Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Jekaterinburg – Čeljabinsk 1:2 (po pr.) | Jaroslavľ – Omsk 3:2 (po pr.)
D. Moskva – Novokuzneck 5:0 (kon.) | Záhreb – Novgorod 1:6 (kon.) | HC Slovan – Soči sk 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Lokomotiv Jaroslavľ
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Avangard Omsk
cz Streda 31.08.2016, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:19 Jegor KORŠKOV - 3:2
     
    63:19
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš! Na druhé straně se do samostatného úniku dostal JEGOR KORŠKOV, jemuž vyšla forhendová klička, díky které Lokomotiv vítězí. Bez asistence.
    58:25 Alexandr PĚREŽOGIN - 2:2
     
    58:25
    Avangard právě vstřelil branku!
    Při power-play se Omsk dočkal vyrovnání! Zakončení Andreje Kutějkina bylo sice nepřesné, ale od zadního mantinelu se kotouč odrazil před braku. V tomto prostoru se nejlépe zorientoval ALEXANDR PĚREŽOGIN, jehož dorážka skončila za brankovou čárou. Asistence: Andrej Kutějkin a Erik Gustafsson.
    46:43 Patrik HERSLEY - 2:1
     
    46:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí tým využívá druhou početní výhodu v zápase a poprvé se ujímá vedení. Po kombinaci se kotouč dostal do pravého kruhu pro vhazování, kde byl připravený PATRIK HERSLEY. Pokus švédského zadáka skončil za bezmocným Dominikem Furchem, ten na tuto pumelici již nemohl zareagovat. Asistence: Brandon Kozun a Andrej Loktionov.
    35:52 Staffan KRONWALL - 1:1
     
    35:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    V přesilové hře se Lokomotivu podařilo vyrovnat. STAFFAN KRONWALL si vyměnil kotouč s Brandonem Kozunem a pokus domácího kapitáne končí až za zády Dominika Furcha. Český brankář s pokusem nic dělat nemohl, jelikož před ním velmi dobře clonil soupeř. Asistence: Brandon Kozun.
    20:21 Alexandr KUČERJAVENKO - 0:1
     
    20:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk využívá početní výhodu pět na čtyři! Z levé strany vyslal napovedenou ránu Andrej Kutějkin, jehož pokus se odrazil do předbrankového prostoru, kde byl připravený ALEXANDR KUČERJAVENKO. Zakončení hostujícího hráče bylo velmi pohotové a skončilo až za bezmocným Alexandrem Sudnicinem. Asistence: Andrej Kutějkin a Erik Gustafsson.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 36. Kronwall (Kozun), 47. Hersley (Kozun, Loktionov), 64. Korškov – 21. Kučerjavenko (Kutějkin, Gustafsson), 59. Pěrežogin (Kutějkin, Gustafsson)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sudnicin (Murygin) – Gavrikov, Ljubuškin, Hersley, Kronwall (C), Pašnin, Rafikov, D. Osipov – Averin, Čistov, Loktionov – Kozun, Kontiola, Talbot – Apalkov, Mosaljov, Kadějkin – Kraskovskij, Korškov, Kartajev – Polunin.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Martynov, J. Medveděv (C), Ahnelöv, Gustafsson, Kulik, Kutějkin, Minejev, Děrvuk – Pestuško, Pjanov, Pěrežogin – Lemťugov, Kučerjavenko, Paršin – Juňkov, I. Michejev, Fajzullin – A. Gluchov, Fiščenko, Malcev.

    Rozhodca: Andris Ansons, Denis Naumov – Sergej Misjur, Jakov Palej