Konec fotbalových přestupů (kon.)
koniec udalosti
Konec fotbalových přestupů

cz Streda 31.08.2016, 09:00Futbalové udalosti
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:00.
     
    Hezké dopoledne. Poslední den fotbalového přestupního okna je zde a s tím jako každý rok přichází i obrovský zmatek v podobě telefonátů agentů, klubových manažerů, sportovních ředitelů, trenérů. Vy budete moci vše sledovat přehledně v tomto onlajnu.
     
    Velká show se jako již tradičně čeká na britských ostrovech. Aby také ne – kluby Premier League před letošní sezonou získaly na televizních právech rekordní 5,1 miliardy liber a rozhodně se nerozpakovaly tyto peníze utratit – hned dvanáct z nich již toto léto překonalo přestupový rekord za jednoho hráče. Stejně tak je již teď jisté, že anglické kluby překonaly loňský rekord 870 milionů liber utracených v jednom přestupovém okně.
    Ještě jedna věc k přestupovému oknu neodmyslitelně patří - rozhovory Harryho Redknappa přímo z jeho Ranger Roveru!
     
    První dnešní přestup by se podle španělského deníku AS mohl upéct v Realu Madrid, který by měl opustit záložník Isco. Jeho novým působištěm by mohl být londýnský Tottenham nebo Málaga, jejíž prezident publikoval tweet, ve kterém si je jistý, že Isco jednoho dne oblékne dres andaluského klubu.
     
    Rozhodnout by se mělo také o budoucnosti Jacka Wilsherea. Záložník Arsenalu celou loňskou sezonu promarodil a od klubu dostal svolení k odchodu na celoroční hostování. Podle Sky Sports se pak včera setkal se zástupci Crystal Palace a Bournemouthu, jímž své rozhodnutí sdělí dnes ráno.
     
    Přestupovou aktivitu dnes můžeme očekávat od finalisty Ligy mistrů Atlética Madrid, které by rádo přivedlo ještě jednoho útočníka a zároveň poslala Alessia Cerciho do Lazia. Aktivní stejně tak bude i Juventus, který potřebuje zalátat díru po letním odchodu Paula Pogby a nedávném zranění Claudia Marchisia. Zajímavé bude rovněž chování PSG, kterému jako hlavní útočník zbyl jen Edinson Cavani. Les Parisiens by ale rádi přivedli zkušeného útočníka, který by Cavanimu dělal dvojku. Bude to ale muset být útočník s evropským pasem, jinak pařížský klub sáhne do svých mládežnických týmů.
     
    8.11
    Prvním oficiálním přestupem dnešního dne je odchod obránce Sebastiena Pocognoliho z West Hamu na roční hostování do druholigového Brightonu. Devětadvacetiletý Belgičan se tak stane spoluhráčem Jiřího Skaláka.
    Joe Hartovi se včera dostalo v Turíně tohoto vřelého uvítání.
     
    Sunderlandu po dlouhodobém zranění Vita Mannoneho zůstal jediný seniorský brankář Jordan Pickford a manažer David Moyes se netajil tím, že by rád přivedl náhradu za Mannoneho. Podle Sky Sports Black Cats zahájili jednání s Norwichem o permanentním přestupu anglického reprezentanta Johna Ruddyho.
    Gareth Bale byl do přestupu Paula Pogby nejdražším fotbalistou historie. Tottenham za něj pořídil sedm hráčů, v kádru mu ale zbyli už jen dva.
     
    Pamatujete na Philippa Senderose? Bývalý obránce Arsenalu, AC Milán, Evertonu, Fulhamu, Valencia a Aston Villy v zimě odešel do Grasshoppers Curych a nyní by se mohl přesunout do Glasgow, kde podstoupil lékařskou prohlídku u Rangers. Do Celticu by pak mohl zamířit James McCarthy z Evertonu.
     
    Monaco podle francouzského deníku L'Equipe odmítlo nabídku 20 milionů euro od Atlética Madrid za záložníka Thomase Lemara. List dále uvádí, že sám záložník byl přestupu do Španělska nakloněn.
     
    Do Evertonu by se mohl přesunout italský reprezentační útočník Manolo Gabbiadini. Vše ale záleží na tom, zda Neapol, jejímž hráčem momentálně je, za něj stihne najít náhradu.
    Přestup Alaixyse Romaa z Olympique Marseille do řeckého Olympiacosu je hotový. Reprezentant Toga podepsal smlouvu na dva roky.

     
    9.01
    Novou posilou Osasuny by se měl stát Emmanuel Riviére, kterému příliš nevyšlo působení v Newcastlu. Na Tyneside v 31 zápasech vstřelil jen 3 branky.
     
    9.02
    Jedním z irských reprezentantů, kteří zaujali na nedávném EURO, byl i neúnavný středopolař Jeff Hendrick. Ten by měl dnes dokončit přesun z druholigového Derby do prvoligového Burnley.
     
    9.08
    Pryč z Barcelony by mohl odejít brazilský záložník Rafinha. Třiadvacetiletý olympijský vítěz z Ria loňskou sezonu proseděl na tribuně kvůli zranění kolene a vynechal velkou část přípravy právě kvůli Olympijským hrám. Nedávno se pak pro rádio Catalunya Radio vyjádřil, že odejde, pokud nebude mít dostatek herního vytížení. A to zřejmě mít nebude – Luis Enrique totiž na jeho pozici v létě přivedl Denise Suáreze a Andrého Gomese.
     
    9.11
    Podle deníku The Guardian by se po dvou nepovedených letech v Manchesteru City mohl Eliaquium Mangala přesunout zpátky do Porta. Porto je ale jen jednou z možnoští pro obránce, kterého Citizens koupili za 32 milionů liber.
     
    9.14
    Na spadnutí je návrat Davideho Brivia do Janova. Současný obránce Atalanty již v klubu úspěšně podstoupil zdravotní prohlídku.
     
    9.18
    Tottenham Hotspur má podle deníku The Daily Telegraph velký zájem o záložníka Newcastlu Moussu Sissoka. Přestup by se ale mohl zadrhnout na přestupové částce – londýnský klub je ochotný poskytnout jedině o 15 milionů liber menší částku, než si manažer Magpies Rafa Benítez žádá.
    Podle L'Equipe je přestup Maria Balotelliho do Nice na spadnutí. Italský útočník Liverpoolu podle titulní stránky deníku dnes podstoupí zdravotní prohlídku a poté podepíše smlouvu.

     
    9.25
    Stěhování z Anglie do Španělska pravděpodobně čeká Allana Nyoma. Podle deníku Marca má o obránce Watfordu velký zájem Espanyol, který pro letošní sezonu přebral někdejší manažer Hornets Quique Sánchez Flores.
     
