Doneck – Sevilla 2:2 (kon.) | Villarreal – Liverpool 1:0 (kon.)
koniec
Villarreal CF
1:0 (0:0)
Liverpool FC
Štvrtok 28.04.2016, 21:05Európska liga • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Veľká eufória na El Madrigal! Už to vyzeralo, že na Anfield sa pôjde za stavu 0:0, ale chyba v defenzíve Liverpoolu znamená, že domáci vyhrali 1:0 a v odvete sa im bude hrať ľahšie, aj keď to budú mať nesmierne náročné. Liverpool prehral svoj prvý zápas v tejto sezóne EL. (23:00:35)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+2. Adrián López (VLR) - 1:0
     
    90+2
    Villarreal dal gól!
    Bič plieska na konci! Prepadnutie v zadných radoch Liverpoolu trestá perfektnou prihrávkou Denis Suaréza a ADRIAN LOPEZ už len dorazil do prázdnej brány.
     
    90+1
    Lallana posadil veľmi dobrý center na hlavu Bentekemu, ktorý mohol byť hrdinom, avšak lopta mu nesadla a nedokázal ju poslať na bránu, iba vedľa nej.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Dlhý pas Bruna Soriano smerom dopredu síce prešiel, ale na nikoho z jeho spoluhráčov, takže Mignolet môže pokojne odkopávať.
     
    90
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Roberto Firmino, prichádza Christian Benteke.
    88. Alberto Moreno (LIV)
     
    88
    Alberto Moreno sa po rohovom kope Villarrealu a prepadnutí v zadných radoch dostal do úniku na brankára Asenja, lenže keď už vošiel do šestnástky, bránu prestrelil.
     
    87
    Obrovská šanca Bakambuho ostáva nevyužitá, pretože Mignolet predviedol neuveriteľný zákrok! Afričan už po strele, ktorá mala ísť k žrdi spred Belgičana chcel oslavovať, lenže to mu jednotka z Anfieldu zhatila!
     
    86
    Ibe sa dostal zľava cez Gaspara k centru a dokonca ho posadil na hlavu Clynea, no jeho hlavička nemala razanciu ani smer, takže končí mimo.
     
    84
    Milnerov center na zadnú žrď hľadal Morena, avšak pred ním zakročil Gaspar a pri vyvážaní lopty to spravil tak dobre, že získal aut.
     
    84
    Suaréz vybojoval loptu od Lovrena, ktorý ju kadejako chcel poslať smerom dopredu, naviezol ju pred šestnástku, no jeho oblúčik sa neujal.
     
    82
    Denis Suaréz to na Morena skúšal veľmi šikovne, avšak v súboji mladých Španielov vyhral ten v červenom drese, keďže loptu včas odkopol.
     
    80
    Pas Denisa Suaréza však ide len priamo na Mignoleta. Pre ostatných hráčov bol tento center veľmi dlhý, takže Belgičan nemal so zákrokom problém.
     
    79
    Adrián padá po zákroku Allena v dobrej pozícií, z ktorej by sa pred Mignoleta dal poslať kvalitný center, o čo sa domáci isto budú snažiť.
     
    78
    Ibe dostal na krídle veľmi veľa miesta a loptu, no jeho prihrávku zrazil Gaspar a po aute sa práve záložník LFC ocitá v ofsajde.
     
    77
    Nákop Gaspara za obranu Liverpoolu hľadal čerstvého Adriána, no sily má aj Lovren, ktorý dobre zakrižoval a poslal aspoň na aut.
     
    76
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Eric Bailly, prichádza Mateo Musacchio.
     
    75
    Bailly má nejaké zdravotné problémy, pretože ostáva ležať na zemi držiac si nohu. Už sa rozcvičuje Musacchio.
     
    74
    Allen našiel krásnym pasom z prvej za defenzívou súpera nabiehajúceho Lallanu, ktorého zastavil ofsajd, ale toto sa pravdepodobne malo pustiť. Zdalo sa, že Angličan nie je v čase prihrávky za obrancami.
     
    74
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Roberto Soldado, prichádza Adrián López.
     
    73
    Veľmi dobrý a prudký center tesne nad zemou opäť odvracia spoľahlivý Bailly, no lopta sa ešte moce v šestnástke domácich a dokonca na kopačke Lallanu na päťke. Všetko vyriešila "žltá ponorka" odkopom.
     
