Trnava B – Dunajská Lužná 3:0 (kon.) | Košice – Žilina B 0:0 (kon.) | Pohronie – MFK Zvolen 0:0 (kon.)
Borčice – Lok. Košice 0:2 (kon.) | Senec – Šaľa 2:0 (kon.)
koniec
FC Košice
0:0 (0:0)
MŠK Žilina B
Nedeľa 10.04.2016, 15:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás vítam pri 2. kole nadstavbovej časti DOXXbet ligy o postup do Fortuna ligy, v rámci ktorého sily zmerajú FC VSS Košice a MŠK Žilina B.

    Po tom, čo FC VSS Košice ovládol počas dlhodobej časti súťaže svoju skupinu „Východ“, sa vydal ako jeden z najväčších ašpirantov na opätovný postup medzi futbalovú elitu Slovenska aj do jej nadstavbovej časti. Košičanom pritom so ziskom 43 bodov patrí priebežná druhá priečka jej tabuľky, avšak jedným dychom musíme dodať, že Košičania majú na svojom konte o 1 odohrané stretnutie menej, ako prvý Prešov. V prípade akéhokoľvek bodového zápisu sa tak FV VSS posunie opäť na priebežnú prvú priečku. Skóre Košíc činí pomer 36:15.

    MŠK Žilina B je jasným dôkazom toho, že futbal patrí v Žiline k najobľúbenejším a najvyhľadávanejším športom. Žilinský MŠK totiž roky patrí medzi stálicu Fortuna ligy, pričom v o úroveň nižšej súťaži sa za svoje výkone nemusí rozhodne hanbiť ani jeho „Béčkový“ výber. Hoci patrí rezervnému celku Žiliny až 10. priečka v spojenej tabuľke DOXXbet ligy, jeho 8 výhier, 8 remíz a celkové skóre 32:25 naznačuje, že v súťaži nepatrí medzi žiadnych outsiderov.

    Fanúšikovská skupina Ultras Košice oslávila 8. apríla 2016 už 10 rokov od svojho založenia. Najvernejší z najvernejších chcú tento fakt využiť naplno a v Košiciach sa tak môžeme tešiť nielen na ich pripravené choreo, ale tiež na zaplnený fanúšikovský sektor, kam sa verný fanklub chystá v slušnom pošte.
     
    Úvodné zostavy:

    FC VSS Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Drame, Takáč, Šinglár (C), Tóth, Karaš, Mukendi, Hovančík, Janič
    Náhradníci: Kello – Kubík, Konnsimbal, Gáll, Hirjak, Jurčo, Horodník

    MŠK Žilina B: Lé Giang – Hučko, Mbah, Vallo, Hancko, Šušolík, Ďuratný (C), Václavik, Tlacháč, Gorelčík, Krela
    Náhradníci: Kňazovič – Majštinik, Beniač, Košťál, Stanković, Fujak

    Rozhodca: Kružliak – Roszbeck, Borsányi – Chromý.
    Predzápasová rozcvička
    Hráči sú nastúpení na trávniku
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop je už minulosťou, zápas sa začal. Loptu prebrali na svoje kopačky domáci futbalisti, ktorí sa z hĺbky vlastnej defenzívy budú chcieť čo najskôr vydať k pokutovému územiu svojho súpera.
     
    2
    Domáci futbalisti to napokon nezvládli celkom podľa svojich predstáv a museli čeliť prvej nakopávanej lopte zo stredového kruhu, v tejto situácii si ale dal Ružinský veľký pozor.
     
    2
    Žilina sa usadila na polovici svojho súpera, loptu mal na kopačke Václavík, avšak jeho pokus o center bol len mimoriadne nepresní. Hráči odetí v zelenom sa tak budú musieť vrátiť pred Lé GIanga.
     
    3
    Stretnutie prináša pomerne opatrný úvod z oboch strán. Smerom dopredu nazreli aj Košice, tie sa ale vďaka pozornej defenzíve súpera pred Lé Giangom nestihli sformovať.
     
    4
    Žilina bude zahrávať priamy voľný kop zo vzdialenosti asi 30 metrov.
     
    5
    Hostia to nemysleli vôbec zle, center smerujúci na ľavú stranu pokutového územia mal ale Ružinský výborne prečítaný a vysoko vystúpený z malého vápna tak loptu dokázal skrotiť.
     
