FCSB – Sparta Praha 2:0 (kon.) | Kodaň – Giurgiu 3:0 (kon.) | Be'er Sheva – Olympiakos 1:0 (kon.)
YB Bern – Doneck 2:0 (4:2 po pen.) | Salzburg – Partizani Tirana 2:0 (kon.) | Solún – Amsterdam 1:2 (kon.)
Monaco – Fenerbahce 3:1 (kon.) | Légia Varšava – Trenčín 0:0 (kon.) | Celtic – Astana 2:1 (kon.)
Anderlecht – Rostov 0:2 (kon.)
koniec
Légia Varšava
0:0 (0:0)
AS Trenčín
Streda 03.08.2016, 20:45Liga majstrov (predkolá) • 3. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:44:24)
     
    AS Trenčín svoju púť predkolami Ligy majstrov končí na štíte silného poľského protivníka, ktorému na postup stačil jediný gól z prvého duelu. Ten dal Nemanja Nikolič.

    Slovenský tím teda putuje do Európskej ligy, kde svojho súpera v štvrtom predkole spozná v piatok. Tento dvojzápas rozhodne o tom, či si zahrá skupinovú fázu európskej súťaže číslo dva, alebo nie.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Ešte sa píska aj faul Šuleka a to tesne vedľa šestnástky AS, pretože mladíkovi ušiel Kucharczyk.
     
    90+4
    Holúbekov center domáci dostali do bezpečia a Kucharczyk upaľoval na prázdnu bránu. Za cenu žltej karty ho zastavil Matúš Bero, ale už je takmer isté, že Trenčín poputuje do Európskej ligy.
     
    90+3
    Kalu je ešte faulovaný, Trenčín bude mať priamy kop a v šestnástke Legie je aj Chovan.
     
    90+3
    Mohlo byť totálne rozhodnuté, lenže tvrdá rana Alexandrova išla do stredu brány a Chovan chytá.
     
    90+2
    Holúbek to kopol pomerne nebezpečne smerom práve na Kleščíka a zdá sa, že práve kapitán AS bol v ofsajde, takže akcia nemohla pokračovať.
     
    90+1
    Kleščík bol po narážačke s Berom faulovaný a získal priamy kop vhodný na center.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Udeh, prichádza Rafael.
     
    90
    Center do malého vápna našiel Prijoviča, ktorý už mohol zakončovať, no ešte hľadal niektorého zo spoluhráčov. Hostia preto odkopli na roh.
     
    89
    Prijovič si na hranici šestnástky chcel naraziť s Moulinom, čo sa takmer aj podarilo, ale Bero odkopol na rohový kop, ktorý končí nepresným centrom.
     
    88
    K priamemu kopu sa postavil Francúz Moulin, lenže jeho strela z priameho kopu nemala vôbec dobré parametre. Skončila niekde ďaleko na tribúne.
     
    87
    Legia to spravila veľmi dobre. Najprv sa pokúsila nabrať čas, čo sa jej aj darilo a po strate tak zabojovali, že si domáci tím vypýtal faul od Udeha. Domáci tak opäť natiahnu čas.
     
    86
    A opäť po akcii AS prichádza roh Legie, pretože Kleščík dokázal zastaviť opäť Alexandrova.
     
    85
    Aliko Bala našiel pred šestnástkou Bera, ktorý v súboji o loptu prišiel, ale tá sa odrazila na Lawrencea. Tvrdú strelu Angličana po zemi Malarz na dva razy pred Jangom skrotil.
     
    85
    Z rohu domáci momentálne nezahrozili. Aj keď sa Lewczuk dostal k hlavičke po druhom centri, stál v tom čase v ofsajde.
     
    84
    Alexandrov mal na krídle veľmi veľa priestoru, dostal tam loptu a okamžite centroval, ale zrazený pas končí rohom.
     
    83
    Peter Kleščík, stopér a kapitán, sa už vytiahol dopredu a práve on spoza šestnástky poslal center do nej na útočníka Jangu. Ten sa ju snažil hlavou usmerniť do brány, no našiel iba rukavice Malarza.
     