    72
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Jonathan dos Santos, prichádza Samuel Castillejo.
     
    72
    Denis Suaréz si zľava posunul loptu viac do stredu a chcel otočiť hru na druhú stranu, kde stál Gaspar, avšak Moreno odkopol na aut.
     
    70
    A ďalší faul. Tentoraz to bol práve Soldado, kto si vybil zlosť sklzom na Lucasovi Leivovi, ale stále hráme len s jednou žltou kartou.
     
    69
    Center Alberta Morena skončil na hlave Baillyho, ktorý odvrátil a pri snahe domácich prejsť dopredu fauloval nebezpečným šlapákom Kolo Touré Soldada. Našťastie ho netrafil.
     
    68
    Rýchla kontra Liverpoolu nevyšla, pretože Milner ju zabrzdil a následne prihral priamo na kopačky hráčom v žltých dresoch.
     
    67
    Lucas Leiva bol v súboji s Pinom veľmi neskoro a preto ho tvrdo poslal k zemi, čo sa hosťujúcej strane nepáči a nejaké výmeny názorov sú aj medzi lavičkami, ale Klopp s Marcelinom si to napokon vysvetlili bez emócií, ktoré veľmi rýchlo opadli.
    65. Roberto Firmino (LIV)
     
    65
    Firmino dostal loptu na hranicu šestnástky od Milnera, v okamihu sa otočil a aj keď sa zdalo, že bol v ofsajde, nič sa nepískalo. Brazílčan vypálil a od Asenja ide lopta do tyče.
     
    65
    Mario Gaspar nemal komu hodiť aut a preto zvolil nakoniec Dos Santosa, od neho ide lopta okamžite za bránkovú čiaru.
     
    64
    Na tvári Jaumeho Costu vidíme krv, čo sa stalo po kontakte s Lovrenom. Bude potrebovať ošetrenie.
     
    63
    Denis Suaréz si narazil a vnikal do šestnástky stredom, no Milner predviedol úžasný a čistý sklz na loptu. Toto bola fantastická ukážka, ako čisto odobrať loptu, aj keď sa to domácim tribúnam nepáči.
     
    62
    Teraz mal Bailly väčšiu prácu, ale ani tento prudký center na Ibeho cez seba nepustil a dosť akrobatickým spôsobom ho poslal pred seba do bezpečia.
     
    61
    Center od Clynea odvrátil Bailly len pred šestnástku, avšak aj keď našiel nohu Lallanu, jeho volej skončil na prvom obrancovi Villarrealu pred ním.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Jaume Costa (Villarreal CF).
     
    60
    Rýchly prechod do šestnástky súpera v podaní hráčov Liverpoolu sa zasekol a lopta dostala doľava, odkiaľ sa ju snažil naviesť Ibe. Stratil a bude to len odkop od brány.
     
    59
    Lucas Leiva v strede poľa až príliš okato bránil Soldada, ten si u hlavného arbitra vypýtal faul.
     
    58
    A neprešiel ani Suaréz a to cez Lallanu, ktorý mu sklzom poslal loptu do autu. Villarreal začne od svojich stopérov.
     
    58
    Liverpool posúva a posúva loptu okolo šestnástky súpera, až sa o niečo pokúsil Clyne, no jeho center sprava neprešiel.
     
    55
    Gaspar sa aj so šťastím dostal cez krajana Morena k centru sprava, ktorý v šestnástke súpera nedokázali vystreliť na bránu traja jeho spoluhráči, keďže lopta sa všelijako odrážala. Gaspar dostal druhý pokus a vyslal niečo medzi strelou a centrom, každopádne nad bránu.
     
    54
    Hrozná prihrávka Firmina pristála na kopačke hráčov v žltom a tí tak vyrážajú dopredu. Toto Brazílčan teraz vonkoncom nezvládol.
     
    53
    Dejan Lovren bol veľmi dobre postavený a do pokutového územia center od Suaréza nepustil. Naopak, dopredu môže ísť Liverpool.
     
    52
    Lovren si v strede poľa pomohol faulom proti Soldadovi, čím zastavil protiútok domácich. Samotnému Chorvátovi sa ale tento verdikt nepáči.
     
    52
    Po rozohrávke na krátko prichádza prudká lopta od Morena, Lovren ju tečoval priamo do rukavíc Asenja.
     
    51
    Milner si spravil miesto pred šestnástkou súpera, aj keď bol blízko mnohých protihráčov. Vystrelil a vďaka teču to bude roh.
     
