Slovan Bratislava U21 – Košice 1:2 (kon.) | Žilina B – Bardejov 0:1 (kon.) | Šaľa – Trnava B 0:1 (kon.)
Dunajská Lužná – B. Bystrica 2:1 (kon.) | Lok. Košice – Sereď 2:1 (kon.)
koniec
FC Lokomotíva Košice
2:1 (1:0)
ŠKF Sereď
Nedeľa 17.04.2016, 16:00 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vážení priaznivci futbalu, srdečne vás vítam pri 3. kole nadstavbovej časti DOXXbet ligy v sezóne 2015/2016 o postup medzi futbalovú elitu Slovenska, o postup do Fortuna ligy. Sily si v ňom zmerajú FC Lokomotíva Košice a ŠKF Sereď.

    FC Lokomotíva Košice patrí medzi najväčšie prekvapenia doterajšieho priebehu nadstavbovej časti DOXXbet ligy. Košický celok, ktorý sa počas celej sezóny nenápadne prebíjal stredom tabuľky skupiny Východ, dokazuje, že aj papierový outsider môže bez väčších problémov zamútiť vodu vo veľkom futbale. Lokomotíve totiž v spojenej tabuľke nadstavbovej časti patrí priebežná 4. priečka, pričom pred ňou je už len Prešov, Liptovský Mikuláš a mestský rival FC VSS. Lokomotíva má aktuálne na svojom konte 38 bodov, vďaka ktorým sa môže na čele tabuľky bez väčších problémov udržať až do záveru súťaže.

    ŠKF Sereď je na tom o poznanie horšie. Celok, ktorý v skupine Západ počas sezóny príliš neohúril, sa aktuálne nachádza len na predposlednej priečke tabuľky a nič nenasvedčuje tomu, že by sa odtiaľ mala Sereď dostať vyššie. Hostia pocestujú do Košíc zo ziskom 28 bodov, čo znamená, že sa musia uspokojiť s 10-bodovou stratou na svojho súpera. Navyše, prospech Serede príliš nevraví ani nepriaznivé skóre, ktoré v jej prípade činí pomer 21:28.
    Hráči Serede počas rozcvičky
     
    Úvodné zostavy:

    FC Lokomotíva Košice: Macej – Cmarko, Horváth, Korijkov, Šuľák, Harvila, Chmelo, Človečko, Hloušek (C), Kinský, Leško
    Náhradníci: Kolek, Hejnus, Jass, Šipoš, Kerpčár

    ŠKF Sereď: Šálka – Kotora, Mečiar, Bartoš (C), Sukisa, Jankto, Laura, Pellet, Loduha, Štajer, Ba
    Náhradníci: Bosý, Murati, Korman, Boženík, Kopecký

    Rozhodca: Somoláni – Pozor, Tománek – Cvengroš.
    Futbalisti sa pripravujú na zápas
    Hráči nastupujú na trávnik
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali futbalisti ŠKF Serede. Lokomotíva Košice dnes do zápasu vkročí v tradičnej modro-bielej kombinácii, hostia zo Serede si so sebou priviezli červenú sadu dresov.
     
    1
    Sereď sa s loptou okamžite stiahla na vlastnú polovicu ihriska, odkiaľ chcela založiť prvú útočnú akciu zápasu, avšak dlhý nákop bol len veľmi nepresný.
     
    2
    V súboji dvoch 21 vyšiel víťazne hosťujúci futbalista, Ba ale pri vysokom napádaní Človečkom musel loptu poslať len k Šálkovi.
     
    3
    Laura prebral na pravej strane ihriska loptu na svoje kopačky, následne ju zaviezol pred vápno Košíc, avšak odtiaľ prišiel len center, ktorý sa, vzhľadom na svoju nepresnosť, ujať nemohol.
     
    3
    Lokomotíva prebrala iniciatívu na svoju stranu a teraz boli práve Košice mužstvom, ktoré sa ponáhľalo smerom dopredu. Nanešťastie pre domácich, kolmica na Človečka smerovala už do ofsajdovej pozície.
     
