KHL
Chabarovsk – Viťaz 1:3 (kon.) | Jekaterinburg – Metallurg Magnitogorsk 2:0 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 2:3 (kon.)
Záhreb – Soči 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Novgorod sk 7:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
7:4 (0:1, 1:2, 6:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Pondelok 29.08.2016, 19:05 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:23 Andrej Meszároš - 7:4
     
    57:23
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyhral buly a pukom od bránkovej čiary do opustenej klietky hostí zápas rozhodol ANDREJ MESZÁROŠ. Asistencia: Marek Viedenský.
     
    57:19
    Švarý zaparkoval jedného z hráčov súpera na mantinel, bolo to čisté, no pomstiť kolegu prišiel Gračiov, ktorý dostal dve minúty za hrubosť a pre mňa nepochopiteľne dostal dve plus dve minúty aj Švarný za napadnutie zozadu a hrubosť.
     
    56:27
    Kasutin na striedačke, Torpedo hrá power play bez brankára a šesť mužov na ľade.
     
    56:27
    Ďaloga dve minúty za nedovolené bránenie, presilovú hru si zahrá teraz Torpedo.
    54:46 Jevgenij Gračjov - 6:4
     
    54:46
    Torpedo Novgorod dalo gól!
    Torpedo sa nevzdáva a po akcii z pravej strany puk po skrumáži spred bránkoviska do siete domácich poslal JEVGENIJ GRAČJOV. Asistencie: Kirill Urakov a Vjačeslav Kuliomin.
    52:58 Jakub Valský - 6:3
     
    52:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan pridáva do siete súpera ďalší pekný gól, keď akciu na ľavej strane do úspešného konca dotiahol svojim pukom z ostrého uhla pod spojnicu k vzdialenejšej žrdi JAKUB VALSKÝ. Asistencie: Patrik Luža a Tomáš Kubalík.
    52:40 Nick Plastino - 5:3
     
    52:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan založil akciu po pravej strane, puk na bránkovú čiaru zaviezol Cheechoo a poslal ho pred bránkovisko voľnému NICKOVI PLASTINOVI, ktorý prestrelil Kasutina v bránke. Asistencia. Jonathan Cheechoo.
     
    51:09
    Za zovretie puku sedí na trestnej ďalší hráč hostí a Slovan hrá svoju presilovku.
    51:09 Jeff Taffe - 4:3
    50:36 Kyle Chipchura vs. Ivan Kasutin
     
    51:09
    Slovan Bratislava dal gól!
    Pri signalizovanom vylúčení hráča hostí Slovan využíva výhodu dvoch mužov v poli. JEFF TAFFE vypálil príklepom spoza kruhov a puk poslal do hornej časti bránky Kasutina. Asistencia: Andrej Meszároš.
     
    50:36
    Neuveriteľný zákrok Kasutina bude zákrokom týždňa KHL, Chipchura vystrelil z medzikružia a puk letiaci do bránky Kasutin exportným semaforom zneškodnil.
     
    49:23
    Nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou a trest dve minúty pre Jegorševa, to znamená presilovku pre Slovan.
     
    47:25
    Tuším že to bol Kubalík, ktorý vystrelil z ľavej strany a puk oprel o pravú žrď bránky hostí, odkiaľ sa potom puk odrazil smerom k modrej čiare.
     
    46:05
    Oddychový čas hostí, ktorí inkasovali dva zlepené góly pod tlakom belasých.
    46:05 Žiga Jeglič - 3:3
     
    46:05
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil skrumáž pri bránkovisku hostí, spoza bránky od Nedorosta dostal ŽIGA JEGLIČ puk a z ostrého uhla z ľavej strany puk predsa len dostal do siete Torpeda. Asistencie: Václav Nedorost a Marek Viedenský.
    42:47 Václav Nedorost - 2:3
     
    42:47
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil brejkovú akciu, Meszároš z ľavého kruhu nabil do bránkoviska VÁCLAVOVI NEDOROSTOVI, ktorý puk posunul do odkrytej časti bránky hostí. Asistencia: Andrej Meszároš.
     
    38:41
    Norman dostal dve minúty za držanie a už sedí na trestnej, Slovan má v závere tretiny k dispozícii presilovú hru.
     
    37:37
    Arbitri vykazujú z lavičky trénera Říhu, ktorý dostal osobný trest a už odchádza do šatne.
     
    34:14
    Plastino dostal dve minúty za vystrelenie hokejky protihráčovi a Torpedo hrá opäť presilovku.
    34:14 Fredrik Pettersson - 1:3
     
    34:14
    Torpedo Novgorod dalo gól!
    FREDRIK PETTERSSON dostal diagonálny puk na ľavý kruh a z prvej vystrelil. Jeho puk si našiel okolo vyrážačky cestu do siete.
     
