Žilina B – Borčice 0:0 (kon.) | Trnava B – Senec 2:1 (kon.) | B. Bystrica – Šaľa 2:0 (kon.)
Haniska – R. Sobota 2:1 (kon.) | Spiš. N. Ves – L. Mikuláš 0:0 (odl.) | Poprad – Lok. Košice 1:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina B
0:0 (0:0)
TJ Iskra Borčice
Sobota 05.03.2016, 10:30 • Pod Dubňom, Žilina • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina B: Mandous – Hancko, Letić, Králik, Ďuratný (C), Puček, Vallo, Václavik, Tlacháč, Krela, Gorelčík
    Náhradníci: Lé Giang, Mbah, Dybala, Pobijak

    TJ Iskra Borčice: Bajza – Siva (C), Štrbák, Bekteshi, Hanzel, Halenár, Novák, Kováč, Gašparovič, Žilák, Liener
    Náhradníci: Peci, Suchý, Mačina, Le Giang, Bagi, Preković, Barčík

    Rozhodca: Leško – Jenčura, Poracký.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Borčice hneď v úvode duelu vybojovali rohový kop, ale využiť ho nedokázali. Domáci gólman Mandous však musí byť v strehu.
     
    4
    Zápas sa začal aktivitou na strane favorizovaných hostí. Futbalisti doxxbetligového nováčika sa už dvakrát pokúsili strelecky ohroziť žilinskú svätyňu, no priestor troch žrdí ani raz netrafili.
     
    7
    Hostia sú aktívnejší na lopte a podarilo sa im aj priamo ohroziť žilinskú bránku, no gól z toho nebol. Mandous je zatiaľ pozorný a drží vyrovnaný stav 0:0.
     
    8
    Borčice teraz zahrávali voľný kop z vlastnej útočnej polovice, ale ani ten im úspech nepriniesol. Žilinské béčko si uvedomuje ofenzívnu silu súpera a poctivo sa bráni.
     
    10
    Hostia to skúsili už druhou strelou do priestoru troch žrdí v tomto zápase, ale opäť neúspešne. Žilinčania zatiaľ na svojom konte nemajú žiadny strelecký pokus.
     
    11
    Domáci Žilinčania sa však napokon presunuli na útočnú polovicu a vybojovali tam rohový kop, ale presné zakončenie po ňom neprišlo. Aj naďalej pokračujeme za vyrovnného a bezgólového stavu.
     
    14
    Borčice zahrávali voľný kop smerujúci k brankárovi MŠK, ale lopta napokon skončila mimo priestoru troch žrdí. Pod Dubňom stále čakáme na úvodný gól.
     
    15
    Aktuálne štatistiky:
    Strely na bránu: 0:2
    Strely mimo brány: 1:3
    Rohové kopy: 1:1
     
    16
    Borčice chceli zaútočiť, ale zastavil ich ofsajdový verdikt pozorného postranného arbitra. Dnešný zápas majú pod palcom páni Štefan Leško (hlavný rozhodca) a jeho čiaroví asistenti Peter Jenčura a Roman Poracký.
     
    19
    Žilinčania v útoku vybojovali nebezpečný voľný kop, ale nevyužili ho. Krátko po ňom však budú zahrávať aj svoj druhý rohový kop v stretnutí.
     
    20
    Ani ten sa im však využiť nepodarilo a duel stále pokračuje za bezgólového stavu 0:0.
     
    21
    Vzápätí tu máme už tretí rohový kop domáceho celku, avšak ani po ňom lopta v Bajzovej sieti neskončila.
     
    24
    Domáca aktivita sa stupňuje a favorizované Borčice sa musia mať na pozore! Žilinčania teraz zahrávali ďalšie dva rohové kopy za sebou, po tom druhom aj zakončili do priestoru brány, ale Bajza odolal a skóre sa meniť nebude.
     
    25
    Hostia chceli odpovedať rovnakou mincou, ale po prechode deliacou čiarou o loptu prišli. Prevzali si ju iba domáci, ktorí tak na vlastnej polovici premýšľajú nad založením ďalšej útočnej akcie.
     
    26
    Žilinskí futbalisti predviedli úspešný prechod na polovicu súpera, kde vybojovali vhadzovanie spoza autovej čiary, ale po ňom sa im na dostrel brány nepodarilo dostať.
     
    28
    Hráči Borčíc si prevzali loptu a presunuli sa na útočnú polovicu. Odtiaľ z väčšej vzdialenosti zahrávali voľný kop, po ktorom prišlo zakončenie, ale iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    29
    Rýchly prechod sme okamžite videli aj na opačnej polovici trávnika. Zakončovali aj domáci, avšak ani ono bránku netrafili.
     
    30
    Máme za sebou úvodnú polhodinu hry, ale na prvý presný zásah stále iba čakáme. Loptu bude od svojej svätyne odkpávať hosťujúci gólman Bajza.
     