    50
    Clyne dostal veľmi peknú prihrávku do krídla, ktorú využil na center do šestnástky, no našiel iba Ruiza.
     
    49
    Milnerov prvý center ešte neprešiel, ale ten druhý nepríjemne padal do malého vápna a preto ho Asenja radšej len vyboxoval von zo šestnástky.
     
    49
    Liverpool sa teraz snaží otupiť tlak domácich hráčov, aj keď Lallana dopredu neprešiel, hostia držia loptu ďaleko od Mignoleta.
     
    48
    Dos Santos rozohral na krátko a Ibe poslal aspoň na aut, po ktorom ide Liverpool dopredu. Jaume Costa zabrzdil akciu vďaka faulu.
     
    47
    Domáci začala veľmi aktívne. Po snahe Jaumeho Costu, ktorú prerušil Lucas Leiva prichádza ďalší roh.
    46. Cédric Bakambu (VLR)
     
    46
    Obrovské nebezpečenstvo hneď po návrate z kabín. Suaréz najprv neprestrčil loptu do šance na Bakambuho, ktorému ju v poslednej chvíli hostia odkopli, avšak po následnom rohu práve Bakambu hlavou triafa žrď!
     
    46
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Philippe Coutinho, prichádza Jordon Ibe.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas síce góly nepriniesol, ale určite sa bolo na čo pozerať. Treba však povedať, že Villarreal bol smerom dopredu aktívnejší. Kloppovi ťah hrať bez klasického hrotu zatiaľ nevychádza.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Lucas Leiva zakončoval vysokým oblúčikom do rukavíc Asenja a máme tu koniec.
     
    45+2
    Clyne však ešte cez Jaumeho Costu získal rohový kop. Posledná možnosť v prvom dejstve.
     
    45+1
    Vyzerá to tak, že už sa nič nestane a do kabín pôjdu oba tímu za bezgólového stavu.
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45
    Lovren síce fauloval Bakambuho, ale Villarreal mohol ísť dopredu, takže bola ponechaná výhoda. Tú domáci nevyužili a po prihrávke z defenzívy dopredu s píska Soldadov faul na Tourého.
     
    44
    Liverpool sa hrá s loptou pred šestnástkou súpera, do nej sa mu dostať nedarí, pretože Villarreal je perfektne sformovaný.
    42. Roberto Soldado (VLR)
     
    42
    Bruno našiel pred šestnástkou Soldada, od ktorého obrancovia súpera ako keby odstúpili a tak dostal Španiel dosť miesta na strelu. Skúsil to technicky okolo Tourého, tesne minul bránu.
     
    41
    Gaspar s Dos Santosom na krídle narazili na odpor hosťujúcich hráčov. Aj keď sa im dopredu dostať nepodarilo, "žltá ponorka" pri lopte ostala.
     
    40
    Clyne vyskúšal vyslať prudkú strelu z krídla. Tá sa odrazila k Lallanovi, ktorý priťukol proti nohe Coutinhovi, no Brazílčan prestrelil bránu.
     
    39
    Milner chcel rýchlo prejsť dopredu po menšom zaváhaní Costu, lenže ten stihol poslať loptu aspoň do autu a to Angličana zabrzdilo, čiže rýchly prechod nevyšiel.
     
    38
    Dos Santos získal loptu po zlom dotyku Firmina a okamžite poslal Bakambuho dopredu. Útočník sa ale mierne zbrzdil a následne prihrával do druhej vlny. Nikoho zo spoluhráčov nenašiel.
     
    37
    Opäť nízko kopnutý center, ktorý pozorná defenzíva Liverpoolu odvrátila a Moreno zapracoval opäť, keď chceli domáci loptu dostať späť.
     
    36
    Opäť skvelý pas do krídla, tentoraz na hranicu šestnástky, kam nabehol Gaspar. Najprv center po zemi odvrátil Touré, následne už krajný bek domácich pálil a jeho zrazená strela končí rohom.
     
    36
    Soldado našiel prihrávkou od postrannej čiary v šestnástke Dos Santosa a jeho pokus o prihrávku pätou mal nájsť ďalší žltý dres. Nestalo sa tak.
     
    35
    Allen dostal ťažkú prihrávku do súboja s protihráčom a aj keď sa veľmi snažil, aby ho obišiel, loptu si odkopol pred seba a ušla mu za čiaru.
     
