Fínsko – Švédsko 1:0 (kon.) | Česko – Rusko 2:4 (kon.)
koniec
Česko
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Rusko
cz Sobota 27.08.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj 4 krajín hráčov do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Vyloučení v týmu Česko (Lukáš Doudera – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Dufek – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Rusko (Jegor Voronkov – 2 min., hrubost).
     
    59:09
    Tak teď se na hodonínském ledě dějí nevídané věci. Po souboji u mantinelu zůstal ležet Michail Sidorov, kterého okamžitě dojel pomstít Kaprizov. Vznikla z toho hromadná strkanice, z níž se odtrhla dvojice Doudera – Voronkov. V této šarvátce zvítězil ruský hráč, rozhodčí se nyní radí v půlkruhu o tom, jaké udělí tresty.
     
    58:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jenže Češi prohráli vhazování, po němž KIRILL KAPRIZOV dokázal z hloubi vlastního obranného pásma trefit přes celou délku kluziště opuštěnou českou klec. Bez asistence.
     
    57:53
    Česká lavička se odhodlala k odvolání brankáře Růžičky a zkouší power-play!
    55:30 Dominik LAKATOŠ - 2:3
     
    55:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, utkání ještě nekončí! S výstavní odpovědí přispěchal DOMINIK LAKATOŠ! Český snajpr převzal kotouč od Pavlíka při přechodu do útočného pásma a pak přes bránícího soupeře dokázal napálit kotouč do šibenice ruské brány! Asistence: Radovan Pavlík.
    54:20 Danil KVARTALNOV - 1:3
     
    54:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle je velice hořká pilulka, kterou musí česká reprezentace zkousnout. DANILA KVARTALNOV se po krásné individuální akci dokázal prosadit z pravého kruhu, celou gólovou akci pak oslavil hrdým bušením do hrudi. Tohle musí české mladíky mrzet, zvlášť když přihlédneme k tomu, že se v posledních momentech utkání dostávali do solidního tlaku. Asistence: Vadim Kudako.
     
    53:06
    Hronkova bomba od modré čáry byla nadvakrát tečovaná, bohužel pro Česko se o centimetry nevešla mezi tři tyče!
     
    38:47
    Ruský nápor nepřestává, naopak se ještě stupňuje! Arťomov se po obrovském závaru snažil natlačit do brankoviště a procpat volně ležící kotouč za brankovou čáru, české obrana v čele s brankářem Růžičkou však všemi možnými způsoby zamezila puku v cestě do brány.
    37:12 Kirill KAPRIZOV - 1:2
     
    37:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové si berou ztracené vedení zpět. Jegor Rykov odbruslil s kotoučem na osu hřiště a napřáhl ke střele. Čeští obránci bohužel dali KIRILLU KAPRIZOVOVI dostatek prostoru na to, aby z dorážky uklidil puk do sítě. Sborná tak podobně jako Češi využívá přesilovou hru. Asistence: Jegor Rykov.
     
    36:13
    Vyloučení v týmu Česko (Ivan Ďurač – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:10
    Obrovskou hrubku české obrany mohl využít Alexandr Volkov, který ukořistil kotouč za bránou a jen tak tak že jej nezasunul z otočky za brankovou čáru.
     
    34:34
    Vyloučení v týmu Rusko (Klim Kostin – 2 min., podražení).
    31:06 KALINA - 1:1
     
    31:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádhera, česká reprezentace si dokázala vytvořit drtivý tlak, který korunuje vyrovnávací brankou! Pavlík z rohu kotouče vybídl ke skórování PETRA KALINU, který se vůbec neukvapil. Mezi kruhy zvedl hlavu, zamířil a švihem přesně trefil pátý růžek Suchačjovovy klece – mezírku mezi betony. Asistence: Radovan Pavlík, Filip Suchý.
     
    30:13
    Před Krenželokem se na modré čáře otevřela dálnice k ruské bráně, a tak popojel s kotoučem a prudce vystřelil. Jeho ránu přizvedl Pavlík, ale pouze do ochranné sítě. Rozhodčí vykazují Česko do středního pásma.
     
