Maďarsko – Portugalsko 3:3 (kon.) | Island – Rakúsko 2:1 (kon.) | Švédsko – Belgicko 0:1 (kon.)
Taliansko – Írsko 0:1 (kon.)
koniec
Island
2:1 (1:0)
Rakúsko
Streda 22.06.2016, 18:00 • Stade de France, Paríž/St. Denis • Majstrovstvá Európy • Skupina F
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Prajem vám príjemný futbalový večer a vítam vás pri sledovaní zápasu skupiny F medzi reprezentáciami Islandu a Rakúska. Stretnutie sa na Stade de France v Saint-Denis začne o 18:00 a z pozície hlavného rozhodcu ho povedie Poliak Szymon Marciniak.

    Island
    Islandskí futbalisti sa stali príjemným prekvapením kvalifikácie na majstrovstvá Európy a zatiaľ potvrdzujú, že sa do Francúzska nedostali náhodne. V úvodnom zápase šampionátu si Island zmeral sily s favoritom svojej skupiny – Portugalskom. Portugalčania sa dostali do vedenia v 31. minúte zásluhou Naniho a zdalo sa, že to pre favorita zápasu nebude problém. V 50. minúte však vyrovnal Bjarnason a Islanďania dokázali stav 1:1 aj napriek drvivému tlaku súpera udržať do záverečného hvizdu. Vybojovali si tak bod, ktorý má už v tejto chvíli cenu zlata. V ďalšom zápase približne 330-tisícová krajina nastúpila proti Maďarsku. V 40. minúte premenil penaltu Sigurdsson a Island šiel do vedenia. Maďari vyvinuli na súpera enormný tlak, režírovali hru, no gól sa im streliť nepodarilo. Prišlo k tomu až v 88. minúte, keď si prihrávku od maďarského hráča do brány nešťastne zrazil Saevarsson. Islanďania boli k trom bodom veľmi blízko. Ak by sa to nakoniec stalo, bola by to futbalová senzácia. Island má teda na konte 2 body a aktuálne mu patrí 2. miesto.

    Rakúsko
    Rakúski reprezentanti sa na majstrovstvá Európy dostali celkom suverénne, no priamo vo Francúzsku to už pre nich také ľahké nie je. Do úvodného zápasu proti Maďarsku vstupovali ako jasný favorit, ale svoju pozíciu nepotvrdili. Na ihrisku pôsobili sebavedomo a držali loptu na kopačkách väčšinu času, no gól streliť nedokázali. V 62. minúte dostal Maďarov do vedenia Szalai. Hneď štyri minúty po góle inkasoval druhú žltú kartu Dragović a s Rakúšanmi to vôbec nevyzeralo dobre. Maďari držali stav 0:1 a v 87. minúte sa im nakoniec podarilo streliť aj druhý gól. Do streleckej listiny sa zapísal Stieber. V druhom zápase už Rakúšania museli bodovať. Nastúpili proti kvalitnému Portugalsku, ktoré si nepripúšťalo nič iné ako trojbodový zisk. Malo ho na dosah počas zápasu viackrát. Najväčšia šanca na to sa vytvorila v 79. minúte, ale Cristiano Ronaldo nepremenil pokutový kop. Zápas sa nakoniec skončil bezgólovou remízou. Rakúsko má teda po dvoch zápasoch na konte jeden bod a ak chce pomýšľať na postup, jednoznačne potrebuje proti Islandu víťazstvo.

    Reprezentácie Islandu a Rakúska odohrali proti sebe v histórii tri vzájomné zápasy. Dva sa uskutočnili ešte v kvalifikácii v roku 1989. Island remízoval s Rakúskom v prvom zápase 0:0 a následne Rakúšania zdolali súpera v odvete 2:1. Posledný vzájomný zápas sa uskutočnil 30. mája 2014. Zrodila sa remíza 1:1.

    Stávkové kancelárie sa v tomto zápase prikláňajú na výhru Rakúska, na ktorú je vypísaný kurz okolo 2.15. Výhra Islandu je ohodnotená kurzom približne 3.70 a hodnota remízového kurzu je cca 3.27.