    9.28
    Pescara oficiálně potvrdila příchod Alberta Aquilaniho.
     
    9.38
    Dle deníku Daily Star by se novou posilou Chelsea mohl stát švédský obránce Benficy Victor Lindelöf. Přestupní částka by měla být kolem 25 milionů liber.
     
    9.41
    Sunderland kromě nového brankáře zřejmě přivede i záložníka Didiera N'Donga z Gabonu. Hráč Lorientu by se měl stát hráčem Black Cats za rekordní klubovou částku. Dosavadní klubový rekord byl 13 milionů liber za ghanského útočníka Asamoaha Gyana, jenž se v tomto týdnu chtěl vrátit na Ostrovy, v Readingu ale neprošel zdravotní prohlídkou. N'Dong by měl být jedním ze čtyř až pěti hráčů, které chce Sunderland přivést.
     
    9.43
    Mezitím další severoanglický celek Newcastle potvrdil odchod Emmanuela Riviéreho do Osasuny na roční hostování.
     
    9.44
    K přestupovému rekordu se zřejmě rozšoupne i anglický mistr Leicester City, jenž je dle deníku Metro připraven dát 30 milionů liber za Alžířana Islama Slimaniho z lisabonského Sportingu. Osmadvacetiletý útočník v loňské sezoně nastřílel ve 33 utkáních 27 branek a u Foxes by mohl navázat na reprezentační spolupráci s Riyadem Mahrezem.
     
    9.46
    Útočník Evertonu Shani Tarashaj odešel na roční hostování do Eintrachtu Frankfurt.
     
    9.49
    Starosti Juventusu v záložní řadě by mohl vyřešit Mahmoud Dahoud. Německý reprezentant do jednadvaceti let původem ze Sýrie, jenž patří Borussii Mönchengladbach, je podle webu Tuttosport horkým adeptem na náhradu za Paula Pogbu.
     
    9.56
    Jürgen Klopp velmi dlouho stojí o záložníka Borussie Dortmund Christiana Pulisice. Podle jeho otce Marka, jak píše dnešní Bild, se ale jeho syn nikam toto přestupní okno stěhovat bude. Přestp naopak takřka jistě čeká na bývalého útočníka pražské Sparty Wilfrieda Bonyho.
     
    9.58
    Zdá se, že hotový je také přestup Marcose Alonsa za 23 milionů liber do Chelsea. V současnosti obránce Fiorentiny začal „followovat“ twitterový účet londýnského klubu, což je často znamením dokončení přestupu.
     
    9.59
    Barcelona dokončila odchod Juana Camary z Girony na roční hostování.
     
    10.10
    Kromě Marcose Alonsa by do obrany Chelsea měl přibýt také David Luiz, který by se za celkovou sumu 32 milionů liber měl vrátit z PSG.
     
    10.12
    Posilu do obrany by mělo získat také Stoke, kam k rozhovorům s technickým ředitelem Markem Cartwrightem dorazil obránce Porta Bruno Martins Indi.
     
    10.14
    A do Stoke dorazil také Wilfried Bony, který by zde měl dojednat svůj příchod z Manchesteru City.
     
    10.19
    Espanyol se kromě Allana Nyoma pokusí přivést také Álvara Arbelou. Bývalý obránce Realu Madrid je nyní bez kontraktu a podle deníku Cope se rozhoduje mezi třemi nabídkami.
     
    10.21
    Jordan Rhodes v zimě přišel do Middlesbrough s velkou pompou jako nejdražší hráč Championship onoho přestupového okna, na Teesside mu ale zatím pšenka moc nekvete. Podle zdrojů Sky Sports ale dnes k jeho odchodu nedojde.
     
    10.23
    Besiktas potvrdil příchody Gökhana Inlera z Leicesteru a Atince Nukana z RB Lipsko.
     
    10.24
    Ligue 1 si pravděpodobně opět zahraje senegalský reprezentant Issiar Dia, který by se měl vrátit do AS Nancy-Lorraine, odkud odešel před šesti lety.
     
    10.27
    Na hostování do Swansea by měl odejít útočník West Hamu Enner Valencia.
     
    10.31
    Keita Baldé pravděpodobně West Brom neposílí. Podle deníku Corriere dello Sport Lazio odmítlo nabídku v hodnotě 18 milionů euro za něj.
     
    10.32
    Inter Milán hledá posilu na kraj hřiště. Manchester United údajně odmítl nabídku italského celku na obránce Mattea Darmiana, takže Nerazzurri se zaměřili na dvojici Fábio Coentrao (Real Madrid) a Mathieu Debuchy (Arsenal).
     
    10.33
    V Itálii by mohlo dojít k zajímavé výměně hostování. Kejsuke Honda by mohl zamířit do Lazia, opačným směrem pak již zmiňovaný Keita Baldé.
     
    10.35
    Německý Hamburg shání posilu do obrany. Zástupci HSV si vyhlédli Douglase Santose, jenž získal s brazilskou reprezentací zlaté olympijské medaile. Současný obránce Atlética Mineiro by měl podstoupit lékařskou prohlídku a pak se stát hráčem bundesligového celku, který za něj zaplatí zhruba 10 milionů eur.
     
    10.40
    Eliaquim Mangala by podle deníku Marca nakonec nemusel posílit jen Porto. V Madridu se údajně sešli sportovní ředitel Valencia García Pitarch a hráčův zástupce Jorge Mendes, aby se domluvili na podmínkách příchodu francouzského obránce k Los Che.
     
    10.40
    Dalším německým týmem, jenž loví nové tváře, je VfB Stuttgart. V rámci přestupu do třetího týmu 2. Bundesligy podstupuje zdravotní prohlídku záložník Sportingu Lisabon Carlos Mané.
     
    10.48
    Fulham jedná o příchodu Emmanuela Adebayora. Tožský útočník je po konci v Crystal Palace volným hráčem a mohl by posílit druholigový celek z Londýna. V Anglii dále Marcos Alonso podstupuje zdravotní prohlídku v Chelsea a Hull prozradil příchod zahraničního útočníka.
     
    10.53
    Tottenham má v hledáčku Maxe Meyera ze Schalke. Stříbrný olympijský medailista z Ria by měl Kohouty přijít na přibližně 45 milionů eur.
    Zlatá olympijská medailistka v pozemním hokeji Sam Queková přišla se zaručenou informací.

     
    10.57
    Záložník Porta Yacine Brahimi vypadl z prvního týmu portugalského celku a mohl by být na cestě do Anglie. Spekuluje se, že manažer Evertonu Ronald Koeman za alžírského šikulu nabízí 40 milionů eur.
     
