Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa Bay – Toronto 3:0 (kon.) | Nashville – Colorado 3:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Arizona – Calgary 2:5 (kon.) | San Jose – LA Kings 5:2 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
Winnipeg Jets
cz Utorok 29.03.2016, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:46 Claude GIROUX - 3:2p
     
    64:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to bylo něco! Philadelphia se hnala do útoku dva na nikoho, ale Giroux nedokázal najít Gostisbehera, když přihrávku dokázal překazit vracející se Scheifele. Jenže ten chyboval v rozehrávce, do které se mu vložil Gostisbehere, jenž ho nejen obral, ale navíc přihrál před Pavelce na CLAUDEA GIROUXE, který propálil, zcela osamocen před brankovištěm, českého gólmana! Asistence: Shayne Gostisbehere.
    42:35 Blake WHEELER - 2:2
     
    42:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásná akce Winnipegu, kterou zahájil i zakončil BLAKE WHEELER! Právě Wheeler napřed vybojoval puk ve vlastním pásmu a následně při útoku tři na tři si nabruslil před brankoviště, kam dostal přihrávku a kličkou do bekhendu pokořil Masona. Asistence: Mark Scheifele.
    26:28 Mark SCHEIFELE - 2:1
     
    26:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg střílí kontaktní gól! Voráček to s přihrávkou přes pásmo uspěchal, puk vystihl MARK SCHEIFELE, jenž následně přebruslil celé kluziště, a ač ho Voráček fauloval, tak přesto se Mason nedokázal se zakončením soupeře popasovat. Bez asistence.
    25:10 Wayne SIMMONDS - 2:0
     
    25:10
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla akce Philadelphie, která by si zasloužila možná i góly dva! Pavelec byl ostřelován z několika úhlů, napřed Giroux minul, následně Pavelec odolal další ráně, ale v pokračující kombinace už na WAYNEA SIMMONDSE a jeho ránu ze středu zpoza kruhů byl krátký! Asistence: Brayden Schenn, Claude Giroux.
    20:41 Mark STREIT - 1:0
     
    20:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je z toho nakonec i gól! MARK STREIT se dostal k puku po přihrávce přes šířku pásma a prostřelil přesouvajícího se Pavelce, kterému scházelo pár centimetrů, aby střelu vytěsnil ramenem. Asistence: Sean Couturier, Michael Raffl.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 21. Streit (Couturier, Raffl), 26. Simmonds (Giroux, Schenn), 65. Giroux (Gostisbehere) – 27. Scheifele, 43. Wheeler (Scheifele)


    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – Streit, Schultz, Gostisbehere, MacDonald, Gudas, Manning – Simmonds, Giroux, Schenn – Gagner, Couturier, Raffl – Read, Cousins, Voráček – White, Bellemare, Laughton.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Chiarot, Trouba, Stuart, Postma, Melchiori – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Stafford, Burmistrov, Armia – Daňo, Copp, Petan – Halischuk, Lowry, Thorburn.

    Rozhodca: Tom Kowal, Dan O’Rourke – Tony Sericolo, Jonny Murray