    5
    Mukendi to vymyslel parádne, pri rohovej zástavke sa zbavil svojho súpera a postupoval s ňou k pokutovému územiu, pre Košice ale bola škoda, že následný center smeroval len nízko pri zemi.
     
    6
    Žilina si bude musieť dávať na podobné situácie väčší pozor. Uvedomujú si to aj jej hráči, ktorí chcú hru upokojiť na vlastnej polovici a smerom dopredu tak nepostupujú.
     
    7
    Hovančík šprintoval zo stredového kruhu až k postrannej čiare, na vysoký center z kopačky svojho spoluhráča bol ale aj napriek tomu prikrátky. Lopta tak skončila v aute, vhadzovať môže Žilina.
     
    8
    Pomerne často sa píska, dôvodom sú aj ofsajdy hostí. Žilinské „Béčko“ sa jednému z nich nevyhlo ani v tejto chvíli. Odkopávať tak môže Ružinský.
     
    9
    Rohový kop pre FC VSS.
     
    10
    Loptu si k rohovej zástavke postavil Janič, ktorý chcel nízkym centrom vysunúť svojho spoluhráča na bližšej žrdi, defenzíva súpera ale zapracovala na výbornú a loptu odvrátila.
     
    11
    Za sebou máme už 10 minút z prvého polčasu, stála platí stav 0:0. K úvodnému zásahu mali o čosi bližšie Košice, Mukendi ale finálnu prihrávku pokazil a k strele tak neprišlo.
     
    12
    Všetko sa to zmenilo až v tejto chvíli, domáci to skúsili z úctyhodnej vzdialenosti, Lé Giang pritom loptu musel vyraziť aspoň na rohový kop.
     
    13
    Napokon z toho bol dobrý center, ktorý ale po nepresvedčivej hlavičke jedného z domácich futbalistov skončil v moci Lé Gianga. Ten sa s rozohrávkou ponáhľať nebude.
     
    14
    Domáci fanúšikovia sa bavia futbalom, Ultras Košice sa ešte stále formuje vo svojom sektore, smerom k ihrisku teraz zamierili rolky papiera. FC VSS prežíva aj dnes skvelú podporu z tribún.
     
    15
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku, kde zápas poriadne stratil na svojom tempe. Z hry majú neporovnateľne viac Košice, tie sa ale s loptou vďaka pozornej defenzíve súpera nedokážu dostať do lepšej streleckej pozície.
     
    15
    Drame naháňal svojho súpera pomerne dlho, napokon ho ale predsa len dobehol. Francúzsky obranca v službách Košíc už následne vedel, čo s loptou. Aj preto skončil hrací predmet v moci Ružinského.
     
    16
    Morgan chcel loptu v strede poľa hruďou spracovať pre Takáča, ten podobné riešenie absolútne nečakal, preto na netradičnú prihrávku svojho súpera nezareagoval. Košice loptu aj napriek tomu neprídu.
     
    17
    Rohový kop v prospech Košíc.
    Košičania v útoku
     
    17
    Domáci futbalisti sa s loptou ponáhľali do vápna svojho súpera, aj preto sme videli dlhý center smerujúci k vzdialenejšej žrdi. Nanešťastie pre FC VSS, lopta prepadla až k opačnej postrannej čiare.
     
    18
    Tak toto bola pre Košice veľká nepríjemnosť! Na prvý pohľad neškodný prízemný center Hučka teraz prepadol až do stredu vápna, kam si nabehol Hancko. Jeho rana ľavačkou minula priestor troch žrdí.
     
    19
    Košičania loptu niekoľkokrát vhodili do hry, keďže defenzíva hostí si s jej odprataním veľké starosti nerobila a tá sa tak pomerne často ocitla len za postrannou čiarou.
     
    20
    Za sebou máme 20 minút hry, stále platí bezgólový stav zo začiatku stretnutia. Zdá sa, že oba celky sa dnes zamerajú skôr na pozornú obranu, ako na zakladanie výraznejších útočných akcií.
     
    21
    Súboj Hovančíka s Vallom pri pravej postrannej čiare síce vyznel lepšie v prospech futbalistu Žiliny, ten ale v okolí nemal svojich spoluhráčov, preto rozohrať nemohol.
     