    10.59
    Augsburg na svých stránkách oznámil odchod devatenáctiletého útočníka Albiana Ajetiho na roční hostování do St. Gallenu.
     
    11.01
    Podle Sky Sports vstoupil Arsenal do intenzivního vyjednávání s Werderem Brémy o odchodu Sergeho Gnabryho.
     
    11.03
    Novou posilou Granady se stal Omer Atzili. Izraelský reprezentant podepsal smlouvu na čtyři roky.
     
    11.15
    Kromě Bruna Martinse Indiho a Wilfrieda Bonyho je ve Stoke také brankář Derby Lee Grant, který zde podstupuje lékařskou prohlídku.
     
    11.18
    Další posilou Espanyolu by se mohl stát mexický stoper Diego Reyes. Trenér barcelonského týmu Quique Sánchez Flores stále hledá náhradu za Arbillu, jenž odešel do Eibaru a Álvara Gonzáleze, který zřejmě zamíří do Villarrealu.
     
    11.20
    Dijon se pustil do rozhovorů s Mehdim Abeidem. Tomu včera Panathinaikos zrušil kontrakt a alžírský reprezentant tak zůstal bez klubu. Pokud se přestup dotáhne do konce, Abeid by měl podepsat smlouvu na tři roky.
     
    11.23
    Palermo se zřejmě neúspěšně pokoušelo přivést Maria Balotelliho, a tak hledá nové možnosti. Mezi nimi jsou Galabinov (Novara), Ciofani (Frosinone) a Taarabt (Benfica). Stejně tak se hovoří o odchodu stopera Giancarla Gonzáleze do Spartaku Moskva.
    Zkušený forvard Moussa Sow přiletěl do Instanbulu za účelem dojednání hostování ve Fenerbahce z arabského Al-Ahli.

     
    11.37
    Podle posledních zpráv Sky Sports by v Madridu nechtěný záložník Isco neměl přestoupit do Tottenhamu.
     
    11.40
    Bayern Mnichov údajně projevuje silný zájem o hvězdičku konkurenčního Leverkusenu Juliana Brandta.
    Serge Gnabry podle všeho úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku v Brémách a odpoledne by měl být oficiálně představen jako posila týmu.

     
    11.48
    Na poslední chvíli v posledním přestupovém okně se Christian Kouakou přestěhoval do Caen. Působení v Normandii mu ale vůbec nevyšlo a tak se nyní přesunul na roční hostování s opcí do druholigového Nimes.
     
    11.51
    Žádost o přestup podal spoluhráč Jiřího Skaláka z Brightonu Dale Stephens. Zájem by o něj měly mít prvoligové týmy Burnley a Hullu.
     
    11.54
    Novým mužem v hledáčku AS Řím se stal venezuelský záložník Janova Tomás Rincón, o nějž měl zájem i Crystal Palace. To by nahrávalo neúspěšnému jednání Eagles s Jackem Wilsherem, který by tak zřejmě putoval do Bournemouthu.
     
    11.56
    Anglický Queens Park Rangers má zájem o polského křídelníka Hellasu Verona Pawła Wszoleka. Ten dokončil svůj přestup do Verony ze Sampdorie toto léto, QPR by jej rádi získali na roční hostování s výhledem na následující přestup.
     
    11.57
    Elche dosáhlo dohody s Álexem Fernandezem z Espanyolu. Španělský mládežnický reprezentant by měl nahradit Mandiho, který se nedávno zranil a bude mimo po dobu 6 až 8 týdnů.
     
    12.02
    Odchod Joe Harta do Turína ještě sice nebyl oficiálně potvrzen, již teď si ale fanoušci mohou kupovat jeho dres v novém působišti.
     
    12.08
    Eliaquim Mangala se nakonec do Porta nevrátí. Podle deníku Marca je ve Valencii, které kývl na přestup a nyní jej čeká lékařská prohlídka.
     
    12.10
    Jednoznačnou jedničkou závěrečného dne letního přestupového období ve Francii je OGC Nice. To dělí od příchodu Maria Balotelliho zřejmě již jen pár hodin, avšak nemuselo by zůstat jen u italského útočníka. Dalším příchozím by se mohl stát francouzský záložník AS Řím William Vainqueur, který letos již odmítl nabídky Leganés, Málagy, Hamburku a Standardu Lutych, neboť údajně preferuje návrat do Francie.
     
    12.13
    RasenBallsport Lipsko na oficiálním twitteru i facebookové stránce potvrdil roční hostování řeckého stopera Kyriakose Papadopoulose. Ten bude v kádru nováčka Bundesligy hostovat z konkurenčního Leverkusenu.
     
    12.17
    Dalším, kdo oznámil svůj přestup, ačkoliv jej zatím nepotvrdil žádný z klubů, je Diego Reyes, jenž se stěhuje z Realu Sociedad do Espanyolu.
     
    12.18
    Posilu do obrany hlásí i další německý celek. Z Monaca přestoupil do Ingolstadtu stoper Marcel Tisserand, který podepsal smlouvu do roku 2020.
     
    12.19
    Brankář Lazia Etrit Berisha pravděpodobně v nejbližších hodinách přestoupí do Boloně.
     
    12.21
    Jay Rodriguez se po ročním zranění jen těžko vrací na trávníky a v Southamptonu pro něj zřejmě nezbude místo. Spekuluje se tak o jeho odchodu na hostování do West Bromu, Hullu a Sunderlandu.
     
    12.23
    Čím dál více se pravděpodobně daří rozplétat situaci kolem Jacka Wilsherea. Ten během dneška odejde na hostování buď do Crystal Palace nebo Bournemouthu a soudě dle posledních hodin to spíše vypadá na druhou volbu. Crystal Palace se totiž připojilo do boje o Jamese McCarthyho z Evertonu.
     
    12.25
    Po zranění stoperů Pabla s Nicolasem má Girondins Bordeaux velký problém v obraně. Proti Nantes na jejich místech museli zaskakovat záložníci Jérémy Toulalan a Grégory Sertic, což vedení klubu pochopitelně donutilo k aktivitě na přestupovém trhu. Řešením by se měl stát polský reprezentant Igor Lewczuk, jenž má přijít z varšavské Legia na dva roky za částku pohybující se mezi 900 tisíci a 1 milionem euro.
     
    12.27
    Útočník Neapole Nicolao Dumitru odešel na hostování do Nottinghamu Forest.
     
    12.30
    Trenér West Hamu Slaven Bilić jeví značný zájem o obránce Aston Villy Micaha Richardse. Ten by se měl k týmu Kladivářů připojit na roční hostování s opcí na následný přestup.
     