    4
    Ba chcel naštartovať úročnú akciu Serede popri pravej postrannej čiare, to sa mu ale napokon nepodarilo. Lopta sa vráti len k stredovému kruhu.
     
    5
    Loptu ale na svoju kopačku prebral Loduha, ktorý sa pred vápnom zbavil súpera a následne pod veľkým uhlom aj vnikol do šestnástky Maceja, jeho prízemný center bol ale veľmi nepresný.
     
    6
    Leško kombinoval na útočnej polovici s Človečkom, avšak prvý menovaný po dobrom priťuknutí spoluhráča loptu poslal len do tela brániaceho hráča Serede. Pre Košice sa tak táto šanca skončila.
     
    7
    Dopredu nazrela aj Sereď, ani tá ale pred Macejom nič podstatné nevymyslela. Sledujeme opatrný futbal, ani jeden z tímov nechce v úvode zbytočne chybovať, preto svedkami početnejšej streľby nie siem.
     
    8
    Toto tvrdenie mohol zmeniť hosťujúci Sukisa. A aj ho zmenil! Jeho tvrdá rana ale bola príliš vysoká na to, aby zasiahla priestor troch žrdí a lopta tak prepadla ponad brvno Macejovej brány.
     
    9
    Tak sa na to pozrime! Hostia dnes rozhodne nemajú čo stratiť, naplno si to uvedomujú aj ich futbalisti, ktorí vyvinuli na súpera z Košíc veľký tlak. Napokon z neho prišlo zakončenie Kotoru, pri tejto strele musela Macejovi dopomôcť konštrukcia jeho brány.
     
    10
    Rohový kop v prospech Košíc.
     
    11
    Domáci futbalisti napokon vyslali do vápna hneď niekoľko centrov, ani jeden ale nebol natoľko zaujímavý, aby po ňom mohlo prísť strelecké zakončenie.
     
    11
    Roh sa napokon bude opakovať.
     
    12
    Tentokrát to už pritom bolo o poznanie zaujímavejšie, center smerujúci do stredu brány totiž zapadol priamo na hlavu Leška, ktorý priestor troch žrdí prepálil. Teraz mala šťastie aj Sereď.
     
    12
    Loduha to teraz nemyslel vôbec zle, jeho prvotný zámer o krížnu prihrávku ale hráčovi hostí nevyšiel. Na nasledujúcu situáciu, kedy sa Sereď dostala k odrazenej lopte, si už pritom dal Macej veľký pozor.
    Aktuálny pohľad na trávnik
     
    13
    Jeden z hostí teraz na malý moment ostal ležať na trávniku, Košice loptu odkopli za postrannú čiaru. Následne im ju však Sereď športovo vrátila. Hráme v rámci fair play.
     
    14
    Hra v tejto chvíli poriadne stratila na svojom tempe, lopta sa voľne presúva zo strany na stranu, ani jeden z celkov ju ale nedokáže poslať do pokutového územia svojho súpera.
     
    15
    Pokúša sa o tio predovšetkým Sereď, ktorá sa ale musí uspokojiť len s dobrou obranou svojho súpera. Košice dnes prepúšťajú len minimum centrom. Ani tento sa do pokutového územia nedostal.
     
    16
    Košice chceli súperovi pohroziť z protiútoku, ktorý mal prísť po pravom krídle, domáci celok ale narazil na problém vo forme dobre postavených obranných radoch Serede.
     
    17
    Navyše, následný pokus o založenie identickej útočnej akcie, avšak tentokrát vedenej po ľavom krídle, sa skončil len ofsajdom. V prípade Košíc vravíme už o druhom nútenom prerušení svojho snaženia.
     
    18
    Šuľák teraz pred pokutovým územím odviedol kusisko práce a po osobnom súboji loptu posunul Chmelovi, ten ale v rýchlosti nedokázal zasiahnuť priestor troch žrdí.
     
    19
    Rohový kop v prospech Košíc.
     
    20
    Center smeroval do stredu vápna, kde bola Lokomotíva až s trojicou futbalistov, pískalo sa ale ešte skôr, ako vôbec center dopadol na trávnik. Prišlo totiž k faulu na gólmana Šálku.
     