    82
    Janga sa pretláčal so stopérom Lewczukom na hranici šestnástky. Vyrovnaný súboj je ocenený ako faul útočníka AS.
     
    81
    Kalu predviedol celkom peknú a nutno povedať, že bohužiaľ aj ojedinelú akciu AS zakončenú centrom Kalua, lenže iba do rukavíc Malarza.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Prijovič (Légia Varšava).
     
    79
    Udeh fantasticky zobral loptu spred Prijoviča, ktorý dostal kolmicu a takmer sa rútil sám na Chovana. Afričan však vypichol loptu ako keby sa nechumelilo.
     
    78
    Striedanie v tíme Légia Varšava: z ihriska odchádza Nikolič, prichádza Prijovič.
     
    77
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jančo, prichádza Prekop.
     
    76
    Trenčín po dlhom čase vďaka priamemu kopu v šestnástke súpera. Center najprv domáci odpratali a následný pas späť poslal Lawrence v ťažkej pozícií vysoko nad.
     
    75
    Legia je v druhom polčase oveľa lepšia a Trenčín sa nevie dostať do hry. Nič sa mu v ofenzíve v posledných minútach nedarí, Janga je stratený – treba niečo zmeniť.
     
    73
    Center Moulina na zadnú tyč hľadal Kopczynskeho, čo sa aj podarilo, ale toho zmiatla dvojica Trenčanov pred ním a tak hlavičkoval vedľa brány.
     
    71
    Prihrávka z krídla do stredu poľa pred šestnástku Trenčínu našla síce Janča, len prihrávka dopredu Jangu opäť nenašla. Ten si pobehal a nemal šancu loptu získať.
     
    69
    Striedanie v tíme Légia Varšava: z ihriska odchádza Langil, prichádza Alexandrov.
     
    68
    Na druhej strane sa snaží kontrovať Lawrence, jeho ďalšia prudká strela končí vysoko nad bránou Malarza.
     
    68
    Chovan spravil už tretiu chybu v krátkom čase. Ďalší center letiaci priamo na neho mu ušiel pomedzi prsty. Našťastie, od chrbta spoluhráča sa lopta odráža naspäť k nemu.
     
    68
    Jodloweic po ďalšej strate lopty od slovenského tímu našiel v šestnástke Nikoliča, jeho strela však bola okamžite zrazená na rohový kop.
     
    66
    Práve Langil kopol center na hlavou Čecha Hloušeuka, ktorému pri zakončení zavadzal Lewczuk a tak namieril nad bránu.
     
    65
    Šulek zastavil na svojej strane Langila za cenu rohového kopu. Legia sa stále viac a viac dostáva pred Chovana.
     
    65
    Chovan mal zas problémy, pretože nedokázal zachytiť center, ktorý od Hloušeka smeroval presne na neho. Holúbek cez hlavu radšej odkopáva čo najďalej dopredu.
    63.
     
    63
    Po Kleščíkovej malej domov sa Chovan zbytočne zamotal, trafil iba do jedného z hráčov Legie a po odraze lopty sa Kucharczyk odhodlal k strele, lenže bránu minul.
     
    62
    Udeh predviedol ďalší odkop na rohový kop. Ani tento domáci dobre nekopli a po odraze lopty bude od brány odkopávať brankár Chovan.
     
    61
    Moulinov center z krídla skončil priamo v rukaviciach brankára Chovana, ktorý rýchlo rozohral, hostia sa skvele dostali až k šestnástke domácich, ale Kalu hrozne pokazil center...
     
    60
    Nízky center skončil presne na hlave Udeha, ktorý hlavou poslal okamžite čo najďalej loptu od vlastnej brány.
     
    59
    Hloušek opäť hľadal Nikoliča v šestnástke AS prihrávkou do druhej vlny. Kleščík našťastie odkopol na rohový kop.
     
    59
    Kucharczyk sa síce dostal do šestnástky Trenčína s loptou na nohe, ale cez Holúbeka sa už nedostal. Skúsil tak aspoň vystreliť, no minul.
     
    57
    Lawrence vystrelil veľmi prudko a nebezpečne do horných partií brány Malarza, ktorú v konečnom dôsledku tesne minul.
     
    57
    Prihrávka oblúkom do šestnástky AS našla hlavu Kucharczyka, avšak ten v nábehu loptu len tečoval priamo do miest, kde stál Chovan.
     