    12.30
    Po Emannuele Riviérem by se novou posilou Osasuny měl stát Didier Digard.
     
    12.31
    Podle Sky Sports je Sunderland blízko příchodu záložníka Didiho N'Donga z Lorientu. Zástupci klubu odletěli včera do Francie a sám N'Dong prý již první část zdravotní prohlídky podstoupil právě tam. Rekordní klubový přestup by měl být završen v nejbližších hodinách.
     
    12.35
    Záložník Manchesteru City Samir Nasri, jenž zajímal zejména turecký Besiktas, by se nakonec dle zpráv BBC měl stěhovat do španělské Andalusie. Velký zájem o francouzského špílmachra má Sevilla.
     
    12.35
    Velmi aktivní dnes bude na přestupovém trhu také manažer Evertonu Ronald Koeman. O jeho počinech již bylo pojednáno, zbývá ovšem vypíchnout ještě jeho zájem o stopera Sunderlandu Lamine Koného, který trvá již více než měsíc.
     
    12.38
    Dalším, kdo si pravděpodobně za Liverpool už příliš nezahraje, je Mamadou Sakho. O něj měly zájem především West Brom a Stoke, oba týmy ale byly odmítnuty. Na odchodu z Anfield Road je rovněž Andre Wisdom, jenž by měl zamířit do Salcburku a Luis Alberto, jehož přestup za 4,3 milionu liber do Lazia se finalizuje.
     
    12.39
    Návrat Davida Luize do Chelsea by mohla zkomplikovat přestupová částka. Chelsea údajně nabízí o dvacet milionů liber méně, než by si PSG přálo.
     
    12.41
    Útočník Jerome Sinclair se stal hráčem Watfordu toto léto. Hned několik klubů z druhé ligy (mimo jiné i Norwich City) však usiluje o zapůjčení mladého Angličana.
     
    12.54
    Mladý obránce Karim Hafez patřící druholigovému belgickému Lierse přestupuje do Francie. RC Lens potvrdilo zapůjčení dvacetiletého Egypťana na oficiálním twitterovém účtu.
     
    13.10
    Talentovaný univerzál Leon Guwara opouští Werder Brémy a bude hostovat v Darmstadtu. Dvacetiletý fotbalista může hrát na levém kraji či ve středu obrany nebo jako defenzivní záložník a bundesligovému celku byl zapůjčen do 30. června 2017.
     
    13.14
    Přestup Joe Harta do Turín FC byl oficiálně potvrzen!
     
    13.17
    Brighton odmítl šestou nabídku Burnley za Dalea Stephense. Když už nic, Clarets mají aspoň obrovskou vytrvalost.
     
    13.19
    Na roční hostování přišel do Zaragozy mladý útočník Sevilly Juan Muñoz.
     
    13.20
    Novou posilou Deportiva se stane Álvaro Vázquez nebo Aleksandar Katai. Pravděpodobněji se jeví příchod španělského útočníka, neboť o Srba se zajímá mnohem více týmů.
     
    13.21
    Brankář Derby Lee Grant přišel na roční hostování do Stoke.
     
    13.23
    Do dostihů o získání francouzského záložníka Newcastlu Moussy Sissoka se zapojil i nový trenér Chelsea Antonio Conte, který, na rozdíl od Tottenhamu, nemá problém zaplatit částku, kterou Geordies požadují.
     
    13.25
    Allan Nyom zřejmě Espanyol neposílí, neboť údajně zkolabovala přestupová jednání.
     
    13.27
    Pescara se zoufale snaží najít nového útočníka. Poté, co neuspěla při námluvách s Gonzalem Bergessiem z mexického Atlasu, upřela svou pozornost na útočníka janovské Sampdorie Antonia Cassana.
     
    13.30
    Novým hráčem Amiens by se měl stát dvaadvacetiletý útočník Harrison Manzala, jenž rozvázal kontrakt v Le Havre AC a s Amiens by měl podepsat dvouletou smlouvu.
     
    13.30
    V jednání o návratu Davida Luize do Chelsea se londýnský a pařížský klub rozchází v otázce ceny a Chelsea by tak, podle francouzského deníku L'Equipe, mohla obrátit pozornost do Španělska. Dalším kandidátem na posílení zadních řad Blues by mohl být Aymen Abdennour z Valencie, je ovšem otázka, zda Netopýři po odchodu Mustafiho do Arsenalu dovolí další oslabení obrany...
     
    13.37
    Záložník Manchesteru United Morgan Scheiderlin je údajně v hledáčku Tottenhamu, avšak agent francouzského reprezentanta prohlásil, že jeho klient zůstává hráčem Rudých ďáblů.
     
    13.41
    Útočník Vágner Love přestoupil z Monaca do tureckého Alanyasporu, jemuž se upsal do roku 2018. Přestupní částka za Brazilce, jenž za půl roku ve Francii dal 4 branky ve 12 zápasech, nebyla zveřejněna.
     
    13.42
    Sevilla potvrdila, že je blízko dokončení příchodu Samira Nasriho.
     
    13:44
    Třetiligový anglický celek Scunthorpe získal Harryho Toffola. Mladý krajní bek Norwiche bude na hostování v League One sbírat zkušenosti a v lednu 2017 se vrátí zpět ke Kanárkům.
     
    13.52
    Allan Nyom nakonec zřejmě zamíří do West Bromu, kde momentálně podstupuje lékařskou prohlídku. Přestupová částka by měla činit 4 miliony liber.
     
    13.53
    Podle Sky Sports se AC Milán pokusil o získání Cesca Fabregase. Španělský záložník ale zůstává v Chelsea.
     
    13.54
    Deportivo již má náhradu za Lucase Péreze. Stal se jím Álvaro Vázquez, jenž přišel na čtyři roky z Getafe.
     
    13.55
    Z Burnley odešel na hostování do Birminghamu Lukas Jutkiewicz.
     
    13.57
    Jednadvacetiletý obránce Girondins Bordeaux Frédéric Guilbert pravděpodobně odejde natrvalo do Bastie. Podle L'Equipe se tato forma přestupu zdá jako nejpravděpodobnější, ačkoliv Bordeaux uvažuje o prodloužení současného kontraktu, ze kterého zbývá ještě jeden rok, a odeslání Guilberta do Sportingu.
     
    13.59
    Francouzský obránce Rod Fanni se vrací do Marseille. Pětinásobný reprezentant v Olympique působil v letech 2010 – 2015 a nyní se po jedné sezóně v katarském Al-Arabi vrací zpět.
     
    14.00
    Záložník West Hamu Pedro Obiang by měl za 5,5 milionu euro zamířit do Fiorentiny.
     
    14.05
    Exsparťan Wilfried Bony se stává posilou Stoke City, kam jej na jednu sezónu zapůjčil Manchester City.
     
    14.07
    Premier League by se mohla rozšířit o dalšího Pogbu. Do Sunderlandu má údajně našlápnuto bratr Paula Florentin.
     
