CSKA Moskva – K. Vary 7:1 (kon.) | Riga – Třinec 4:5 (kon.) | Blues – Vítkovice 1:6 (kon.)
Jaroslavľ – Sparta Praha 4:5 (kon.) | Riga – K. Vary 5:2 (kon.) | Sparta Praha – Vítkovice 5:2 (kon.)
Třinec – Blues 3:7 (kon.) | Jaroslavľ – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
7:1 (5:0, 2:1, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Sobota 27.08.2016, 08:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    59:15
    Ještě jeden dvouminutový trest pro karlovarského hráče. Jan Korčmaroš (KVA) stráví konec zápasu na trestné lavici kvůli krosčeku.
     
    57:55
    Černyj přihrál před branku do vyložené příležitosti Guskovovi, ten ale střílel přímo do výstroje Horáka a rozzlobeně klepe holí o led.
     
    57:06
    Muchanov přihrál v přečíslení dvou proti jednomu do jízdy Šebjakinovi, jenž ale nevyzrál na Horáka a nepřidal svou třetí branku v zápase.
     
    54:07
    Výhoda ruského mužstva trvala skoro minutu, teď už odstartuje přesilovka. Nikolas Mareček (KVA) je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    52:30
    Chulapov s Abrahamem se propracovali až k Horákově brance a druhý jmenovaný střílel z pravého křídla do tyčky!
     
    47:27
    Tak to je nepříjemná situace pro energetiky. Petr Rozhon (KVA) v útočné třetině fauloval a je vyloučen na dvě minuty za podražení. CSKA si zahraje zkrácenou přesilovku pět na tři.
     
    46:18
    Václav Stejskal (KVA) usedá podruhé v zápase na trestnou lavici. CSKA si zahraje dvouminutovou přesilovku po Stejskalově nedovoleném bránění.
     
    37:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá dvojnásobnou přesilovku a dosahuje čestné branky! Korčmaroš nabil na levý kruh ADAMU KŘEMENOVI, a ten pohotovou střelou do horního růžku poprvé překonal Skotnikova – 7:1! Asistence: Jan Korčmaroš.
     
    36:37
    Matvej Guskov (MOS) je dalším vyloučeným Moskvanem a bude pykat po dobu dvou minut ze sekání. Karlovy Vary si na minutu a pětačtyřicet sekund zahrají přesilovku pět na tři. Oddechový čas pro Energii.
     
    36:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    No jo, jenže hráčům CSKA prostě vůbec nevadí, že hrají ve čtyřech. Svěřenci kouč Levického se v tomto počtu hráčů dnes prosazují již podruhé. JEGOR ARBUZOV pronikl po pravém křídle a prostřelil Horáka střelou od mantinelu – 7:0! Bez asistence.
     
    36:22
    Podruhé v dnešním zápase usedne na trestnou lavici Grigorij Muchanov (MOS), jenž si odsedí dvouminutový trest za sekání.
     
    31:30
    Při snaze proniknout před branku si Bucajev vykoledoval nedovolený zákrok od Václava Stejskala (KVA). Karlovarský obránce odpyká dvě minuty za hákování.
     
    29:11
    Grigorij Muchanov (MOS) měl s agresivní hrou problémy už včera v zápase s Blues. Nyní je znovu vyloučen na dvě minuty za hrubost v souboji s Rozhonem.
     
    25:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA Moskva se poněkolikáté na turnaji prosazuje ve vlastním oslabení. Guskov ujel karlovarské obraně, obkroužil bránu a předložil před ni kotouč. ALEKSANDER ČERNYJ byl na místě včas a zakončil přesně za Horákova záda – 6:0! Asistence: Matvej Guskov.
     
    24:48
    Bomba od Olejnika se odrazila od břevna, div je nerozpůlila. Ale tato střela už neplatila, neboť rozhodčí vylučuje Jegora Arbuzova (MOS) na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    20:45
    Energie si zahraje svou první přesilovou hru. Matvej Guskov (MOS) je potrestán dvěma minutami za sekání, vhazuje se před brankou Skotnikova.
     