    56
    Striedanie v tíme Légia Varšava: z ihriska odchádza Bereszynski, prichádza Brož.
     
    55
    Nikolič ostal na polovici takmer sám, dostal loptu na polku Trenčína a keďže bol Chovan vysoko, skúsil to z diaľky poslať do bránu, ktorú ale minul.
     
    54
    Nebezpečná krížna strela Hloušeka z hranice šestnástky letela tesne pri zemi k zadnej tyči a takmer zapadla do brány. Nakoniec ju minula o pár centimetrov.
     
    53
    Aj na druhej strane mala takmer šancu veľká hviezda tímu, ale aj Nikolič bol pokrytý. Po centri Hloušeka to zvládol Kleščík.
     
    53
    Kalu sa fantasticky dostal kľučkami cez pravého obrancu Bereszynskeho a odcentroval smerom na Bera. Toho v poslednej chvíli zastavil Pazdan.
     
    52
    Roh rozohrali hostia na krátko a po zemi prišla prihrávka na Kalua pred malé vápno. Ten sa otočil a poslal ešte centrom na spoluhráčov, domáci dokázali odkopnúť.
     
    52
    Matúš Bero mal priestor a tak unikal smerom k šestnástke protivníka. Pred ňou si to narovnal na strelu a keďže tá bola tečovaná, bude to rohový kop.
     
    51
    Z druhej strany sa o center do šestnástky súpera pokúsil spoza dvoch hráčov Kalu, jeho pas však našiel presne rukavice brankára Malarza.
     
    50
    Pazdan v dobrom defenzívnom zákroku, loptu pri postrannej čiare odkopol Balovi vysoko na tribúnu.
     
    49
    Šulek mierne zaváhal a stratil loptu, ktorú získal Kucharczyk, lenže jeho prihrávka nemala potrebné presné parametre, čiže nikoho nenašla.
     
    48
    Trenčín drží loptu na svojich kopačkách v strede poľa, ale defenzíva Legie je veľmi dobre postavená, takže sa nedarí niečo ofenzívne vymyslieť.
     
    47
    Bala sa však dostal mierne za defenzívu súpera a unikal smerom na bránu. Bol však vytlačený do uhlu a tak poslal loptu na zadnú tyč. Skôr to mala byť strela, ale keby prihrával, Kalu by dával do prázdnej.
     
    46
    Domáci začali druhý polčas lepšie a už po pár sekundách tu máme prvý rohový kop. Jodlowiec sa ale nepresadil a Šulek odkopol do bezpečia.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Pre Trenčín ešte nič nie je stratené. Síce stále má jednogólové manko, ale prvý polčas naznačil, že to ešte môže byť veľmi zaujímavé. Dokonca už mohol aj viesť, ale to by musel mladý Aliko Bala v obrovskej šanci popri Malarzovi trafiť bránu.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
    Na zaplnenom štadióne vládne vynikajúca atmosféra

     
    45
    Aliko Bala sa síce po krídle dostal z vlastnej polovice takmer až k šestnástke súpera, lenže aktívne ho stíhal jeden zo súperov a čistým sklzom ho odzbrojil.
     
    43
    Prihrávka do šestnástke Legie pre Jangu síce útočníka AS našla, ale v súboji s Lewczukom, kde to mal veľmi ťažké a navyše poľského stopéra fauloval.
     
    42
    Šulek v strede poľa podkopol Langila, ktorý si pýta žltú kartu pre svojho súpera, ale to nie je v jeho referencii. Mladík z Trenčína ju ani nedostane.
     
    41
    Aj keď Bero zastavil Langila, Moulin dostal pred šestnástkou dostatok miesta na strelu. Poslal ju však do stredu brány a aj keď dostala mierny falš, Chovan ju chytil na pevno.
     
    40
    Tvrdý zákrok pri postrannej čiare, ktorý si po sklze Moulina odniesol Kalu ostáva bez potrestania. Zatiaľ sme teda kartové napomenutie nevideli.
     
    39
    Po ňom mohol prísť rýchly útok Legie, prihrávku cez stred poľa ale zastavil Udeh. Aj keď ju Bala stratil, Udeh zastavil aj ďalšiu akciu súpera.
     