    14.17
    Po Papadopoulosovi pouští německý Leverkusen dalšího stopera. Brazilec André Ramalho stráví tuto sezónu na hostování v konkurenční bundesligové Mohuči.
     
    14.20
    Zvrat v případu Jacka Wilshera! Záložník Arsenalu se údajně dohodl na podmínkách hostování s AS Řím. Každopádně tuto variantu ale ještě musí schválit Arsenal.
     
    14.23
    Luis Alberto podstoupil v Laziu úspěšnou lékařskou prohlídku. Útočník, který strávil loňskou sezonu na hostování z Liverpoolu v Deportivu, má podepsat smlouvu na pět let.
     
    14.24
    Třetiligový anglický Chesterfield zjevně přijde o svoji oporu. Křídelník Gboly Ariyibi požádal klub o svolení k přestupu. S nabídkou na Ariyibiho již přišel Brentford, ale 800 000 liber bylo Chesterfieldu málo. Mezi dalšímimi zájemci o hráče jsou Barnsley, Derby County, Crystal Palace či Sheffield Wednesday.
     
    14.36
    Novou posilou Lorientu by se měl stát záložník Toulouse Jean-Daniel Akpa-Akpro, který by měl zastoupit odcházejícího Didiera Ndonga, jenž momentálně podstupuje zdravotní prohlídku v Sunderlandu.
     
    14.38
    Kromě Allana Nyoma by na odchodu z Watfordu měl být Ikechi Anya, kterého údajně láká Hull.
     
    14.40
    Adam Le Fondre, útočník Cardiffu, který loňský ročník strávil na hostování ve Wolherhamptonu, by se nyní měl stát posilou druholigového Wiganu.
     
    14.39
    Cristian Cuevas odešel na roční hostování z Chelsea do Sint-Truidense.
     
    14.47
    V návaznosti na plánovaný příchod Eliaquima Mangaly do Valencie se spekuluje o odchodu Aymena Abdennoura do Chelsea.
     
    14.53
    Nigerijský útočník nizozemského Vitesse Abiola Dauda by údajně rád dojednal svůj přestup do tureckého Sivassporu.
     
    14.55
    Serge Gnabry se oficiálně stal hráčem Werderu Brémy! Přestupová částka činí 6 milionů euro.
     
    15.01
    Zmiňovanou další posilou West Hamu by se mohl stát mladý bek Dominic Iorfa z Wolverhamptonu, který by na pravém kraji obrany vytvořil konkurenci pro dvojici Sam Byram – Michail Antonio.
     
    15.02
    Mladý turecký obránce Kaan Ayhan ze Schalke 04 by se mohl stěhovat. Hovoří se o něm jako o možné posile Fortuny Düsseldorf.
     
    15.07
    Již několik přestupových období se hojně spekuluje o tom, kam zamíří Saido Berahino. Anglický reprezentant do jednadvaceti let ale podle BBC nadále zůstane ve West Bromu.
     
    15.08
    Do zástupu zájemců o Fabia Coentraa se připojil Inter Milán.
     
    15.15
    Manchester City potvrdil, že Samir Nasri odchází na celosezonní hostování do Sevilly!
     
    15.17
    Pau López byl dlouhou dobu adeptem na přestup do Tottenhamu. V poslední době se ale zdá, že zájem obou stran uvadá a londýnský celek obrátil svou pozornost na Diega Alvese z Valencie.
     
    15.20
    Srbský stoper Nikola Maksimović z FC Turín by dnes měl projít zdravotní prohlídkou a stát se posilou Neapole.
     
    15.24
    Obránce Zak Vyner z druholigového Bristol City jde na roční hostování do Accrington Stanley, které hraje čtvrtou anglickou ligu.
     
    15.40
    Ač se očekávalo, že honduraský bek Emilio Izaguirre opustí svého dosavadního zaměstnavatele, tedy skotský Celtic Glasgow, podle posledních zpráv serveru Sky Sports zůstane hráč v týmu minimálně do ledna 2017.
     
    15.51
    Carlos Mané ze Sportingu Lisabon odchází na dvouleté hostování do druholigového německého Stuttgartu. Součástí smlouvy mezi kluby je i opce ohledně budoucího přestupu portugalského ofenzivního záložníka.
     
    15.53
    Cheick Tioté nakonec neodejde z Newcastlu do Galatasaraye Istanbul, avšak jeho zástupci jsou údajně v dalším jednání se dvěma prvoligovými kluby ze Španělska.
     
    16.01
    Didier Digard se stal posilou Osasuny. Třicetiletý francouzský záložník přestupuje do Pamplony ze sevillského Realu Betis. Bývalý hráč Nice či angliského Middlesbrough podepsal smlouvu do roku 2018.
     
    16.06
    Podle Sky Sports je už takřka jasné, že šikovný záložník Isco se toto přestupové období nebude nikam stěhovat a zůstane hráčem Realu Madrid.
     
    16.11
    Spartak Moskva přišel hned o dva hráče, a to dokonce bez sebemenší náhrady! Křídelník Pavel Jakovlev jde zdarma do Arsenalu Tula a krajní bek Sergej Paršivljuk taktéž bez peněžní náhrady odchází do FK Krasnodar.
     
    16.23
    Álvaro Arbeloa by se mohl stát další posilou West Hamu. Poté, co mu vypršel kontrakt v Realu Madrid, by se španělský obránce mohl stát posilou Kladivářů s tím, že by měl podepsat roční kontrakt s londýnským týmem.
     
    16.29
    Mladý portugalský střelec Goncalo Paciencia odchází z FC Porto na hostování do řeckého Olympiakosu. Účastník loňského ME U21 v ČR bude v Řecku hostovat do konce aktuálního ročníku.
     
    16.48
    Didier N'Dong z Lorientu se oficiálně stává posilou anglického Sunderlandu. Dvaadvacetiletý záložník podepsal smlouvu na 5 let.
     
    16.50
    Turecký Besiktas dnes představil již třetí posilu! Po Gökhanu Inlerovi a Atinci Nukanovi přichází do istanbulského týmu na hostování z Interu Milán turecký reprezentační bek Caner Erkin.
     
    16.53
    LOSC Lille hlásí posilu. Z druholigového francouzského Red Staru přichází do Lille tuniský záložník Naïm Sliti. Ten ve svém bývalém působišti zaznamenal 4 branky a 5 asistencí ve 36 zápasech a v novém klubu podepsal smlouvu na tuto sezónu.
     
    16.56
    Velšský reprezentační záložník Jonathan Williams bude v tomto ročníku hostovat z Crystal Palace v druholigovém Ipswich Town.
     
