Vítkovice – Pardubice 6:4 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 4:5 (po pr.) | Liberec – Sparta Praha 2:5 (kon.)
Olomouc – Zlín 1:2 (0:1 po s.n.) | Kometa Brno – Plzeň 4:5 (0:1 po s.n.) | Hradec Králové – Třinec 3:2 (kon.)
K. Vary – Chomutov 1:6 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
HC Oceláři Třinec
cz Piatok 19.02.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga (ČR) • 46. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:17
    A v pěti proti čtyřem si naopak zahrají domácí hokejisté. Jiří Polanský (TRI) složil soupeře k ledu a odsedí si dvě minuty za podražení. Tedy on doufá, že celé dvě minuty.
     
    51:02
    Přesilovka pro Třinec! Rastislav Dej (HKM) se před svou střídačkou provinil podražením a Oceláři mají jedinečnou možnost srovnat skóre.
     
    43:37
    Dva góly ze dvou šancí. Přesně to je dnešní úspěšnost Hradce Králové v přesilovkách, teď dostává třetí. Exhradecký Bohumil Jank (TRI) je vyloučen za podražení.
     
    37:24
    A může ji ukázat třeba už teď v početní výhodě! Karel Plášil (HKM) je vyloučen za podražení, Hradec čekají krušné chvilky.
     
    27:20
    Docela to pro hosty vypadalo nadějně, jenže Tomáš Kopecký už byl s pukem v moc velkém úhlu. Jeho parťák Zbyněk Irgl (TRI) navíc zbytečně povalil Filipa Hronka na branku, takže je hra nejen přerušena, ale Irgl zároveň pyká za nedovolené bránění.
     
    22:05
    Už Hradečtí o puk přišli a píská se. Milan Doudera (TRI) – 2 minuty za podražení. První přesilovka pro domácí.
     
    17:51
    Vyloučeni jsou oba kohouti. Polanský i Hronek si odsedí po dvou minutách za hrubost, respektive krosček, a budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    06:56
    Po komerční přestávce uvidíme první přesilovou hru utkání. Rychlonohého Vladimíra Svačinu zastavil Rastislav Dej (HKM), který si odpyká menší trest za hákování.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 23. Honejsek (Dej, Bednář), 25. Honejsek (Ihnačák, Červený), 28. Honejsek (Bednář) – 18. Irgl (Dravecký, Stehlík), 41. Rákos (Plíhal)


    Mountfield HK: Svoboda (Veselý) – Pláněk, Plášil, K. Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Hronek – Köhler, Bednář "C", Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bulík, Vantuch, Courchaine. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Nosek, Linhart, M. Doudera, Galvas, Slovák, Jank, Stehlík – Irgl "C", Kopecký, Dravecký – Rákos, Plíhal, Svačina – Tybor, Polanský, Adamský – Matuš, Hrabal, Jašek. Trenéři: René Mucha a Jiří Dopita.

    Rozhodca: Fraňo, Horák – Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 5187