jde do rakouského Salzburgu, kde bude působit v rámci hostování. To potrvá do konce této sezóny!
     
    19:03
    Posila vítá také Bologna Ladislava Krejčího. Český reprezentant bude mít nyní v týmu Umara Sadiqa, jenž jde do klubu na roční hostování z AS Řím!
     
    19:01
    Jedenáctá posila Middlesbrough v tomto přestupním oknu je dohodnuta. Aktuálně pátý celek posílí Adama Traore, jenž naposledy působil v Aston Ville!
     
    18.56
    Juventus právě oficiálně potvrdil návrat Juana Cuadrada. Kolumbijský reprezentant podepsal u Bianconeri tříleté hostování, za které Chelsea inkasuje 5 mil. Ł.
     
    18.26
    Juan Cuadrado je na odchodu z Chelsea. Kolumbijský záložník je na cestě do Juventusu, kde by měl podepsat roční hostování s opcí. Do kasy Chelsea by mělo přitéci 4,2 mil. Ł a při případném přestupu po této sezóně dalších 16,8 mil. Ł.
     
    17.59
    Těsně před uzavřením přestupového okna upekl hostování německý Wolfsburg. Stoper Phillip Wollscheid se po jedné sezóně ve Stoke vrací zpět do Německa, kde bude jednu sezónu oblékat dres Vlků.
     
    17.57
    Máme tady další hotový přestup. Španělský obránce Fiorentiny Marcos Alonso se přesouvá do Londýna, kde bude oblékat dres Chelsea!
     
    17.48
    Anglický mládežnický reprezentant Rico Henry je na odchodu z Wallsalu. Levý bek posílil Brentford, jenž za osmnáctiletého hráče zaplatil jeden a půl milionu liber. Smlouva je na pět let.
     
    17.40
    Stoke City oficiálně potvrdilo příchod nizozemského obránce Bruna Martinse Indiho, jenž se na Ostrovy stěhuje v rámci jednoletého hostování z Porta.
     
    17.33
    Jen půl hodiny před uzavřením přestupového trhu v Německu má Hamburg zajímavou posilu. Olympijský vítěz a obránce Mineira Douglas Santos podepsal se severoněmeckým celkem čtyřletou smlouvu, přestupová částka je zhruba sedm milionů eur.
     
    17.27
    Před chvílí potvrdilo Middlesbrough přestup Adamy Traorého z Aston Villy, opačným směrem pak míří Albert Adomah, jenž s druholigovým celkem podepsal čtyřletou smlouvu.
     
    17.26
    Novou posilu hlásí francouzský Dijon. Alžírský záložník Mehdi Abeid podepsal s klubem tříletou smlouvu. Bývalý hráč Newcastlu strávil poslední sezónu v dresu řeckého Panathinaikosu.
     
    17.14
    Wigan Athletic definitivně potvrdil příchod Adama Le Fondreho. Devětadvacetiletý útočník přichází na jednoleté hostování z Cardiffu.
     
    17.10
    Adama Traoré přestupuje z Aston Villy do kádru dalšího nováčka Premier League. Middlesbrough s ním podepsalo smlouvu na čtyři roky.
     
    17.07
    Jeden z irských hrdinů letošního EURO ve Francii, záložník Jeff Hendrick, mění zaměstnavatele. Z Derby County jej vykoupil nováček Premier League Burnley, s nímž podepsal Hendrick smlouvu na tři roky. Cena je zhruba 10 milionů liber.
     
    17.03
    Nizozemský záložník Nigel de Jong opouští Ameriku a místo dresu LA Galaxy bude oblékat dres Galatasaraye, s nímž podepsal dvouletou smlouvu.
     
    16.58
    Portugalec Ivan Cavaleiro mění dres. Z Monaca se za neupřesněnou cenu stěhuje do Anglie, koupil jej Wolverhampton. Záložník Cavaleiro podepsal s Vlky pětiletou smlouvu.
     
    16.56
    Velšský reprezentační záložník Jonathan Williams bude v tomto ročníku hostovat z Crystal Palace v druholigovém Ipswich Town.
     
    16.53
    LOSC Lille hlásí posilu. Z druholigového francouzského Red Staru přichází do Lille tuniský záložník Naïm Sliti. Ten ve svém bývalém působišti zaznamenal 4 branky a 5 asistencí ve 36 zápasech a v novém klubu podepsal smlouvu na tuto sezónu.
     
    16.50
    Turecký Besiktas dnes představil již třetí posilu! Po Gökhanu Inlerovi a Atinci Nukanovi přichází do istanbulského týmu na hostování z Interu Milán turecký reprezentační bek Caner Erkin.
     
    16.48
    Didier N'Dong z Lorientu se oficiálně stává posilou anglického Sunderlandu. Dvaadvacetiletý záložník podepsal smlouvu na 5 let.
     
    16.29
    Mladý portugalský střelec Goncalo Paciencia odchází z FC Porto na hostování do řeckého Olympiakosu. Účastník loňského ME U21 v ČR bude v Řecku hostovat do konce aktuálního ročníku.
     
    16.11
    Spartak Moskva přišel hned o dva hráče, a to dokonce bez sebemenší náhrady! Křídelník Pavel Jakovlev jde zdarma do Arsenalu Tula a krajní bek Sergej Paršivljuk taktéž bez peněžní náhrady odchází do FK Krasnodar.
     
