Argentína – Venezuela 4:1 (kon.) | Mexiko – Čile 0:7 (kon.)
koniec
Mexiko
0:7 (0:2)
Čile
cz Nedeľa 19.06.2016, 04:00 • Levi's Stadium, Santa Clara, Kalifornie • Copa América • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
    88. Edson PUCH - 0:7
     
    88
    Chile právě vstřelilo branku!
    Sedm! A hráči Mexika by se asi měli bát vrátit na území své domoviny... Krátce po rohovém kopu se vydal do protiútoku Sánchez, jenž celou akci trošku zbrzdil, nicméně míč se přes Vidala dostal na pravou stranu k EDSONU PUCHOVI, který si Ochou vychutnal parádním dloubákem.
    74. Eduardo VARGAS - 0:6
     
    74
    Chile právě vstřelilo branku!
    Obhájci titulu nemají s mexickým výběrem žádné slitování! Puch po přihrávce od nově příchozího Gonzáleze ještě neprotlačil míč přes dva obránce stojící na brankové čáře. To se povedlo až EDUARDU VARGASOVI, který byl u odraženého balónu jako první a z úhlu jej napálil do sítě.
    58. Eduardo VARGAS - 0:5
     
    57
    Chile právě vstřelilo branku!
    A máme tady pověstného bůra! Vargas roztáhl hru na levou stranu, kde si Beausejour vyměnil balón se Sánchezem a nastřelil jej na Ochou, od kterého se kulatý nesmysl odrazil k EDUARDU VARGASOVI, jenž snadným doklepnutím dovršil dnešní hattrick.
    52. Eduardo VARGAS - 0:4
     
    52
    Chile právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už vypadá na pořádný debakl na úkor Mexičanů! Chilané velice šťastně uvolnili do úniku EDUARDA VARGASE, který si ve vápně přichystal balón na pravačku a utaženou placírkou vystřelil k vzdálenější tyči.
    49. Alexis SÁNCHEZ - 0:3
     
    49
    Chile právě vstřelilo branku!
    Troufám si říci, že je rozhodnuto! Chilanům se stoprocentně vyplatilo aktivní napadání, Herrera ztratil balón v nebezpečném prostoru, Vidal poté přihrál za sebe na ALEXISE SÁNCHEZE, jenž nikým nehlídaný zkušeně zvýšil na 3:0.
    44. Eduardo VARGAS - 0:2
     
    44
    Chile právě vstřelilo branku!
    Muži v červeném přidávají druhou branku a před přestávkou si velmi zvyšují šance na postup mezi elitní čtyřku! Alexis Sánchez po spolupráci s Beausejourem zleva dloubl míč před malé vápno, kde byl EDUARDO VARGAS a z druhého doteku zakončil k vzdálenější tyči mimo dosah bezmocného brankáře.
    16. Edson PUCH - 0:1
     
    16
    Chile právě vstřelilo branku!
    Tým, který se může cítit jako hostující, se dostává do vedení! Marcelo Díaz po zpětné přihrávce vypálil z delší vzdálenosti, Ochoa jeho střelu sice vyrazil, ale to jenom k dobře postavenému EDSONU PUCHOVI, jenž se z dorážky nemýlil.

    Michal Břuchanský

    Góly: 16. Puch, 44. E. Vargas (Alexis Sánchez), 49. Alexis Sánchez (Arturo Vidal), 52. E. Vargas (Alexis Sánchez), 57. E. Vargas, 74. E. Vargas, 88. Puch (Arturo Vidal)

    Karty:   59. Guardado (MEX), 64. Layún (MEX) – 39. Arturo Vidal (CLE)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:11. Střely mimo: 7:7. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 13:10.
    Mexiko: Ochoa – Layún, N. Araujo, H. Moreno, Aguillar – H Herrera, Guardado (C), Dueñas (46. Peña) – Lozano (46. Jiménez), J. M. Corona – J. Hernández.
    Náhradníci: J. Corona, Talavera – Y. Corona, R. Márquez, Jesús Molina, D. Reyes, Torres Nilo, Aquino, Peña, Damm, Jiménez, Peralta.

    Čile: Bravo (C) – Fuenzalida, G. Jara, Medel (60. Roco), Beausejour (73. Mark González) – M. Díaz (57. F. Silva), Aránguiz, Arturo Vidal – E. Vargas, Alexis Sánchez, Puch.
    Náhradníci: Herrera, Toselli – Pinilla, Mark González, Pulgar, F. Silva, Castillo, P. Hernández, Orellana, Roco.

    Rozhodca: Lopes – Gil, Boschilia (všichni z Brazílie)