Prehľad udalostí na LOH Rio 2016 - 15. deň (kon.) | Prehľad udalostí na LOH Rio 2016 - 16. deň (kon.)
koniec udalosti
Prehľad udalostí na LOH Rio 2016 - 16. deň

cz Nedeľa 21.08.2016, 13:30Olympijské hry
     
    23:17
    Český olympijský tým tedy vybojoval v Riu celkem deset medailí. Vše otevřel bronzem z vodního slalomu kajakář Jiří Prskavec, kterého o den později následoval judista Lukáš Krpálek, jenž získal pro Česko historické zlato z tatami. Bronzový byl poté 13. srpen, kdy to nejprve zacinkalo skifaři Ondřeji Synkovi a poté se urodilo v tenise. Tam si pro třetí místa došla Petra Kvitová a také pár Lucie Šafářová, Barbora Strýcová. O den později přidali další bronzovou placku z bílého sportu ještě ve smíšené čtyřhře Lucie Hradecká s Radkem Štěpánkem. První stříbro do české sbírky následně získal v závodu na 1000 metrů kajakár Josef Dostál. V závěrečných dnech Her přišla jediná atletická medaile, kterou získala oštěpařka Barbora Špotáková, bronz čtyřkajaku, v němž opět seděl i Josef Dostál a poslední den si dojel pro stříbrný kov bikrosař Jaroslav Kulhavý. Všem našim medailistům ještě jednou ze srdce gratulujeme!
     
    22:01
    „Díky, že jste drželi palečky!“ vzkázal svým fanouškům na twitteru poslední český medailista z těchto Her, Jaroslav Kulhavý.
    Jaroslav Kulhavý přidává poslední medaili pro českou výpravu, stříbro!

     
    19:08
    Horská kola – individuální závod mužů
    Stříbrnou medaili pro českou výpravu vybojoval Jaroslav KULHAVÝ! Druhý z českých závodníků, Ondřej CINK, dokončil závod na 14. místě.
    Jaroslav Kulhavý ve vedení po pátém kole

    Individuální závod horských kol odstartoval, na startu nechybí obhájce z Londýna Jaroslav Kulhavý!

    Martin Augustin

    Martin Dvořák

    Marek Janoš

    Tomáš Pavlík

    Daniel Kinc