    Sledujte teda s nami ďalší zápas ME 2016 vo futbale. Želám vám pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    Island: Halldórsson – A. Skúlason, R. Sigurdsson, Árnason, Sävarsson – B. Bjarnason, G. Sigurdsson, Gunnarsson (C), Gudmundsson – Sigthórsson, Bödvarsson.
    Náhradníci: Jónsson, Kristinsson – Hauksson, Hermannsson, Ingason, Sigurjónsson, E. Bjarnason, Magnússon, Hallfredsson, Traustason, Gudjohnsen.

    Rakúsko: Almer – Dragović, Prödl, Hinteregger, Fuchs (C) – Klein, Ilsanker, Baumgartlinger, Arnautović – Alaba – Sabitzer.
    Náhradníci: Lindner, Özcan – Garics, Okotie, Junuzović, Harnik, Suttner, Wimmer, Schöpf, Hinterseer, Janko, Jantscher.

    Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci POL).
     
    Oba tímy prichádzajú na trávnik v sprievode hlavných arbitrov. Island sa dnes predstaví v modrých dresoch a Rakúšania v červených. Najprv odzneje štátna hymna Rakúska a následne aj Islandu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop stretnutia sa postarala rakúska dvojica Alaba – Arnautović. Rakúšania začínajú útočiť z nášho pohľadu sprava doľava.
     
    2
    Loptu prvýkrát v stretnutí prevzali reprezentanti Islandu, ktorí sa s ňou najprv trochu pohrali na obrannej polovice a následne prišla aj prvá strela. Spoza šestnástky pálil Johann Gudmundsson a napálil spojnicu!
    3. Johann Gudmundsson (ISL)
     
    3
    Bjarnason zneškodnil zákrokom Floriana Kleina na obrannej polovici, ale zákrok nedovolený nebol. Následne je tu aut pre Rakúsko.
     
    4
    Bödvarsson sa pretláčal po ľavej strane ihriska. Cez Kleina sa však ďaleko nedostal. Island má výhodu autového vhadzovania.
     
    5
    Gunnarsson sa snažil dlhým centrom nájsť na hrote nabiehajúceho Bödvarssona, ale pre neho to bola už lopta pridlhá.
     
    7
    Po zákroku Gylfiho Sigurdssona sa na trávniku ocitol Baumgartlinger. Marciniak už tentokrát fúkol do píšťalky a loptu venoval Rakúšanom.
     
    8
    Sigurdsson atakoval Sabitzera, ktorý musel rozohrávať pod tlakom a aj preto teda loptu poslal popri pravej čiare k hráčom Islandu.
     
    9
    Stopér Sigurdsson hľadal dlhým nákopom na útočnú polovicu Sigthórssona, ktorý si však loptu nespracoval. Získalo ju Rakúsko.

     
    11
    Florian Klein centrom z pravej strany chcel asi hľadať v šestnástke Davida Alabu, ale lopta nebola presná. Islanďania ju odkopli za postrannú čiaru.
     
    11
    Po obrovskej chybe brankára Halldórssona, ktorému počas rozohrávky vypichol Marko Arnautović malo Rakúsko gólovú tutovku. Arnautović sa však nešťastne pošmykol a lopta mu z kopačky ušla!
    11. Marko Arnautović (AUT)
     
    12
    Stefan Ilsanker centrom hľadal na hranici pokutového územia Alabu, ktorý si už šiel aj nabiehať do šestnástky. Títo dvaja hráči si však nakoniec akosi nerozumeli.
     
    14
    Bödvarsson si pri rohovej zástavke poradil s protihráčom a posunul loptu na Gunnarssona, ktorý centroval do šestnástky, ale Bjarnason loptu nezachytil.
     
    15
    Bjarnason utekal s loptou po ľavej strane a v šestnástke sa mu ukazovali dvaja spoluhráči. Prihrávka však bola zblokovaná a Island bude zahrávať rohový kop.
     
    15
    Islanďania opäť podkúrili Rakúšanom. Aron Gunnarsson pri vzdialenejšej žrdi hlavičkoval, no iba späť do malého vápna. Následne sa Rakúšania okamžite museli zorganizovať. Zblokovali strelu od Árnasona.
     
    16
    Arnautović sa opäť šikovne pretláčal bližšie k bránky. Prešiel cez dvoch hráčov Islandu, ale následne si kolenom loptu zrazil mimo ihriska.
     
