Slovan Bratislava – Trenčín 0:4 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:4 (0:2)
AS Trenčín
Nedeľa 08.05.2016, 17:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    AS TRENČÍN sa stáva víťazom Fortuna ligy 2015/16!
     
    90
    Trenčín dal gól!
    Domáci si vypijú kalich horkosti do dna. V strede poľa zle zakombinovali, lopta tam bola voľná, čo videl nabiehajúci CHRISTOPHER UDEH. Snáď z 35 metrov sa schuti oprel do lopty, tá nabrala falš a zapadla k pravej žrdi!
     
    90
    Po rohu lopta skákala v šestnástke, Crnkič sa do nej oprel z voleja a triafal k pravej žrdi do siete. Udeh však pri žrdi na čiare odkopol a udržal Šemrincovi čisté konto.
     
    84
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ryan Koolwijk, prichádza Christopher Udeh.
     
    83
    Trenčín dal gól!
    Hostia rozobrali obranu domácich a pod sektorom svojich fanúšikov sa tešia z tretieho gólu. Je to zrejme definitívne, AS je majster!
    Maierhofer spred šestnástky našiel jemným oblúčikom na ľavej strane Koolwijka. Ten sa pozrel, ďalším jemným centrom našiel na zadnej žrdi úplne voľného GINA VAN KESSELA, ktorý hlavičkou pomedzi Muchove nohy poslal loptu do siete!
    Asistencia: Ryan Koolwijk
     
    77
    Mitchell Schet zdržiaval rozohrávku Slovana, od rozhodcu je za to potrestaný žltou kartou.
     
    75
    Kubík vyhral na ľavej strane hlavičku pre Milinkoviča, ktorý sa presadil v osobnom súboji a už bol zoči-voči Šemrincovi. Miesto strely však volil kľučku na stred, Kleščík sa vrátil a zablokoval kapitána domácich vo vyloženej šanci.
     
    71
    Van Kessel mohol zabiť rozhodujúci klinec do domácej rakvy. Na ľavej strane prešprintoval Sekuliča a rútil sa sám na Muchu. Brankár domácich sa mu parádne vrhol pod nohy a čistým spôsobom loptu vyrazil do bezpečia.
     
    69
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Vassilis Pliatsikas, prichádza Claude Dielna.
     
    67
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Matúš Bero, prichádza Jakub Holúbek.
     
    66
    Neskutočné, čo teraz zahodili slovanisti. Crnkič sa aj so šťastím uvoľnil na pravom rohu šestnástky a poslal loptu na úroveň bieleho bodu. Zreľák tam bol úplne sám, Šemrinec ho však vychytal a vyrazil loptu na hornú sieťku.
     
    60
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Samuel Kalu, prichádza Stefan Maierhofer.
     
    57
    Belasí teraz vybojovali štandardku na útočnej polovici. Kapitán hostí Peter Kleščík tam ťahal za dres Milinkoviča a vidí žltú kartu.
     
    54
    Trenčan Kingsley Madu nedovolene zastavil Crnkiča pri zakladaní protiútoku a vidí za to žltú kartu.
     
    53
    Neskutočná šanca Trenčína! Center zo štandardky od čiary preletel až na zadnú žrď, kam Mucha nedosiahol a Lawrence tak hlavičkoval pred odkrytou časťou brány! Mucha sa napokon stihol vrátiť a loptu z čiary vyrazil vedľa brány.
     
    52
    Vasileios Pliatsikas navyše inkasuje od rozhodcu za faul na Kalua žltú kartu.
     
    50
    O chvíľu ešte väčšia šanca belasých. Crnkič sa individuálne presadil na pravej strane a pred päťkou našiel Zreľáka, ktorý sa obtočil okolo Skovajsu a zblízka pálil do bočnej siete!
     
    50
    Adam Zreľák dostal dobrú loptu na ľavú stranu a rozhodoval sa medzi centrom a strelou. Vybral si druhú možnosť, vyskúšal to z uhla a Šemrinec vyboxoval!
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Granwald Scott, prichádza Nermin Crnkić.
     
    43
    Vyložená šanca AS! Van Kessel sa pohral s obranou na ľavej strane, a už sám pred Muchom ešte akciu šperkoval prihrávkou na stred. Schet sa tam v kritickej chvíli pošmykol a pred prázdnou bránou nestihol zakončiť!
     
    37
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Róbert Vittek, prichádza Marko Milinkovič.
     
    32
    Ďalšia dobrá príležitosť pre Slovan! František Kubík mal loptu v moci cca 25 metrov od brány, vystrelil po zemi k pravej žrdi, ktorú len tesne minul!
     
    28
    Slovan bol blízko ku gólu! Kubík poslal výborný center do šestnástky, do lopty sa hlavou oprel Saláta a lopta len o milimetre minula ľavý horný roh brány! Zdalo sa, že ju vytláčal Šemrinec, rozhodca však nariadil kop od brány.
     
    21
    Trenčín dal gól!
    Tak to je neuveriteľné, Trenčania už vyhrávajú o dva góly, ktoré skórovali skutočne expresne rýchlo! MITCHELL SCHET dostal na ľavej strane ideálnu prihrávku, nikto ho osobne nebránil a efektným falšom poslal loptu do ľavého horného rohu Muchovej brány. Trenčín je veľmi blízko k titulu!
     
    20
    Trenčín dal gól!
    Obrovská chyba de Kampsa, ktorý stratil loptu v strede poľa. Pri rozohrávke príliš dlho čakal, čo využil Bero a postupoval sám na Muchu. Matúš Bero sa neulakomil, pred Muchom prihral krížne GINOVI VAN KESSELOVI, ktorý loptu upratal do prázdnej brány!
    Asistencia: Matúš Bero
     
    13
    Trenčín prvý raz vážnejšie pohrozil. Koolwijk obral v strede o loptu Scotta a vyzval na šprint popri pravej postrannej čiare Scheta. Ten vyslal prudký center do šestnástky, ktorý hlavou odvracal Saláta a len tak-tak namieril nad brvno vlastnej brány!
     
    9
    Kubík zatočil center z rohu niekde na úroveň bieleho bodu. Skákal tam Vittek, hlavičkou však mieril tesne nad brvno!
     
    8
    Zreľák dostal na ľavom krídle krásnu loptu za obranu a z uhla šiel sám na Šemrinca. Už takmer z čiary volil prihrávku pred bránu, kde keby mal spoluhráča, zrejme je z toho gól. Takto stihol Madu odkopnúť na roh.

    Tomáš Schügerl

    Góly: 20. van Kessel (Bero), 21. Schet, 83. van Kessel (Koolwijk), 90. Udeh

    Karty:   52. Pliatsikas (SBA) – 54. Madu (TRE), 57. Kleščík (TRE), 77. Schet (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Pliatsikas (69. Dielna), Saláta, Sekulić, Podaný – Scott (46. Crnkić), de Kamps – Kubík, Savičevič, Zreľák – Vittek (C) (37. Milinkovič).
    Náhradníci: Greif – Dielna, Kotula, Simović, Milinkovič, Crnkić, Priskin. Tréner: Nikki Papavasiliou

    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík (C), Skovajsa, Madu – Koolwijk (84. Udeh), Lawrence – van Kessel, Bero (67. Holúbek), Schet – Kalu (60. Maierhofer).
    Náhradníci: Chovan – Holúbek, Jančo, Udeh, Bala, Guba, Maierhofer. Tréner: Martin Ševela

    Rozhodca: Sedlák – Balko, Benko

    Diváci: 2847