    19:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krutý a hořký konec první periody pro Karlovy Vary, které inkasují již popáté! Muchanov protlačil kotouč na brankoviště, kde vznikla pořádná skrumáž. Nejdůrazněji si počínal DANIIL ŠEBJAKIN, dostal puk za Horáka a připsal si svůj druhý zásah v zápase – 5:0! Asistence: Grigorij Muchanov.
     
    19:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nádherná branka v poslední minutě první třetině. CSKA pokračovalo v tlaku, puk se dostal na modrou čáru ke kapitánovi GLEBU ANDREJEVOVI, a ten skvostnou ranou příklepem do horního růžku nedal Horákovi šanci – 4:0! Asistence: Michajl Abraham.
     
    14:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní už je regulérní třetí gól CSKA na světě! Nahození Andrejeva proskákalo až mezi kruhy, kde se ke kotouči protlačil DANIEL BUCAJEV a střelou z otočky pokořil Horáka potřetí – 3:0! Asistence: Danila Chulapov, Gleb Andrejev.
     
    13:56
    CSKA bezprostředně po vhazování v útočném pásmu dosáhlo třetí branky, ta ale nemůže být kvůli zásahu vysokou holí uznána.
     
    12:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA přidává v první třetině druhou branku! Gundyrjevova nepříjemná střela z prostoru mezi kruhy Horákovi vypadla a nehlídaný DANIIL ŠEBJAKIN doklepl kotouč do odkryté klece – 2:0! Asistence: Dmitrij Gundyrjev.
     
    08:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Závar před bránou Horáka už končí vedoucím gólem Moskvanů. Gundyrjev nahodil puk před karlovarskou branku, kde uplatnil svůj důraz GRIGORIJ MUCHANOV a dotlačil kotouč do sítě – 1:0! Asistence: Dmitrij Gundyrjev, Aleksandr Šaposnikov.
     
    08:05
    Do další velké příležitosti ujel obránce Nikišin, který si udělal z hráčů Energie slalomové branky. Jenomže zakončení ani jemu nevyšlo gólově.
     
    07:32
    Chulapov pronikl po pravém křídle až před branku, měl spoustu času na zakončení, ale nechal vyniknout brankáře Horáka. Z ruské střídačky se ozývá nespokojený hlas.
     
    02:26
    Hokejisté CSKA dostali kotouč od mantinelu před branku, kde se do zakončení protlačil Černyj. Horák byl připraven a kotouč pokryl.
     
    02:00
    Máme tu první vyloučení zápasu, a to na straně Energie. Vladislav Pohanka (KVA) se u hrazení provinil hákováním a odsedí si dvě minuty.

    Ondřej Zoubek

    Góly a asistencie: 9. Muchanov (Gundyrjev, Šaposnikov), 13. Šebjakin (Gundyrjev), 15. Bucajev (Chulapov, Andrejev), 20. Andrejev (Abraham), 20. Šebjakin (Muchanov), 26. Černyj (Guskov), 37. Arbuzov – 38. Křemen (Korčmaroš)


    CSKA Moskva: Skotnikov (Žerenko) – Aleksandrov, Ališlalov, Andrejev (C), Arbuzov, Nikišin, Olejnik, Šaposnikov, Šindjakin, Stěpanov, Judin – Bucajev, Gundyrjev, Guskov, Muchanov, Russu, Chulapov, Černov, Černyj, Šebjakin, Abraham. Trenér: Aleksander Levickij.
    HC Energie Karlovy Vary: Horák (Bednář) – Benda, Branný, Horváth, Kosina, Kursa, Pohanka, Tureček, Stejskal – Jiskra, Křemen (C), Mašek, Novotný, Korčmaroš, Rozhon, Zdeněk, Bílek, Bokštefel, Karbulka, Mareček, Matoušek. Trenér: Jiří Kovka.

    Rozhodca: Daniel Majetný – Daniel Mareček, David Pavlík

    Diváci: 30