    21
    Medzičasom nám ubehlo už 20 minút zápasu, stále pokračujeme za stavu 0:0. Dnešný zápas je do tejto chvíle na góly skutočne chudobný, hoci si zaujímavejšiu príležitosť na skórovanie dokázali vypracovať už oba celky.
     
    22
    Roh v prospech Lokomotívy.
     
    23
    Tentokrát to domáci skúsili nižším centrom, pričom aj ten sa mal dostať do centrálnemu priestoru pokutového územia Serede. V tomto prípade zapracovala na výbornú obrana.
     
    24
    Šálka sa s odkopom od vlastnej brány absolútne neponáhľa, Sereď si je vedomá momentálnej hernej prevahy svojho súpera, preto chce tempo hry mierne upokojiť.
    Košice zakladajú útočnú akciu
     
    25
    Rohový kop bude rozohrávať aj Sereď.
     
    26
    Toto bol veľmi, veľmi tvrdý center, ktorý ofenzíva hostí jednoducho spracovať nemohla. Sereď môže tento moment poriadne mrzieť.
     
    27
    Napokon ale dostane šancu na reparát. Ďalší roh.
     
    27
    Žltú kartu dostáva Šuľák (FC Lokomotíva Košice).
     
    28
    Tentokrát bol center už o poznanie lepší, napriek tomu, že lopta smerovala do stredu vápna, sa tu ale ofenzívne rady Serede nedokázali sformovať takým spôsobom, aby dokázali výraznejšie ohroziť Maceja.
     
    29
    Zakročiť nemusel ani Šálka, ktorý sa mal pri protiútoku Košíc na veľkom pozore. Napokon však finálna prihrávka smerovala len do priestoru, ktorý bol označený ako ofsajdový.
     
    30
    Červenú kartu dostáva Elvis Mashike Sukisa (ŠKF Sereď).
     
    31
    Tak toto bol poriadne nepríjemný a nešportový zákrok, našťastie sa to zaobišlo bez zranení. V každom prípade, o červenej karte hostia polemizovať nemohli. Takéto zákroky na trávnik rozhodne nepatria.
     
    32
    Po krátkom ošetrení priamo na hracej ploche môžeme v zápase pokračovať.
    Sereď hrá bez vylúčeného Sukisu
     
    33
    Až 8 hráčov hostí sa teraz sformovalo v šestnástke, respektíve v bezprostrednej blízkosti pokutového územia Košíc. Vzhľadom na fakt, že išlo len o vhadzovanie lopty spoza postrannej čiary, sa ale tento počin ukázal ako zbytočný.
     
    34
    Hostia budú zahrávať priamy voľný kop, pôjde o akýsi skrátený roh.
     
    35
    Center smerujúci do stredu vápna síce ešte Sereď dokázala zasiahnuť, napokon to ale nebolo natoľko vážne, aby jej nevýrazné zakončenie hlavou mohlo Maceja ohroziť. Pokračujeme za stavu 0:0.
     
    36
    Do konca prvého polčasu ostáva už len menej ako 10 minút. Pochopiteľne, tento fakt by platil, ak by sa hlavný arbiter rozhodol k úvodnej časti nenadstaviť ani sekundu.
     
    37
    Lokomotíva Košice dala gól!
    A domáci sa dostávajú do vedenia. My pritom musíme podotknúť, že je to celkom zaslúžené. RADOSLAV ČLOVEČKO sa totiž rútil sám proti Šálkovi a pomýliť sa jednoducho nemohol.
    Košice sa tešia z gólu
     
    38
    Domáci celok je pri chuti a aj naďalej okupuje polovicu svojho súpera, Košičanov v tejto chvíli zastavila ofsajdová pozícia.
     
    39
    Dobrý prízemný center do vápna musela obrana odvrátiť na rohový kop, rozohrávať ho budú domáce Košice.
     
    40
    Päť minút pred koncom ale stále platí stav 1:0 v prospech Lokomotívy, a to aj napriek tomu, že domáci celok teraz nevyslal zlý center k vzdialenejšej žrdi.
     
