Belgicko – Írsko 3:0 (kon.) | Island – Maďarsko 1:1 (kon.) | Portugalsko – Rakúsko 0:0 (kon.)
koniec
Belgicko
3:0 (0:0)
Írsko
Sobota 18.06.2016, 15:00 • Nouveau Stade de Bordeaux • Majstrovstvá Európy • Skupina E
Predzápasové kurzy
    70. Romelu Lukaku (BEL) - 3:0
     
    70
    Belgicko dalo gól! A Belgicko vedie už rozdielom triedy! Svoj druhý gól v zápase strieľa ROMELU LUKAKU. Celok Marca Witsela sa dostal do rýchleho protiútoku, Meunier pri vlastnej rohovej zástavke vybojoval loptu, založil rýchly brejk. Hazard po pravej strane unikol írskej obrane, prihral úplne voľnému Lukakuovi, ktorý bez väčších problémov upratal loptu za chrbát Randolpha.
    61. Axel Witsel (BEL) - 2:0
     
    61
    Belgicko dalo gól! A írska obrana sa otvorila práve teraz, keď v šestnástke Írska sa ocitol nikým nestrážený AXEL WITSEL, ktorý pohodlne vyskočil na center Meuniera z pravej strany a poslal Belgicko do dvojgólového vedenia.
    48. Romelu Lukaku (BEL) - 1:0
     
    48
    Belgicko dalo gól! A je to gól. Kevin De Bruyne krásnu prihrávkou pred šestnástkou našiel svojho spoluhráča a ROMELU LUKAKU krásnou strelou ľavačkou umiestnenou k ľavej žŕdke otvára skóre dnešného stretnutia.

    Dávid Lech

    Góly: 48. R. Lukaku, 61. Witsel, 70. R. Lukaku

    Karty:   50. Vermaelen (BEL) – 42. Hendrick (IRL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:10.
    Belgicko: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Dembélé (57. Nainggolan) – Ferreira-Carrasco (64. D. Mertens), De Bruyne, E. Hazard (C) – R. Lukaku (82. Benteke).
    Náhradníci: Mignolet, J-F. Gillet – Nainggolan, Fellaini, D. Mertens, Denayer, Origi, Kabasele, Benteke, J. Lukaku, Batshuayi, Ciman.

    Írsko: Randolph – Coleman, O'Shea (C), Clark, Ward – Hendrick, Whelan, James McCarthy (62. McClean), Brady – Hoolahan (72. McGeady) – Long (78. Keane).
    Náhradníci: K. Westwood, Given – Keogh, McGeady, Keane, McClean, Duffy, Walters, Christie, Meyler, Murphy, Quinn.

    Rozhodca: Cüneyt Çakır – Bahattin Duran, Tarik Ongun