Watford – Aston Villa 3:2 (kon.) | Everton – Bournemouth 2:1 (kon.) | Newcastle – Crystal Palace 1:0 (kon.)
Stoke City – Sunderland 1:1 (kon.) | West Bromwich – West Ham 0:3 (kon.) | Arsenal – Norwich 1:0 (kon.)
koniec
Watford FC
3:2 (1:1)
Aston Villa FC
cz Sobota 30.04.2016, 16:00 • Vicarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    V posledních minutách se hra poměrně přiostřuje! Bacuna obdržel přihrávku do středu hřiště a chtěl postupovat do protiútoku. To však hostujícímu hráči nevyšlo, neboť ho poslal k zemi Abdi, a ten dostává žlutou kartu!
     
    78
    A hned o pár desítek sekund později pro ní musel sahnout znovu, neboť Berghuis zastavil nedovoleným zákrokem Tonera, a vysloužil si rovněž žlutou kartu!
     
    77
    Další žlutou kartu uděluje hlavní rozhodčí hostujícímu brankáři Bunnovi, který hodně viditelně zdržoval hru. Anthony Taylor neváhal a vytáhl z kapsčiky žlutou kartu!
    73. Červená karta
     
    73
    Pozor, pozor! Watson poslal povedený pas na útočnou polovinu, kakm naběhl Anya. Skotský obránce postupoval do hodně zajímavého protiútoku, avšak byl na hranici pokutového území zastaven Cissokhem, a ten dostává červenou kartu!
     
    45+1
    V první nastavené minutě dostává žlutou kartu hostující Gueye, který nalétl hodně ostře do souboje s Watsonem! Watford má navíc k dispozici hodně zajímavou standardní situaci...
     
    41
    Anya nabral rychlost na levé straně a troufl si na individuální akci. Domácího obránce následně poslal k zemi Bacuna, pro kterého rozhodčí neměl pochopení a udělil první žlutou kartu v tomto zápase!

    Jan Havlovic

    Góly: 45+2. Abdi, 90. Deeney (S. Berghuis), 90+3. Deeney – 28. Clark (A. Westwood), 48. J. Ayew (Gestede)

    Karty:   78. S. Berghuis (WAT), 82. Abdi (WAT) – 41. Bacuna (ASV), 45+1. Gueye (ASV), 77. Bunn (ASV)   73. Cissokho (ASV)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:10.
    Watford FC: Gomes – Paredes (57. S. Berghuis), Cathcart, Britos, Anya – Abdi, Mario Suárez, Watson, Jurado (71. N. Amrabat) – Deeney, Ighalo.
    Náhradníci: Pantilimon – Nyom, Prödl, N. Amrabat, Aké, Guedioura, S. Berghuis.

    Aston Villa FC: Bunn – Hutton, Clark, Lescott, Cissokho – A. Westwood, Gueye (88. Sinclair), Toner – Bacuna, Gestede, J. Ayew (79. C. Sánchez).
    Náhradníci: Guzan – Richards, Sinclair, Veretout, C. Sánchez, Gil, Grealish.

    Rozhodca: Anthony Taylor – Ledger, Child (vš. Anglie)