Boston – Calgary 2:1 (kon.) | NJ Devils – Carolina 1:3 (kon.) | Ottawa – St. Louis 3:4 (0:1 po s.n.)
Washington – Pittsburgh 3:2 (kon.) | Buffalo – Edmonton 1:2 (po pr.) | Minnesota – Colorado 6:3 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:3 (kon.) | Nashville – Dallas 5:3 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 2:3 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
cz Streda 02.03.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Nathan GERBE - 1:3
     
    59:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je definitivně hotovo! NATHAN GERBE obral o kotouč Davida Schlemka a pohodlně ho dovezl až do prázdné branky, Carolina tedy vede 3:1! Bez asistence.
    58:31 Joakim NORDSTRÖM - 1:2
     
    58:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    Obrovský šok pro New Jersey, které v této třetině bylo aktivnější, ale nyní prohrává! Po střele Eliase Lindholma z mezikruží se k dorážce dostal JOAKIM NORDSTRÖM, který překonal Coryho Schneidera! Hurikáni se 89 sekund před koncem třetí třetiny ujímají vedení! Asistence: Elias Lindholm a Jaccob Slavin.
    24:37 Derek RYAN - 1:1
     
    24:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je debut z říše snů! DEREK RYAN hraje poprvé v NHL a nyní se gólem postaral o vyrovnání! Čtyři vteřiny před koncem přesilové hry krásnou střelou zápěstím prostřelil Coryho Schneidera, a upravil tak stav zápasu na 1:1! Spoluhráči mu okamžitě na střídačku vezou kotouč, s nímž vstřelil tento památný gól. Asistence: Jaccob Slavin.
    10:54 Adam HENRIQUE - 1:0
     
    10:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní už ale útočná akce domácích prostor dostala a skončila gólem! ADAM HENRIQUE to udělal velice dobře. Nejprve totiž vybojoval puk za brankou pro Andyho Greenea, jenž ho napálil směrem na bránu. Tam si okamžitě sjel útočník Ďáblů s číslem 14, který ho i s potřebnou dávkou štěstí společně s Kennedym tečoval za záda bezmocného Läcka – 1:0! Henrique dal svou dvacátou branku v sezoně. Asistence: Tyler Kennedy a Andy Greene.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 11. Henrique (Kennedy, Greene) – 25. Ryan (Slavin), 59. Nordström (Lindholm, Slavin), 60. Gerbe


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Merrill, Severson – Boucher, Henrique, Blandisi – Kalinin, Zajac, Palmieri – Ruutu, Josefson, Kennedy – Farnham, Gionta, Tootoo.
    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Slavin, Hainsey, Hanifin, Pesce, Jordán, Murphy – Nodrström, Staal, Lindholm – Skinner, Rask, Di Giuseppe – Gerbe, Nash, Malone – McGinn, Ryan, Terry.

    Rozhodca: Hebert, Furlatt – Brisebois, Gawryletz

    Diváci: 14 251