Slovan Bratislava – Michalovce 1:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
1:0 (0:0)
MFK Zemplín Michalovce
Streda 09.03.2016, 16:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Filip Serečin.
     
    90
    Slovan dal gól!
    Veľká radosť na Pasienkoch, Slovan skóruje doslova v poslednej chvíli! Do šestnástky hostí smeroval dlhý center z obrany belasých, Zreľák tam priťukol pre TAMÁSA PRISKINA, ktorý skákavú loptu trafil výborne, volejom namieril do ľavého horného rohu!
     
    89
    Žltú kartu dostáva Martin Koscelník (MFK Zemplín Michalovce).
     
    83
    Lopta po centri Milinkoviča smerovala na zadnú žrď, kde bol Zreľák, loptu ale sám pred prázdnou bránou trafil zle a mieril vedľa žrde, to bola tiež veľká šanca!
     
    80
    Žltú kartu dostáva Alexander Sviarchinsky (MFK Zemplín Michalovce).
     
    79
    Za faul v strede poľa dostáva žltú kartu Joeri de Kamps (ŠK Slovan Bratislava).
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Nikola Lukić, prichádza Samuel Garcia Bayón.
     
    73
    Čo teraz domáci zahodili?! Vittek sa predral do šestnástky, jedna strela bola zablokovaná, druhú vyrazili hostia z čiary! Lopta ostala v hre, Vittek dal pred päťku Priskinovi, ktorý prestrelil prázdnu bránu!
     
    71
    De Kamps nabil na ľavej strane šestnástky dozadu Vittekovi, ten si potiahol na stred, preváhal moment na strelu a tak dal späť Scottovi, ten pálil nad!
     
    70
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Michal Hamuľák, prichádza Maksim Votinov.
     
    69
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza František Kubík, prichádza Filip Oršula.
     
    60
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Vukan Savičevič, prichádza Tamás Priskin.
     
    49
    Obrovská chyba v rozohrávke Michaloviec! De Marco poslal loptu priamo Milinkovičovi, ktorý si pred šestnástkou ešte zasekol obrancu a bol sám pred Kelemenom! Miesto strely ale prihrával do stredu, kde de Marco v sklze, zdalo sa, že možno aj rukou, zasiahol loptu a všetko vyriešil Kelemen.
     
    44
    Nečakane mohlo udrieť pred domácou bránou! Lukič centroval zo štandardky takmer od poliacej čiary a de Marco hlavičkoval niekde z úrovne bieleho bodu, Mucha sa natiahol k pravej žrdi a kryl!
     
    42
    Situácia 3 na 3, Milinkovič si počkal a v správnej chvíli vysunul na pravej strane Vitteka. Ten tentoraz strieľal z hranice šestnástky a po zemi tesne minul vzdialenejšiu žrď!
     
    32
    Po odrazenej lopte ale ešte príležitosť belasých, Milinkovič našiel na bližšej žrdi Vitteka a ten hlavou namieril nad! Nepremenených šancí domácich začína pribúdať...
     
    26
    Aj po rohu ohrozenie brány hostí, Pliatsikas hlavičkoval na bližšej žrdi a lopta nebezpečne padala pred bránu, až ju odtiaľ odvrátil de Marco.
     
    25
    Rýchla akcia Slovana po ľavej strane, Vittek sa dostal k lopte v šestnástke a jeho prudká strela skončila na žrdi! Savičevič ešte mohol dorážať zvnútra šestnástky, pravdepodobne gólovú strelu zrazil obranca na roh!
     
    20
    Michalovce prežili ďalšiu šancu Slovana. Scott našiel krásnou dlhou prihrávkou na pravej strane Milinkoviča, ten si potiahol na stred a z 25 metrov prudko vystrelil, Kelemen s námahou vyrážal!
     
    17
    Šanca Slovana, Kubík od ľavej postrannej čiary našiel ideálnym centrom v šestnástke Vitteka, ktorý hlavičkoval tesne vedľa Kelemenovej brány!
     
    7
    Pekná kombinácia Slovana, Scott zo stredu poľa vyslal nadýchaný oblúčik na pravú stranu Milinkovičovi. Marko si zasekol obrancu a centroval do stredu šestnástky, kde Vittek loptu vo vyloženej pozícii nezasiahol a tá tak preletela tesne vedľa ľavej žrde!
     
    5
    Obrovská šanca Slovana! Milinkovič vyslal ideálny center medzi päťku a jedenástku, Vittek hlavičkoval k pravej žrdi a Kelemen vytiahol špičkový zákrok! Vittek ešte dorážal, Kelemen však na dvakrát loptu udržal pred čiarou.
     
    Zápas Slovan Bratislava – MFK Zemplín Michalovce je odložený pre nespôsobilosť hracej plochy! Ihrisko je po intenzívnom daždi podmočené a rozhodca nechcel riskovať zdravie hráčov. O náhradnom termíne vás budeme včas informovať, želáme vám ešte pekný večer.
     
    Zápas v Bratislave sa zrejme neodohrá! Ihrisko je podmočené, usporiadatelia už z neho aj vzali rohové zástavky. Čakáme na konečné rozhodnutie zo strany rozhodcov, s veľkou pravdepodobnosťou však bude zápas preložený.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 90. Priskin

    Karty:   79. de Kamps (SBA) – 80. Sviarchinsky (MIC), 89. Koscelník (MIC)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Pliatsikas, Saláta, Sekulić, Zreľák – Scott, de Kamps – Milinkovič (C), Savičevič (60. Priskin), Kubík (69. Oršula) – Vittek.
    Náhradníci: Hrubeš – Podaný, Adilehou, Crnkić, Simović, Oršula, Priskin.

    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen (C) – Calero, Morlacchi, Chubutija, Sviarchinsky – Grič, Sedlák – Kunca, Lukić (74. Bayón), Koscelník (90+1. Serečin) – Hamuľák (70. Votinov).
    Náhradníci: Kira – Tóth, Bayón, Podhorin, Deligiannidis, Serečin, Votinov.

    Rozhodca: Kráľovič – Vorel, Bobko

    Diváci: 1 022