    22
    Na ihrisku sa odohral prvý sporný moment, Mulumba Mukendi teraz predviedol fantastické zrýchlenie, keď sa popri svojom šprinte od stredového kruhu zbavil prakticky celej obrany Žiliny, tesne pred šestnástkou sa ale pískal jeho útočný faul.
     
    23
    Košičania to teraz skúšali dlhým nákopom až na útočnú polovicu, neďaleko od stredového kruhu ale loptu spracovali hostia. Tí sa s ňou vrátia pred svoje pokutové územie.
     
    24
    Neskutočné! Košice predviedli akciu ako z veľkej knihy futbalu, ktorú ukončili nádhernou technickou strelou Kamila Karaša. Jeho rana ale skončila na spojnici Lé Giangovej brány!
     
    25
    Na ihrisku ešte musel byť ošetrovaný jeden z hostí, zdá sa ale, že to nebude nič vážne a v zápase bude môcť pokračovať pôvodných 22 futbalistov.
     
    26
    Emmanuel Mbah bol teraz v súboji pri postrannej čiare poriadne nažhavený, napokon ale vyťažil len autové vhadzovanie. Janič v tejto situácii zachoval chladnú hlavu a nenechal sa zbytočne vyprovokovať.
     
    27
    Žilina pôsobí v týchto minútach mierne ustráchaným dojmom, hostia s loptou často z vlastnej polovice ihriska nevychádzajú. Zdá sa, že ich vystrašil predovšetkým moment z 24. minúty, kedy trafil Karaš spojnicu.
     
    28
    Naopak, Košice sa pomerne často dostávajú až pred pokutové územie svojho súpera. Zdá sa pritom, že teraz založia ďalší zo svojich útočných výpadov.
     
    29
    Tak napokon nie. FC VSS sa presvedčil o tom, že vzduchom to dnes bude zrejme len veľmi ťažké. Utvrdili sa v tom hneď po tom, čo Mbah loptu skúsene odhlavičkoval do bezpečnej zóny.
     
    30
    Košice zahrávali priamy voľný kop od postrannej čiary. Zodpovednosť na seba vzal Morgan, ktorý poslal dobrý center k vzdialenejšej žrdi, tam ale domáci dokázali odhlavičkovať len do reklamných panelov.
    Pohľad na súboj pri stredovom kruhu
     
    31
    Za sebou máme 30 minút zápasu. Stále platí stav z jeho absolútneho začiatku, čo je pre MŠK nepochybne dobrá správa. Hostia totiž zatiaľ trápia papierového favorita.
     
    32
    Rohový kop v prospech FC VSS.
     
    33
    Košičania to napokon vymysleli zaujímavo, keď poslali center do priestoru, kde stála až štvorica ich hráčov, napokon z toho ale bolo predsa len nepresné zakončenie hlavou.
     
    34
    Strieľaná prihrávka Košíc prepadla až za hranicu vápna, tam si s ňou už defenzíva Žiliny dokázala poradiť.
     
    35
    Žltú kartu dostáva Václavík (MŠK Žilina B).
     
    36
    Košičania sa na niekoľko sekúnd usadili vo vápne svojho súpera, kde prišlo aj ku niekoľkým veľmi tvrdým zakončeniam, lopta ale cez stenu z tiel neprešla.
     
    37
    Bojovný Karaš sa teraz s loptou pustil odvážne až medzi trojicu stopérov Žiliny a hoci napokon o loptu prišlo, bolo to až po niekoľkých desiatkach sekúnd. Skvelá hra v podaní domáceho futbalistu.
     
    38
    Karaš ešte následne vo vápne našiel Janiča, táto prihrávka ale bola príliš prudká na to, aby si ju dokázal domáci futbalista lepšie spracovať a zakončiť. Škoda tohto momentu pre Košice.
     
    39
    Napriek tomu Košice pri lopte ostali a zahrali priamy voľný kop, z ktorého bol napokon výborne nacvičený signál. Drame poslal dobrý center do vápna, ktorý ešte domáci prepustili na zadnú žrď, následné zakončenie hlavou pritom musel zo vzduchu stiahnuť až Lé Giang.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte približne 5 minút.
     