    29:45
    Vyloučení v týmu Rusko (Nikolaj Čebykin – 2 min., hákování).
    28:31 Klim KOSTIN - 0:1
     
    28:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté ujeli do přečíslení tři na dva, Krenželok akci zakončil střelbou na vyrážečku. Podle okřídleného rčení "Nedáš, dostaneš" se Russové dočkali úvodní branky utkání. Voronkov oslovil KLIMA KOSTINA, který i strochou štěstí dokázal propasírovat puk za Růžičkova záda. Asistence: Jegor Voronkov.
     
    23:10
    Na Arťomova po zdařilé kombinace zívala úplně prázdná brána, jenže ruskému útočníkovi zmařil jasný gól skvělým zákrokem Růžička!
     
    22:38
    Vyloučení v týmu Česko (Radek Koblížek – 2 min., hrubost).
     
    18:02
    Nikita Li se dostal za českou obrannou řadu a šel sám do úniku na Růžičku! Český gólman nehnul ani brvou a vystál ruského útočníka, který do něj stačil pouze napálit puk.
     
    16:03
    Jenže následně všechno napravil! Suchý dostal krásnou přihrávku skrz celé pásmo, pálil rychle a bez přípravy, jenže Suchačjov se stihl přesunout a předvedl neuvěřitelný semafor lapačkou!
     
    15:39
    Lakatoš málem překvapil Suchačjova, který zcela nepochopitelně pozdě zareagoval svými betony!
     
    09:39
    Vyloučení v týmu Rusko (Arťom Čmychov – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:15
    Vyloučení v týmu Rusko (Nikita Li – 2 min., vysoká hůl).
     
    08:20
    Vyloučení v týmu Česko (Radek Koblížek – 2 min., hrubost).
     
    08:20
    Krenželok se opřel do puku od modré čáry, s jeho projektilem měl Suchačjov plné ruce i nohy práce!
     
    07:38
    První velká příležitost domácí reprezentace! Lakatoš poslal střílenou přihrávku do předbrankového prostoru, na niž si sjel Kodýtek, ale v rychlosti nedokázal ideálně usměrnit puk za záda Suchačjova!
     
    06:57
    Vyloučení v týmu Rusko (Kamil Fazylzjanov – 2 min., hrubost).
     
    06:40
    Vyloučení v týmu Rusko (Klim Kostin – 2 min., faul kolenem).
     
    04:06
    Kaprizov se dostal hned dvakrát v krátkém časovém sledu do gólové šance! Nejprve hbitě vyjel zpoza branky a zkoušel zasouvat puk za tyčku, krátce nato tečoval ránu Rykova od modré čáry!
     
    03:12
    Vyloučení v týmu Česko (Filip Hronek – 2 min., hákování).
     
    01:10
    Nikolaj Čebykin zpoza branky našel Kostina, který trestuhodně promáchnul zcela osamocený před českým brankovištěm!

    Tomáš Chramosta

    Góly a asistencie: 32. Kalina (Pavlík, Suchý), 56. Lakatoš (Pavlík) – 29. Kostin (Voronkov), 38. Kaprizov (Rykov), 55. Kvartalnov (Kudako), 58. Kaprizov


    Česko: Růžička (Vladař) – Hrdinka, Adámek, Kalina, Weinhold, Hronek (C), Krenželok – Vracovský, Pavlík, Kurovský, Lakatoš (A), Dvořák, Kodýtek, Karafiát, Koblížek (A), Suchý, Anděl, Dufek.
    Trenér: Jakub Petr.

    Rusko: Suchačjov (Samsonov) – Kudako, Sidorov, Čmychov, Fazylzjanov, Zajcev, Voronkov, Rykov (C), Arťom Volkov – Kaprizov (A), Arťomov, Kvartalnov (A), Polunin, Kostin, Alexandr Volkov, Li, Rubcov, Čebykin, Vorobjev, Kudrjavcev.
    Trenér: Valerij Brjagin.

    Rozhodca: Hradil, Hribik – Gebauer, Lederer