Gent – Wolfsburg 2:3 (kon.) | AS Rím – Real Madrid 0:2 (kon.)
koniec
KAA Gent
2:3 (0:1)
VfL Wolfsburg
Streda 17.02.2016, 20:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy

    FULL TIME! The #Wolves survive a late scare to seal a priceless 3-2 away win. Well done, boys! Good job!...

    Posted by VfL Wolfsburg on 17. február 2016
     
    Prvý polčas kvalitou Ligy majstrov neohúril, ale druhý sa jej aspoň kus priblížil. Videli sme však päť gólov. Wolfsburg si išiel jednoznačne za víťazstvom a dobrou pozíciou do odvety, čo sa mu aj napriek dom inkasovaným gólom v závere podarilo. Na jednej strane mohli mať "vlci" nebyť zlého záveru lepšie postavenie na domácej pôde, na druhej, Gent osemfinále LM nemôže hrať dobre iba desať minút v zápase. (22:39:44)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Centrovaná lopta spadla na zadnú stranu malého vápna, kde išli do súboja dvaja hráči Gentu a dvaja Wolfsburgu, píska sa faul domácich.
     
    90+3
    Gent v možno poslednej akcii zápasu získal rohový kop. Dokáže vyrovnať? Tiket kričí NIE!
     
    90+3
    Schäfer sa predieral zľava do šestnástky súpera, čo sa mu aj podarilo, ale na jej hranici o loptu medzi niekoľkými hráčmi prišiel.
     
    90+2
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Max Kruse, prichádza Leandro Putaro.
     
    90+1
    Dejaeghere si pripravil loptu na center z ľavej strany, ale hlavu Coulibalyho o veľký kus minul. Wolfsburg tak ušetrí niekoľko sekúnd.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
    89. Kalifa Coulibaly (GNT) - 2:3
     
    89
    Tím Gent práve strelil gól!
    Perfektný záver zo strany domáceho tímu priniesol už druhý gól a dá sa očakávať ešte zvýšený tlak Gentu. Center zľava našiel na prvej žrdi KALIFU COULIBALYHO, ktorý sa presadil cez Danteho a Casteelsovi nedal hlavou šancu.
     
    88
    Tentoraz je pri Coulibalyho zakončení všetko s kostolným poriadkom, lenže jeho pokus spoza šestnástky do stredu brány Casteelsa nevystrašil.
     
    87
    Dante dokázal pokryť Coulibalyho pred centrovanou loptou, lebo inak by sa Afričan ocitol pred Casteelsom. Útočník domáceho tímu však navyše stál v ofsajde.
     
    85
    Gent predvádza v posledných minútach tlak na svojho súpera a ten sa bráni, čo mu sily stačia. Saief najprv nebezpečne odcentroval, čo ešte Rodríguez odvrátil a následne aj vystrelil tesne vedľa žrde.
     
    84
    Ďalší veľmi dobrý zákrok Casteelsa, tentokrát na dvakrát skrotil tvrdú ranu Dejaeghereho a lapil loptu pred dobiehajúcim Coulibalym.
     
    83
    Saief nebezpečne páli po zemi k vzdialenejšej žrdi brány Casteelsa, ktorý sa natiahol aký bol dlhý a rukou dokázal zabrániť gólu.
    80. Sven Kums (GNT) - 1:3
     
    80
    Tím Gent práve strelil gól!
    SVEN KUMS sa dostal z krídla na šestnástku a tiahlu strelou k žrdi prekonal Casteelsa v bráne súpera. Dokázal tým pádom aspoň znížiť.
     
    80
    Striedanie v tíme KAA Gent: z ihriska odchádza Laurent Depoitre, prichádza Kalifa Coulibaly.

    Matej Kubove

    Góly: 80. Kums, 89. Coulibaly – 44. Draxler, 54. Draxler, 60. M. Kruse

    Karty:   59. Kums (GNT) – 47. Gustavo (WOF), 48. Vieirinha (WOF)


    KAA Gent: Sels – Nielsen, S. Mitrović, Asare – Foket, Milicievic (61. Saief), Renato Neto, Kums (C), Dejaeghere – Depoitre (80. Coulibaly), Simon (61. Matton).
    Náhradníci: Vandenbussche – Rafinha, Coulibaly, Matton, Saief, Deaux, Gershon.

    VfL Wolfsburg: Casteels – S. Jung (45+1. Schürrle), Dante, Knoche, Ricardo Rodríguez – Träsch, Gustavo (C) – Vieirinha (80. Schäfer), Arnold, Draxler – M. Kruse (90+2. Putaro).
    Náhradníci: Grün, Klinger – Schäfer, Schürrle, Azzaoui, Putaro, Bruno Henrique.