    41
    Košičania v tejto chvíli výrazne vystupňovali svoj tlak, čo po niekoľkých dobrých zasekávačkách potvrdil kvalitným centrom aj Morgan, avšak jeho loptu získal do svojej moci, našťastie pre Žilinu, Lé Giang.
     
    42
    Nuž, šťastie nepochybne patrí k futbalu a Žilina si ho už za 42 minút hry vyčerpala azda na 4 zápasy vopred. Lé Giang v náročnom akrobatickom zákroku uspel, loptu ale poslal len pred seba, kde chceli domáci dorážať, avšak napriek tomu hrací predmet do siete nepretlačili.
     
    43
    Z následného rohového kopu už Košice nevymysleli nič zaujímavé. po dlhšom čase tak dostane MŠK priestor na vyvezenie lopty na útočnú polovicu.
     
    44
    Zdá sa, že Košiciam dnes nie je súdené skórovať. Parádna ďalekonosná strela zo vzdialenosti asi 25 metrov totiž presvišťala len tesne ponad brvno Lé Giangovej brány.
     
    45
    A aby toho nebolo málo, Košice sa po zdrvujúcom tlaku, ktorý na svojho súpera vyvinuli a po vytúženom góle museli uspokojiť len s verdiktom postranného arbitra, ktorý videl FC VSS v ofsajde.
     
    45
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    45
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    45+1
    Košice ju prakticky celú strávili na polovici svojho súpera, kde ešte po faule na Drameho zahrávali priamy voľný kop, avšak gól už do prestávky nepadol.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas stretnutia 2. kola nadstavbovej časti DOXXbet ligy medzi mužstvami FC VSS Košice a MŠK Žilina B, a to za nerozhodného stavu. To je pre Žilinu veľmi dobrá správa, už niekoľkokrát totiž mohla inkasovať.

    Druhý polčas sa začne približne o 16:30.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
    46. Druhý polčas sa začal
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarala hosťujúca Žilina. Tá sa s loptou prakticky okamžite po hvizde hlavného arbitra stiahla na vlastnú polovicu, odkiaľ bude chcieť založiť svoju postupnú útočnú akciu.
     
    46
    Do druhej časti zápasu sme vkročili bezo zmien na trávniku. Ani jeden z trénerov sa nerozhodol po 45 minútach hry striedať, čo znamená, že domáci kouč Jaroslav Galko aj tréner Žiliny Jaroslav Kentoš, môžu stále vykonať po tri zmeny na trávniku.
     
    47
    Košice budú zahrávať rohový kop.
     
    48
    Dlhý center k vzdialenejšej žrdi ale prepadol až za hranicu vápna, pričom tento priestor nepredstavoval pre Žilinu žiadne nebezpečenstvo.
     
    49
    Košice budú zahrávať ďalší rohový kop.
     
    50
    V tomto prípade sa už domáci futbalisti dostali do zakončenia hlavou, to však bolo natoľko nevýrazné, že lopta zapadla len priamo do rukavíc pozorného Lé Gianga.
     
    51
    Pokračujeme v divácky neatraktívnom futbale, ktorý je skôr o akomsi taktickom vyčkávaní na chybu súpera, ako o častejšom útočení. Pri lopte sú domáci futbalisti, s rozohrávkou smerom dopredu sa ale vôbec neponáhľajú.
     
    52
    Drame s Morganom si teraz poslali niekoľko krátkych prihrávok neďaleko stredového kruhu, Morgan chcel neskôr celú situáciu oživiť, jeho prízemný center ale napokon skončil len za postrannou čiarou.
     
    53
    Žilina vstúpila do druhej časti hry, zdá sa, s jediným cieľom – pozorne brániť a udržať remízový stav. Zdá sa, že hostia sú si vedomí hernej prevahy svojho súpera a zbytočne tak svoje obranné rady otvárať nechcú.
     
    54
    Vallo sa rozhodol znegovať moje slová, loptu prebral na svoju kopačku a po krátkom pobyte na útočnej polovici ju posielal na bránu, tvrdá rana skončila azda meter od ľavej žrde.
     
    55
    Tak toto je skutočne neuveriteľné! Košice v pokutovom území svojho súpera mohli využiť zaváhanie Lé Gianga, ktorý vo vzdušnom súboji neuspel, následnú strelu FC VSS ale dokázal posledný obranca vyraziť.
     