    16.01
    Didier Digard se stal posilou Osasuny. Třicetiletý francouzský záložník přestupuje do Pamplony ze sevillského Realu Betis. Bývalý hráč Nice či angliského Middlesbrough podepsal smlouvu do roku 2018.
     
    15.51
    Carlos Mané ze Sportingu Lisabon odchází na dvouleté hostování do druholigového německého Stuttgartu. Součástí smlouvy mezi kluby je i opce ohledně budoucího přestupu portugalského ofenzivního záložníka.
     
    15.24
    Obránce Zak Vyner z druholigového Bristol City jde na roční hostování do Accrington Stanley, které hraje čtvrtou anglickou ligu.
     
    15.15
    Manchester City potvrdil, že Samir Nasri odchází na celosezonní hostování do Sevilly!
     
    14.55
    Serge Gnabry se oficiálně stal hráčem Werderu Brémy! Přestupová částka činí 6 milionů euro.
     
    14.39
    Cristian Cuevas odešel na roční hostování z Chelsea do Sint-Truidense.
     
    14.17
    Po Papadopoulosovi pouští německý Leverkusen dalšího stopera. Brazilec André Ramalho stráví tuto sezónu na hostování v konkurenční bundesligové Mohuči.
     
    14.05
    Exsparťan Wilfried Bony se stává posilou Stoke City, kam jej na jednu sezónu zapůjčil Manchester City.
     
    13.59
    Francouzský obránce Rod Fanni se vrací do Marseille. Pětinásobný reprezentant v Olympique působil v letech 2010 – 2015 a nyní se po jedné sezóně v katarském Al-Arabi vrací zpět.
     
    13.55
    Z Burnley odešel na hostování do Birminghamu Lukas Jutkiewicz.
     
    13.54
    Deportivo již má náhradu za Lucase Péreze. Stal se jím Álvaro Vázquez, jenž přišel na čtyři roky z Getafe.
     
    13:44
    Třetiligový anglický celek Scunthorpe získal Harryho Toffola. Mladý krajní bek Norwiche bude na hostování v League One sbírat zkušenosti a v lednu 2017 se vrátí zpět ke Kanárkům.
     
    13.41
    Útočník Vágner Love přestoupil z Monaca do tureckého Alanyasporu, jemuž se upsal do roku 2018. Přestupní částka za Brazilce, jenž za půl roku ve Francii dal 4 branky ve 12 zápasech, nebyla zveřejněna.
     
    13.21
    Brankář Derby Lee Grant přišel na roční hostování do Stoke.
     
    13.19
    Na roční hostování přišel do Zaragozy mladý útočník Sevilly Juan Muñoz.
     
    13.14
    Přestup Joe Harta do Turín FC byl oficiálně potvrzen!
     
    13.10
    Talentovaný univerzál Leon Guwara opouští Werder Brémy a bude hostovat v Darmstadtu. Dvacetiletý fotbalista může hrát na levém kraji či ve středu obrany nebo jako defenzivní záložník a bundesligovému celku byl zapůjčen do 30. června 2017.
     
    12.54
    Mladý obránce Karim Hafez patřící druholigovému belgickému Lierse přestupuje do Francie. RC Lens potvrdilo zapůjčení dvacetiletého Egypťana na oficiálním twitterovém účtu.
     
    12.27
    Útočník Neapole Nicolao Dumitru odešel na hostování do Nottinghamu Forest.
     
    12.18
    Posilu do obrany hlásí i další německý celek. Z Monaca přestoupil do Ingolstadtu stoper Marcel Tisserand, který podepsal smlouvu do roku 2020.
     
    12.13
    RasenBallsport Lipsko na oficiálním twitteru i facebookové stránce potvrdil roční hostování řeckého stopera Kyriakose Papadopoulose. Ten bude v kádru nováčka Bundesligy hostovat z konkurenčního Leverkusenu.
     
    11.48
    Na poslední chvíli v posledním přestupovém okně se Christian Kouakou přestěhoval do Caen. Působení v Normandii mu ale vůbec nevyšlo a tak se nyní přesunul na roční hostování s opcí do druholigového Nimes.
     
    11.03
    Novou posilou Granady se stal Omer Atzili. Izraelský reprezentant podepsal smlouvu na čtyři roky.
     
    10.59
    Augsburg na svých stránkách oznámil odchod devatenáctiletého útočníka Albiana Ajetiho na roční hostování do St. Gallenu.
     
    10.23
    Besiktas potvrdil příchody Gökhana Inlera z Leicesteru a Atince Nukana z RB Lipsko.
     
    9.59
    Barcelona dokončila odchod Juana Camary z Girony na roční hostování.
     
    9.46
    Útočník Evertonu Shani Tarashaj odešel na roční hostování do Eintrachtu Frankfurt.
     
    9.43
    Mezitím další severoanglický celek Newcastle potvrdil odchod Emmanuela Riviéreho do Osasuny na roční hostování.
     
    9.28
    Pescara oficiálně potvrdila příchod Alberta Aquilaniho.
     
    8.11
    Prvním oficiálním přestupem dnešního dne je odchod obránce Sebastiena Pocognoliho z West Hamu na roční hostování do druholigového Brightonu. Devětadvacetiletý Belgičan se tak stane spoluhráčem Jiřího Skaláka.

    Daniel Polách

    Lukáš Podleśny

    David Panuška

    Michal Borovan

    Michal Konvalina