Slavia – Razgrad 1:2 (kon.) | Debrecín – Ružomberok 2:1 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
1:2 (0:2)
PFC Ludogorets Razgrad
cz Štvrtok 23.06.2016, 18:00 • Kaprun, Rakousko • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    89
    Za ostrý skluz proti noze pronikajícího Jasmina Ščuka, kterého díky bohu netrefil, obdržel kartonek v barvě sluníčka Cvetelin Čunčukov.
    86. Lukokiho střela do připraveného Pavlenky
     
    86
    Jordy Lukoki dostal napravo až příliš prostoru a dostal se až k samostatnému postupu směrem k brance. Z úhlu zakončil, ale Pavlenka byl včas na zemi a vyrazil míč na roh.
    78. Muris MEŠANOVIČ - 1:2
     
    78
    Slavia právě vstřelila branku!
    Také svěřenci Dušana Uhrina mladšího se dočkali gólu! Na levém křídle vybojoval míč Levani Kenia, který ho předložil svému spoluhráči. Ten protáhl v šestnáctce balon až téměř k brankové čáře a zpětnou přihrávkou našel volného MURISE MEŠANOVIČE, který to trefil náramně. Přesně mezi nohy stínujícího obránce. Ten ještě míč lehce škrtl, takže Stjanov na tento pokus nedosáhl!
     
    74
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Libor Holík, přichází Jan Bořil.
     
    73
    Jordy Lukoki jej kroutil náramně. Jeho parádní šajtle se stáčela směrem ke vzdálenější tyči Pavlenkovy branky. Slávistický brankář sice protáhl tygřím skokem své kosti, ale balon se stočil jen těsně vedle!
     
    70
    Hra je opět v plném proudu a po faulu na hráče Ludogorce letí žlutá karta k nebesům. Ovšem ne pro slávistu, ale pro ostrými slovy se ohrazujícího Vitinhu.
     
    69
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Michal Frydrych, přichází Simon Deli.
     
    58
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Radek Voltr, přichází Ruslan Mingazov.
     
    57
    Libor Holík teď nestíhal, a tak si pomohl faulem. Ale kdyby jedním. Slávistický hráč fauloval Vitinha hned dvakrát a vidí nakonec žlutou kartu.
     
    56
    Slávisté střídali. Do hry se podívá také Jaroslav Mihalík, který vystřídal Jaromíra Zmrhala.
    53. Žlutá karta
     
    53
    Po rozehrávce nakrátko přišel průnik Jordy Lukokiho po pravé lajně. Na něj si vyšlápl nedovoleně Jasmin Ščuk. Následně si Lukoki vyměnil pár ostrých slov s Levanim Keniou. Zasahovat musel i asistent rozhodčího. Sudí uděluje kartu pouze Ščukovi.
    44. Holíkova branka neplatí po sporném faulu
     
    44
    Slávisté sice dostali balon do branky, ale skórující hráč předtím očividně fauloval, čili jím dosažená trefa neplatí. On sám se pak ani extrovně neradoval, vědom si svého prohřešku.
    33. Řehák podržel Slavii
     
    33
    Bleskový průnik po levé straně předvedl záložník Ludogorce, který po levé straně dosprintoval až do vápna, zde se začal stáčet k brance a na malé bedně vypálil. Proti němu ale bleskově vyběhl Josef Řehák a připsal si výborný zákrok!
    20. Jonathan CAFU - 0:2
     
    20
    Ludogorets Razgrad právě vstřelil branku!
    Bulharský mistr vede již o dvě branky. Znovu za to může chyba v defenzivě. Před rozebíhajícím se JONATHANEM CAFUEM podklouzl a netrefil míč Michal Frydrych. Hráč Razgradu si pak ve svém sólu poradil a obstřelil vybíhajícího Josefa Řeháka!
    6. Anicet ABEL - 0:1
     
    6
    Ludogorets Razgrad právě vstřelil branku!
    Po faulu na půlící čáře rozehrál Ludogorec dozadu, slávistická obrana si následně nepohlídala zabíhajícího Jordy Lukokiho, jenž měl nalajnovanou přímou cestu k brance. Místo sobeckého zakončení, ale v šestnáctce ještě křížně nahrál na ANICETA ABELA, který zametl míč do Řehákovy branky. Gólman Slavie byl bez šance.

    Richard Wagner

    Góly: 78. Mešanovič – 6. Abel, 20. Cafu

    Karty:   53. Ščuk (SLA), 57. Holík (SLA) – 70. Vitinha (LUD), 89. Čunčukov (LUD)


    SK Slavia Praha: 1. poločas: Řehák – Holík, Bílek, Frydrych, Zmrhal – Barák, Hušbauer, Hrubý – Voltr, van Buren, Kenia.

    2. poločas: Pavlenka – Holík (74. Bořil), Ngadeu, Frydrych (69. Deli), Mikula – Ščuk – Voltr (58. Mingazov), Barák, Zmrhal (56. Mihalík) – Kenia – Mešanovič

    PFC Ludogorets Razgrad: Stojanov – Minev, Plastun, Terziev, Anicet, Natanael, Djakov, Marcelinho, Lukoki, Wanderson, Cafu
    Náhradníci: Borjan, Naumov – Kerčev, Cicinho, Vitinha, Sasha, Kovačev, Quixadá, Čunčukov