    56
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Václavík (MŠK Žilina B).
     
    57
    Tak toto je veľmi, veľmi nepríjemné! Po súboji s teraz ostal na hracej ploche Drame, ktorý len s problémami bude vstávať.
     
    58
    Napokon všetko vyriešilo krátke ošetrenie na hracej ploche. Košice budú v zápase pokračovať s 11 hráčmi, zatiaľ čo Žilina sa môže spoliehať už len na 10 futbalistov.
     
    59
    Vallo bol v nevýhode, aj preto považoval hráč Žiliny na úspech aspoň vybojovanie autového vhadzovania pre svoj celok. Zápas stratil na svojom tempe, veríme, že toto nebude dlhodobejší efekt.
     
    60
    Pískal sa útočný faul Košíc, Karaš teraz pridal do súboja v stredovom kruhu až príliš veľa razancie.
     
    61
    Hralo sa v okolí stredového kruhu, ani jeden z celkov sa na útočnú polovicu napriek veľkej snahe nedokázal pretlačiť.
     
    62
    Domácim sa to podarilo až pri rozohrávke priameho voľného kopu, avšak aj na túto situáciu si dala Žilina veľký pozor. Aj preto sa lopta po zemi odkotúľa k stredovému kruhu.
     
    63
    Roh v prospech Žiliny.
     
    63
    Matúš Ružinský vybehol zo svojej brány a pri vzdialenejšej žrdi predviedol svoj zákrok v záklone, pri ktorom loptu vyboxoval do bezpečnej zóny.
     
    64
    Roh budú zahrávať aj Košice. Pripravuje sa však striedanie na ich strane.
     
    64
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Takáč, prichádza Jurčo.
     
    65
    Košice zahrali rohový kop veľmi dobre, Lé Giang bol po celej situácii na zemi, avšak ani tento fakt FC VSS nevyužil na strelenie gólu.
     
    65
    Žltú kartu dostáva Hovančík (FC VSS Košice).
     
    66
    Beží 66. minúta zápasu, taktika Žiliny zatiaľ vychádza hosťom na výbornú. Pozorný obranný val nedovoľuje súperovi skórovať, uvidíme, či bude tento fakt platiť až do konca stretnutia.
     
    67
    Mukendi s Dramem teraz výborne kombinovali vo vápna svojho súpera, druhý menovaný si ale loptu zbytočne predkopol a neprišla tak strela, ale odkopnutie obranou Žiliny aspoň na rohový kop.
     
    68
    Následný center bol príliš vysoký a bolo prakticky nemožné z neho zakončiť hlavou. Loptu má vo svojej moci Lé Giang.
     
    69
    Prichádza ale ďalší roh pre Košice.
     
    70
    Aj v tomto prípade ale domáci futbalisti vyslali len nepresvedčivý center, ktorý síce tentokrát zapadol do stredu vápna, avšak ako prví k nemu pristúpili hostia.
     
    71
    Červenú kartu dostáva Krela (MŠK Žilina B).
     
    72
    Žilina má vylúčených už dvoch futbalistov, Košice majú pred sebou ešte 18 minút hry 11 proti 9!
     
    73
    Janič teraz trochu zbytočne centroval do vápna, kde nestál nik z jeho spoluhráčov, K lopte sa tak poľahky dostane Žilina.
     
    74
    Je paradoxné, že s pribúdajúcimi vylúčenými futbalistami Žiliny sa hra Košíc rapídne zhoršuje. FV VSS sa v tejto chvíli prakticky ani nevie dostať cez stredový kruh.
     
    74
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Tóth, prichádza Konnsimbal.
     
    75
    Do konca zápasu ostáva ešte 15 minút. Nepredpokladá sa, že by mal hlavný arbiter Kružliak k druhému polčasu nadstavovať vyšší počet minút.
    Domáci tím v útoku
     
    76
    Drame sa teraz pri postrannej čiare zamotal vo vlastných kľučkách a loptu následne poslal len do Valla. Ten ju odkopol najďalej ako vedel a zbiera tak cenné sekundy pre Žilinu.
     
