Mannheim – Sparta Praha 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta Praha – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
koniec
HC Davos
7:1 (6:0, 1:1, 0:0)
Adler Mannheim
cz Piatok 08.04.2016, 15:00 • Malá sportovní hala, Praha (CZE) • Memoriál Jana Marka (U18)
Partner:
     
    58:02
    Stefan Spinell z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu a na vzdálenější levé tyči se ho ze vzduchu pokusil sklepnout do prázdné brány Fadri Riatsch, jenže kotouč těsně promáchl!
     
    54:21
    Dawid Dziambor (MAN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    52:13
    Sebastian Hon na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k na první pohled nenápadné střele, ta ale byla tečována a nakonec se od levé tyče odrazila do levého rohu ledové plochy!
     
    49:54
    Tobias Moller ze stejného prostoru jako přední Philipp Mass pro změnu vypálil, Flavio Allenspach byl ale u své pravé tyče připraven a po včasném sklapnutí betonů jeho pokus vyrazil!
     
    47:21
    Sven Riatschi (MAN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    47:21
    Lorenzo Glarner (DAV) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    45:23
    Sven Schultz napřáhl mezi kruhy pro vhazování ke střele, která by zřejmě mířila do brány, jenže byla tečována a puk skončil těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    39:47
    Benjamin Baumgartner se ocitl po úžasné přihrávce Lorenza Glarnera v blízkosti levé tyče ve vyložené příležitosti, jenže nedokázal zamířit do prázdné brány a nechal vyniknout přesouvajícího se Samu Pakarinnena, který jeho pokus pravým betonem zastavil!
     
    36:24
    Stiffler Gianni napřáhl na modré čáry po zpětné přihrávce svého spoluhráče ke tvrdé ráně, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Samu Pakarinnen ji ale levým betonem vyrazil!
     
    32:26
    Benjamin Baumgartner se pokusil z blízkosti zamířit mezi betony Samu Pakarinnena, jeho zakončení mu ale nevyšlo podle jeho vlastních přestav a brankář Mannheimu jeho pokus ukryl po rychlém zakleknutí ve svém náručí!
     
    28:12
    Davos právě vstřelil branku!
    NICHOLAS HEINI vymetl krásnou střelou z levého kruhu pro vhazován vzdálenější pravý horní roh a nenechává hráče německého týmu na pochybách o tom, že Davos je na lede jasným pánem!! Asistence: Lars Zinsli.
     
    25:52
    Mannheim právě vstřelil branku! MIKE FISHER vstřelil krásný gól a vstřelil čestný gól Mannheimu!! Yannik Valenti poslal do samostatného úniku nádhernou kolmou přihrávkou Mikea Fishera, který předvedl krásný bekhendový blafák a nad pravým betonem ležícího Flavia Allenspacha puk poslal do brány. Asistence: Yannik Valenti, Marius Ewald.
     
    24:07
    Dominik Rauter (DAV) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    23:41
    Mike Fisher se v blízkosti levé tyče dostal do zakončení a jeho následná střela mířila přesně do levého horního rohu, brankář Flavio Allenspach ale jeho pokus pravým ramenem vyrazil nad horní tyč a kotouč skončil v ochranné síti!
     
    19:46
    Davos právě vstřelil branku!
    CARLO PINGEON potrestal obrovskou chybu Mannheimu a zvyšuje v závěru první třetiny už na 6:0!! Carlo Pingeon vybojoval puk a v blízkosti levé tyče ho okamžitě poslal do sítě. Bez asistence.
     
    19:28
    Davos právě vstřelil branku!
    GIAN-MARCO WETTER využívá přesilovou hru a střílí pátý gól Davosu!! Ramon Tanner si všiml před bránou volného Giana-Marca Wettera, který z blízkosti zamířil k levé tyči. Autorem branky je WETTER. Asistence: Ramon Tanner.
     
    19:12
    Moritz Seider (MAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    12:31
    Davos právě vstřelil branku!
    RAMON TANNER zakončuje další krásnou akci a Davos už vede 4:0!! Mannheim je zralý na ručník poté, co Ramon Tanner z mezikruží zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Lorenzo Glarner, Gregor Pilgram.
     
    11:24
    Davos právě vstřelil branku!
    LARS ZINSLI zakončil nádherný protiútok Davosu a střelou do téměř odkryté brány zvýšil na 3:0!! Nicholas Heini nabral na levém křídle rychlost a poté přihrál před bránu osamocenému Larsovi Zinslimu, který se mohl zeptat Schickedanze, kam to chce. Asistence: Nicholas Heini.
     
    6:39
    Davos právě vstřelil branku!
    RAMON TANNER napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k nádherné střele a zvyšuje na 2:0!! Ramon Tanner napřáhl k pořádné pumelici, která vymetla přesně vzdálenější pravý horní roh a Pakarinnenova lapačka máchla naprázdno. Asistence: Thomas Hofmann, Dominik Rauter.
     
    1:03
    Fadri Riatsch (DAV) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    00:22
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup do utkání jako hrom, LORENZO GLARNER se prosazuje po 22 sekundách a posílá Davos do vedení!! Lorento Glarner se dostal v blízkosti pravé tyče po zpětné přihrávce Gregora Pilgrama ke střele a vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: Gregor Pilgram, Ramon Tanner.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 1. Glarner (Pilgram, Tanner), 7. Tanner (Hofmann, Rauter), 12. Zinsli (Heini), 13. Tanner (Glarner, Pilgram), 20. Wetter (Tanner), 20. Pingeon, 29. Heini (Zinsli) – 26. Fisher (Valenti, Ewald)


    HC Davos: Allenspach (Kortin) – Barandun, Noggler, Pleisch, Rauter, Zanini, Hofmann, Pilgram – Baumgartner, Glarner, Heini – Luthi, Pingeon, Riatsch – Spinell, Stiffler, Wetter – Zinsli, Misani, Camichel. Hlavní trenér: René Müller.
    Adler Mannheim: Schickedanz (Pakarinnen) – Quellmalz, Dziambor, Mass, Ewald, Moritz, Seider, Moller – Klos, Eckl, Bauhof – Lutz, Fischer, Schultz (C) – Hermann, Valenti, Preto (A) – Henn, Lee Geis, Hon. Hlavní trenér: Frank Fischöder.