Slavia – Razgrad 1:2 (kon.) | Debrecín – Ružomberok 2:1 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
1:2 (0:2)
PFC Ludogorets Razgrad
cz Štvrtok 23.06.2016, 18:00 • Kaprun, Rakousko • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že mistr bulharské ligy si poradil s pražskou Slavií, se s Vámi loučím. Hezký večer a úspěšný start do zítřejšího dne přeje Richard Wagner. Na počtenou! (19:56:03)
     
    Stejně jako proti Salcburku, i ve druhém přípravném střetnutí v rakouském Kaprunu prohráli svěřenci Dušana Uhrina mladšího 1:2. O všem rozhodl vstup do prvního poločasu, ve kterém nebyli fotbalisté z Edenu koncentrovaní a po dvou chybách v defenzivě udeřili Anicet Abel a Jonathan Cafu. Slavia se ke konci první půle rozehrála a ve druhém dějství měla navrch. Prosadil se pouze Muris Mešanovič, jenž na malém vápně umístil balon mimo dosah gólmana.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Sešívaní jej rozehráli na bližší tyč, kde hlídkoval bek Ludogorce a odvrátil hrozící nebezpečí. Sudí následně odpískal konec.
     
    90+4
    Muris Mešanovič trefil jen asi desetičlennou zeď. Balon šel od hráče Razgradu do zámezí. Slavia má roh.
     
    90+3
    Slavia měla ponechanou výhodu. Těsně po jejím skončení přišel faul zhruba čtyři metry za vápnem. Sešívaní mají velkou šanci na srovnání!
     
    90+2
    Přímý kop směrem ke Stojanovově brance skončil odpískaným ofsajdem. Brankář bulharského mistra s rozehrávkou nespěchá, navíc jeho mužstvo ještě střídá.
     
    90
    Levani Kenia zakroutil míč přes zeď, ale jeho rána neměla patřičnou razanci. I tak si ale Vladimir Stojanov musel připsat výborný zákrok, protože toho v momentu střely moc neviděl, ale nakonec balon schoval v rukavicích.
     
    89
    Slavia si vypracovala dvě akce. Po té první si pískal roh. Po něm pak faul na Ruslana Mingazova. Slavia má parádní šanci v podobě přímého kopu kousek za vápnem.
     
    89
    Za ostrý skluz proti noze pronikajícího Jasmina Ščuka, kterého díky bohu netrefil, obdržel kartonek v barvě sluníčka Cvetelin Čunčukov.
     
    88
    Uhrinova ekipa se snažila podniknout brejk po levé straně a málem jí to vyšlo, nebýt drobné nepřesnosti, ze které je nakonec jen odkop od Stojanovovy branky.
     
    87
    Po něm hlavičkoval Vitinha, ale jeho dorazné zakončení podobný způsobem zpacifikoval Mikula na další roh. Ten už se Razgradu nepovedl. Rozehrávka na bližší tyč se nepotkala s úspěchem.
    86. Lukokiho střela do připraveného Pavlenky
     
    86
    Jordy Lukoki dostal napravo až příliš prostoru a dostal se až k samostatnému postupu směrem k brance. Z úhlu zakončil, ale Pavlenka byl včas na zemi a vyrazil míč na roh.
     
    85
    Levani Kenia si pomohl rukama v souboji s Cicinhem. Následná rozehrávka bulharského mužstva skončila střelou doprostřed branky, se kterou neměl Jiří Pavlenka problémy.
     
    84
    Na měj si vyletěl jako sokol do výšky Simon Deli, ovšem tomu už se nepovedlo zakroutit balon do sítě.
     
    83
    Akce ale pokračovala a Michael Ngadeu Ngadjui vybojoval dobrým důrazem roh.
     
    83
    Centr do velkého vápna byl razgradskými beky odvrácen na roh. Ten dopadl podobně.
     
    82
    Fotbalisté z Edenu se teď dobře doplňují, s čímž mají hráči Razgradu velké problémy. Pražané mají další šanci, po faulu Lucase Sashy na Ruslana Mingazova.

    Richard Wagner

    Góly: 78. Mešanovič – 6. Abel, 20. Cafu

    Karty:   53. Ščuk (SLA), 57. Holík (SLA) – 70. Vitinha (LUD), 89. Čunčukov (LUD)


    SK Slavia Praha: 1. poločas: Řehák – Holík, Bílek, Frydrych, Zmrhal – Barák, Hušbauer, Hrubý – Voltr, van Buren, Kenia.

    2. poločas: Pavlenka – Holík (74. Bořil), Ngadeu, Frydrych (69. Deli), Mikula – Ščuk – Voltr (58. Mingazov), Barák, Zmrhal (56. Mihalík) – Kenia – Mešanovič

    PFC Ludogorets Razgrad: Stojanov – Minev, Plastun, Terziev, Anicet, Natanael, Djakov, Marcelinho, Lukoki, Wanderson, Cafu
    Náhradníci: Borjan, Naumov – Kerčev, Cicinho, Vitinha, Sasha, Kovačev, Quixadá, Čunčukov