Žrebovanie play-off Ligy majstrov (kon.) | Žrebovanie play-off Európskej ligy (kon.)
koniec udalosti
Žrebovanie play-off Európskej ligy

Piatok 05.08.2016, 13:00Žrebovanie súťaží
     
    Tak a to je všetko. S konštatovaním, že AS Trenčín sa v boji o účasť v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA stretne s Rapidom Viedeň sa s Vami lúčim a prajem Vám pekný zvyšok prvého dňa! (13:25:14)
     
    Sassulo-Crvena Zvezda Belehrad, Maccabi Tel-Aviv – Hajduk Split.
     
    Istanbul Basaksehir-Šachtar Doneck, IFK Göteborg-Karabach
     
    FK Krasnodar-FK Partizani, Gent-Škendija Tetovo
     
    Ďalej sú to dvojice: Astra Giurgiu-West Ham United, Fenerbache-Grasshoppers.
     
    Bröndby privíta Panathinaikos.
     
    Sparta Praha-SonderjyskE
     
    Slavia Praha-Andrlecht Brusel!
     
    Maribor-Gabala, Karabach-Gent
     
    Lokomotiva Záhreb-Genk a Vojvodina Novi Sad-Alkmaar.
     
    AS TRENČÍN sa stretne s Rapidom Viedeň! Beitar Jeruzalem nastúpi proti AS Saint Étienne.
     
    Midtjylland sa stretne s Osmanlisporom a Austria Viedeň s Rosenborgom Trondheim.
     
    Ďalej sa proti sebe postavia portugalská Arouca-Olympiakos Pireus a Dinamo Tbilisi-PAOK Solún.
     
    Prvé dvojice sú FC Astana-BATE Borisov a AEK Larnaka-Slovan Liberec.
     
    Začíname žrebovať!
     
    Opäť sme sledovali spomalené zábery z finále minulej sezóny, v ktorom FC Sevilla po napínavom priebehu zdolala FC Liverpool.
     
    O malú chvíľu sa začne žreb play-off Európskej ligy UEFA 2016/2017, v ktorom svojho súpera spozná aj slovenský majster AS Trenčín. Už teraz je jasné, že to bude jeden z pätice Genk, Olympiakos Pireus, BATE Borisov, Midtjylland alebo Rapid Viedeň.
    ASTV: Rozhovor s Denisom Jančom a Christopherom Udehom po odvetnom stretnutí 3. predkola Ligy Majstrov Legia Varšava - AS Trenčín 0:0
     
    Vážení fanúšikovia!

    Vítam Vás pri sledovaní žrebovania play-off Európskej ligy UEFA o postup do základnej skupiny pohárovej súťaže číslo dva. Žreb sa začína o 13:00.


    V tejto fáze Európskej ligy má miesto zabezpečené 44 mužstiev. Z toho 29 celkov si postup zabezpečilo vďaka úspešnému zvládnutiu 3. predkola Európskej ligy, kým 15 ďalším sa nepodarilo prebojovať do play-off Ligy majstrov, a tak putovali práve do EL UEFA. To je prípad aj slovenského majstra AS Trenčín, ktorý tak zabojuje aspoň o skupinovú fázu Európskej ligy. Podobne ako v Lige majstrov sú aj v Európskej lige tímy rozdelené na nasadené a nenasadené tímy. O postup do skupinovej fázy Európskej ligy UEFA zabojujú tieto mužstvá:

    Šachtar Doneck (Ukrajina), Olympiakos Pireus (Grécko), Anderlecht Brusel (Belgicko), AZ Alkmaar (Holandsko), Fenerbahçe (Turecko), Sparta Praha (Česko), PAOK Solún (Grécko), Genk (Belgicko), BATE Borisov (Bielorusko), AS Saint-Étienne (Francúzsko), Gent (Belgicko), FK Krasnodar (Rusko), Rapid Viedeň (Rakúsko), Slovan Liberec (Česko), NK Maribor (Slovinsko), Maccabi Tel-Aviv (Izrael), Austria Viedeň (Rakúsko), West Ham United (Anglicko), Panthinaikos Atény (Grécko), Midtjylland (Dánsko), Sassuolo (Taliansko), FK Karabach (Azerbajdžan), Rosenborg Trondheim (Nórsko), FC Astana (Kazachstan), Astra Giurgiu (Rumunsko), Hajduk Split (Chorvátsko), Arouca (Portugalsko), Grasshoppers Zürich (Švajčiarsko), AEK Larnaka (Cyprus), FK Vojvodina Novi Sad (Srbsko), Istanbul Başakşehir (Turecko), Brøndby IF (Dánsko), Crvena zvezda Belehrad (Srbsko), Osmanlispor (Turecko), Slavia Praha (Česko), IFK Göteborg (Švédsko), Dinamo Tbilisi (Gruzínsko), Lokomotiva Záhreb (Chorvátsko), AS TRENČÍN (SLOVENSKO), Qäbälä FK (Azerbajdžan), Beitar Jeruzalem (Izrael), SønderjyskE (Dánsko), Shkëndija Tetovo (Macedónsko), Partizani Tirana (Albánsko).

    Prvé zápasy sa odohrajú 18. augusta, odvety o týždeň neskôr – 25. augusta.

    Jakub Kocourek