    34
    Pekná kombinácia na krídle v podaní domácich hráčov sa neujala, pri pokuse o prienik Suaréza do šestnástky mu hostia loptu odkopli.
     
    33
    Soldado vysunul veľmi peknou kolmicou do krídla Dos Santosa, ktorý z prvej odcentroval do vápna, no len za dvojicu nabiehajúcich spoluhráčov. Následne odkopol Allen.
     
    32
    Milnerov zaujímavý center bol príliš vysoký. Na prvý pohľad sa zdalo, že bude nepríjemne letieť okolo brány Asenja, avšak skončil len v aute na druhej strane ihriska.
     
    31
    Rýchly prechod hráčov hostí dopredu nevychádza, Allen je takticky faulovaný Baillym v stredovom kruhu a ten neuvidí ani žltú kartu.
     
    30
    Suaréz našiel pred šestnástkou súpera Soldada, ktorý z prvej hľadal za defenzívou Bakambuho. Včas zakročil Lovren a odvrátil do autu.
     
    29
    Coutinho si spravil pozíciu pred šestnástkou súpera cez Pinu, posunul si loptu a prudko vystrelil. Trafil len medzi divákov. Medzitým sa do hry vrátil Dos Santos.
     
    29
    Kolo Touré vracia loptu na domáce kopačky, zatiaľ čo ošetrovanie Dos Santosa za čiarou pokračuje.
     
    28
    Mexický reprezentant je už v opatere lekárov a vedľa hracej plochy vidíme pohyb. Rozcvičovať sa začal Samu Castillejo, ktorý by ho mohol v prípade potreby nahradiť.
     
    27
    Dos Santos má zdravotné problémy, ktoré mu spôsobil hlavičkový súboj s Morenom. Zdá sa, že veľmi zle dopadol a preto ostáva ležať na zemi.
     
    27
    Liverpool na oko zavrel súpera v jeho šestnástke, všetko sa však pohybovalo iba v jej okolí. Keď Milner poslal center "dnu", lopta skončila v rukaviciach Asenja.
     
    26
    Lallana sa pri postrannej čiare zamotal vo vlastných kľučkách, čo má za následok, že mu lopta ušla za čiaru a dostanú sa k nej domáci.
     
    25
    Bailly pod tlakom prihráva v strede poľa iba na Coutinha, avšak fantasticky sa následne vrátil a Brazílčan pri rozbehu telom od lopty odstavil.
     
    24
    Clyne ale dostal dosť priestoru v šestnástke súpera a následne aj loptu. Centrom trafil prvého obrancu pred sebou a síce Jaumeho Costu.
     
    23
    Hostia stále kombinujú v strede poľa, pretože do pozornej žltej defenzívy sa ide len veľmi ťažko.
     
    22
    Liverpool teraz dovolil súperovi dosť a tak sa snaží upokojiť a nepustiť domácich do ďalšieho náporu v krátkom slede.
    21. Tomás Pina (VLR), Simon Mignolet (LIV)
     
    21
    Po dlhej rozohrávke domácich prichádza veľmi dobrá príležitosť a to hneď na niekoľkokrát. Center do šestnástky našiel Bakambuho, ktorého strela neprešla, ale lopta sa odráža k voľnému Dos Santosovi. Ani on neprestrelil hradbu tiel, čo sa podarilo až Pinovi, avšak toho vychytal Mignolet. Následne to skúsil ešte Bruno a centrom, ktorý rybičkou odvrátil Touré aj Jaume Costa.
     
    20
    Alberto Moreno centrom z krídla tesne nad zemou hľadal Firmina, ktorý nabiehal za Ruiza, ešte pred nimi odkopol Bailly.
     
    19
    Lallana po prihrávke Clynea centruje z prvej, našiel iba pozorného Asenja, ktorého žiadny z hráčov v červenom neatakoval.
     
    18
    Moreno sa cez Dos Santosa, ktorý spadol dostal do šestnástky, prihral so šťastím na Coutinha, strela Brazílčana z otočky neprešla cez prvého obrancu.
     
    18
    Liverpool však ostal v ofenzíve a obrancovia "žltej ponorky" museli odvracať centre oboch krajných bekov z mesta Beatles.
     
    17
    Lallana sa otočil pred pokutovým územím súpera a poslal prihrávka do krídla, odkiaľ centroval Milner, ale nepresne.
     