    33:52
    Nedorost sa hnevá, jeho súper pustil hokejku, arbitri tam videli sekanie a Torpedo si zahrá druhú presilovú hru v zápase.
     
    30:10
    Hákovanie v podaní Nedorosta, ktorý opúšťa hraciu plochu, presilová hra, štvrtá v zápase, no prvá pre Torpedo.
    28:59 Kaspars Daugavinš - 1:2
     
    28:59
    Torpedo Novgorod dalo gól!
    Puk za bránkou domácich vybojoval Galuzin, poslal ho na ľavú stranu pred bránkovisko, kde nikým nekrytý KASPARS DAUGAVINŠ poslal puk do siete belasých. Asistencie: Vladimír Galuzin a John Norman.
     
    27:14
    Cheechoo zaviezol puk do pásma a vystrelil z ľavej strany spred bránkoviska, Kasutin puk zrazil do rohu klziska, Slovan drží Torpedo v pásme pod tlakom.
     
    26:24
    Tvrdý príklep Švarného od modrej z ľavej strany, Kasutin cez vyrážačkou ponad hlavu puk poslal späť do hry a podržal opäť svoj tím.
    24:24 Ivan Švarný - 1:1
     
    24:24
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kasutin zazmätkoval a puk poslal po teči jedného z hráčov hostí do rohu klziska, Jeglič ho posunul na kruh, Taffe našiel za ľavým kruhom IVANA ŠVARNÉHO a ten strelou švihom ponad vyrážačku Kasutina vymietol pavučinu v hornom rohu jeho bránky. Asistencia: Jeff Taffe.
     
    20:09
    Faul kolenom a dve minúty pre Aliajeva, presilovka pre Slovan, dnes už tretia.
     
    17:32
    Podrazenie v podaní Žerdeva, druhá presilová hra v zápase a opäť pre Slovan. Kto z belasých skráti Nikolajovi pobyt na lavici hanby?
    16:10 Kirill Rasskazov - 0:1
     
    16:10
    Torpedo Novgorod dalo gól!
    Torpedo vyrobilo útok a puk sa po malej skrumáži odrazil na ľavý kruh, z jeho vrcholu švihom vystrelil KIRILL RASSKAZOV a puk poslal pod brvno bránky belasých. Asistencia: Jevgenij Mozer.
    14:40 Skalický účet duelu neotvoril
     
    14:40
    Skalický dostal puk na pravú stranu k bránkovisku, pohotovo vystrelil, Kasutinovi puk prepadol do bránkoviska, no spred bránkovej čiary ho upratal do bezpečia jeho spoluhráč.
     
    11:19
    Dosiaľ najlepší muž na hracej ploche Ďaloga nakorčuľoval s pukom cez modrú a vystrelil švihom spoza kruhov, Kasutin v rozkľaku po efektnom semafore predviedol krásny zákrok a puk Marekovi zjedol do lapačky.
     
    10:35
    Nedorost nabil z ľavej strany na pravú na tutovku Taffemu, ktorý pálil z prvej, Kasutin sa stihol presunúť a puk vyrazil späť do hry.
     
    09:24
    Ashton za seknutie opúšťa hraciu plochu, presilovú hru si ako prvý v zápase zahrá Slovan.
     
    05:44
    Hostia opäť vyhrali buly v pásme domácich, od ľavého kruhu švihom vystrelil pekný projektil Mozer, Pogge bol pozorný a puk poslal späť do hry.
     
    03:38
    Domáci vymysleli brejkovú akciu a s pukom na bránku sa rútil Ďaloga, vystrelil spred bránkoviska, Kasutin v pokľaku puk schoval do náručia.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 25. Švarný (Taffe), 43. Nedorost (Meszároš), 47. Jeglič (Nedorost, Viedenský), 52. Taffe (Meszároš), 53. Plastino (Cheechoo), 53. Valský (Luža, Kubalík), 58. Meszároš (Viedenský) – 17. Rasskazov (Mozer), 29. Daugavinš (Galuzin, Norman), 35. Pettersson, 55. Gračjov (Urakov, Kuljomin)


    HC Slovan Bratislava: Pogge (Brust) – Švarný (A), Plastino, Luža, Meszároš (C), Kundrátek, Ďaloga, Pokorný, Bačík – Nedorost, Taffe, Jeglič – Lušňák, Chipchura, Cheechoo – Valský, Viedenský (A), Kubalík – Skalický, Zigo, Šiška
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Proskuriakov) – Norman, Aliajev, Rasskazov, Kalašnikov, D. Siomin (A), Žerdev, Gračov, Veriajev – Galuzin (A), Daugaviņš, Osipov – Mozer, Pettersson, I. Višnevskij – Ashton, Potapov (C), Jegoršev – Urakov, Kuliomin, Lofquist

    Rozhodca: Kulakov, Olenin – Gordenko, Sysujev

    Diváci: 8.773