    17
    Rakúšania boli s dostatočným počtom hráčov v pokutovom území, ale Florian Klein následne center z pravej strany neposlal.
     
    18
    Island dáva gól!
    Islanďania sa prekvapujúco dostávajú do vedenia! Islandskí hráči zahrávali aut priamo do šestnástky. Loptu predĺžil Árnason na JÓNA DADIHO BODVARSSONA a ten šikovnou strelou k pravej žrdi prekonal Almera!
    18. Jón Dadi Bödvarsson (ISL) - 1:0
     
    20
    Rakúšania teda pokračujú v ďalšom trápení sa na majstrovstvách Európy a zatiaľ to nejde ani Portugalsku, ktoré v Lyone inkasovalo gól od Maďarska. V skupine F sa teda dnes dejú zaujímavé prekvapenia. Múdrejší budeme po 90 minútach hry.
     
    22
    David Alaba si na útočnej polovici nerozumel s Christianom Fuchsom a lopta ušla na kopačky futbalistov Islandu.
     
    23
    Rakúšania opäť obliehali pokutové územie svojho súpera. Po nepresnej prihrávke sa ešte zrodila možnosť streľby od Juliana Baumgartlingera, no mieril ďaleko vedľa.
     
    25
    Alaba posúval z prvej na Sabitzera do vnútra pokutového územia. Obranný val Islanďanov však ani túto prihrávku nepustil. Rakúšania to majú teraz cez pevnú defenzívu súpera veľmi ťažké.
     
    26
    Sabitzer pätičkou prenechal naslepo na Davida Alabu, ktorý aj síce zrýchlil za loptou, no priamo ju už nespracoval.
     
    28
    Alaba prepasíroval loptu oblúčikom do šestnástky na Arnautovića, ktorý sa dostal do vzdušného súboja s Árnasonom, ale fauloval ho lakťom.
     
    29
    Fuchs posunul loptu do šestnástky na Marka Arnautovića, ktorý vystrelil svojou ľavačkou. Nie ťažkú strelu brankár Halldórsson bezpečne skrotil rukavicami.
     
    30
    Marko Arnautović mal k dispozícii ďalšiu možnosť na zakončenie. Vo vápne si vyskočil na priamočiary center od Baumgartlingera, no hlavičku vôbec nezvládol.
     
    31
    Fuchs poslal z priestoru pri rohovej zástavke dlhý center nakoniec až k opačnej rohovej zástavke, kde Kleinovi lopta odskočila a bude z toho len odkop od brány.

     
    33
    Islanďanom patrila lopta na nejakú polminútku, ale po odkope brankára Halldórssona ju už opäť majú rakúski obrancovia.
     
    34
    Hráči Islandu zatiaľ veľmi dobre dostupujú rakúskych hráčov pred pokutovým územím. Rakúšania nemajú veľa priestoru a kým si vytvoria nejaký náznak šance, tak sa poriadne natrápia.
     
    35
    Z väčšej diaľky vypálil rakúsky stopér Martin Hinteregger, no jeho tvrdá delovka bola zblokovaná a Rakúsko bude kopať rohový kop.
     
    36
    V šestnástke však nik nehlavičkoval a následne si Rakúšania rozohrali loptu. Baumgartlinger centrom našiel v šestnástke Alabu, ktorého však fauloval Ari Skúlason a Rakúsko bude kopať penaltu!
    36. Aleksandar Dragović (AUT)
     
    37
    K lopte sa postavil nie Alaba, ale Aleksandar Dragović, ktorý penaltu trestuhodne zahodil! Namieril do pravej žrde.
     
    38
    Následne sa do gólovej šance dostal na opačnej strane Birkir Bjarnason, no loptu si pred šestnástkovým oblúkom spracoval v ofsajde.
     
    39
    Sabitzer získal loptu na pravej strane a centroval bližšie pred bránku. Tam však nebol nik z rakúskych hráčov a loptu teda zachytil Halldórsson.
     
    40
    Sabitzer posielal ďalší center. Tento bol skôr nanútený, pretože pri rohovej zástavke už odolával tlaku dvoch islandských hráčov. Halldórsson opäť dôkladne loptu zachytil rukavicami.
     
