LA Kings – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
koniec
Florida Panthers
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
Montreal Canadiens
cz Nedeľa 03.04.2016, 01:15 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Alexandr BARKOV - 4:3
     
    59:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelný obrat! Když už se všichni chystali na prodloužení, tak přišel úder domácích. Od modré přilétlo nahození a okolo branky projíždějící ALEXANDR BARKOV poslal lehkou tečí puk mezi Condonovy betony. Asistence: Aaron Ekblad, Brian Campbell.
    52:17 Jonathan HUBERDEAU - 3:3
     
    52:17
    Florida právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Na levé straně si z modré sjel Bjugstad, všiml si najíždějícího JONATHANA HUBERDEAUA, poslal mu přesný pas a tomu pak stačilo trefit odkrytou část Condonovy branky. Asistence: Nick Bjugstad, Alexandr Barkov.
    39:26 Alexandr BARKOV - 2:3
     
    39:26
    Florida právě vstřelila branku!
    A už je to jen o jeden gól! Domácí se dostali do dobrého tlaku, Condon sice zvládl vyrazit ránu z nulového úhlu i nepříjemný Ekbladův pokus, ale na dorážku ALEXANDRA BARKOVA už byl krátký. Tomu stačilo jen správně nastavit hůl a volný puk dopravit do odkryté branky. Asistence: Aaron Ekblad.
    33:13 Jaromír JÁGR - 1:3
     
    33:13
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak už se prosadili i domácí! Po vyhraném buly se za branku dostal Huberdeau, počkal si na nejlepší okamžik a nahrál do kruhu volnému Barkovovi a jeho střelu z první na brankovišti tečoval JAROMÍR JÁGR! Asistence: Alexandr Barkov, Jonathan Huberdeau.
    31:19 Torrey MITCHELL - 0:3
     
    31:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tohle je už pro domácí docela vážný stav, rychle totiž přichází třetí inkasovaný gól. Eller se prosmýkl po levé straně do pásma, naservíroval puk na brankoviště, kde si už TORREY MITCHELL věděl rady – 0:3. Asistence: Lars Eller, Tomáš Plekanec.
    30:10 DESHARNAIS - 0:2
     
    30:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Teď už to 0:2 je a nic se na tom nedá změnit. Hosté se dostali na jednu dlouhou přihrávku do pásma, Byron posunul před branku, kde byl najetý DAVID DESHARNAIS a ten jednoduše překonal přemisťujícího se Luonga. Asistence: Paul Byron, Darren Dietz.
    10:14 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    10:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo. Po Hanleyho střele se k puku dostal BRENDAN GALLAGHER a z otočky vyslal na Luonga nechytatelný projektil. Asistence: Joel Hanley, Max Pacioretty.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 34. Jágr (Barkov, Huberdeau), 40. Barkov (Ekblad), 53. Huberdeau (Bjugstad, Barkov), 60. Barkov (Ekblad, Campbell) – 11. Gallagher (Hanley, Pacioretty), 31. Desharnais (Byron, Dietz), 32. Mitchell (Eller, Plekanec)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Campbell, Kampfer, Kulikov, Gudbranson, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Bjugstad, Jokinen – Hudler, Grimaldi, Purcell – Howden, MacKenzie, Thornton. Trenér: Gerard Gallant.
    Montreal Canadiens: Condon (Lindgren) – Markov, Pateryn, Jemelin, Hanley, Dietz, Lernout – Gallagher, Galchenyuk, Pacioretty – Mitchell, Plekanec, Eller – Byron, Desharnais, Andrighetto – Danault, McCarron, Carr. Trenér: Michel Therrien.

    Rozhodca: Kozari, Leggo – Murray, Shewchyk

    Diváci: 17 427