Nominační tisková konference reprezentace U21 (kon.) | Nominační tisková konference reprezentace "A" (kon.)
koniec udalosti
Nominační tisková konference fotbalové reprezentace "A"

cz Utorok 15.03.2016, 11:00Tlačové konferencie
     
    11:25
    Tisková konference je u konce! (11:25:41)
     
    11:20
    Pavel Vrba: "Máme tým, který bude pozorovat každého soupeře, který nás čeká na Mistrovství Evropy. Jsou pověřeni tři lidé ze svazu, kteří mají své úkoly.
     
    11:18
    Pavel Vrba: "Švédi mají zažitý nějaký styl hry. Proti Dánsku aktivně napadali rozehrávku. Mají hrotového útočníka, kterého má málokdo. Doufám, že v našem zápase nastoupí a prověří naši obranu."
     
    11:17
    Pavel Vrba: Čekají nás dva zápasy, chytat budou dva golmani, zatím ale neřeknu kteří."
     
    11:16
    Pavel Vrba: "Matěj Vydra byl zraněný, nyní nastoupil na nějakých třicet minut a dokázal zápas oživit. Proto je nominovaný."
     
    11:15
    Pavel Vrba: "Ondřej Zahustel mě velice překvapil na svém postu. Konkurence je ale na jeho pozici velmi vysoká."
     
    11:13
    Pavel Vrba o Davidu Limberském: "David nejede po zranění do Olomouce na pohár, Plzeň bude určitě chtít, aby byl v pořádku na Liberec. Pokud by nebyl připraven ani na Liberec, máme za něj náhradu."
     
    11:12
    Pavel Vrba: "Proběhli nějaké debaty o Tomáši Rosickém, musí mít nějakou zápasovou zátěž, aby zjistil, jestli má vůbec šanci se dostat do nominace na Euro."
     
    11:11
    Pavel Vrba: "Petr Čech přijede na fotbalistu roku, tím pádem si můžete na informace o něm počkat právě tam. Naplno do tréninkového procesu by se měl zapojit v době, kdy budeme hrát se Skotskem a Švédskem."
     
    11:09
    Pavel Vrba: "U Davida Lafaty je to o tom, že byl zraněný. Mluvil jsem s trenérem Sparty a dohodli jsme se, že dostane volno, protože má Sparta hodně nabitý program a bude ho potřebovat. Pokud Milan Škoda dá v zápase se Spartou třeba tři góly, může se v nominaci objevit. Rozhodně zavřené dveře nemá. Pomohl nám hodně v zápase s Kazachstánem."
     
    11:08
    Pavel Vrba: "Tomáš Rosický už běhá, dokonce i s míčem. Zdravotní stav se zlepšuje a doufám, že se zapojí i do nějakých zápasů."
     
    11:07
    Tomáš Vrba o Skalákovi: "Víte, že často říkám, že hráč by měl pravidelně hrávat za svůj klub. Avšak pokud přestoupí do zahraničí, není to snadné. Musí si to vybojovat. Rozhodnutí, proč jsem ho povolal, je jednoduché. V minulých zápasech nám hodně pomohl a má nám co přinést.
     
    11:06
    Tomáš Vrba: "Jakuba Radu sledujeme už delší dobu. Byl několikrát nominovaný jako náhradník. Rozhodli jsme se dát mladoboleslavskému hráči šanci."
     
    11:04
    Pavel Vrba: "Všichni víme, že čtyři hráči, kteří se pravidelně pohybovali v nominacích, jsou zranění. Je to pro nás trošku složitější, my ale pevně doufáme, že se dají do ME do pořádku. Šanci dostanou také hráči, kteří tu zatím nebyli. Švédsko a Skotsko jsou zajímaví soupeři."
     
    11:03
    Pavel Vrba: "Bude se nejspíše jednat o jednoho stopera a dva záložníky."
     
    11:03
    Pavel Vrba: "Rozhodli jsme se pokračovat v tom, co jsme dělali v minulých nominacích. Nechali jsme si volná tři místa, která doplníme po ligovém kole. Všichni tři hráči budou z české ligy."
     
    11:02
    Brankáři: Tomáš Vaclík, Tomáš Koubek, Aleš Hruška

    Obránci: Theodor Gebre Selassie, Pavel Kadeřábek, Michal Kadlec, David Limberský, Daniel Pudil. Marek Suchý, Tomáš Sivok

    Záložníci: Vladimír Darida, Bořek Dočkal, Daniel Kolář, Ladislav Krejčí, Jakub Rada, Jiří Skalák, Josef Šural, Kamil Vacek

    Útočníci: Tomáš Necid, Matěj Vydra
     
    11:01
    Tisková konference začala!
     
    Dobré dopoledne, vítám Vás u online přenosu z nominační tiskové konference fotbalové reprezentace. Trenér bude nominovat hráče na dvě přátelská utkání. To první sehrají Češi 24. se Skotskem, druhé 29. se Švédskem. Onlajnem Vás provede Radim Sochor.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Radim Sochor

    Nominace
    Brankáři: Tomáš Vaclík, Tomáš Koubek, Aleš Hruška

    Obránci: Theodor Gebre Selassie, Pavel Kadeřábek, Michal Kadlec, David Limberský, Daniel Pudil. Marek Suchý, Tomáš Sivok

    Záložníci: Vladimír Darida, Bořek Dočkal, Daniel Kolář, Ladislav Krejčí, Jakub Rada, Jiří Skalák, Josef Šural, Kamil Vacek

    Útočníci: Tomáš Necid, Matěj Vydra