    38
    Prihrávka na Balu síce tohto mladíka nestihla, Hloušek ale odkopol aspoň na rohový kop.
    Peter Kleščík a James Lawrence v predzápasovom rozhovore pre ASTV
     
    38
    Moulinov center za defenzívu Trenčína nabiehajúceho Langila nenašiel, pretože dlhý pas skončil v náručí Chovana.
     
    37
    Kalu dokázal vystreliť spoza obrancov Legie, ktorí ho nepustili do šestnástky a tak sa lopta dostala do náruče Malarza.
     
    37
    Jančo poslal od rohovej zástavky veľmi nízky center, ktorý poslal priamo na hlavu prvého obrancu Legie a ten odvrátil na aut.
     
    36
    Bero potiahol loptu k šestnástke súpera a aj keď ho domáci dobehli, tá sa odrazila k Jangovi. Následne prišla strela Janča, tečovaná a tesne vedľa brány. Bude to roh.
     
    35
    Prenesenie hry zo stredu poľa na Langila presné nebolo, černošský krídelník nemal na spracovanie tejto vysokej lopty vôbec žiadny nárok.
     
    34
    Šulek si na krídle nerozumel s Kaluom, ktorého dobre telom odrovnal Hloušek a nepustil ho k lopte, ktorá prešla za bránkovú čiaru.
     
    33
    Nikolič si fantasticky spracoval loptu v šestnástke, odtlačil si obrancov AS a tvrdou ranou z otočky to napálil na bránu. Chovan predviedol veľmi dobrý zákrok.
     
    32
    Po šanci hostí sa hra dostala v týchto minútach do stredu poľa, kde si tímy loptu striedajú.
     
    30
    Aliko Bala po chybnej rozohrávke domáceho tímu získal loptu a unikol krížom cez stred obrany Legie až pred Malarza, okolo ktorého bránu minul. Navyše sa s brankárom zrazil a obaja ostávajú mierne otrasení.
     
    29
    Kalu sa fantasticky vrátil, získal loptu vo vlastnej šestnástke a tá sa cez Šuleka dostala dopredu. Center hľadajúci Jangu ale odvrátil Pazdan. Udeh po odrazenej lopte vyskúšal strelu z veľkej diaľky, bránu minul.
     
    28
    Pressing Legie k zisku lopty vedie až na polovici ihriska a už sa jej hráči hrnú opäť dopredu.
     
    27
    Matúš Bero sa snažil dostať loptu do streleckej pozície pred šestnástkou súpera, lenže fantastický a čistý sklz Pazdana ho pripravil o pozíciu.
     
    25
    Udeh sa pokúsil dlhou loptou nájsť niektorého zo svojich spoluhráčov na krídle. Hlavne tam mal byť Bala, ktorý však nebol dostatočne rýchly.
    Trenčania na varšavskom štadióne pred začiatkom zápasu
     
    24
    Nemanja Nikolič dostal presný center z krídla a Trenčania spravili veľkú chybu, pretože Kleščík s Udehom mu dali čas. Našťastie, bránu strelou zo zeme minul.
     
    24
    Nikoliča od obrovskej šanci opäť zastavil ofsajd, pretože na prihrávku do šestnástky z krídla si nesprávne nabehol.
     
    23
    Kucharczyk mal dostatok priestoru na krídle, lenže center, ktorý poslal, nebol dostatočne presný. Následne ešte Langil vymýšľal, až sa dostal k strelu, avšak veľmi vysoko nad.
     
    21
    Holúbekov rohový kop letel nebezpečne na hranicu malého vápna, tam ale dokázali dostať loptu preč biele dresy domácich.
     
    20
    Malarz mal opäť prácu a tentoraz oveľa väčšiu, pretože Jančova prudká lopta, niečo medzi strelou a centrom, smerovala k žrdi. Gólman Legie však fantasticky zasiahol.
     
    19
    Lawrence dostal najskôr kus času, aby vystrelil, lenže jeho rana bola tečovaná a skončila priamo v náručí Malarza,
     
    18
    Už sa zdalo, že ide byť veľmi zle, pretože kolmica za defenzívu znamenala, že Nikolič sa mohol rútiť sám na Chovana. Nakoniec ho zastavil ofsajd.
     
    18
    Kalu si vypýtal faul veľmi rýchlo po tom, ako dostal loptu. Všetko to bolo v strede poľa, takže Legii toto len vyhovuje.
     