    16.58
    Portugalec Ivan Cavaleiro mění dres. Z Monaca se za neupřesněnou cenu stěhuje do Anglie, koupil jej Wolverhampton. Záložník Cavaleiro podepsal s Vlky pětiletou smlouvu.
     
    17.03
    Nizozemský záložník Nigel de Jong opouští Ameriku a místo dresu LA Galaxy bude oblékat dres Galatasaraye, s nímž podepsal dvouletou smlouvu.
     
    17.07
    Jeden z irských hrdinů letošního EURO ve Francii, záložník Jeff Hendrick, mění zaměstnavatele. Z Derby County jej vykoupil nováček Premier League Burnley, s nímž podepsal Hendrick smlouvu na tři roky. Cena je zhruba 10 milionů liber.
     
    17.10
    Adama Traoré přestupuje z Aston Villy do kádru dalšího nováčka Premier League. Middlesbrough s ním podepsalo smlouvu na čtyři roky.
     
    17.14
    Wigan Athletic definitivně potvrdil příchod Adama Le Fondreho. Devětadvacetiletý útočník přichází na jednoleté hostování z Cardiffu.
     
    17.16
    Brazilský obránce David Luiz je podle všeho v Londýně a měl by v nejbližší době projít lékařskou prohlídkou, po které se vrátí do týmu Chelsea.
     
    17.18
    Příběh Jacka Wilshera se zamotává... Kromě anglických klubů Bournemouthu a Crystal Palace o jeho služby stojí i v Itálii – o AS Řím jsme Vás již informovali, nyní to vypadá, že k Vlkům se připojil jejich ligový rival AC Milán.
     
    17.22
    Sága o přestupu Moussy Sissoka z Newcastlu stále nekončí. Tottenham se se Strakami stále nemůže dohodnout na přestupové částce, představy obou týmů se liší o 5 milionů liber.
     
    17.26
    Novou posilu hlásí francouzský Dijon. Alžírský záložník Mehdi Abeid podepsal s klubem tříletou smlouvu. Bývalý hráč Newcastlu strávil poslední sezónu v dresu řeckého Panathinaikosu.
     
    17.27
    Před chvílí potvrdilo Middlesbrough přestup Adamy Traorého z Aston Villy, opačným směrem pak míří Albert Adomah, jenž s druholigovým celkem podepsal čtyřletou smlouvu.
     
    17.33
    Jen půl hodiny před uzavřením přestupového trhu v Německu má Hamburg zajímavou posilu. Olympijský vítěz a obránce Mineira Douglas Santos podepsal se severoněmeckým celkem čtyřletou smlouvu, přestupová částka je zhruba sedm milionů eur.
     
    17.40
    Stoke City oficiálně potvrdilo příchod nizozemského obránce Bruna Martinse Indiho, jenž se na Ostrovy stěhuje v rámci jednoletého hostování z Porta.
     
    17.42
    Luis Alberto přestupuje z Liverpoolu do Lazia Řím. Přestupová částka je zhruba 5 milionů eur.
     
    17.47
    Návrat Davida Luize do Chelsea se zdá být již jen otázkou času. Brazilec právě podstupuje zdravotní prohlídku, přestupová částka se pohybuje přibližně okolo 40 milionů eur.
     
    17.48
    Anglický mládežnický reprezentant Rico Henry je na odchodu z Wallsalu. Levý bek posílil Brentford, jenž za osmnáctiletého hráče zaplatil jeden a půl milionu liber. Smlouva je na pět let.
     
    17.57
    Máme tady další hotový přestup. Španělský obránce Fiorentiny Marcos Alonso se přesouvá do Londýna, kde bude oblékat dres Chelsea!
     
    17.59
    Zdá se, že Jack Wilshere nakonec zamítne nabídky z italské Série A a zůstane na ostrovech. Podle tamních médií je záložník Arsenalu na cestě do Bournemouthu, kde by měl podepsat roční hostování.
     
    17.59
    Těsně před uzavřením přestupového okna upekl hostování německý Wolfsburg. Stoper Phillip Wollscheid se po jedné sezóně ve Stoke vrací zpět do Německa, kde bude jednu sezónu oblékat dres Vlků.
     
    18.05
    Obránce Eliaquim Mangala nedostával pod Pepem Guardiolou příliš mnoho prostoru a již delší dobu se spekulovalo o jeho možném odchodu z Man City. Pětadvacetiletého obránce nakonec ulovila na roční hostování Valencia, která tak našla náhradu za Mustafiho.
     
    18.10
    West Bromwich Albion údajně poslal nabídku 3 mil. Ł do Watfordu za Allana Nyoma.
    Marcos Alonso již v dresu Chelsea

     
    18.13
    Everton nahání útočníka FC Porto Yacine Brahimiho. Za alžírského reprezentanta nabídla 35 mil. Ł.
     
    18.21
    Druholigový Blackburn získal zvučnou posilu. Charlie Mulgrew, bývalý obránce Wolwerhamptonu, Aberdeenu a naposledy Celticu, si po vypršení kontraktu našel nové angažmá právě u Rovers.
     
    18.26
    Juan Cuadrado je na odchodu z Chelsea. Kolumbijský záložník je na cestě do Juventusu, kde by měl podepsat roční hostování s opcí. Do kasy Chelsea by mělo přitéci 4,2 mil. Ł a při případném přestupu po této sezóně dalších 16,8 mil. Ł.
     
    18.28
    Na roční hostování přichází do Queens Park Rangers brankář Verony Pawel Wszolek.
     
    18.34
    Obránce RB Salzburg Martin Hinteregger prošel zdravotní prohlídkou a dohodl se s Augsburgem na dvouletém kontraktu.
     
    18.38
    Osasuna oficiálně potvrdila příchod defenzivního záložníka Betisu Sevilla Didiera Diagrda, který zde podepsal roční hostování.
     
    18.41
    Za blíže nespecifikovanou částku přichází do Stoke City mladičký levý obránce Luton Town Cameron McJannet, který u Hrnčířů podepsal tříletý kontrakt.
     
    18.44
    Podle Sky Sports usiluje Everton o získání Moussy Sissoka. Cena záložníka Newcastlu by se měla pohybovat kolem 11 mil. Ł.
     
    18.56
    Juventus právě oficiálně potvrdil návrat Juana Cuadrada. Kolumbijský reprezentant podepsal u Bianconeri tříleté hostování, za které Chelsea inkasuje 5 mil. Ł.
     
    19.00
    První nabídka Burnley za Kamila Grosického zněla 5 mil. Ł. Tu vedení Rennes zamítlo. Nyní anglický celek doufá, že s nabídkou 6,5 mil. Ł za polského křídelníka již bude úspěšnější.
     