    32
    Máme tu ďalšiu strelu na bránu a opäť z kopačiek hostí. Domáci gólman Mandous bol pozorný a za svoj chrbát ju nepustil, ale v strehu musí byť aj naďalej, pretože Borčice budú zahrávať roh.
     
    34
    Žilinčania ale napokon zvládli odvrátiť rohový kop súpera a hru sa im podarilo upokojiť. Mandous bude odkopávať.
     
    35
    Domáci futbalisti však ďaleko nezašli a na opačnej polovici sa im takisto nepodarilo úspešne zakončiť. Snaha u oboch celkov je, ale na úvodný gól zatiaľ iba čakáme.
     
    38
    Aktuálne štatistiky:
    Strely na bránu: 1:3
    Strely mimo brány: 3:4
    Rohové kopy: 5:2
     
    39
    Borčice sa presunuli do útoku a chceli sa dostať na dostrel domácej svätyne, ale Žilinčania im to nedovolili a loptu odvrátili.
     
    40
    Žilinčania po prechode na opačnú polovicu trávnika získali autové vhadzovanie, po ktorom však nedokázali zakončiť. Aj naďalej pokračujeme za bególového stavu.
     
    42
    Medzičasom prebieha už posledné päťminútovka tohto polčasu. Štatisti môžu byť zatiaľ pokojní, nemuseli zaznamenávať ani gól, ani žiadnu kartu.
     
    43
    Žilinčania majú loptu na kopačkách na vlastnej obrannej polovici a pokúsia sa smerom dopredu niečo vymyslieť.
     
    44
    Domáci futbalisti napokon prešli do útoku, ale tam si loptu prevzali iba hráči Borčíc. Zdá sa, že v tomto polčase už presný zásah neuvidíme.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas je minulosťou. Pod Dubňom sme zatiaľ presný zásah nevideli, takže hráči odišli do šatní za stavu 0:0. Budeme zvedaví, či sa niekomu po zmene strán podarí ujať sa vedenia.
     
    Štatistiky po prvom polčase:
    Góly: 0:0
    Strely na bránu: 1:3
    Strely mimo brány: 3:4
    Rohové kopy: 5:2
    Karty: 0:0
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    48
    Hostia sú aktávnejší aj v úvode druhého polčasu. Borčice vybojovali rohový kop, no využiť sa im ho nepodarilo.
     
    52
    Futbalisti favorizovaného hosťujúceho celku v útočnej aktivite nepoľavili a získali aj svoj druhý roh v tomto polčase, no ani po ňom žilinského brankára neprekonali.
     
    54
    Borčice nepoľavujú ani naďalej. Hostia zahrávali voľný kop z pomerne nebezpečnej vzdialenosti, ale nebezpečne sa im napokon zakončiť nepodarilo a odkopávať bude Mandous.
     
    57
    V závere 57. minúty sa do útoku hrnuli domáci hráči, no Žilinčanov zastavil iba ofsajd, ktorý odmával jeden z pozorných postranných arbitrov.
     
    58
    Domáci futbalisti sa však nevzdali a na útočnej polovici ešte ostali, pričom sa im podarilo vybojovať rohový kop.
     
    59
    Po rohu sme však zakončenie medzi tri žrde ani mimo nich nevideli. Hostia si loptu ustrážili a súperovi nič nedovolili, aj naďalej tak pokračujeme za nerozhodného stavu 0:0.
     
    60
    Hodina hry je za nami, poslednú tridsaťminútovku riadneho času odštartuje odkopom od svojej svätyne žilinský brankár Aleš Mandous. Gól sme stále nevideli.
     
    61
    Žilinčania sa s loptu presunuli na súperovu polovicu, kde získali autové vhadzovanie, no po ňom žiadne zakončenie neprišlo.

    Polčas MŠK Žilina (B) – FK Iskra Borčice 0:0

    Posted by FK ISKRA Borčice on Saturday, 5 March 2016
     
    63
    Borčice hru obrátili, presunuli sa do ofenzívy a vybojovali svoj tretí rohový kop v tomto polčase.
     
    63
    Zo strany hostí však po štandardke od rohovej zástavky neprišlo nebezpečné zakončenie, gólman Mandous tak bude odkopávať od svojej svätyne.
     
    64
    Vzápätí sme sledovali aj rohový kop na opačnej polovici trávnika. Zo strany Žilinčanov šlo dnes už o celkovo siedmy roh, aj tentokrát však z kategórie neúspešných.
     
    66
    Hra sa prelieva zo stany na stranu, no ani jednému z celkov sa nedarí ujať sa vedenia. Hráči zálohy žilinského MŠK to teraz skúšali strelecky, bránku však minuli.
     
    68
    Aktuálne štatistiky:
    Strely na bránu: 3:5
    Strely mimo brány: 4:7
    Rohové kopy: 7:5
     
    68
    Borčice chceli preniknúť do útoku, ale o loptu po prechode stredovou čiarou prišli. Rozohrávať tak bude domáci tím.
     