    42
    Tesne spoza hranice pokutového územia nepríjemne vypálil Julian Bamugartlinger. Halldórsson loptu pri brvne pohladil rukavicami.
    42. Julian Baumgartlinger (AUT)
     
    43
    Na hrote si pozíciu vytváral Marko Arnautović. Loptu mu nakoniec dopredu poslal Baumgartlinger, ale rakúsky krídelník sa ocitol v ofsajde.
     
    44
    Gunnarsson vhadzoval aut priamo do pokutového územia. Nastala podobná situácia, ako pri vypracovávaní gólu Islandu, no tentokrát si už Rakúšania nepripustili zaváhanie.
     
    45
    Hinteregger priamočiarou prihrávkou hľadal vpredu Davida Alabu, no ten prihrávku nespracoval. Následne ešte Rakúšania získali loptu a Alaba ju smeroval na Arnautovića, no bolo to pridlhé.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodný polčas nám priniesol zaujímavý scenár. V 18. minúte sa do vedenia prekvapivo dostal Island gólom Bödvarssona. Rakúsko mohlo v 37. minúte ľahko vyrovnať, no Dragović nepremenil pokutový kop. Aj napriek veľkému tlaku Rakúska je stav po 45 minútach 1:0 pre Island.
    Druhý polčas sa začne približne o 19:00.

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Rakúšania opäť preberajú iniciatívu a idú do zakončenia. David Alaba vystrelil z hranice malého vápna, no loptu skvelo vyrazil na rohový kop Kári Árnason!
    47. David Alaba (AUT)
     
    48
    Rakúšania opäť strieľali. Zakončenie Christiana Fuchsa z hranice pokutového územia však bolo zblokované.
     
    49
    Ari Skúlason sa dostal v šestnástke do súboja s Marcelom Sabitzerom, ktorého zasiahol, no penalta sa tentokrát nepískala.
     
    49
    Do zakončenia sa na opačnej strane dostal Gylfi Sigurdsson, ktorého strela letela tesne vedľa žrde. Rozohráva Almer.
     
    50
    Rakúšania vytvárali rýchlu kombináciu na malom priestore. Sabitzerovi v šestnástke nakoniec nievyšiel krátky oblúčikom a zahrávať bude Halldórsson.
     
    51
    Rakúski futbalisti sú od začiatku druhého polčasu mimoriadne aktívni a robia problémy futbalistom Islandu, ktorí budú zrejme takémuto tlaku odolávať až do konca zápasu.
     
    51
    Žltú kartu dostáva Kolbeinn Sigthórsson (Island).
     
    53
    Arnautović sa svojimi kľučkami snažil presadiť proti Sävarssonovi, nakoniec zvolil prihrávku na Alabu, no ani tá nebola úspešná.
     
    54
    Arnautović sa opäť snažil presadiť po svojej typickej ľavej strane. Jeho spoluhráči si pýtali center do šestnátsky, no Halldórsson loptu bezpečne vykryl.
     
    55
    Sabitzer prihral loptu na hranicu šestnástky Alessandrovi Schöpfovi, ktorý volil strelu na bránku. Hannes Halldórsson bezpečne loptu zachytil v rukách.
     
    57
    Jón Dadi Bödvarsson sa snažil svojimi kľučkami presadiť do zakončenia. Cez Hintereggera sa mu to aj čiastočne podarilo, no loptu zo vzduchu nasmeroval ďaleko nad bránku.
     
    58
    Bjarnason bol spolu s Bödvarssonom v pokutovom území, ale v tomto priestore sa im nepodarilo vytvoriť streleckú pozíciu. Rakúšania loptu poľahky získali.

     
    60
    Gylfi Sigurdsson sa na pravej strane ocitol v príležitosti na zakončenie. Loptu však zblokoval Fuchs a od neho sa opäť odrazila na Sigurdsona, ale iba do jeho hlavy.
     
    60
    Rakúsko dalo gól!
    Tlak Rakúšanov vyústil predsa len do vedenia v tomto zápase! ALESSANDRO SCHOPF sa šikovne preštrikoval cez dvoch hráčov Islandu a tesne po prekročení hranice šestnástky poslal loptu k ľavej žrdi!
    60. Alessandro Schöpf (AUT) - 1:1
     
    62
    Sävarsson získal loptu ako pravý krajný obranca. Vyviezol ju, no po pár metroch ju posúval dopredu a Rakúšania ju už po chvíli zachytili na svojich kopačkách.
     
