Č. Budějovice – Znojmo 1:0 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Slovan Bratislava 5:2 (kon.) | FK Oleksandrija – Ružomberok 0:1 (kon.)
Spiš. N. Ves – Lok. Košice 0:0 (zruš.) | Třinec – 1. HFK Olomouc 0:0 (zruš.)
koniec
FC Dinamo Tbilisi
5:2 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 10.02.2016, 14:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    87
    Výborná šanca domáceho tímu. Jeden z hráčov v bielom teraz vypálil zo stredu hranice šestnástky, ale Mucha si dal pozor a loptu skrotil vo svojej náruči.
    80. Slobodan SIMOVIČ - 5:2
     
    80
    Slovan dal gól!
    Striedajúci SLOBODAN SIMOVIČ zachytil rozohrávku súpera a okamžite sa rútil do útoku. Tam namiesto prihrávky na jedného z dvojice hráčov zvolil strelu tesne spoza šestnástky a urobil dobre. Rovnako ako Mucha sa trafil k pravej žrdi.
    78. 5:1
     
    78
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Slovan sa z gólu dlho netešil. Domáci hráči opäť prenikli po pravej strane a do vápna poslali nepríjemný center, na konci ktorého teraz hráč zakončil nohou a nie hlavou.
    77. Róbert VITTEK - 4:1
     
    77
    Slovan dal gól!
    Exekútorom pokutového kopu bol RÓBERT VITTEK, ktorý to skúsil strelou po zemi. Namieril ju k pravej žrdi a aj keď domáci gólman smer vystihol, lopty sa ani nedotkol.
     
    76
    František Kubík šprintoval do šestnástky za loptu, ale na ľavej strane bol faulovaný a získal pokutový kop.
    70. 4:0
     
    70
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Opäť výborná práca gruzínskych hráčov. Tí loptu získali na pravej strane v hlavičkovom súboji, potiahli ju k šestnástke a odtiaľ centrovali k vzdialenejšej žrdi, od ktorej prišla nechytateľná hlavička.
    68. Veľká šanca Vitteka
     
    68
    Slovanisti mohli skórovať! Vittek dostal prihrávku priamo pred bránku súpera a bez prípravy vypálil, ale domáci gólman sa do jeho strely obetavo hodil a zachytil ju telom.
     
    63
    Po rohu dostali hostia loptu pred bránku súpera a poriadne nebezpečne si to tam rozhodili! Slovanisti mali loptu na kopačkách v niekoľkých dobrých pozíciách, ale domáci vždy odolali ich nebezpečnému tlaku.
    48. 3:0
     
    48
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Ďalšia veľmi pekná akcia Dinama sa končí gólom! Domáci hráči to skúsili prihrávkou z ťažkého uhla z pravej strany, odkiaľ lopta preletela pred bránku a tam ju jeden z útočníkov pohodlne dorazil do odkrytej časti bránky.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom Slovana, ale prvé zakončenie predviedlo aj tak Dinamo. Jighauri pálil z hranice šestnáskty, no iba tesne minul pravú spojnicu bránky.
    43. 2:0
     
    43
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Slovan pri útočení stratil loptu a dopadlo to pre neho katastrofálne. GIORGI KVILLTAIA prešprintoval Sekuliča, dostal sa priamo pred Muchu a zoči-voči bratislavskému gólmanovi zakončil pomedzi jeho nohy.
     
    40
    Milinkovič rozohral aj rohový kop, ale bezprostredne po ňom ešte hostia nezakončili. Následne však prišla prudká strela spoza šestnástky, ktorú domáci gólman spod brvna vyškriabal iba na ďalší roh.
    39. Milinkovičov priamy kop
     
    39
    Priameho kopu sa chopil Milinkovič a nemyslel to vôbec zle, ale jeden z hráčov v múre loptu hlavou jemne usmernil tesne vedľa ľavej spojnice gruzínskej bránky.
     
    38
    Hráči Šk Slovan pokračujú vo svojej bojovnosti, teraz dokonca získali možnosť priameho kopu spoza šestnástky. Pozícia vyzerá pre hostí veľmi nádejne!
    30. 1:0
     
    30
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Brankár Mucha sa za udelenie penalty veľmi hneval a napokon na ňu ani nezareagoval. Gólman Slovana ostal stáť v strede bránky, faulovaný ALEKSANDRE IASHVILI tak po zemi pohodlne zakončil k ľavej žrdi.
     
    29
    Brankár Mucha si povybehol proti súperovi, ktorý sa na neho rútil a fauloval ho. Bola nariadená penalta v prospech Dinama.
     
    18
    Milinkovič to teraz vôbec nemyslel zle! Hosťujúci kapitán si loptu narazil zo spoluhráčom a razom sa ocitol na hranici šestnástky, ale tam si nedal pozor a gruzínski hráči mu loptu odkopli.
     
    16
    Slovan chcel prekvapiť prechodom po ľavej strane. Po ňom prišla prihrávka po zemi priamo do šestnástky, kde z prvej pálil Gonzalez, no trafil iba súpera stojaceho pred ním.
     
    12
    Loptu rozohral Milinkovič centrom do vápna a hosťom sa takmer podarilo skórovať. Aby sme boli presní, lopta aj skončila v sieti, ale predchádzal tomu útočný faul.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 30. Iashvili, 43. Kvilltaia – 77. Vittek, 80. Simovič


    FC Dinamo Tbilisi: Begashvilli – Guruli, Ferreira, Amisulashvilli, Tchelidze – Tsintsadze, Alvaro – Tchanturishvilli, Iashvili (C), Jighauri – Kvilltaia
    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulič, Adilehou, Saláta, Podaný – Milinkovič, Scott, Gonzalez, Kubík – Savičevič – Vittek
    Náhradníci: Hrubeš, Laczkó, Kopičár, Priskin, Šefčík, Simovič, Kotula