    41
    Tréner domácich, pán Branislav Sokoli, je po celý čas na nohách a usmerňuje svojich zverencov. Tí si z jeho úst musia vypočuť neraz aj kritiku.
    Tréner domácich je na nohách a usmerňuje svojich zverencov
     
    42
    Priamy voľný kop v prospech Lokomotívy, toto bude zaujímavá pozícia!
     
    43
    Center do stredu vápna chcel do svojich rukavíc stiahnuť Šálka, ktorému síce ešte lopta vypadla, napokon ju ale dokázal skrotiť na trávniku. Teraz mali hostia šťastie, že sa Košice k zakončeniu nedostali.
     
    44
    Na zemi leží jeden z hostí, ten bude ošetrený priamo na hracej ploche.
     
    45
    Medzičasom sa nám naplnila riadna hracia doba prvého polčasu, hlavný arbiter stretnutia, pán Somoláni, sa k nemu rozhodol nadstaviť 1 minútu.
     
    45+1
    Ošetrovaný bol domáci Leško aj Pellet v tíme hostí, tí sa po krátkom pobyte pri vlastných striedačkách zapojili späť do hry. Už sa bude pískať koniec.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
    Prvý polčas sa skončil
     
    Máme za sebou 45 minút hry, domáci celok vedie po prvom polčase pomerom 1:0. Za Košice sa gólovo presadil Človečko. Navyše, Sereď dohráva od 30. minúty bez vylúčeného Sukisu, a tak to bude mať dnes ešte poriadne náročné.

    Druhý polčas sa začne približne o 16:59.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
    Do druhého polčasu vstúpime bezo zmien na trávniku
     
    46
    Druhý polčas sa začal, o úvodný výkop poslednej časti zápasu sa postarali domáce Košice. Tie sa za súčasného stavu rozhodne nemajú kam ponáhľať.
     
    47
    Napriek tomu to domáci celok skúsil rýchlo potiahnuť po pravom krídle, avšak ostalo len pri pokuse. Lokomotíva sa dostala sotva za hranicu stredového kruhu a o loptu následne prišla.
     
    48
    Naopak, pred šestnástkou súpera kombinovala Sereď, ktorá hrá od 30. minúty bez vylúčeného Sukisu. Ich prihrávkam ale chýbal prípadný center, respektívne finálne vysunutie hráča na hranicu vápna.
     
    49
    Laura teraz chcel využiť fakt, že Košiciam rozohrávka smerom dopredu absolútne nevychádza a s loptou šprintoval k pokutovému územiu, tam ju napokon stratil.
     
    50
    Za sebou máme už 5 minút druhej zápasu, stále platí stav 1:0. Ani jeden z celkov si pritom počas druhého polčasu nevypracoval zatiaľ ani jednu vážnejšiu príležitosť na skórovanie.
     
    51
    ŠKF Sereď sa v týchto minútach výborne bráni, hostia sa s loptou smerom dopredu skutočne ponáhľať nebudú. Naopak, zamerajú sa na pozorné bránenie a prípadné premieňanie protiútokov.
    Domáci fanúšikovia sa bavia futbalom
     
    52
    Radoslav Človečko dnes patrí medzi najlepších hráčov na trávniku, čo sa rozhodol potvrdiť aj v tomto prípade. Jeho tvrdá rana ale skončila len mimo priestoru troch žrdí.
     
    53
    Tak toto bola nádherná akcia, ktorá si gól jednoducho pýtala! Chmelo to vymyslel skutočne famózne, krížnou prihrávkou našiel Cmarka, ktorý sa už rútil sám na Šálku. Gólman Serede loptu vytesnil na roh.
     
    54
    Z následnej štandardnej situácie napokon neprišlo nič zaujímavé. Hostia tak pomaly môžu pomýšľať na prvé striedanie v zápasu, keď sa na trávnik pýta Korman.
     
    55
    Ešte predtým sme ale sledovali jednu veľmi dobre umiestnenú strelu k bližšej žrdi v podaní Kinského, aj v tomto prípade bol Šálka úspešný a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    56
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Jankto, prichádza Korman.
     