    63
    Sabitzer odcentroval loptu z pravej strany priamo do vápna, kde však sebavedomo zasiahol brankár Halldórsson.
     
    64
    Baumgartlinger krátkym centrom do vnútra šestnástky našiel Arnautovića, ktorý však cez Sigurdsona nakoniec nezakončil.
     
    65
    Arnautović vypálil z veľkej diaľky. Pochopiteľne, loptu namieril vedľa islandskej bránky. Halldórsson následne mierne pozdržal hru a snažil sa nazbierať cenné sekundy.
     
    65
    Príležitosť pre Island! Bjarnason potiahol loptu do pokutového územia a peknou prihrávkou našiel Gylfiho Sigurdssona, ktorý zakončil z dobrej pozície, no Rakúšanov v tejto chvíli skvelým zákrokom zachránil Almer!
     
    67
    Sabitzer ľahkým centrom z pravej strany hľadal spoluhráčov v šestnástke. Nebolo ich tam však v dostatočnom počte a Islanďania sa teda bez problémov ubránili možnej hrozbe.

     
    68
    Arnautović nakrátko prihrával Alabovi, no toto nebola vôbec dobrá prihrávka. Islanďania ju prečítali veľmi jednoducho.
     
    69
    Sabitzer šikovnou prihrávkou našiel pred malým vápnom Marca Janka, ktorý zakončoval z prvej, no mieril tesne vedľa bližšej ľavej žrdi!
    69. Marc Janko (AUT)
     
    70
    Arnautović zo svojej ľavej strany hľadal spoluhráčov v šestnástke, no nakoniec lopta skončila bezpečne pri Halldórssonovi.
     
    71
    Trošku kuriózna situácia. Marc Janko sa dostal do kliešťov s Ragnarom Sigurdssonom, ktorého ťahal za dres a vyvliekol ho až von zo šestnástky. Za zákrok dostal žltú kartu.
     
    71
    Striedanie v tíme Island: z ihriska odchádza Jón Dadi Bödvarsson, prichádza Elmar Bjarnason.
     
    72
    Alaba prihrávkou do medzery našiel Janka, ktorý iba poľahky prestrčil na hranicu malého vápna Alessandrovi Schöpfovi, no strelec zatiaľ jediného rakúskeho gólu sa do streleckej listiny druhýkrát nezapísal. Halldórsson jeho strelu do stredu brány bezpečne zachytil!
    72. Alessandro Schöpf (AUT)
     
    73
    Marc Janko vyhral v šestnástke hlavičkový súboj s Kárim Árnasonom, no islandský hráč ho následne trochu vytlačil a preto zakončenie nebolo veľmi dobré.
     
    74
    Gudmundsson centroval z pravej strany. Rakúšania zblokovali tento pokus a Island bude zahrávať rohový kop.
     
    75
    Gudmundsson centroval z rohovej zástavky a snažil sa v malom vápne nájsť Kolbeinna Sigthórssona, ktorý však bol dobre obsadený rakúskymi hráčmi.
     
    77
    Nastala trochu hluchá fáza zápasu. Islanďania zablokovali niekoľko lôpt súpera už v strede poľa a nedovolili im sa dostať bližšie.
     
    78
    Striedanie v tíme Rakúsko: z ihriska odchádza Marcel Sabitzer, prichádza Jakob Jantscher.

     
    79
    Jantscher si vytvoril pozíciu na ľavej strane a posúval ju centrom do malého vápna. Arnautović však už následne nezakončil.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Kári Árnason (Island).
     
    80
    Striedanie v tíme Island: z ihriska odchádza Kolbeinn Sigthórsson, prichádza Arnor Ingvi Traustason.
     
    81
    David Alaba rozohral štandardku pre Rakúsko približne zo vzdialenosti asi tridsiatich metrov. Namieril k brvnu a Halldórsson musel zasahovať!
    81.
     
    82
    Nedobre to vyzeralo s Hintereggerom, ktorý sa dostal do hlavičkového súboja s Traustasonom a potreboval okamžite lekárske ošetrenie. Postavil sa však na vlastné a pokračuje v hre.
     
    82
    Brankár Islandu Hannes Halldórsson si koledoval o žltú kartu kvôli zdržovaniu pri rozohrávke a tentokrát už hlavný arbiter Marciniak stratil trpezlivosť a udelil mu ju.
     
