Fínsko – Česko 7:3 (kon.) | Lotyšsko – Slovensko 5:9 (kon.) | Švédsko – Česko 5:0 (kon.)
koniec
Lotyšsko
5:9 (2:3, 0:1, 3:5)
Slovensko
Sobota 07.05.2016, 16:10MS juniorek • O 7. - 8. miesto
     
    58:16
    Lotyšsko dalo gól!
    Slovenky v závere poľavili. Po faule si loptičku postavila Kristiana Gravite, ktorá loptičku posunula INGE AMETERE. Inga sa nemýlila a razantne prekonala Hačkovú.
     
    57:31
    Lotyšsko dalo gól!
    Loptičku si pred bránkou Slovenska uchmatla PAULA SLOGEOVÁ, ktorá nekompromisne pridala štvrtý gól Lotyšska. Šanca je síce malá ale predsa tu je. ASistenciu si pripisuje Inga Ametere
     
    54:53
    Slovensko dalo gól!
    A tým slovenská spanilá jazda nekončí. Dočkali sme sa ďalšieho kúsku. Slovenky si tento posledný zápas vychutnávajú naplno. Odrazená loptička sa dostala na hokejku LENKY CUPRAKOVEJ, ktorá bez problémov zakončuje do odkrytej bránky.
     
    53:46
    Slovensko dalo gól!
    Slovenky pridávajú ôsmy kúsok po zaváhaní a nezhode v obrane Lotyšska. Po tejto chybe sa loptičky zmocnila LUPÁČOVÁ MICHAELA, ktorá backhandom pridala ôsmy kúsok v sieti Lotyšska.
     
    50:21
    Slovensko dalo gól!
    Do prázdnej bránky vsietila gól ALEXANDRA KOCÚROVÁ. Tak a Lotyšky majú pred sebou ťažkú ba priam nemožnú úlohu.
     
    48:45
    Slovensko dalo gól!
    Tak a už je to o tri góly. Hralo sa 4 na 4 a tento počet dokázali využiť práve naše mladé floorballistky, ktoré vsietili gól na 6:3. Peknú prihrávku pred bránku posielala Alžbeta Bachorcová, ktorá našla ZUZANU ŠPONIAROVÚ. Naša kapitánka sa z tejto pozície nemýlila a pridáva šiesty gól na našej strane.
     
    46:26
    Slovensko dalo gól!
    Netrvalo dlho a znovu je to o dva góly. Loptičku si zobrala na svoju hokejku KRISTÍNA HUDÁKOVÁ, ktorá v samostatnom prieniku dokázala bez problémov prekonať gólmanku Lotyšska.
     
    46:05
    Lotyšsko dalo gól!
    Výborne teraz tečovala loptičku pred Hačkovou florbalistka Lotyšska INGA AMETERE, ktorá nedala našej gólmanke jedinú šancu. Asistenciu si pripisuje Paula Sloge.
     
    22:40
    Slovensko dalo gól!
    A je tomu tak. Slovensky zvyšujú svoj náskok zásluhou kapitánky ZUZANY ŠPONIAROVEJ, ktorá po prihrávke Miriam Bukovej neváhala ani chvíľu a razantnou strelou využila presilovku našich hráčok.
     
    18:34
    Slovensko dalo gól!
    Naše floorballistky to však nenechávajú len tak. V strede hracej plochy si loptičku prevzala SARAH CHARLOTTE ŽIDEKOVÁ, ktorá razantnou strelou smerujúcou do ľavého horného rohu nedala Lotyšskej gólmanke šancu.
     
    17:42
    Lotyšsko dalo gól!
    A je dorovnané. Z ničoho nič prišla akcia Lotyšiek, na ktorej konci stála MONIKA DZIGURE. Prihrávku jej zo stredu ihriska ponúkla Inga Ametere. Naša gólmanka bola v tomto prípade bez šance.
     
    15:11
    Slovensko dalo gól!
    A tak ten potrebný a dlho očakávaný gól predsa len prišiel. Konkrétne ho za chrbát protestujúcej Filipsoneovej dostala kapitánka ZUZANA ŠPONIAROVÁ po asistencii Sarah Židekovej.
     
    02:15
    Lotyšsko dalo gól!
    Je dorovnané. Lotyšsky bez váhania dorovnávajú. Gól padol podobne ako na našej strane. Prvú strelu vyslala Dadajeva. Do odkrytej bránky zakončila INGA AMETERE.
     
    01:57
    Slovensko dalo gól!
    Naše floorballistky sa v úvode zápasu ujímajú vedenia. Krásnu strelu z ľavej strany vyslala Patakyová. Loptičku pred gólmankou Lotyšska tečovala KRISTÍNA HUDÁKOVÁ.

    Patrik Ondrovič

    Góly a asistencie: 3. Ametere (Dadajeva), 18. Dzigure (Ametere), 47. Ametere (Sloge), 58. Sloge (Ametere), 59. Ametere (Gravite) – 2. Hudáková (Patakyová), 16. Šponiarová (Žideková), 19. Žideková (Patakyová), 23. Šponiarová (Buková), 47. Hudáková, 49. Šponiarová (Bachorcová), 51. Kocúrová, 54. Lupáčová, 55. Cupráková (Grossova K.)


    Lotyšsko: Filipsoneová (Jeigeová)– Kraujaová, Ametereová, Dzigureová, Martinjekabaová, Krjukovaová, Simkunaová, Tarinaová, Dedajevaová – Slogeová, Pavlovská – Laureová, Jakovickaová, Ziverteová – Lubganeová, Ozolinaová, Gardeová – Graviteová
    Slovensko: Hačková (Patková) – Kocúrová, Sponiarová, Malichová, V. Grossová, Robová, Žikavská, K. Grossová – Lupáčová, Patakyová, Hudáková – Buková, Cupraková, Bolová – Žideková, Dobrodejová, Bachorcová – Ďuríková, Beličová