Doneck – Sevilla 2:2 (kon.) | Villarreal – Liverpool 1:0 (kon.)
koniec
Villarreal CF
1:0 (0:0)
Liverpool FC
Štvrtok 28.04.2016, 21:05Európska liga • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Veľká eufória na El Madrigal! Už to vyzeralo, že na Anfield sa pôjde za stavu 0:0, ale chyba v defenzíve Liverpoolu znamená, že domáci vyhrali 1:0 a v odvete sa im bude hrať ľahšie, aj keď to budú mať nesmierne náročné. Liverpool prehral svoj prvý zápas v tejto sezóne EL. (23:00:35)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+2. Adrián López (VLR) - 1:0
     
    90+2
    Villarreal dal gól!
    Bič plieska na konci! Prepadnutie v zadných radoch Liverpoolu trestá perfektnou prihrávkou Denis Suaréza a ADRIAN LOPEZ už len dorazil do prázdnej brány.
     
    90+1
    Lallana posadil veľmi dobrý center na hlavu Bentekemu, ktorý mohol byť hrdinom, avšak lopta mu nesadla a nedokázal ju poslať na bránu, iba vedľa nej.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Dlhý pas Bruna Soriano smerom dopredu síce prešiel, ale na nikoho z jeho spoluhráčov, takže Mignolet môže pokojne odkopávať.
     
    90
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Roberto Firmino, prichádza Christian Benteke.
    88. Alberto Moreno (LIV)
     
    88
    Alberto Moreno sa po rohovom kope Villarrealu a prepadnutí v zadných radoch dostal do úniku na brankára Asenja, lenže keď už vošiel do šestnástky, bránu prestrelil.
     
    87
    Obrovská šanca Bakambuho ostáva nevyužitá, pretože Mignolet predviedol neuveriteľný zákrok! Afričan už po strele, ktorá mala ísť k žrdi spred Belgičana chcel oslavovať, lenže to mu jednotka z Anfieldu zhatila!
     
    86
    Ibe sa dostal zľava cez Gaspara k centru a dokonca ho posadil na hlavu Clynea, no jeho hlavička nemala razanciu ani smer, takže končí mimo.
     
    84
    Milnerov center na zadnú žrď hľadal Morena, avšak pred ním zakročil Gaspar a pri vyvážaní lopty to spravil tak dobre, že získal aut.
     
    84
    Suaréz vybojoval loptu od Lovrena, ktorý ju kadejako chcel poslať smerom dopredu, naviezol ju pred šestnástku, no jeho oblúčik sa neujal.
     
    82
    Denis Suaréz to na Morena skúšal veľmi šikovne, avšak v súboji mladých Španielov vyhral ten v červenom drese, keďže loptu včas odkopol.
     
    80
    Pas Denisa Suaréza však ide len priamo na Mignoleta. Pre ostatných hráčov bol tento center veľmi dlhý, takže Belgičan nemal so zákrokom problém.
     
    79
    Adrián padá po zákroku Allena v dobrej pozícií, z ktorej by sa pred Mignoleta dal poslať kvalitný center, o čo sa domáci isto budú snažiť.
     
    78
    Ibe dostal na krídle veľmi veľa miesta a loptu, no jeho prihrávku zrazil Gaspar a po aute sa práve záložník LFC ocitá v ofsajde.
     
    77
    Nákop Gaspara za obranu Liverpoolu hľadal čerstvého Adriána, no sily má aj Lovren, ktorý dobre zakrižoval a poslal aspoň na aut.

    Matej Kubove

    Góly: 90+2. Adrián López

    Karty:   60. J. Costa (VLR)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Bailly (76. Musacchio), V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos (72. Castillejo), Pina, B. Soriano (C), Denis Suárez – Soldado (74. Adrián López), Bakambu.
    Náhradníci: Aréola – Musacchio, Samuel, Trigueros, Castillejo, Adrián López, Antonio Rukavina.

    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, K. Touré, Lovren, A. Moreno – Lallana, Allen, Lucas Leiva, Milner (C) – Firmino (90. Benteke), Coutinho (46. Ibe).
    Náhradníci: D. Ward – Škrtel, B. Smith, Ibe, Chirivella, Benteke, Sturridge.
    Štvrtok 05.05.2016
    Liverpool - Villarreal 3:0

    Góly: 7. B. Soriano (vla.), 63. Sturridge, 81. Lallana

    Karty:   35. Clyne (LIV) – 30. V. Ruiz (VLR), 40. Soldado (VLR), 90+3. Denis Suárez (VLR)   71. V. Ruiz (VLR)