    17
    Chovan musel vybehnúť z brány na hranicu vlastnej šestnástky a dlhý pas na Nikoliča bystrým skokom vyraziť. Zvládol to perfektne, dokonca prihral vlastným spoluhráčom.
     
    16
    Dlhý nákop zo stredu poľa hľadajúci Jangu bol pomerne nepresný, pretože skončil priamo v rukaviciach brankára Legie Malarza.
     
    14
    Nábeh pravého obrancu Bereszynskeho po krídle síce priniesol center, lenže iba po zemi a presne na kopačku stopéra Udeha, ktorý dokázal odkopnúť.
     
    13
    Rýchly prechod na druhú stranu Trenčínu nevychádza, pretože od Lawrencea sa v súboji lopta odráža za bránkovú čiaru.
     
    12
    Veľmi nebezpečný center Moulina letel do súboja brankára Chovana, dvoch obrancov AS a jedného futbalistu domáceho celku. Udeh nakoniec odkopol do bezpečia.
     
    12
    Udeh stratil loptu v súboji s Moulinom a vracajúci sa Bala pri snahe získať ju späť fauloval Langila.
     
    11
    Kucharczykov center sprava bol zrazený a spadol na hranicu šestnástky na nohu Moulina. Ten si to prichystal na strelu, lenže trafil len brániacich Trenčanov.
     
    10
    Dlhý pas na Langila bol až priveľmi prudký, takže nová posila, ktorá prišla z Beeverenu, už guľatý nezmysel na hracej ploche nestihla.
     
    8
    Rýchly prechod domácich dopredu rieši odkopom aspoň do autu pred Langilom Chovan, AS sa teda ubránil.
     
    8
    Bala naviedol loptu pred šestnástku, kde ju prenechal na Janča a ten ešte posunul na druhé krídlo. Holúbek zrazeným centrom získal iba aut.
     
    7
    Angličan Lawrence stratil loptu v strede poľa a to znamenalo rýchly prechod domácich až k šestnástke. Strela z jej hranici ale mieri vedľa Chovanovej svätyne.
     
    6
    Kucharczyk v ofsajdovom postavení a navyše loptu ani nestihol. Medzitým ešte dostal nechtiac rukou od Janča, nič sa nepíska.
     
    5
    Kalu fantasticky "nachytal na hruškách" Lewczuka, od ktorého získal loptu v šestnástke, lenže Jangu cez dobrý zákrok Pazdana nenašiel. Od ďalšieho Trenčana sa lopta napokon odráža nad bránu Malarza.
     
    5
    V strede poľa však padá aj Hloušek a to po faule Balu. Lopta teda putuje späť na poľské kopačky.
     
    4
    V strede poľa sa na zemi ocitá Matúš Bero po faule jedného zo súperov, čiže AS bude zakladať svoju akciu do sformovanej defenzívy varšavského tímu.
     
    3
    Ani tento roh sa neujal, Trenčín odkopol aspoň na autové vhadzovanie.
     
    3
    Po rohovom kope AS prichádza rýchly prechod poľského tímu smerom k Chovanovi a roh sa bude kopať aj tu po odkope Udeha.
     
    2
    Kalu už v druhej minúte dostal pas na krídlo, cez Hloušeka sa dokázal už v šestnástke súpera dostať k prudkému nákopu do nebezpečnej zóny, ale Legia dostala loptu na roh.
     
    1
    Duel sa začal výkopom Trenčanov, ktorí sa budú pokúšať o taký malý zázrak. Krátko po začiatku je tu aj prvý ofenzívny faul domácich.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    Pred zápasom ešte minúta ticha, kde si pripomenieme obete Varšavského povstania, ktoré začalo 1. augusta 1944.
     