    17
    Jaume Costa hľadal kolmicou za obranu súpera nabiehajúceho Soldada. Keby sa Lucas Leiva perfektne nevrhol do dráhy prihrávky, Španiel mohol ísť sám na Mignoleta.
     
    16
    A ďalšia strela. Adam Lallana to vyskúšal tiež spoza šestnástky po tom, ako sa dobre rozvíjajúca akcia hostí mierne zabrzdila. Tentoraz letela lopta o niečo viac mimo.
     
    15
    Ten rozohrali Coutinho s Firminom na krátko a následne lopta putovala za šestnástku Villarrealu, odkiaľ vypálil tesne vedľa prudká ranu Lucas Leiva.
     
    14
    Lenže, tí pri nej dlho neostali a tak prichádza útočná akcia hostí, ktorá po zrazenom centri končí rohom.
     
    14
    Po nepresnosti Lucasa Leivu sa lopta dostala až k Mignoletovi, ktorého výkop síce našiel Firmina, ale po jeho hlavičke pri lopte už domáci.
     
    13
    Jaume Costa prešiel okolo Milnera smerom k bráne Liverpoolu, prihral do stredu Suarézovi, ktorý sa jasličkami pohral s Allenom, no pas na Dos Santosa poslal veľmi nepresne.
     
    12
    Pas od rohovej zástavky padal veľmi dobre, avšak nik na hracej plochy sa ho nedotkol. Ofenzívnym faulom sa následne previnil Costa proti Coutinhovi.
    12. Roberto Soldado (VLR)
     
    12
    Dos Santos našiel presne vedľa šestnástky LFC Gaspara, ktorý pomedzi dvoch obrancov súpera odcentroval do malého vápna a Kolo Touré odkopol na roh.
     
    11
    Soldado na hranici šestnástky nabehol do šestnástky, kam dostal fantastickú loptu a skackavou strelou vypálil na zadnú tyč. Tesne ju minul. Nebude to ani roh.
     
    10
    Domáci veľmi rýchlo prešli dopredu a aj keď sa center Gaspara neujal a Coutinho mohol ísť do kontry, fauloval pri tom Dos Santosa.
     
    10
    Nádherná prihrávka Lovrena až na polovicu súpera našla presne Coutinha, jeho pas do šestnástky zastavil pred hŕstkou červených dresov Ruiz.
     
    9
    Hostia mali menšie problémy dostať sa preč z priestoru vedľa vlastnou šestnástkou, Milner to vyriešil odkopom.
     
    9
    Bruno Soriano po zisku lopty domácimi hráčmi poslal oblúčik za defenzívu Liverpoolu, najrýchlejší bol Clyne a odkopol do autu.
     
    8
    Loptu vzápätí prebrali hostia, ich akcia ale začne až od Mignoleta.
     
    8
    Bailly našiel na krídle Gaspara, ku ktorému okamžite veľmi dobre pristúpil Coutinho a poslal mu loptu do autu.
     
    7
    Center na prvú žrď našiel iba hlavu jedného v červenom. Villarreal však ostal pri lopte a snaží sa niečo vymyslieť sprava, odtiaľ odkopol do bezpečia Moreno.
     
    6
    Po vhodení Costom sa do šestnástky cez Clynea síce nedostal Suaréz, avšak anglický bek odvrátil iba na roh.
     
    6
    Bakambu dostal loptu do krídla od Suaréza, okamžite bol pri ňom stopér Lovren a odkopol aspoň na aut.
     
    5
    Lallanov zrazený center našiel na hranici šestnástky vo veľmi dobrej pozícií nohu Joea Allena, ktorého strela po zemi končí v náručí Asenja. Bol to však ťažký zákrok pre španielskeho brankára.
     
    4
    Denis Suaréz to spravil perfektne, keď sa na krídle dostal k centru do malého vápna hľadajúc Bakambuho. Ten loptu tesne minul a tak si zákrok pripísal Mignolet.
     
    3
    Soldado sa už chcel rozbiehať smerom do šestnástky súpera, výborne sa vrátil Moreno a sklzom prihral na Mignoleta.
     
    3
    Nákop Lovrena síce skončil na hlave Costu, lenže následne sa lopta odráža k Allenovi. Ten v ju ťažkej situácií stratil.
     
    2
    Bruno Soriano zo stredu poľa prihráva doľava, lopta ale putuje späť na stopérov a následne pasom do krídla. Dos Santos ju nedokázal spracovať.
     