    77
    Košice sa usadili vo vápne Žiliny, po niekoľkých centroch, respektíve zblokovaných strelách, pritom prišla tvrdá, ale nepresná rana Morgana.
     
    78
    Drame to vymyslel veľmi dobre, keď na ľavom krídle vysunul Janiča, jeho prízemný center nezachytil nik z obrany, až Lé Giang, ktorý sa po lopte odvážne hodil.
     
    79
    Košice sa tlačia pred pokutové územie svojho súpera, Žilina ich pokusom zatiaľ úspešne odoláva. Pripravuje sa aj tretie striedanie domácich, na ihrisko sa dostane Horodník.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Drame (FC VSS Košice).
     
    80
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Drame, prichádza Horodník.
    80. Striedanie v domácom tíme
     
    81
    Do konca zápasu ostáva ešte 9 minút, pochopiteľne za predpokladu, že sa hlavný arbiter rozhodne k druhému polčasu nenadstaviť ani sekundu.
     
    82
    Je až neuveriteľné, s akým pokojom dokáže brániacich sa 8 futbalistov Žiliny odolávať útočnému snaženiu svojho súpera.
     
    83
    Dnešné stretnutie sleduje 482 divákov.
     
    84
    Mulumba Mukendi sa prezentoval peknou individuálnou akciou, keď loptu zaviezol po pravom krídle až ku Lé Giangovi, ten sa predviedol náročným, ale úspešným zákrokom.
     
    85
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Vallo, prichádza Fujak.
     
    85
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Gorelčík, prichádza Majštinik.
     
    85
    Posledných 5 minút do konca zápasu.
     
    86
    Lopta skončila za bránkovou čiarou, bolo to ale len po dotyku domáceho futbalistu. Odkopávať tak bude Lé Giang, ktorý sa rozhodne nemá kam ponáhľať.
     
    87
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Hovančík (FC VSS Košice).
     
    88
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Mbah, prichádza Stanković.
     
    88
    Dnešný zápas priniesol až troch vylúčených futbalistov, avšak ani jeden gól. Zdá sa pritom, že na tomto fakte sa už nič podstatné meniť nebude.
     
    89
    Stretnutie sa už viac-menej len dohráva.
    Jeden z posledných súbojov v strede poľa
     
    90
    Posledná minúta zápasu, lopta je v stredovom kruhu. Čaká sa už skutočne len na údaj o prípadnom nadstavenom čase.
     
    90
    Nadstavovať sa budú 3 minúty.
     
    90+1
    Tá prvá zbehla poriadne rýchlo, lopta sa posúvala zo strany na stranu, avšak ani jeden z celkov sa od stredového kruhu odlepiť nedokázal.
     
    90+2
    Košice ešte budú zahrávať jeden rohový kop.
     
    90+3
    Lopta napokon zapadla len k vzdialenejšej žrdi, odkiaľ prišlo nepresvedčivé zakončenie hlavou. Lé Giang loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    90+3
    S najväčšou pravdepodobnosťou sa už nič neudeje, Kružliak nedočkavo kontroluje svoje hodinky.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie 2. kola nadstavbovej časti DOXXbet ligy o postup medzi futbalovú elitu Slovenska, o postup do Fortuna ligy, v ktorom FC VSS Košice remízoval so svojím súperom, MŠK Žilinou B pomerom 0:0 a do tabuľky si tak pripisuje jeden bod. Rovnakým zápisom disponujú aj hostia.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok víkendu. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (17:18:21)

    Lukáš Pancurák

    Góly:

    Karty:   65. Hovančík (VSS), 80. Drame (VSS) – 35. Václavík (ZIN)   87. Hovančík (VSS) – 56. Václavík (ZIN)   71. Krela (ZIN)


    FC Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Drame, Takáč, Šinglár (C), Tóth, Karaš, Mukendi, Hovančík, Janič
    Náhradníci: Kello – Kubík, Konnsimbal, Gáll, Hirjak, Jurčo, Horodník

    MŠK Žilina B: Lé Giang – Hučko, Mbah, Vallo, Hancko, Šušolík, Ďuratný (C), Václavik, Tlacháč, Gorelčík, Krela
    Náhradníci: Kňazovič – Majštinik, Beniač, Košťál, Stanković, Fujak

    Rozhodca: Kružliak – Roszbeck, Borsányi – Chromý