Pelicans Lahti – Třinec 3:2 (kon.) | Poprad – Örebro HK 0:5 (kon.)
koniec
HK Poprad
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
Örebro HK
Sobota 27.08.2016, 19:20 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    36:45
    Örebro HK dáva gól!
    Hokejisti švédskeho Orebra využívajú presilovú hru. Po rýchlej kombinácii, ktorá sa skončila prihrávkou na MIKAELA HAGU pred bránku vedú hostia už 0:5!
    Asistencia: Marcus Weinstock.
     
    30:38
    Örebro HK dáva gól!
    Hokejisti Orebra strieľajú štvrtý gól. JOEL MUSTONEN predviedol jednoduchú individuálnu akciu, v ktorej švihom prekonal gólmana Pajpacha!
    Bez asistencie.
     
    27:25
    Örebro HK dáva gól!
    Orebro pohodlne zvyšuje svoje vedenie! K puku v medzikruží sa dostal DOMINIQUE HEINRICH, ktorý šikovnou strelou prekonal Pajpacha, ktorý mal nepríjemne zakrytý výhľad.
    Asistencia: Petr Zámorský.
     
    17:04
    Örebro HK dáva gól!
    Orebro sa dostáva do dvojgólového vedenia! Hudáček posunul puk na modrej čiare PETROVI ZÁMORSKÉMU, ktorý strelou švihom zaskočil brankára Pajpacha a pripísal si druhý gól v zápase.
    Asistencia: Libor Hudáček.
     
    03:55
    Örebro HK dáva gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v stretnutí! K tečovanej prihrávke z medzikružia sa na modrej čiare dostal PETR ZÁMORSKÝ a tvrdou delovkou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste!
    Asistencia: Greg Squers.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 4. Zámorský (Squers), 18. Zámorský (L. Hudáček), 28. Heinrich (Zámorský), 31. Mustonen, 37. Haga (Weinstock)


    HK Poprad: Pajpach (31. Šúrek) – Cutting, J. Brejčák, Dinda, Fabian (A), Pokovič, Potechin, Šterbák – Lichanec, Zagrapan, Štrauch – Kroták (C), Mlynarovič, Lapšanský – Matej Paločko, Troliga, Tibenský – Bondra, Ježek, Gaudreault – Hrehorčák
    Örebro HK: Fröberg (31. Brage) – Petersson, Zámorský, Andersson, Lindgren, Ekbom (C), G. Backström, Heinrich, Hellström – Mustonen, Vandell (A), Squers – Weinstock, Haga, L. Hudáček – Olsson, Liivik (A), Wiklander – Jellvert, G. Franzen, Viksten – Gustavsson

    Rozhodca: Orolin – Bednár, Štofančík

    Diváci: 1 388