    57
    Nepríjemný moment, na ihrisku leží kapitán Serede, Bartoš, ktorý bude musieť byť ošetrený. Veríme, že nepôjde o nič vážne.
    Ošetrenie Bartoša
     
    58
    Tak napokon to bude s kapitánom hostí zrejme vážne, ihrisko totiž opúšťa za mohutného potlesku domácich tribún len na nosidlách.
    Bartoš trávnik opúšťa na nosidlách
     
    59
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Bartoš, prichádza Bosý.
     
    60
    V hre môžeme opäť pokračovať.
     
    61
    Smerom dopredu sa teraz ponáhľali hostia, ktorí si tesne za hranicou stredového kruhu aj vypracovali štandardnú situáciu, z následného centra ale neprišlo prakticky žiadne nebezpečenstvo pre Košice.
     
    62
    Celá situácia sa zopakuje ešte raz, prakticky identická pozícia pre Sereď.
     
    63
    Ani v tomto prípade sa hostia do zakončenia nedostali, naopak, brániť sa museli pri rýchlom protiútoku Košíc, ktorý po krásnom sóle zakončil Leško tesne vedľa brány Šálku.
     
    64
    Hra sa v týchto momentoch prelieva zo strany na stranu, oba celky sa snažia útočiť, okrem zakončenia Leška sme ale nesledovali nič zaujímavé.
     
    64
    Rohový kop v prospech Serede.
    Diváci sledujú rýchly futbal
     
    65
    Z rohu Serede neprišlo nič, rozohrajú ho aj Košice.
     
    66
    Aj v tomto prípade ale obrana súpera zapracovala na výbornú a loptu neprepustila k bráne Šálku. Pochváliť dnes musíme skutočne defenzívy oboch celkov, tie bojujú zo všetkých svojich síl.
     
    67
    Chmelo chcel založiť rýchlu útočnú akciu, čo sa mu napokon aj podarilo. Následne svojou kolmou prihrávkou ešte našiel lepšie postaveného Leška, avšak Leško poslal loptu po zemi len do náručia Šálku.
     
    68
    V následnej situácii sa už musel gólman hostí zapotiť o poznanie viac, krásnu strelu kapitána Hloušeka po priťuknutí Chmelom totiž fantastickým spôsobom vytesnil mimo priestor troch žrdí!
     
    69
    V parádnej šanci bola aj Sereď, ktorú teraz môže poriadne mrzieť, že lopta nezasiahla priestor odkrytej brány Košíc. Macej sa pri strele Loduhu poriadne natiahol, zakročiť napokon nemusel.
     
    70
    Do konca zápasu ostáva ešte 20 minút.
     
    70
    Žltú kartu dostáva Korman (ŠKF Sereď).
    Po nešetrnom zákroku Kormana bol ošetrovaný Hloušek
     
    71
    Všetko sa to našťastie zaobíde bez zranenia, domáci futbalisti pokračujú s 11 mužmi.
     
    72
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Košice vedú už o dva góly, postaral sa o to JAKUB KINSKÝ. Ten teraz poriadne rozjasal domáce tribúny.
    Košice sa tešili aj z druhého gólu
     
    73
    Hra stratila na svojom tempe, teraz sa už Lokomotíva smerom dopredu nemusí ponáhľať.
     
    74
    Uvedomuje si to aj Macej, ktorý teraz loptu dlho podržal na svojej kopačke a upokojil tak svojich spoluhráčov. Sereď pôsobí odovzdaným dojmom.
     
    75
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Mečiar, prichádza Boženík.
    Mečiar odchádza na striedačku
     
    76
    Na trávniku medzičasom prišlo ďalšie drobné ošetrenie, v tomto prípade domáceho futbalistu. Tentokrát to našťastie nebolo nič vážne.
     
