Č. Budějovice – Znojmo 1:0 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Slovan Bratislava 5:2 (kon.) | FK Oleksandrija – Ružomberok 0:1 (kon.)
Spiš. N. Ves – Lok. Košice 0:0 (zruš.) | Třinec – 1. HFK Olomouc 0:0 (zruš.)
koniec
FC Dinamo Tbilisi
5:2 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 10.02.2016, 14:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    80. Slobodan SIMOVIČ - 5:2
     
    80
    Slovan dal gól!
    Striedajúci SLOBODAN SIMOVIČ zachytil rozohrávku súpera a okamžite sa rútil do útoku. Tam namiesto prihrávky na jedného z dvojice hráčov zvolil strelu tesne spoza šestnástky a urobil dobre. Rovnako ako Mucha sa trafil k pravej žrdi.
    78. 5:1
     
    78
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Slovan sa z gólu dlho netešil. Domáci hráči opäť prenikli po pravej strane a do vápna poslali nepríjemný center, na konci ktorého teraz hráč zakončil nohou a nie hlavou.
    77. Róbert VITTEK - 4:1
     
    77
    Slovan dal gól!
    Exekútorom pokutového kopu bol RÓBERT VITTEK, ktorý to skúsil strelou po zemi. Namieril ju k pravej žrdi a aj keď domáci gólman smer vystihol, lopty sa ani nedotkol.
    70. 4:0
     
    70
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Opäť výborná práca gruzínskych hráčov. Tí loptu získali na pravej strane v hlavičkovom súboji, potiahli ju k šestnástke a odtiaľ centrovali k vzdialenejšej žrdi, od ktorej prišla nechytateľná hlavička.
    48. 3:0
     
    48
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Ďalšia veľmi pekná akcia Dinama sa končí gólom! Domáci hráči to skúsili prihrávkou z ťažkého uhla z pravej strany, odkiaľ lopta preletela pred bránku a tam ju jeden z útočníkov pohodlne dorazil do odkrytej časti bránky.
    43. 2:0
     
    43
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Slovan pri útočení stratil loptu a dopadlo to pre neho katastrofálne. GIORGI KVILLTAIA prešprintoval Sekuliča, dostal sa priamo pred Muchu a zoči-voči bratislavskému gólmanovi zakončil pomedzi jeho nohy.
    30. 1:0
     
    30
    FC Dinamo Tbilisi dáva gól!
    Brankár Mucha sa za udelenie penalty veľmi hneval a napokon na ňu ani nezareagoval. Gólman Slovana ostal stáť v strede bránky, faulovaný ALEKSANDRE IASHVILI tak po zemi pohodlne zakončil k ľavej žrdi.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 30. Iashvili, 43. Kvilltaia – 77. Vittek, 80. Simovič


    FC Dinamo Tbilisi: Begashvilli – Guruli, Ferreira, Amisulashvilli, Tchelidze – Tsintsadze, Alvaro – Tchanturishvilli, Iashvili (C), Jighauri – Kvilltaia
    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulič, Adilehou, Saláta, Podaný – Milinkovič, Scott, Gonzalez, Kubík – Savičevič – Vittek
    Náhradníci: Hrubeš, Laczkó, Kopičár, Priskin, Šefčík, Simovič, Kotula