7. etapa Arbon - Sölden (kon.)
koniec udalosti
7. etapa Arbon - Sölden

Piatok 17.06.2016, 13:00Tour de Suisse
     
    Zajtra nás po troch horských etapách čaká časovka. Budeme zvedaví, ako sa cyklistom podarí bleskovo zregenerovať a kto sa stane jej víťazom. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme vám krásny zvyšok piatkového večera. (17:55:00)
    Warren Barguil

     
    Warren Barguil sa stáva novým lídrom pretekov!
     
    Poradie na prvých 5 miestach dnešnej etapy:
    1. Tejay van Garderen (USA) – 6:23:12
    2. Miguel Ángel López (COL) +16 sekúnd
    3. Warren Bargui (FRA) +16
    4. Jarlinson Pantano (COL) +31
    5. Andrew Talansky (USA) +33
    Poradie v prvej desiatke dnešnej etapy

     
    Druhý finišoval Miguel Ángel López a tretí Warren Bargui.
    Tejay van Garderen sa teší z etapového triumfu

     
    Tejay van Garderen súperom nedal šancu na dostihnutie a únik, ktorý začal 4,5 kilometra pred cieľom, zakončil etapovým víťazstvom!
     
    0,8
    Miguel Ángel López dostihol dvojicu Warren Bargui – Jarlinson Pantano a pokúsi sa dokonca zaútočiť aj na van Garderena! Pred nami je záverečných 800 metrov!
     
    1,3
    Tejay van Garderen získal horskú prémiu, ale v tejto chvíli ho to zrejme vôbec nezaujíma. Pred dvojicou Warren Bargui – Jarlinson Pantano si drží náskok 27 sekúnd a zrejme smeruje za triumfom.
     
    1,5
    Andrew Talansky sa presunul na čelo pelotónu, ktorý sa pokúša dostihnúť dvojicu pred sebou, pred ktorou je ešte jednotlivec Tejay van Garderen. Začína sa záverečný boj o víťazstvo.
     
    1,7
    Jarlinson Pantano sa takisto pustil dopredu a dostihol Warrena Barguia. Na čele je stále Tejay van Garderen s náskokom približne 30 sekúnd.
     
    2,1
    Tejay van Garderen je na čele, za ním uniká Warren Bargui. Všetci sú však stále v tesnej blízkosti a rozdiely sú približne dvadsaťsekundové.
     
    3,3
    Francúzsky cyklista Warren Barguil sa takisto pustil do úniku a pokúša sa dostihnúť van Garderena. Pred nami sú ešte stále tri náročné kilometre.
     
    3,7
    Tejay van Garderen si drží náskok 23 sekúnd, takže pelotón má stále tesne za chrbtom.
     
    4,6
    Tejay van Garderen z tímu BMC zaútočil a odpútal sa od pelotónu 4,6 kilometra pred cieľovou páskou. Uvidíme, či bude mať dostatok síl a vydrží na čele až do konca.
    Matthias Brändle (IAM) prichádza o líderskú pozíciu

     
    5,4
    A je po úniku! Matthias Brändle (IAM) bol dobehnutý a dnešnú etapu dokončí v pomalom tempe a určite s výraznou stratou za víťazom. Rakúsky pretekár vo výraznom stúpaní už ledva šliape do pedálov.
     
    5,6
    Matthias Brändle (IAM) sa obzrel za seba a už videl pelotón, ktorý ho dobehol. Zatiaľ stále unikajúci cyklista už ledva šliape do pedálov, celodenný únik mu úspech neprinesie.

    Veronika Pancuráková