    1
    Prihrávka Ruiza do stredu poľa našla iba červené dresy, ktoré však posunuli loptu na Clynea a tomu ušla za čiaru.
     
    1
    Výkop mali domáci hráči, ktorí chcel ísť dopredu po krídle, Dos Santos ale vracia loptu na svojich obrancov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Bailly, V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, Pina, B. Soriano (C), Denis Suárez – Soldado, Bakambu.
    Náhradníci: Aréola – Musacchio, Samuel, Trigueros, Castillejo, Adrián López, Antonio Rukavina.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, Lovren, A. Moreno – Lallana, Allen, Lucas Leiva, Milner (C) – Firmino, Coutinho.
    Náhradníci: D. Ward – Škrtel, B. Smith, Ibe, Chirivella, Benteke, Sturridge..
     
    Liverpool v tejto edícií Európskej ligy ešte neprehral. V skupine skončil prvý pred Sionom, Rubinom Kazaň & Bordeaux. Následne si poradil aj s nemeckým Augsburgom, v osemfinále v ostrosledovanom dvojzápase v derby s Manchestrom United a príbeh odvetného duelu na Anfielde proti Borussii Dortmund už pozná takmer každý. Víťazný gól Dejana Lovrena z 91. minúty napísal jeden z najkrajších príbehov histórie.

    "The Reds" sú papierovým favoritom tohto dvojzápasu, avšak v tejto fáze už idú takéto veci bokom.

    Góly tímu sú rozložené medzi takmer všetkých hráčov. Veď v tomto ročníku strelilo aspoň jeden gól už cez dvadsať zverencov Jurgena Kloppa.

    Séria piatich ligových súbojov bez prehry je dobrým psychickým východiskovým bodom. Víťazstvá prišli nad Stoke (4:1), Bournemouthom (2:1) & Evertonom (4:0), remízy s Tottenhamom (1:1) a Newcastle (2:2).

    Tím ale prišiel o Sakha, ktorý dopoval a v súťažnom zápase si dosť dlho nezahrá. Kvôli zraneniam sú mimo aj Divock Origi, Jordan Henderson či Emre Can. Otázny je aj štart Martina Škrtela.
     
    Európska liga vstupuje do svojej semifinálovej fázy a určite nás tak čakajú veľmi zaujímavé súboje. Jeden z nich sa odohrá na štadióne El Madrigal v malom mestečku Villarreal, pretože hráči miestneho CF sa dostali v európskej súťaži číslo dva veľmi vysoko. Na ceste zverenci trénera Marcelina vyradili niekoľko veľkých značiek ako SSC Neapol, Bayer Leverkusen a naposledy českú Spartu Praha.

    V kádri aktuálne štvrtého tímu španielskej La Ligy sa nachádza aj druhý najlepší strelec súťaže. Reprezentant DR Kongo Cédric Bakambu má na konte deväť gólov, teda rovnako ako Pierre Aubameyang. Na prvého Aritza Aduriza stráca jeden presný zásah.

    Posledné tri ligové zápasy však náladu tímu nemohli spraviť, keďže z nich získali len jediný bod. Villarreal prehral v Madride s Rayom Vallecano (1:2), aj s Realom (0:3). Naposledy remizoval 0:0 doma s Realom Sociedad.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:05.

    Matej Kubove

    Góly: 90+2. Adrián López

    Karty:   60. J. Costa (VLR)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Bailly (76. Musacchio), V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos (72. Castillejo), Pina, B. Soriano (C), Denis Suárez – Soldado (74. Adrián López), Bakambu.
    Náhradníci: Aréola – Musacchio, Samuel, Trigueros, Castillejo, Adrián López, Antonio Rukavina.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, Lovren, A. Moreno – Lallana, Allen, Lucas Leiva, Milner (C) – Firmino (90. Benteke), Coutinho (46. Ibe).
    Náhradníci: D. Ward – Škrtel, B. Smith, Ibe, Chirivella, Benteke, Sturridge.
    Štvrtok 05.05.2016
    Liverpool - Villarreal 3:0

    Góly: 7. B. Soriano (vla.), 63. Sturridge, 81. Lallana

    Karty:   35. Clyne (LIV) – 30. V. Ruiz (VLR), 40. Soldado (VLR), 90+3. Denis Suárez (VLR)   71. V. Ruiz (VLR)