Mannheim – Sparta Praha 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta Praha – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
koniec
HC Davos
7:1 (6:0, 1:1, 0:0)
Adler Mannheim
cz Piatok 08.04.2016, 15:00 • Malá sportovní hala, Praha (CZE) • Memoriál Jana Marka (U18)
Partner:
     
    28:12
    Davos právě vstřelil branku!
    NICHOLAS HEINI vymetl krásnou střelou z levého kruhu pro vhazován vzdálenější pravý horní roh a nenechává hráče německého týmu na pochybách o tom, že Davos je na lede jasným pánem!! Asistence: Lars Zinsli.
     
    25:52
    Mannheim právě vstřelil branku! MIKE FISHER vstřelil krásný gól a vstřelil čestný gól Mannheimu!! Yannik Valenti poslal do samostatného úniku nádhernou kolmou přihrávkou Mikea Fishera, který předvedl krásný bekhendový blafák a nad pravým betonem ležícího Flavia Allenspacha puk poslal do brány. Asistence: Yannik Valenti, Marius Ewald.
     
    19:46
    Davos právě vstřelil branku!
    CARLO PINGEON potrestal obrovskou chybu Mannheimu a zvyšuje v závěru první třetiny už na 6:0!! Carlo Pingeon vybojoval puk a v blízkosti levé tyče ho okamžitě poslal do sítě. Bez asistence.
     
    19:28
    Davos právě vstřelil branku!
    GIAN-MARCO WETTER využívá přesilovou hru a střílí pátý gól Davosu!! Ramon Tanner si všiml před bránou volného Giana-Marca Wettera, který z blízkosti zamířil k levé tyči. Autorem branky je WETTER. Asistence: Ramon Tanner.
     
    12:31
    Davos právě vstřelil branku!
    RAMON TANNER zakončuje další krásnou akci a Davos už vede 4:0!! Mannheim je zralý na ručník poté, co Ramon Tanner z mezikruží zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Lorenzo Glarner, Gregor Pilgram.
     
    11:24
    Davos právě vstřelil branku!
    LARS ZINSLI zakončil nádherný protiútok Davosu a střelou do téměř odkryté brány zvýšil na 3:0!! Nicholas Heini nabral na levém křídle rychlost a poté přihrál před bránu osamocenému Larsovi Zinslimu, který se mohl zeptat Schickedanze, kam to chce. Asistence: Nicholas Heini.
     
    6:39
    Davos právě vstřelil branku!
    RAMON TANNER napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k nádherné střele a zvyšuje na 2:0!! Ramon Tanner napřáhl k pořádné pumelici, která vymetla přesně vzdálenější pravý horní roh a Pakarinnenova lapačka máchla naprázdno. Asistence: Thomas Hofmann, Dominik Rauter.
     
    00:22
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup do utkání jako hrom, LORENZO GLARNER se prosazuje po 22 sekundách a posílá Davos do vedení!! Lorento Glarner se dostal v blízkosti pravé tyče po zpětné přihrávce Gregora Pilgrama ke střele a vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: Gregor Pilgram, Ramon Tanner.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 1. Glarner (Pilgram, Tanner), 7. Tanner (Hofmann, Rauter), 12. Zinsli (Heini), 13. Tanner (Glarner, Pilgram), 20. Wetter (Tanner), 20. Pingeon, 29. Heini (Zinsli) – 26. Fisher (Valenti, Ewald)


    HC Davos: Allenspach (Kortin) – Barandun, Noggler, Pleisch, Rauter, Zanini, Hofmann, Pilgram – Baumgartner, Glarner, Heini – Luthi, Pingeon, Riatsch – Spinell, Stiffler, Wetter – Zinsli, Misani, Camichel. Hlavní trenér: René Müller.
    Adler Mannheim: Schickedanz (Pakarinnen) – Quellmalz, Dziambor, Mass, Ewald, Moritz, Seider, Moller – Klos, Eckl, Bauhof – Lutz, Fischer, Schultz (C) – Hermann, Valenti, Preto (A) – Henn, Lee Geis, Hon. Hlavní trenér: Frank Fischöder.