Pelicans Lahti – Třinec 3:2 (kon.) | Poprad – Örebro HK 0:5 (kon.)
koniec
Pelicans Lahti
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 27.08.2016, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Partner:
     
    53:26
    Třinec dal gól!
    Oceliari znižujú stav stretnutia a záver zápasu bude teda poriadne zaujímavý! Puk sa dostal na modrú čiaru k Hrabalovi, ktorý okamžite vystrelil a jeho zakončenie šikovne tečoval JAKUB PETRUŽÁLEK!
    Asistencia: Josef Hrabal.
     
    40:32
    Pelicans Lahti dáva gól!
    Nedáš, dostaneš! Toto staré známe hokejové pravidlo potvrdili hráči Lahti! BEN BLOOD sa natlačil po útoku Třinca po pravom krídle, bekhendom prešiel cez obrancu a následne forhendom pomedzi Hamerlíkove betóny dopravil puk do brány!
    Bez asistencie.
     
    24:08
    Pelicans Lahti dáva gól!
    Pelikáni idú do vedenia o jeden gól! Sopanen obkorčuľoval bránku a následne na signál našiel na ľavom kruhu MIRA HOVINENA, ktorý okamžite po prihrávke z prvej vypálil do ľavého horného rohu, kde nemal Hamerlík šancu!
    Asistencie: Vili Sopanen, Ben Blood.
     
    11:00
    Třinec dal gól!
    Oceliari využívajú presilovú hru! Typická a najjednoduchšia presilovková akcia. Sýkora vypálil od modrej čiary na bránku. Strelu pred Juvonenom šikovne tečoval CORY KANE!
    Asistencia: Ján Sýkora.
     
    03:49
    Pelicans Lahti dáva gól!
    Pelikáni z Lahti sa dostávajú do vedenia v tomto finálovom súboji. MARKO POYHONEN sa dostal k strele spomedzi kruhov a spoza hráča prekvapil Hamerlíka prudkou strelou!
    Asistencia: Sebastian Repo.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 4. Pöyhönen (Repo), 25. Hovinen (Sopanen, Blood), 41. Blood – 11. C. Kane (J. Sýkora), 54. Petružálek (Hrabal)


    Pelicans Lahti: Juvonen (Voutilainen) – Pietilä, Manelius, Leimu, Blood, Puistola, Lassen, Pöyhönen, Rukajärvi, Hovinen – Kangasniemi, Sopanen, Rekonen, Toivola, Tyrväinen, Björninen, Alanne, Siikonen, Koivisto, Erkinjuntti, Fomin, Vartianen, Heino, Kivelä, Repo
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Jank, Hrabal, Linhart, Roth, Roman, Nosek, Kania, Galvas – Adamský, C. Kane, J. Sýkora – Kovařčík, Špirko, Petružálek – Ružička, Polanský, Dravecký – Marosz, Kreps, Cienciala

    Rozhodca: Snášel – Bednár, Šoltés