Nominační tisková konference reprezentace U21 (kon.) | Nominační tisková konference reprezentace "A" (kon.)
koniec udalosti
Nominační tisková konference fotbalové reprezentace "A"

cz Utorok 15.03.2016, 11:00Tlačové konferencie
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.
     
    Dobré dopoledne, vítám Vás u online přenosu z nominační tiskové konference fotbalové reprezentace. Trenér bude nominovat hráče na dvě přátelská utkání. To první sehrají Češi 24. se Skotskem, druhé 29. se Švédskem. Onlajnem Vás provede Radim Sochor.
     
    11:01
    Tisková konference začala!
     
    11:02
    Brankáři: Tomáš Vaclík, Tomáš Koubek, Aleš Hruška

    Obránci: Theodor Gebre Selassie, Pavel Kadeřábek, Michal Kadlec, David Limberský, Daniel Pudil. Marek Suchý, Tomáš Sivok

    Záložníci: Vladimír Darida, Bořek Dočkal, Daniel Kolář, Ladislav Krejčí, Jakub Rada, Jiří Skalák, Josef Šural, Kamil Vacek

    Útočníci: Tomáš Necid, Matěj Vydra
     
    11:03
    Pavel Vrba: "Rozhodli jsme se pokračovat v tom, co jsme dělali v minulých nominacích. Nechali jsme si volná tři místa, která doplníme po ligovém kole. Všichni tři hráči budou z české ligy."
     
    11:03
    Pavel Vrba: "Bude se nejspíše jednat o jednoho stopera a dva záložníky."
     
    11:04
    Pavel Vrba: "Všichni víme, že čtyři hráči, kteří se pravidelně pohybovali v nominacích, jsou zranění. Je to pro nás trošku složitější, my ale pevně doufáme, že se dají do ME do pořádku. Šanci dostanou také hráči, kteří tu zatím nebyli. Švédsko a Skotsko jsou zajímaví soupeři."
     
    11:06
    Tomáš Vrba: "Jakuba Radu sledujeme už delší dobu. Byl několikrát nominovaný jako náhradník. Rozhodli jsme se dát mladoboleslavskému hráči šanci."
     
    11:07
    Tomáš Vrba o Skalákovi: "Víte, že často říkám, že hráč by měl pravidelně hrávat za svůj klub. Avšak pokud přestoupí do zahraničí, není to snadné. Musí si to vybojovat. Rozhodnutí, proč jsem ho povolal, je jednoduché. V minulých zápasech nám hodně pomohl a má nám co přinést.
     
    11:08
    Pavel Vrba: "Tomáš Rosický už běhá, dokonce i s míčem. Zdravotní stav se zlepšuje a doufám, že se zapojí i do nějakých zápasů."
     
    11:09
    Pavel Vrba: "U Davida Lafaty je to o tom, že byl zraněný. Mluvil jsem s trenérem Sparty a dohodli jsme se, že dostane volno, protože má Sparta hodně nabitý program a bude ho potřebovat. Pokud Milan Škoda dá v zápase se Spartou třeba tři góly, může se v nominaci objevit. Rozhodně zavřené dveře nemá. Pomohl nám hodně v zápase s Kazachstánem."
     
    11:11
    Pavel Vrba: "Petr Čech přijede na fotbalistu roku, tím pádem si můžete na informace o něm počkat právě tam. Naplno do tréninkového procesu by se měl zapojit v době, kdy budeme hrát se Skotskem a Švédskem."
     
    11:12
    Pavel Vrba: "Proběhli nějaké debaty o Tomáši Rosickém, musí mít nějakou zápasovou zátěž, aby zjistil, jestli má vůbec šanci se dostat do nominace na Euro."
     
    11:13
    Pavel Vrba o Davidu Limberském: "David nejede po zranění do Olomouce na pohár, Plzeň bude určitě chtít, aby byl v pořádku na Liberec. Pokud by nebyl připraven ani na Liberec, máme za něj náhradu."
     
    11:15
    Pavel Vrba: "Ondřej Zahustel mě velice překvapil na svém postu. Konkurence je ale na jeho pozici velmi vysoká."
     
    11:16
    Pavel Vrba: "Matěj Vydra byl zraněný, nyní nastoupil na nějakých třicet minut a dokázal zápas oživit. Proto je nominovaný."
     
    11:17
    Pavel Vrba: Čekají nás dva zápasy, chytat budou dva golmani, zatím ale neřeknu kteří."
     
    11:18
    Pavel Vrba: "Švédi mají zažitý nějaký styl hry. Proti Dánsku aktivně napadali rozehrávku. Mají hrotového útočníka, kterého má málokdo. Doufám, že v našem zápase nastoupí a prověří naši obranu."
     
    11:20
    Pavel Vrba: "Máme tým, který bude pozorovat každého soupeře, který nás čeká na Mistrovství Evropy. Jsou pověřeni tři lidé ze svazu, kteří mají své úkoly.
     
    11:25
    Tisková konference je u konce! (11:25:41)

    Radim Sochor

    Nominace
    Brankáři: Tomáš Vaclík, Tomáš Koubek, Aleš Hruška

    Obránci: Theodor Gebre Selassie, Pavel Kadeřábek, Michal Kadlec, David Limberský, Daniel Pudil. Marek Suchý, Tomáš Sivok

    Záložníci: Vladimír Darida, Bořek Dočkal, Daniel Kolář, Ladislav Krejčí, Jakub Rada, Jiří Skalák, Josef Šural, Kamil Vacek

    Útočníci: Tomáš Necid, Matěj Vydra