Slovan Bratislava – Žilina 0:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
0:0 (0:0)
MŠK Žilina
Utorok 05.04.2016, 18:30 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Milinkovič dostal pretiahnutý center k ľavej žrdi a zakončoval, Volešák vyrazil a Mabouka odvrátil na roh! Domáci reklamovali ruku Mabouku, penalta z toho ale nie je.
     
    90
    Po rohu hlavička Salátu na vzdialenejšej žrdi, Volešák jeho pokus s námahou všetkých síl vyškriabal spod brvna!
     
    89
    Slovanu to lieta okolo brány, ani teraz to nebol gól! Podaný centroval od postrannej čiary, na vzdialenejšej žrdi strieľal Oršula a jeho zrazený pokus namieril Zreľák aj s prispením teču obrancu tesne vedľa!
     
    87
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jakub Michlík, prichádza Michal Škvarka.
     
    85
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Filip Oršula.
     
    80
    Miroslav Káčer zo Žiliny zastavil rodiaci sa brejk Slovana, za taktický faul na polovici súpera vidí žltú kartu.
     
    79
    Akcia Slovana, Crnkič vysúval kolmicou v šestnástke Kubíka, ten po kontakte s obrancom padol na trávnik, sprvu sa zdalo, že by to mohol byť pokutový kop. Rozhodca však nechal pokračovať v hre napriek protestom domácich.
     
    76
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Viktor Pečovský, prichádza Miroslav Káčer.
     
    60
    Po rohu nič zaujímavé neprišlo, bol z toho ale brejk Slovana! Milinkovič mal pred sebou len Pečovského, s ktorým zviedol bežecký súboj. Milinkovič bol o niečo úspešnejší a vystrelil z hranice šestnástky, ale len slabo do náruče Volešáka.
     
    57
    Obrovská možnosť pre Slovan! Milinkovič centroval z ľavej strany, Zreľák si našiel loptu v šestnástke a zblízka vo vyloženej pozícii mieril hlavou nad!
     
    55
    Tri na dva v podaní Slovana! Kubík vyhral osobný súboj v strede poľa, aby pripravil loptu pre Crnkiča. Ten išiel stredom, dal naľavo Milinkovičovi, ktorého krížny center či strela z ľavej strany mieril mimo brány hostí!
     
    52
    Príležitosť pre Slovan! Po centri z pravej strany hlavičkoval tesne pred päťkou Crnkič, hlavička možno smerovala aj do siete, Vavro však v poslednej chvíli odvrátil na roh!
     
    48
    Veľká šanca Žiliny! Mabouka vhadzoval z autu Špalekovi, ten z pravej strany dal pod seba na úroveň bieleho bodu Michlíkovi. Michlík pálil z prvej, ale len do stredu brány, kde bol pripravený Mucha!
     
    44
    Crnkič sa uviedol veľmi dobre. Rozbehol akciu Slovana, Milinkovič potom strieľal z pravej strany. Tečovaný pokus mieril na vzdialenejšiu žrď, kde by mohol do prázdnej brány dávať Zreľák, zle si ale vypočítal krok a loptu nestihol zasiahnuť!
     
    43
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Vukan Savičevič, prichádza Nermin Crnkič.
     
    42
    Tutovka hostí! Michlík nezištne prihral na ľavú stranu šestnástky nabiehajúcemu Mazáňovi, proti nemu bol už len Mucha. Mazáň vypálil a volejom mieril tesne nad protiľahlý horný roh brány!
     
    35
    Belasí z ničoho nič pohrozili! Podaný pekne potiahol po ľavej strane a tiahlym centrom našiel v šestnástke Kubíka, ktorý v páde hlavičkoval nad!
     
    26
    A takmer z toho bol gól Žiliny! Michlík centroval z rohu na vzdialenejšiu žrď, Mucha si síce kričal, loptu ale nezasiahol a tá bez zásahu jediného hráča tesne minula pravú žrď!
     
    22
    Znenazdajky mohli udrieť hostia! Mazáň vyslal z ľavej strany dobrý center do stredu šestnástky, kde sa v súboji so Sekuličom presadil Paur. Útočník hostí strieľal volejom, loptu ešte trochu zrazil Sekulič, vďaka čomu mohol Mucha zasiahnuť.
     
    10
    Pokračujeme v sérii šancí Slovana. Savičevič si zasekol obrancu, už bol v šestnástke a z jej pravého rohu prudko pálil, namieril tesne nad brvno!
     
    9
    Opäť v šanci Zreľák! Po dlhom pase z obrany mohol Adam Zreľák postupovať sám na bránu, vysokú loptu si ale nestihol dobre prebrať, vďaka čomu Volešák stihol zasiahnuť!
     
    8
    Žrď zvonila za Volešákom! Po rýchlej akcii z ľavej strany strieľal Kubík z ľavého rohu pokutového územia, loptu zle trafil, tá ale napriek tomu doputovala na úroveň bieleho bodu. Tam bol voľný Zreľák, ktorý sa pri koncovke pošmykol, trafil loptu slabo, Volešák ale pomaly reagoval a len s hrôzou sledoval, ako sa lopta odrazila od ľavej žrde!
     
    7
    Prvá vážna príležitosť zápasu! Kapitán belasých Milinkovič sa predral stredom poľa, už-už sa zdalo, že ho zastaví obrana. Na hranici šestnástky sa k Milinkovičovi odrazila lopta a okamžite napriahol z voleja, možno gólovú strelu zrazil Vavro!

    Tomáš Schügerl

    Góly:

    Karty:   80. Káčer (ZIL)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Pliatsikas, Saláta, Sekulič, Podaný – Scott, de Kamps – Milinkovič (C), Savičevič (43. Crnkič), Kubík (85. Oršula) – Zreľák
    Náhradníci: Hrubeš (NB), Dielna, Kotula, Simovič, Crnkič, Oršula, Kele Tréner: N. Papavasiliou

    MŠK Žilina: Volešák – Švejdík, Vavro, Králik, Mabouka – Diaz, Pečovský (C) (76. Káčer), Mazáň – Špalek, Paur, Michlík (87. Škvarka)
    Náhradníci: Mandous (NB), Hučko, Hancko, Letič, Káčer, Škvarka, Hlohovský Tréner: A. Guľa

    Rozhodca: P. Hrčka – Balko, D. Hrčka

    Diváci: 1089