Real Betis – Levante 1:0 (kon.) | Gijón – Vigo 0:1 (kon.) | Valencia – Sevilla 2:1 (kon.)
Villarreal – Getafe 2:0 (kon.) | Bilbao – Rayo Vallecano 1:0 (kon.)
koniec
Valencia CF
2:1 (1:0)
FC Sevilla
Nedeľa 10.04.2016, 16:00Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Valencia si doma dokráčala po tri body a to po veľmi zaujímavom priebehu. Celý prvý polčas a začiatok toho druhého boli jej hráči pánmi na ihrisku, lenže strelili iba jediný gól, čo hostia potrestali v 86. minúte zásluhou Gameira, avšak v nadstavenom čase rozhodol o tom, že tri body ostanú na Mestalle striedajúci Alváro Negredo. (17:54:34)

     
    90+2
    Koniec zápasu.
    90. Álvaro Negredo (VAL) - 2:1
     
    90
    Valencia dala gól!
    Perfektný ťah trénera Paka Ayestarána, ktorý poslal len pred piatimi minútami na ihrisko za Paca Alcácera skúsenejšieho Alvára Negreda a ten koučovu dôveru spláca tým najlepším spôsobom, keďže strelil možno víťazný gól.
     
    86
    Sevilla dala gól!
    Hráči Valencie si teraz môžu búchať "hlavu o stenu", pretože prakticky väčšinu zápasu boli lepší, lenže strelili iba jediný gól a to potrestal presnou strelou k žrdi po zemi spoza obrancu KEVIN GAMEIRO.
     
    85
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Paco Alcácer, prichádza Álvaro Negredo.
    Kévin Gameiro (SEV) - 1:1
    83.
     
    83
    Po rohovom kope sa dostali hostia do zaujímavej šance, keď center prepadol až na zadnú žrď, kde pomerne nestrážený záložník hostí ešte prihrával pred bránu, lenže následné zakončenie prišlo z ofsajdu.
     
    82
    Mustafi odvrátil nebezpečenstvo z krídla odvrátením na rohový kop, ktorý bude pomaly jednou z posledných akcií sevillského celku.
     
    81
    Javi Fuego si v strede poľa pomohol faulom, keď stúpil na nohu jednému z protihráčov a tak sa k lopte pomerne poľahky dostali hráči Sevilly.
     
    79
    Hráči Sevilly roztiahli hru do krídla, kvôli tomu, že stred poľa bol veľmi zhustený, avšak center do nej sa neujal.
     
    77
    Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Santiago Mina, prichádza Sofiane Feghouli.
     
    75
    Pokus ľavačkou spoza šestnástky Valencie v podaní hráčov tímu z južného Španielska mieril pod brvno, no len do miest, kde stál pozorný Alves.
     
    74
    Coke sa dostal k centru z hranice šestnástky do nej a loptu smeroval na nabiehajúcich spoluhráčov, avšak tento úmysel mu pokazili hráči súpera.
     
    73
    Barragánov center z pravého krídla nebol vôbec presný, pretože našiel iba rukavice brankára Rica, ktorý sa ani nedostal do súboja so žiadnym súperom.
     
    71
    Ofenzívny faul hráčov Sevilly po ich priamom kope znamená, že ich akcia a snaha sa skončila ešte skôr, ako vôbec poriadne začala.

    Matej Kubove

    Góly: 41. Parejo, 90. Negredo – 86. Gameiro

    Karty:   32. Mustafi (VAL) – 56. F. Llorente (SEV)


    Valencia CF: Diego Alves – Barragán, Mustafi, Abdennour, Siqueira – Parejo, Fuego, A. Gomes – Rodrigo (65. E. Pérez), Alcácer (C) (85. Negredo), Mina (77. Feghouli).
    Náhradníci: Ryan – Negredo, Feghouli, Vezo, E. Pérez, Caballo.

    FC Sevilla: S. Rico – Coke (C), Rami, Fazio, Escudero – Banega, Krychowiak, Cristóforo (60. Gameiro), Krohn-Dehli – Muñoz (46. Vitolo), F. Llorente (70. Konopljanka).
    Náhradníci: Soria – Kolodziejczak, Iborra, Gameiro, Konopljanka, N'Zonzi, Vitolo.