    Úvodné zostavy:

    Légia Varšava: Malarz – Bereszynski, Lewczuk, Pazdan, Hloušek – Jodlowiec, Kopczynski, Moulin – Kucharczyk, Nikolič, Langil
    Náhradníci: Cierzniak – Brzyski, Hamalainen, Rzezniczak, Brož, Aleksandrow, Prijovič

    AS Trenčín: Chovan – Šulek, Udeh, Kleščík (C), Holúbek – Lawrence – Jančo, Bero – Kalu, Janga, Bala
    Náhradníci: Šemrinec – Ket, Diks, Prekop, Rafael, Mikeš, Cong Huang.
    Predzápasová tlačová konferencia
     
    Légia Varšava

    Úradujúci šampión mal pomalší vstup do novej ligovej sezóny, pretože v prvom kole len remizoval 1:1 s Jagielloniou a v druhom 0:0 so Slaskom Wroclaw. Do tretice už ale výhra prišla a to na ihrisku Wisly Plock.

    Aj Légia má v Lige majstrov za sebou boje v druhom predkole, kde postúpila cez bosniansky celok Zrinjski Mostar po výsledkoch 1:1 a 2:0. V odvete s Trenčínom má veľmi dobrú východiskovú pozíciu, ktorú bude chcieť využiť.
    Trenčianski hráči počas tréningu vo Varšave

    @astrencin training session / @ChampionsLeague 3rd QR second leg match against @LegiaWarszawa / #peterklescik #igorsemrinec

    Fotka uverejnená používateľom AS Trenčín (@astrencin),


     
    AS Trenčín

    S Trenčínom je v súčasnej dobe niečo zle a je to evidentné. Po troch ligových kolách majú zverenci Petra Ševelu len tri body za víťazstvo 3:0 proti Senici. V úvodnom kole však padli na východe proti Michalovciam 1:2 a naposledy z toho bola zahanbujúca porážka 0:3 v Zlatých Moravciach. Pred štvrtým fortunaligovým zápasom proti rozbehnutej Podbrezovej ale AS čaká ešte oveľa dôležitejšie a sledovanejšie meranie síl a síce odveta tretieho predkola Ligy majstrov 2016/17 proti poľskej Legii Varšava.

    Úvodné stretnutie neskončilo podľa predstáv fanúšikov v Žiline, kde má Trenčín európsky domov a po góle najlepšieho a jediného strelca Legie v predkolách LM Nikoliča prehral 0:1. Do odvety tak vstúpi vo veľmi náročnej pozícií, ale ešte s Matúšom Berom, ktorý odíde do Tranbzonsporu.
    Trenčania po prílete do Varšavy

    @astrencin on the road to Warszawa / @ChampionsLeague 3rd QR second leg match against @LegiaWarszawa

    Fotka uverejnená používateľom AS Trenčín (@astrencin),


     
    Prvý zápas

    Streda 27.07.2016, 20:30 • Štadión MŠK Žilina • Liga majstrov (predkolá) • 3. predkolo

    AS Trenčín 0:1 Legia Varšava (0:0)
    Góly:
    69. Nikolić
    ŽK: 33. Bero (TRE), 75. Kalu (TRE) – 24. Kopczyński (LEG)

    AS Trenčín: Chovan – Šulek, Udeh, Kleščík (C), Holúbek – Lawrence – Kalu, Rabiu, Bero, Bala (76. Diks) – Janga

    Légia Varšava: Malarz – Bereszyński, Lewczuk, Pazdan (C), Brzyski – Jodłowiec, Kopczyński – Kucharczyk, Moulin, Aleksandrov (89. Broź) – Nikolić (76. Prijovic)

    Rozhodca: Kulbakov – Žuk, Masljanko (všetci Bielorusko)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Matej Kubove

    Góly:

    Karty:   80. Prijovič (LEG) – 90+4. Bero (TRE), 90+5. Šulek (TRE)


    Légia Varšava: Malarz – Bereszynski, Lewczuk, Pazdan, Hloušek – Jodlowiec, Kopczynski, Moulin – Kucharczyk, Nikolič, Langil
    Náhradníci: Cierzniak – Brzyski, Hamalainen, Rzezniczak, Brož, Alexandrov, Prijovič

    AS Trenčín: Chovan – Šulek, Udeh, Kleščík (C), Holúbek – Lawrence – Jančo, Bero – Kalu, Janga, Bala
    Náhradníci: Šemrinec – Ket, Diks, Prekop, Rafael, Mikeš, Cong Huang
    27.07.2016
    Trenčín - Légia Varšava 0:1

    Góly: 69. Nikolić

    Karty:   33. Bero (TRE), 75. Kalu (TRE) – 24. Kopczyński (LEG)