    84
    Birkir Bjarnason vyšprintoval za loptou na útočnú polovicu. Ocitol sa však v postavení mimo hry a loptu bude teda zahrávať Almer.
     
    85
    Rakúšanom už v týchto chvíľach zápasu pomaličky tečie do topánok. Ak chcú postúpiť, potrebujú tento zápas vyhrať a teda streliť aspoň jeden gól a neinkasovať.
     
    86
    Striedanie v tíme Island: z ihriska odchádza Johann Gudmundsson, prichádza Sverrir Ingason.
     
    87
    Islandskí futbalisti zahrali rohový kop nakrátko. Okamžite potom protihráča napádal Baumgartlinger a prinútil ho zahrať rukou.
     
    88
    Rakúšania opäť zatlačili Islanďanov a pokračujú vo veľkom tlaku na islandskú defenzívu. Obrana Islandu by sa dala definovať ako hádzanárske postavenie pred bránkou.
     
    89
    Jantscher loptu pred šestnástkou vrátil Alabovi, ktorého strelu následne zblokoval Gylfi Sigurdsson.
     
    90
    Jantscher centroval do pokutového územia, v ktorom padol Marc Janko, no penalta po tomto nemohla byť. Island pevne bráni výsledok.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú štyri minúty.
     
    90+1
    Island tentokrát získava cenné sekundy na útočnej polovici. Najprv futbalisti Islandu vybojovali aut a následne loptu podržali pri rohovej zástavke.
     
    90+2
    Alaba pálil spoza šestnástky, pri zakončení sa však pošmykol a loptu odrazil Gunnarsson.
     
    90+3
    Christian Fuchs pálil z veľkej diaľky. Lopta bola odrazená a kapitán Rakúska získal rohový kop. Na ten prichádzal aj Almer, ale nepresadil sa.
     
    90+4
    Island dáva gól!
    Senzačný gól Islandu znamená, že Island získava tri body! Celá akcia sa začala na pravej strane. Elmar Bjarnason prihral v pokutovom území ARNOROVI INGVIMU TRAUSTASONOVI, ktorý sklzom poslal loptu do bránky!
    90+4. Arnor Ingvi Traustason (ISL) - 2:1
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa podarilo Rakúšanom vyrovnať v 60. minúte zásluhou Schöpfa. Rakúšania naďalej tlačili na svojho súpera a vyvíjali obrovský tlak, ktorý nakoniec víťazný gól Rakúska nepriniesol. V závere to využil Island, ktorý prekvapivo skóroval na 2:1 a takto rozhodol o osude stretnutia. Island teda s piatimi bodmi postupuje z druhého miesta v skupine F. Táto maličká krajina už teraz toho dokázala veľa na európskom šampionáte a príjemne zaskočila futbalovú verejnosť. Gratulujeme Islandu k postupu.

    Taktiež ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera, ktorý si môžete spríjemniť záverečnými zápasmi skupiny E. Všetko v našich online prenosoch. (19:56:49)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 18. Bödvarsson, 90+4. Traustason – 60. Schöpf

    Karty:   36. A. Skúlason (ISL), 51. Sigthórsson (ISL), 80. Árnason (ISL), 82. Halldórsson (ISL) – 71. Janko (AUT)

    Nepremenená penalta: 37. Dragović (AUT), mimo


    Island: Halldórsson – A. Skúlason, R. Sigurdsson, Árnason, Sävarsson – B. Bjarnason, G. Sigurdsson, Gunnarsson (C), Gudmundsson (86. Ingason) – Sigthórsson (80. Traustason), Bödvarsson (71. E. Bjarnason).
    Náhradníci: Jónsson, Kristinsson – Hauksson, Hermannsson, Ingason, Sigurjónsson, E. Bjarnason, Magnússon, Hallfredsson, Traustason, Gudjohnsen.

    Rakúsko: Almer – Dragović, Prödl, Hinteregger, Fuchs (C) – Klein, Ilsanker, Baumgartlinger, Arnautović – Alaba – Sabitzer (78. Jantscher).
    Náhradníci: Lindner, Özcan – Garics, Okotie, Junuzović, Harnik, Suttner, Wimmer, Schöpf, Hinterseer, Janko, Jantscher.

    Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci POL)