Třinec – Sparta Praha 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – Hradec Králové 4:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 5:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 0:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 1:5 (kon.)
Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.)
koniec
Berani Zlín
4:1 (1:1, 3:0, 0:0)
Mountfield HK
cz Piatok 26.02.2016, 17:20 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR) • 49. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    37:55 Patrik URBANEC - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    37:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Střelecký pokus PATRIKA URBANCE tečoval těsně před Kacetlem jeden z jeho spoluhráčů přesně mezi betony hradeckého brankáře. Berani odskakují soupeři již na rozdíl tří branek. Asistence: Marin Cibák, Jan Maruna.
    34:09 Jan MARUNA - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    34:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pohledná kombinace domácích končí třetí trefou v sítí Mountfieldu. Cibák vyhrál buly na Jiřího Ondráčka, který si sjel za branku a rychlou příhrou zpoza branky našel čepel JANA MARUNY. Havířovský rodák pouze doklepl kotouč za přesouvajícího se Kacetla. Asistence: Jiří Ondráček, Martin Cibák.
    27:28 Roman VLACH - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Štumpf našel přihrávkou zpoza branky osamoceného ROMANA VLACHA, který využil jeho dobrého pasu a střelou do protějšího růžku rozjásal domácí publikum. Berani odskakují soupeři na rozdíl jediné trefy. Asistence: Daniel Štumpf, Ondřej Veselý.
    7:03 Jaroslav BEDNÁŘ - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    7:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skrumáž před brankářem se odehrála i na opačné straně a máme srovnáno. JAROSLAV BEDNÁŘ si přijel pro odražený kotouč a také jej jako Holík dopravil chladnokrevně za Kašíkova záda. Asistence: Jiří Šimánek, René Vydarený.
    6:04 Petr HOLÍK - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    6:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínu se nejprve přesilovka nedařila, ale po následné skrumáži před Kacetlem se domácí prosazují. Říčkovu dorážku vyrazil brankář Mountfieldu pouze před PETRA HOLÍKA, který střelou do vrchní části branky otevírá stav zápasu. Asistence: Robert Říčka.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 7. Holík (Říčka), 28. Vlach (Štumpf, Veselý), 35. Maruna (Ondráček, Cibák), 38. Urbanec (Cibák, Maruna) – 8. Bednář (Šimánek, Vydarený)


    Berani Zlín: Kašík (Zavadil) – Kotvan, Řezníček, Matějíček, Urbanec, Horák, Stuchlík – Bukarts, Holík, Říčka – Štumpf, Vlach, Veselý – Ondráček, Cibák, Maruna – Čachotský, Šťastný, Čech.
    Mountfield HK: Kacetl – (41. A.Svoboda) – Planek, Vydarený, Pilař, Frühauf, Pavlas, Dietz, Hronek, Čáp – Bednář, Mertl, Šimánek – Honejsek, Ihnacak, Červený – Courchaine, Miškář, Dej – Köhler, Vantuch, Kopta.

    Rozhodca: Hribik, Svoboda – Brejcha, Suchánek