CSKA Moskva – K. Vary 7:1 (kon.) | Riga – Třinec 4:5 (kon.) | Blues – Vítkovice 1:6 (kon.)
Jaroslavľ – Sparta Praha 4:5 (kon.) | Riga – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta Praha – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Blues 3:7 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
3:7 (0:1, 2:4, 1:2)
Espoo Blues
cz Sobota 27.08.2016, 17:45 • MINI WERK ARENA, Třinec • President Cup • O umiestnenie
Partner:
     
    58:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku a přeci jen ještě snižuje! Stacha nabil na modré čáře Homolovi, jehož ránu vyrazil Stenroos před sebe a po dorážce TOBIÁŠE BRANCE už se natahoval marně – 3:7! Asistence: David Homola, Marko Stacha.
     
    49:59
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Třineckým to ovšem není nic platné, neboť inkasují již posedmé v zápase! Do zakončení na levé straně se tentokrát protlačil DILAN SAVENKOV a prostřelil Švančaru střelou k tyči – 2:7! Bez asistence.
     
    48:35
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Espoo využívá přesilovku čtyři na tři a necelých dvanáct minut před koncem navyšuje vedení! Wallenius zavezl kotouč po pravé straně až k brance, počkal si, až obránce Třince zalehne na zem, a teprve potom kolem něj přihrál ALEXANDERU FORSLUNDOVI, který zakončoval do odkryté klece – 2:6! Asistence: Lasse Wallenius, Hugo Rikkilä.
     
    39:46
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Blues naprosto rozebrali třineckou pětku a po zásluze se jim podařilo vstřelit pátou branku. Puolakka se uvolnil v rohu kluziště a přihrál mezi kruhy EDWARDU RISSANENOVI. Ten v plné rychlosti sebral kotouč a prostřelil bezmocného Švančaru – 2:5! Asistence: Pyry Valtteri Puolakka.
     
    37:52
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Blues navyšují svůj náskok na dvoubrankový! Znovu se jim podařilo vytvořit velký tlak na Švančarovu branku a puk zůstával volný u levého betonu třineckého gólmana. Všiml si toho ALEXANDER FORSLUND a zasunul jej šikovně za tyčku – 2:4! Asistence: Patrick Isiguzo, Lasse Wallenius.
     
    35:34
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Podruhé v zápase inkasují Oceláři ve vlastním oslabení, tentokrát po obrovské chybě rozehrávajícího Stachy. Ten daroval kotouč LASSEMU WALLENIUSOVI, následně v souboji s ním přišel o hůl a finský útočník zasunul puk bekhendem za Švančarův beton. Espoo si bere zpět původní vedení – 2:3! Bez asistence.
     
    32:17
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Nakonec Espoo přeci jen srovnává stav zápasu! Puolakka využil chyby v rozehrávce třineckých obránců a získal puk. ALEKSI POIKSELKÄ dokázal prostřelit Švančaru ranou kolem betonů – 2:2! Asistence: Pyry Valtteri Puolakka.
     
    22:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí pak ještě dohrávali klasickou přesilovku, a také tu dokázali využít. Rybnikář přihrál na modrou čáru PAVLU SRNÍČKOVI, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě! Během třiatřiceti sekund Oceláři otočili skóre ve svůj prospěch – 2:1! Asistence: Ondrej Rybnikár.
     
    21:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá dvojnásobnou přesilovku a vyrovnává stav utkání! TOBIÁŠ MARGUŠ si na modré čáře několikrát vyměnil puk s Raškou, poté jej vytáhl k levému kruhu a napálil přesně pod břevno. Stenroos neměl na tuto střelu nárok – 1:1! Asistence: Adam Raška.
     
    07:31
    Espoo právě vstřelilo branku!
    Espoo ujelo v oslabení a jde v zápase do brzkého vedení! Savenkov přihrál do jízdy PERTTUOVI ISO-KUORTTIMU, který vyzrál na Švančaru bekhendovým blafákem a zasunul puk do prázdné branky – 0:1! Asistence: Dilan Savenkov, Miika Niemi.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 22. Tobiáš Marguš (Raška), 23. Srníček (Rybnikár), 59. Branc (Homola, Stacha) – 8. Iso-Kuortti (Savenkov, Niemi), 33. Poikselkä (Puolakka), 36. Wallenius, 38. Forslund (Isiguzo, Wallenius), 40. Rissanen (Puolakka), 49. Forslund (Wallenius, Rikkilä), 50. Savenkov


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Homola, Srníček, Cienciala, Wantulok, Mituchovič, Stacha, Konderla, Bulava – Tobiáš Marguš (C), Čmiel, Rybnikár, Szmek, Mikler, Wardas, Jurzyca, Stročka, Branc, Macháček, Matěj, Králík, Raška. Trenér: Jiří Raszka.
    Espoo Blues: Stenroos (Riihimäki) – Holmberg, Jungarå, Mäkinen (C), Poikselkä, Rikkilä, Savenkov, Timmerbacka, Tulensalo – Forsell, Forslund, Hirvonen, Isiguzo, Iso-Kuortti, Kutvonen, Maarni, Niemi, Puolakka, Rissanen, Sjölund, Wallenius. Trenér: Toni Mäkiaho.

    Rozhodca: René Libiger – Daniel Majetný, Daniel Mareček

    Diváci: 75