    19:01
    Jedenáctá posila Middlesbrough v tomto přestupním oknu je dohodnuta. Aktuálně pátý celek posílí Adama Traore, jenž naposledy působil v Aston Ville!
     
    19:03
    Posila vítá také Bologna Ladislava Krejčího. Český reprezentant bude mít nyní v týmu Umara Sadiqa, jenž jde do klubu na roční hostování z AS Řím!
     
    19:06
    Anglický obránce Andre Wisdom opouští Liverpool a jde do rakouského Salzburgu, kde bude působit v rámci hostování. To potrvá do konce této sezóny!
     
    19:19
    Jednadvacetiletého francouzského fotbalistu přivítá Tottenham. Georges-Kévin N’Koudou přichází na White Hart Lane z Olympique Marseille!
    Šikovný a talentovaný fotbalista bude nosit dres s číslem 14

     
    19:26
    Novou posilou se nově pyšní také Olympiacos! Řecký velkoklub přivítá ve svých řadách útočníka Óscara Cardoza!
    Takhle si plácl Jack Wilshere a vedení Bournemouthu

     
    19:32
    Nathan Byrne mění klub! Z Wiganu míří tento šikovný hráč do Wolves, kde podepsal smlouvu na tři roky.
     
    19:36
    David Luiz se vrací do Chelsea! K přesunu do londýnského celku mu údajně chybí pouze lékařská prohlídka.
     
    19:42
    Další posila Bologny, která přišla z AS Řím. Italský celek se dohodl s Vasilisem Torosidisem!
     
    20:00
    Schalke přichází o německého mládežnického reprezentanta. Kaan Ayhan odchází do druholigového Düsseldorfu!
     
    20:01
    Luke McGee a Nathan Oduwa opouští Spurs. Oba míří na půlroční hostování do Peterboroughu, kde budou hrát nižší anglickou ligu.
     
    20:04
    Mladíci Chelsea, Jake Clarke-Salter a Charlie Colkett budou celou letošní sezónu působit v druholigovém Bristolu City.
     
    20:12
    Obránce Doneil Henry odchází z West Hamu na roční hostování do danského Horsensu!
     
    20:16
    Dny Eunana O’Kanea v Bournemouthu jsou sečteny. Šestadvacetiletý reprezentant Irska míří do druholigového Leedsu!
     
    20:32
    Tottenham se snaží zacelit díru v brance při zranění Huga Llorise. Na roční hostování přichází Pau Lopéz z Espanyolu.
     
    20:42
    Kelechi Nwakali si musí na svou šanci v A-týmu Arsenalu ještě počkat. Svůj um bude muset ukázat v nizozemském MVV Maastrichtu.
     
    20:48
    Alex Jakubiak podepsal s Watfordem novou pětiletou smlouvu a ihned byl poslán na roční hostování do Fletwoodu!
     
    21:33
    Anglický West Bromwich před pár minutami potvrdil příchod Allana Nyoma! Kamerunský obránce přichází do WBA z Watfordu a smlouvu by měl mít na čtyři roky.
     
    21:36
    HOSTOVÁNÍ! Dvacetiletý mladíček Glen Kamara bude příštích šest měsíců oblékat dres Colchesteru. Tam by se měl do budoucna rozehrát pro svůj domovský Arsenal.
     
    21:38
    HOSTOVÁNÍ! A máme tady další hostování. Tentokrát se týká vyloženě španělské ligy, neboť Rúben Vezo odchází na rok z Valencie do Granady.
     
    21:41
    PŘESTUP! Hodně očekávaný přestup je konečně potvrzen! Vyhaslá italská hvězda a bouřlivák Mario Balotelli odchází do OGC Nice. Liverpool se tedy zbavil nepotřebného útočníka.
     
    21:43
    PŘESTUP! Novou akvizici hlásí také Zenit Petrohrad. Pětiletý kontrakt totiž podepsal stoper Ivan Novoselcev.
     
    21:48
    PŘESTUP! Nové působiště bude mít bývalý brankář Realu Madrid. Diego López se z Milána vrací do Španělska a bude oblékat dres barcelonského Espanyolu.
     
    21:51
    Poslední informace říkají, že Moussa Sissoko se domluvil s Evertonem! Tottenham ale nechce zůstat mimo hru a stále chce o tohoto hráče bojovat.
     
    21:51
    PŘESTUP! Máme tady další přesun hráče, jenž nastupoval za Real Madrid. Tentokrát se jedná o obránce Álvara Arbelou, který se na rok upsal West Hamu!
     
    22:09
    PŘESTUP! Lisabonský Sporting právě oficiálně potvrdil přestup Islama Slimaniho, který se stal novou posilou úřadujícího anglického mistra Leicesteru City! Přestupová částka činí přibližně 25 miliónů liber.
     
    22:12
    PŘESTUP! Nové jméno hlásí Hull City i Bournemouth. Do Hullu jde James Weir (3 roky přestup) a do Bournemouthu Baily Cargill (6 měsíců hostování).
     
    22:15
    PŘESTUP! Teprve šestnáctiletého mladíčka do svých řad přivádí Manchester City. Z Korony Kielce totiž k Citizens přestupuje polský brankář Paweł Sokol!
     
    22:31
    Jason Denayer je údajně na zdravotní prohlídce v Sunderlandu. Zdá se, že stoper Manchesteru City bude v této sezóně působit právě u Černých koček.
    Hostování Jacka Wilshere je definitivně potvrzeno!

     
    22:39
    HOSTOVÁNÍ! Z Turecka do Španělska se na roční hostování přesouvá Ryan Donk! Ten totiž z Galatasaraye míří do Realu Betis.
     
    22:40
    HOSTOVÁNÍ! Everton na roční hostování uvolňuje Aidena McGeadyho. Třicetileté pravé křídlo se přesouvá do týmu Preston North End.
     
    22:41
    HOSTOVÁNÍ! Do třetice tady máme roční hostování. Tentokrát se týká italské ligy, v rámci které se Umar Sadiq přesune do Boloni. Na 365 dní si tak odpočine od Říma.
     
    22:45
    Hodně se na sociálních sítích mluví o tom, že se Juventus stále snaží podepsal belgického záložníka Axela Witsela. Uvidíme, jak to dopadne.
     
    22:50
    PŘESTUP! Smlouvu na jeden rok před pár minutami podepsal bývalý hráč Herthy Berlín, Blackburnu, QPR či Dinama Moskva! Jedná se o Christophera Sambu, jenž nyní bude "čutat" za Panathinaikos.
     
    22:52
    HOSTOVÁNÍ! Za lepším počasím míří Franck Tabanou! Sedmadvacetiletý bek se z anglického Swansea na rok přesouvá do španělské Granady.
     