    69
    Domáci však loptu neupratali a futbalisti Borčíc získali autové vhadzovanie, no ani to im nepomohlo k tomu, aby sa priblížilli na dostrel bránky.
     
    70
    Striedanie v tíme TJ Iskra Borčice: z ihriska odchádza Alan Kováč, prichádza Emil Le Giang.
     
    72
    Domáci futbalisti mali loptu na kopačkách na vlastnej polovici, následne sa s ňou však prepracovali až do útoku, kde získali autové vhadzovanie spoza postrannej čiary.
     
    73
    Borčice sa pohodlne urbánili a presunuli sa do útoku. Tam to Iskra takisto skúšala bojovnosťou, ale do šestnástky napokon neprenikla.
     
    74
    Oba celky teraz zahrávali voľné kopy z vlastných polovíc, ani jednému to však nepomohlo dostať sa na dostrel súperovej brány.
     
    75
    Začala sa posledná pätnásťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu a my stále čakáme na prvý presný zásah. Na severnom Slovensku je skóre bezgólové.
     
    76
    Máme tu prvú žltú kartu v stretnutí. Rozhodca ju musel udeliť na stranu domáceho celku, potrestaným hráčom je kapitán Libor Ďuratný.
     
    77
    Lopta je v držaní domáceho tímu. Oba celky sa ešte pokúsia skórovať, s najväčšou pravdepodobnosťou by jediný gól rozhodol o zisku troch bodov pre jeden či druhý celok.
     
    78
    Borčice to napokon skúsili aj strelecky a nemysleli to zle! Hostia mierili do priestoru troch žrdí, domáci tím však odolal. Mandous bude chcieť svojím odkopom upokojiť hru.
     
    78
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Ľubomír Gorelčík, prichádza Emmanuel Mbah.
     
    79
    Žilinčania sa presunuli do útoku a po faule tam získali nebezpečný voľný kop. Hostia dokonca inkasujú aj žltú kartu, potrestaným mužom je Leotrim Bakteshi.
     
    80
    Po priamom kope zahrávali Žilinčania aj roh, ale ani jeden z pokusov im vytúžený gól nepriniesol. Stále pokračujeme za stavu 0:0.
     
    82
    Žilinčania zahrávali ďalší nebezpečne vyzerajúci voľný kop, ale hostia si aj tentokrát dali pozor.
     
    84
    Domáci futbalisti získali dve autové vhadzovania z vlastnej útočnej polovice, ale zakončiť sa im nepodarilo ani po jednom. Stav na svetelnej tabuli je stále 0:0.
     
    85
    Domáci hráči cítia pred vlastnými fanúšikmi možnosť na prekvapenie a útočia aj naďalej. Žilinčania sa teraz p čase dostali aj k strele, tá však letela mimo priestoru troch žrdí.
     
    86
    Aut na útočnej polovici vhadzovali aj Borčice, no smerom k streleckému zakončeniu takisto neúspešne. Pred nami sú posledné štyri minúty riadnej hracej doby tohto zápasu.
     
    88
    Borčice prešli do ofenzívy a skúšali to strelecky, no predviedli iba svoje deviate zakončenie mimo priestoru troch žrdí.
     
    89
    Mandous bude odkopávať loptu od svojej bránky, Žilinčania sa v útoku ešte pokúsia zaskočiť veľkého favorita tohto duelu.
     
    90
    Hostia sa však nedali zaskočiť a loptu odvrátili. Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu, zdá sa, že gól už neuvidíme.
     
    90
    Striedanie v tíme TJ Iskra Borčice: z ihriska odchádza Adam Žilák, prichádza Martin Suchý.
     
    90
    Striedanie v tíme TJ Iskra Borčice: z ihriska odchádza Erik Liener, prichádza Ibrahim Peci.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90+2
    Pod Dubňom čakáme na záverečný hvizd hlavného arbitra Leška, hostia však ešte budú zahrávať voľný kop z vlastnej obrannej polovice.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Presný zásah sme napokon nevideli a duel sa skončil bezgólvou remízou. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok soboty.
     
    Záverečné štatistiky:
    Góly: 0:0
    Strely na bránu: 3:5
    Strely mimo brány: 5:11
    Rohové kopy: 8:5
    Žlté karty: 1:1
    Červené karty: 0:0 (12:22:10)

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím TJ Iskra Borčice. Viac informácií tu.

    Góly:

    Karty:   76. Ďuratný (ZIN) – 79. Bakteshi (BOC)


    MŠK Žilina B: Mandous – Hancko, Letić, Králik, Ďuratný (C), Puček, Vallo, Václavik, Tlacháč, Krela, Gorelčík
    Náhradníci: Lé Giang, Mbah, Dybala, Pobijak

    TJ Iskra Borčice: Bajza – Siva (C), Štrbák, Bekteshi, Hanzel, Halenár, Novák, Kováč, Gašparovič, Žilák, Liener
    Náhradníci: Peci, Suchý, Mačina, Le Giang, Bagi, Preković, Barčík

    Rozhodca: Leško – Jenčura, Poracký