    77
    Sereď sa po chybičke svojho súpera mohla dostať do zaujímavej príležitosti na skórovanie, celú situáciu ale vyriešil Macej, ktorý loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Šuľák, prichádza Hejnus.
    Striedanie v tíme domácich
     
    79
    Človečko prihrával kapitánovi Košíc, Hloušekovi, ktorý to teraz svojou tvrdou ranou nemyslel vôbec zle, lopta ale napriek tomu prepadla ponad brvno až na ochrannú sieť.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva ešte približne 10 minút.
     
    81
    Proti Košiciam sa teraz pískal ofsajd za ofsajdom, domáci takéto herné situácie dnes absolútne nezvládajú a sami sa vystavili už azda 15. ofsajdu.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Hlouešk, prichádza Jass.
    Hloušek sa zdraví s divákmi
     
    82
    Štandardná situácia pre Sereď, lopta poletí prakticky od postrannej čiary.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Hejnus (FC Lokomotíva Košice).
     
    83
    Nízky center ešte Ba „lízol“ hlavou a mierne tak zmenil smer rany, Macej ale v takejto situácii zareagoval na výbornú a loptu bez väčších problémov ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    84
    Zápas poriadne stratil na svojom tempe a blíži sa k svojmu záveru, domáci vedú pomerom 2:0 a na fakte, že dnes pravdepodobne vyhrajú, by sa tak už nemalo nič meniť.
     
    85
    Dnešné stretnutie sleduje 300 divákov.
    Zranený Bartoš odchádza v sprievode spoluhráča do šatne
     
    86
    Bola nariadená penalta v prospech hostí!
     
    86
    Sereď dala gól!
    Loptu si napokon na biely bod postavil GUY RICHI PELLET, ktorý poslal Maceja do opačnej strany. Zápas je tak ešte poriadne zdramatizovaný!
    Pellet penaltu premenil - 2:1
     
    87
    Lokomotíva kombinuje na vlastnej polovici, domáci si uvedomujú, že za takéhoto stavu ešte o víťazovi rozhodnuté nie je.
     
    88
    Čas ale hrá v neprospech Serede, ktorá má na vyrovnanie už len necelé dve minúty. Pochopiteľne, ak do úvahy neberieme aj prípadný nadstavený čas.
     
    89
    Sledujeme časté súboje v strede poľa, takéto obrázky vyhovujú viac domácim Košiciam.
     
    90
    Hráči z poľa povolali lekára Serede k Šálkovi, ten v hre pokračuje. Pri bránkovej čiare bude musieť prísť k drobnému ošetreniu, prerušovať sa ale nebude.
     
    90
    Zaujímavý moment, Šálka sa odmietol dať ošetriť, pravdepodobne aj z dôvodu, že Lokomotíva veľmi vysoko napádala útočníkov Serede.
     
    90
    Riadny hrací čas sa naplnil, pripravuje sa striedanie v tíme domácich. Čakáme aj na údaj o nadstavenom čase.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Človečko, prichádza Šipoš.
    Posledné striedanie zápasu
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Zápas sa skončil, Košice v ňom zdolali ŠKF Sereď pomerom 2:1 a ich spanilá jazda tak pokračuje. Lokomotíva si do tabuľky pripisujú ďalšie tri body.

    S týmto konštatovaním a prianím pekného zvyšku víkendu sa už s vami lúčim a ďakujem za pozornosť. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (17:48:20)

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Lokomotíva Košice. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 37. Človečko, 72. Kinský – 86. Pellet

    Karty:   27. Šuľák (LKE), 82. Hejnus (LKE) – 70. Korman (SER)   30. Sukisa (SER)


    FC Lokomotíva Košice: Macej – Cmarko, Horváth, Korijkov, Šuľák, Harvila, Chmelo, Človečko, Hloušek (C), Kinský, Leško
    Náhradníci: Kolek, Hejnus, Jass, Šipoš, Kerpčár

    ŠKF Sereď: Šálka – Kotora, Mečiar, Bartoš (C), Sukisa, Jankto, Laura, Pellet, Loduha, Štajer, Ba
    Náhradníci: Bosý, Murati, Korman, Boženík, Kopecký

    Rozhodca: Somoláni – Pozor, Tománek – Cvengroš