    22:56
    PŘESTUP! Mladíček Dominic Calvert-Lewin putuje ze Sheffieldu do Evertonu. Loni tento devatenáctiletý chlapík vstřelil osm branek.
     
    23:00
    Do konce letního přestupového okna zbývá jen jedna hodina! Dočkáme se ještě nějaké zajímavé změny působiště?
     
    23:08
    HOSTOVÁNÍ! Očekávané hostování v rámci dvou anglických klubů je potvrzeno. Jason Denayer nemá v Man City prostor a tak odchází na rok do Sunderlandu.
     
    23:08
    HOSTOVÁNÍ! Aspoň půlroční hostování čeká i Lucase Piazona, jenž si to ze Stamford Bridge namíří jen o kousek vedle na Craven Cottage. Jeho dalším působištěm totiž bude Fulham.
     
    23:10
    HOSTOVÁNÍ! S blížící se uzávěrkou se nám množí hostování. Sammy Ameobi loni s Newcastlem sestoupil z Premier League a letos si půl roku zahraje v dresu Boltonu.
     
    23:13
    Stále není rozhodnuto o osudu Moussy Sissoka. Záložník je nejvíce spojován s Evertonem a Tottenhamem, nicméně pořád nepadlo rozhodující slovo.
     
    23:15
    HOSTOVÁNÍ! Velmi zajímavé hostování v Itálii! Z Fiorentiny do Milána se na rok přestěhuje třicetiletý záložník Matías Fernández.
     
    23:21
    Přestupová částka za Moussu Sissoka se pohybuje kolem třiceti miliónů liber a zdá se, že lehce navrch má v posledních chvílích přeci jenom Tottenham!
     
    23:25
    HOSTOVÁNÍ! Na chvíli dejme ruce pryč od Sissoka. Na hostování do konce sezóny odchází Nikola Maksimović, jenž míří z Turína do Neapole.
     
    23:30
    Už jen třicet minut! Jak to nakonec dopadne se Sissokem? A co řeči o přestupu Daniela Sturridge do Arsenalu? Každopádně to ještě bude zajímavé.
     
    23:35
    HOSTOVÁNÍ! Lazar Marković jde na rok z Liverpoolu do Sportingu Lisabon a Christian Atsu na stejnou dobu z Chelsea do Newcastlu.
     
    23:40
    HOSTOVÁNÍ! Olympique Marseille hlásí posilu na roční hostování. Přichází totiž William Vainqueur z AS Řím.
     
    23:45
    Do konce přestupového okna zbývá čtvrt hodiny a stále nejsou žádné zprávy o tom, kam tedy definitivně přestoupí Moussa Sissoko!
     
    23:47
    HOSTOVÁNÍ! Ze Swansea do Blackburnu jde Marvin Emnes. Tento vlasatý chlapík si za Rovers zahraje minimálně půl roku.
     
    23:48
    HOSTOVÁNÍ! Pryč z nejisté Ukrajiny utíká Dieumerci Mbokani, jenž jde za lepším do Hullu! Jedná se o roční hostování z Dinama Kyjev.
     
    23:51
    Enner Valencia podle všeho odchází z West Hamu do liverpoolského Evertonu! Znamená to, že Moussa Sisokko půjde do Tottenhamu?
    Valencia se dočkala velké posily do zadních řad!

     
    23:56
    HOSTOVÁNÍ! Zdá se, že je potvrzeno hostování na jednu sezónu. Enner Valencia bude tuto sezónu oblékat dres Evertonu, kam přichází od "Kladivářů".
     
    Přestupové okno se zavře za několik desítek vteřin. Stále není potvrzen očekávaný přestup Moussy Sissoka do Tottenhamu!
     
    0:00
    PŘESTUPOVÉ OKNO JE PRÁVĚ NYNÍ OFICIÁLNĚ UZAVŘENO. Uvidíme, zda na svět vyplave ještě nějaký zajímavý přestup, který se podařil uskutečnit před uzávěrkou.
     
    PŘESTUP! Tak a je to tady! Moussa Sissoko přeci jenom opouští Newcastle United a podle očekávání podepsal v Tottenhamu! Přeci jenom se fotbalový svět dočkal konce této velké přetahované.
    Moussa Sissoko s dresem Tottenhamu Hotspur

     
    HOSTOVÁNÍ! Objevují se nám další dokončené přestupy a hostování. Joselu jde na roční hostování do Deportiva La Coruňa!
     
    PŘESTUP! Bývalý útočník Liverpoolu, Rickie Lambert opět mění působiště. Smlouvu na dva roky totiž dnes podepsal s týmem z hlavního města Walesu, Cardiff City.
     
    HOSTOVÁNÍ! Další hostování na jednu sezónu. Z Derby County do Fulhamu si to namířil Chris Martin.
     
    Další zajímavou zprávou je, že Mamadou Sakho po odmítnutí Sunderlandu a Stoku přeci jenom zůstává v Liverpoolu. Stejně tak Daniel Sturridge, nad kterým visely otazníky.
    Ještě jeden přestup! Younés Belhanda opouští Dinamo Kyjev.

     
    NEJZAJÍMAVĚJŠÍ PŘESTUPY DNE

    Moussa Sissoko (Newcastle – Tottenham)
    Ezequiel Garay (Zenit – Valencia)
    Islam Slimani (Sporting – Leicester)
    David Luiz (PSG – Chelsea)
    Marcos Alonso (Fiorentina – Chelsea)
    Óscar Cardozo (Trabzonspor – Olympiakos)
    Mario Balotelli (Liverpool – Nice)
    Serge Gnabry (Arsenal – Brémy)

    NEJZAJÍMAVĚJŠÍ HOSTOVÁNÍ DNE

    Enner Valencia (West Ham – Everton)
    Lazar Marković (Liverpool – Sporting)
    Juan Cuadrado (Chelsea – Juventus)
    Wilfried Bony (Manchester City – Stoke)
    Jack Wilshere (Arsenal – Bournemouth)
    Diego López (AC Milán – Espanyol)
    Eliaquim Mangala (Manchester City – Valencia)
    Bruno Martins Indi (Porto – Stoke)
    Joe Hart (Manchester City – Turín)
     
    PŘESTUP! Nakonec je tady zřejmě už poslední významná změna. Jeden z hrdinů Walesu na letošním EURU, Hal Robson-Kanu se dohodl na dvouleté smlouvě s WBA!
     
    Ke konci přestupového okna je to od nás vše, ale samozřejmě se na vás budeme těšit dále u našich on-line přenosů. Dobrou noc! (00:42:01)

    Daniel Polách

    Lukáš Podleśny

    David Panuška

    Michal Borovan

    Michal Konvalina